Nekretnine: Agencije za nekretnine | Gojkovic Nekretnine

Gojković nekretnine


Broj u registru posrednika : 736
Beograd
Ljubiše Miodragovića 3b
Telefon: (060) 449-6545
Telefon 1: (060) 449-6545
Plac | Beograd - Palilula - Višnjica - Rajskih ptica
|

Prodajemo plac - građevinsko zemljište, odlična lokacija placa sa koga se pruža prelep pogled na Dunav, asfalt, struja, voda, u okruženju se nalaze prelepe vile, restorani i sl. Plac je pogodan za gradnju kuće, vikendice, restorane i sl. Ag3ncijska provizija 2%.

75.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Admirala Geprata
|

Prodajemo kompletno sređen stan, na prestižnoj lokaciji, prvi sprat, lift, stan se prodaje sa pripadajućim parking mestom u dvorištu zgrade. Stan je kompletno adaptiran kvalitetnim i pažljivo biranim materijalima (zamenjena stolarija, podovi, elektro i vodovodne instalacije, novi prozori, roletne sa elektropodizačima i sl), pravilnog je oblika sa vrlo funkcionalnim rasporedom prostorija, vrlo svetao, dvostran.Prostorije: dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, prostrani hodnik, kupatilo i dve lođe. Stan poseduje i lodrumsku prostoriju, uknjožen. Agencijska provizija 2%.

289.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovačka padina - 17. Oktobra
|

Prodajemo vrlo lep, uknjižen, kompletno namešten, jednoiposoban stan u mirnom i ušuškanom kraju, u podnožju Vidikovca, neposredna blizina gradskog prevoza-više linija, blizina osnovne škole, marketa i restorana. Zgrada je novija, vrlo kvalitetne gradnje, koja se vrlo dobro održava. Sam stan je u odličnom stanju, kompletno namešten, pravilan i funkcionalan raspored prostorija, vrlo svetao. Prostorije :dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, hodnik, kupatilo i lođa. Uknjižen i odmah useljiv. Agencijska provizija 2%.

69.900 €
Stan | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Šumatovačka
|

Prodajemo odličan vrlo komforan dvoiposoban-trosoban stan u novoj izuzetno kvalitetnoj i luksuznoj zgradi, pravilan,vrlo funkcionalan i dobar raspored prostorija, svetao i dobro orijentisan. U cenu stana je uračunat PDV-e postoji mogućnost povraćaja PDV-ea za kupca prvog stana. Prostorije: Velika dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, hodnik, dva mokra čvora, garderober i lođa. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Agencijska provizija 2%.

257.400 €
Kuća | Beograd - Grocka - Vrčin - Skadarlijska
|

Prodajemo vrlo lepu i kvalitetno građenu porodičnu kuću novije gradnje, na dobroj lokaciji u Vrčinu koja se nalazi na placu u površini od 7 ari .Dvorište je ograđeno i lepo sređeno sa ugrađenim video nadzorom i garažom. Kuća se sastoji od podruma, prizemlja, sprata i potkrovlja koje nije sređeno, vrlo je funkcionalna, moguća deoba, pogodna je i za stambeno poslovni objekat. Po celoj kući je razvedena instalacija za centralno grejanje sa ugrađenim radijatorima. U podrumu se nalazi podrumska prostorija i toalet, na prizemlju je prelepi veliki dnevni boravak, kuhinja, kupatilo i dve velike terase, na spratu se nalazi hodnik, tri spavaće sobe, kupatilo i terasa. Kuća je ozakonjena. Agencijska provizija 2%.

250.000 €
Kuća | Beograd - Palilula - Krnjača - Partizanski blok ulica 2.
|

Prodajemo komfornu i vrlo lepu kuću koja je građena od kvalitetnih i savreminih materijala na prelepom placu površine od 10 ari. Sama kuća je na lepom mestu u blizini centra Koteža i zrenjeninskog puta, ozakonjenja, sastoji se od prizemlja i potkrovlja, bruto površine 301m2, neto površine 245m2, kompletno je sređena osim fasade i terase. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak , soba, kuhinja, ulazni hodnik, kupatilo i garaža. Na spratu se nalaze četri spavaće sobe, dva kupatila i dve terase. U kući je razvedena istalacija za centralno grejanje. Agencijska provizija 2%.

