Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kaca Lazarevic

Kaća Lazarević


Broj u registru posrednika : 076
Beograd
Tomaša Ježa 9
Telefon: (011) 245-1102
Telefon 2: (069) 222-4594
Stan | Beograd - Savski venac - Senjak - Žanke Stokić
|

Dvosoban stan u dobro održavanoj zgradi sa centralnim grejanjem ul. Žanke Stokić na Senjaku. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom koja ima izlaz na veliku krovnu terasu, spavaće sobe i kupatila. Na krovnoj terasi nalazi se i jedna manja kancelarija sa odvojenim ulazom. Po premeru stambeni deo ima 61,84 m2, terasa obuhvata površinu od 27,33 m2 i kancelarija 12,40 m2. U cenu zakupa je uračunato i jedno parking mesto. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

900 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Kraljice Katarine
|

Izdaje se stan u dobro održavanoj kući sa centralnim grejanjem u ul. Kraljice Katarine na Banovom brdu. Stan se nalazi na 1. spratu, i sastoji se od: velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz koje se izlazi na veliku terasu, kupatila, 3 spavaće sobe od kojih je jedna master room sa sopstvenim kupatilom. Stan je pogodan za stanovanje kao i za poslovni prostor. U cenu zakupa je uračunato i jedno parking mesto. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

1.300 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst - Vele Nigrinove
|

Renoviran, dvosoban salonski stan u predratnoj zgradi u ulici Vele Nigrinove, u neposrednoj blizini Crvenog krsta. Nalazi se na 2/3 spratu u zgradi bez lifta. Grejanje u stanu je preko toplotnih peći. Stan se sastoji od prostranog hodnika, kuhinje sa ostavom i zastakljenom lođom, dečje spavaće sobe sa izlaskom na terasu, kupatila i dnevne sobe. Uknjižen je na 49m2 (u uknjiženu kvadraturu nisu uračnate terasa, lođa i ostava koje ukupno iznose oko 4 m2). Visina plafona u stanu je 3 m. Stan je dvostrano orijentisan. U stanu su nedavno zamenjene elektro, vodovodne i kanalizacione instalacije. Uknjižen, odmah useljiv. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

165.000 €
Kuća | Beograd - Savski venac - Dedinje - Palackova
|

Porodična stambena zgrada u Palackovoj ulici ugao sa Neznanog junaka na Dedinju. Nalazi se na placu površine 5.25 ari placa i sastoji se od suterena, prizemlja sa spojenom prizemnom kućom od 25 m2, sprata i potkrovlja. Kuća je u osnovi 84 m2 u izvornom stanju, zidana 1950-ih godina, ograđena žiganom ogradom sa kapijom za pešake kao i kapijom za automobile. Prema informacijama o lokaciji moguće je zidati kuću spratnosti Pr+1+Pk jer je to deo gde je predviđena izgradnja rezidencijalnih kuća. Suteren se sastoji od 3 prostorije i vinskog podruma(manja prostorija), u prizemlju se nalazi dvosoban stan u izvornom stanju a stepenicama se dolazi do 1. sprata na kojem se takođe nalazi dvosoban stan sa izlazom na terasu i stepenicama je moguć pristup prostoru u potkrovlju gde je manja prostorija sa izlazom na terasu. Kuća je uknjižena i useljiva. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

1.150.000 €
Kuća | Beograd - Savski venac - Dedinje - Miloja Đaka
|

Kuća uknjižene površine 142 m2 (merene 192 m2) sa dvorištem površine 4 ara na Dedinju. Spratnosti je Pr+2. Prizemlje se sastoji od: garažnog prostora i tehničkih prostorija. Prvi sprat se sastoji od: dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, toaleta i jedne spavaće sobe i terase. Drugi sprat se sastoji od: tri spavaće sobe i dva kupatila i terase. Kuća je puna dnevne svetlosti i ima lepo uredno dvorište. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

2.300 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Miloja Đaka
|

Stan za izdavanje u ul Miloja Đaka kod Belog Dvora. Stan je dizajnerski sredjen i izdaje se komletno namesten,sa svim kucnim aparatima, televizorom u svakoj prostoriji. Stan se nalazi na prvom od 2 sprata u novoj zgradi. Sastoji se iz velikog dnevnog boravka rpezarije, dve spavace sobe, kupatila, toaleta, kuhinje i ostave. Grejanje je centralno – po potrosnji, takođe poseduje i 2 klime, kamin u dnevnom boravku, kao i dodatno podno grejanje dnevnog boravka. Poseduje svoje parking mesto kao i mogucnost parkiranja ispred zgrade. Zgrada pod video nadzorom, interfonom. Izuzetno miran i bezbedan kraj. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

800 €
Stan | Beograd - Savski venac - Svetozara Markovića
|

Luksuzan trosoban salonac u zgradi u ulici Svetozara Markovića, na uglu sa Birčaninovom ulicom, u neposrednoj blizini trga Slavija. Sastoji se iz predsoblja, velikog dnevnog boravka sa kuhijom koja je opremljena kompletom BOSH ugradnom tehnikom, dve spavaće sobe sa ugradnim plakarima orijentisane ka dvorištu, kupatila sa tušp kabinom, toaleta i sanitarne prostorije sa mašinom za pranje i mašinom za sušenje veša. Stan se nalazi na 2/3 spratova u zgradi bez lifta. Grejanje preko norveških radijatora. Slobodan od 01.05.2024.godine Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

850 €
Stan | Beograd - Stari grad - Skupština - Majke Jevrosime
|

Četvorosoban raskošan salonski stan u predratnoj zgradi na prvom od četiri sprata u blizini Narodne skupštine. Zgrada poseduje lift koji staje na međuspratovima. Grejanje u stanu je centralno. Stan je uknjižen na 137 m2 korisne površine a sa balkonom i terasom ima merene površine 150 m2, dok je visina plafona 3.30 m. Poseduje dva odvojena strujna brojila kao i dva ulaza pa je moguće podeliti ga u dve stambene jedinice. Orjentisan je dvostrano, prema ulici Majke Jevrosime i dvorišno. Sastoji se od: ulaznog hola, predsoblja, kupatila, tri sobe, kuhinje, hodnika, ostave, toaleta, WC-a, dva salona, terase orjentisane suprotno od ulice i balkona orjentisanog prema ulici Majke Jevrosime. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

415.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Voždovačka crkva - Kralja Vladimira
|

Kuća površine 361 m2 spratonosti Su+Pr+1+Pk na parceli od 2.9 ari. Suteren se sastoji od: garaže, tehničkih prostorija, ostave i toaleta. Prizemlje poseduje: veliku prostoriju sa kuhinjom i izlaskom na terasu. Sprat se sastoji: od tri sobe sa izlazom na terasu i dva kupatila. Potkrovlje se sastoji od: dve veće prostorije i kupatila. U cenu je uračunato jedno garažno i dva parking mesta ispred kuća sa mogućnošću zakupa dodatnih parkig mesta. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

3.400 €
Stan | Beograd - Zemun - Gundulićeva
|

Četvorosoban stan, uknjižene površine 110m2 na 1/2 spratova u rekonstruisanoj predratnoj zgradi iz 1920-ih godina. Stan je sam na spratu, dvostrano je orijentisan i sastoji se od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjsko trpezarijskim delom, tri spavaće sobe od kojih jedna ima zasebno kupatilo i garderober, kupatila i toaleta. U stanu je etažno grejanje na struju. Rok za završetak radova je jul 2024 godine. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži, sistem klackalice. U iskazanu cenu stana je uračunat PDV. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

320.000 €
Agencije za nekretnine | Kaca Lazarevic