Nekretnine: Agencije za nekretnine | Citypro

CityPro


Broj u registru posrednika : 725
Beograd
Džordža Vašingtona 12/16
Telefon: (011) 407-6400
Telefon 1: (011) 407-6400
Telefon 2: (063) 219-949
Stan | Beograd - Savski venac - Senjak - Vase Pelagića
|

Savski venac, Senjak, Vase Pelagića; 113m2, 3.0, IV/4, lift, klima, toplotne pumpe, recepcija, obezbeđenje, garažno mesto; U ponudi je luksuzno namešten trosoban (lako adaptibilan u četvorosoban) stan na četvrtom spratu novije zgrade na Senjaku. Struktura: ulazni hodnik, prostran dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, dve terase. Dvostrano je orijentisan, veoma svetao i opremljen tehnikom i materijalima vrhunskog kvaliteta. Stan se prodaje sa nameštajem čija cena je uračunata u oglasnu cenu. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 25.000€. Izuzetna lokacija: blizina pijace, Maxi i IDEA marketa, Lily-ja, kafića, brojnih stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za luksuzan život na Senjaku. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

399.000 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Golf - Žarkovačka
|

Košutnjak-Golf, Žarkovačka; 317m2, 5 ari placa, 4 etaže, dve terase, teretana, dve garaže, dvorište; Divna, luksuzno opremljena kuća u najlepšem delu Košutnjaka, na početku Diplomatskog naselja. Kuća se prostire na četiri etaže, četvorostrano je orijentisana i sa prelepim pogledom na zelenilo. Suteren: garsonjera, ostava, vešernica, teretana i garaža. Prizemlje: ulazni hol, dnevno-trpezarijski deo, kompletno opremljena kuhinja, radna soba i kupatilo. I sprat: mini dnevni boravak sa izlazom na ogromnu terasu, dve spavaće sobe i kupatilo. II sprat: master spavaća soba sa izlazom na terasu i prostrano kupatilo. U cenu su uključena i dva garažna mesta u suterenu kuće. Kuća ima ograđeno dvorište koje je pogodno za odmor i uživanje. Sjajna mikrolokacija: u neposrednoj blizini se nalazi Košutnjak, brojni objekti za snabdevanje, osnovna i srednja škola, obdanište, sportski centar... Izdaje se na duži vremenski period uz depozit u visini dve mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

3.500 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Pregrevica
|

Zemun, Pregrevica; 55m2, 2.0, VPR/VPR, TA, ostava; U ponudi je dvosoban stan za kompletnu rekonstrukciju u najlepšem delu Zemuna - Pregrevici. Struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski prostor, spavaća soba, kupatilo, ostava. Iznad stana je tavanski prostor i kosi krov. Božanstveno okruženje - nadomak Dunava, a u blizini svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

75.000 €
Plac | Stara Pazova - Okolno mesto - Krajiška
|

Stara Pazova, Vojka; 11ari, ograđen, uz glavni put, voda, struja, tvrda podloga - tucanik; U ponudi je izuzetan plac, na odličnoj poziciji, pogodan za veliki broj različitih delatnosti. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

500 €
Stan | Beograd - Zemun - Karađorđeva
|

Zemun, Hotel Jugoslavija, Karađorđeva; 101m2, 3.5, cg, klima, 4 lifta (sa agregatima), dve terase, interfon, internet, kablovska; U ponudi je prostran troiposoban stan na osamnaestom spratu veoma uredne zgrade u blizni Hotela Jugoslavija. Struktura: ulazni hodnik, dnevna soba, trpezarija sa kuhinjom, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet, dve terase. Stan je dvostrano orijentisan (istok-zapad), veoma svetao i sa prelepim nesmetanim pogledom na Dunav i centar grada. Fantastična mikrolokacija, blizina škole, vrtića, Zemunskog keja, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život... Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

279.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Meandri - Bačka
|

Zemun, Meandri, Bačka; 64m2, 2.0, 4/6, cg, topla voda, klima, lift, interfon, internet, kablovska; U ponudi je lep dvosoban (adaptibilan u dvoiposoban) stan na četvrtom spratu uredne zgrade u Zemunu. Struktura: ulazni hodnik, dnevna soba, spavaća soba, trpezarija, kuhinja, kupatilo, lođa. Stan je svetao, a nalazi se u mirnom okruženju sa mnogo zelenila. U neposrednoj blizini zgrade je veliki broj mesta za nezonirano parkiranje. Odlična mikrolokacija: blizina Osnovne škole, IDEA hipermarketa, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

129.000 €
Garaža | Beograd - Novi Beograd - Blok 63 - Gandijeva
|

Novi Beograd, Blok 63, Gandijeva; 20m2, voda, struja, metalna vrata; Izdaje se ozidana garaža od 20m2 u prizemlju zgrade u bloku 63. Garaža poseduje priključak za vodu i struju, kao i metalna vrata koja se zaključavaju. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

120 €
Kuća | Beograd - Rakovica - Vidikovac
|

Rakovica, Vidikovac; 370m2 (uknjižen prizemni nivo na 130m2), 2.5 ara ograđeno dvorište; U ponudi je izuzetna kuća od 370m2 sa 2.5 ara ograđenog dvorišta u najlepšem delu Vidikovca. Nalazi se u mirnom delu ulice, okružena zelenilom, a nadomak svih sadržaja neophodnih za udoban život. Kuća je trenutno u zakupu, sa prihodom od 1.750€ mesečno i mogućnošću za produžetak saradnje. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

475.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Slavka Rodića
|

Rakovica, Slavka Rodića; 60m2, 2.0, III/3, cg, interfon, internet, kablovska; U ponudi je lep dvosoban stan na trećem spratu uredne zgrade u Rakovici. Struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, spavaća soba i kupatilo. Odlična mikrolokacija: blizina brojnih objekata za snabdevanje, Topčiderske reke, manastira Rakovica, stajališta javnog gradskog prevoza i drugih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

90.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Miloja Đaka
|

Savski venac, Dedinje, Miloja Đaka; 150m2, 4.0, I/5, eg, klima, interfon, internet, podrum, dva garažna mesta; U ponudi je luksuzan četvorosoban stan na dva nivoa u zgradi novije gradnje u najelitnijem beogradskom naselju. Stan je zapadno orijentisan, a opremljen je materijalima vrhunskog kvaliteta. I nivo (85m2): ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo (sa izlazom na terasu), soba, kupatilo i terasa. II nivo (65m2): dve spavaće sobe, garderober i kupatilo. Stanu pripada i ostava (30m2) koja se trenutno koristi kao kućna teretana i njena cena je 15.000€. Postoji mogućnost kupovine dva garažna mesta (u koja mogu da se parkiraju 3 automobila) po ceni od 30.000€. Dobra mikrolokacija: odlična povezanost sa svim delovima grada, blizina brojnih objekata za snabdevanje i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

395.000 €
Agencije za nekretnine | Citypro