247.000 €
Kuća | Zlatibor - Planina
|

Prodajemo kuću u Rožanstvu, 10 km.od Zlatibora na putu za Sirogojno i Stopića pećine. Kuća je pr.+pk.(60+40m2) nova lepog i pravilnog rasporeda na odličnoj poziciji i lokaciji, izgrađena na placu od 6 ari. U toku su završni radovi na izolaciji kuće i fasadi kao i gletovanje i krečenje unutrašnjih zidova. Budućem kupcu ostaje da završi podove i kupatilo. Agencijska provizija 2%.,

81.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Mirka Milojkovića
|

Prodajemo vrlo lep, useljiv. dvostran stan u kompleksu Sunnyville koje opravdava u potupnosti epitet da je jedno od lepših naselja u Beogradu. Stan je veoma funkcionalan, osunčan i svetao sa pravilnim rasporedom prostorija, pozicija i orijentacija stana u zgradi je odlična. Sastoji se od open space dnevnog boravka (sa kuhinjom i trpezarijom), dve spavaće sobe, garderober, kupatilo, hodnik i lođa. Stan je useljiv, kompletna dokumentacija. U cenu stana nije uračunat PDV-e. Agencijska provizija 2%.

134.700 €
Lokal | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Mirka Milojkovića
|

Prodajemo nov multifunkcijski lokal u novoizgrađenom stambeno-poslovnom kompleksu Sunnyville u Višnjičkoj banji, sam lokal nije u potpunosti sređen kako bi se uredio po vollji i potrebama budućeg kupca. Prostor se nalazi u vrlo kvalitetnoj zgradi, odlično je pozicioniran, poseduje sopstvenu baštu i kao takav pogodan je za obavljane različitih delatnosti kao što su apoteke, ordinacije, saloni lepote, manji ugostiteljski objekti i sl. Grejanje je centralno sa kalorimetrom. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Agencijska provizija 2%.

202.700 €
Stan | Vrnjačka Banja - Gradska lokacija
|

Prodajemo dvoiposoban stan u izgradnji u Vrnjačkoj banji, odlična lokaciji koja je udaljena od centra oko 800 metara, visok kvalitet gradnje , moderan i savremen enterijer. Rok završetka gradnje po građevinskoj dozvoli je jun 2024 god. mada su očekivanja investitora do kraja 2023 god. Pored navedenog u prodaji su i stanovi: 31m2, 34m2, 38m2, i 46m2. Postoji mogućnost kupovine parknig mesta. Agencijska provizija 2%.

64.256 €
Garaža | Beograd - Palilula - Višnjička Banja
|

Izdajem garažno mesto u podzemnoj garaži novoizgrađene zgrade u stambenom kompleksu Sunnywille na odličnoj lokaciji, vrata se daljniski otvaraju. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

80 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Aleksandra Belića
|

Prodajemo vrlo lep,svetao trosoban stan u ulici punoj zelenila u kvalitetnoj zgradi sa belom fasadnom ciglom. Neposredna blizina pijace, Doma zdravlja i mnogobrojnih autobuskih linija i stajališta, mirna ulica sa trotoarima i drvoredom i dovoljno parking mesta. Stan je dvostran, vrlo funkcionalan i kompletno renoviran pre par godina. Prostorije: Dnevna soba, dve spavaće sobe, kuhinja, dva sanitarna čvora,ostava, hodik i lođa. Uknjižen. Agencijska provizija 2%.

137.000 €
Kuća | Vrnjačka Banja - Gradska lokacija - Krušedolska
|

Prodajemo prelepu porodičnu stambenu zgradu novije gradnje P+1+Pk., 300m2. koja se nalazi na placu od 9,12 ari, pod zgradom se nalazi 167m2. Kuća se nalazi u mirnom i tihom delu Vrnjačke Banje poznatom po nazivu ,,Batin zabran'', prava oaza mira i zelenila u blizina centra. Dvorište je ograđeno i sređeno.Prostorije u prizemlju:dnevni boravak,kuhinja, trpezarija,kupatilo, 2 velike terase,na spratu su 4 spavaće sobe i dva kupatila.Agencijska provizija 2%.

250.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Denkova bašta - Ljube Davidovića
|

Prodajemo stan adaptiran zbog izdavanja u poslovni prostor-lokal u zgradi novije gradnje, uknjižen je kao stan na 40m2, mereno ima 45m2, prostor je adaptibilan i vrlo lako se može ponovo adaptirati u stan, odlična lokacija u blizini Doma zdravlja i srednje škole. Direktan ulaz sa ulice, ceo u izlogu, odličan položaj i raspored prostorija, sređen. Prostor je trenutno pogodan za prodajnu delatnost, knancelariju, frizerske i kozmetičke salone, manje ordinacije, apoteke i sl. Agencijska provizija 2%.

69.900 €
Agencije za nekretnine | Gojkovic Nekretnine