Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kvadratic D O O

Kvadratić d.o.o.


Broj u registru posrednika : 1119
Beograd
Marine Veličković 4/9
Telefon: (062) 434-420
Telefon 2: (062) 434-420
Web sajt
www.kvadratic.rs
Plac | Beograd - Voždovac - Ripanj
|

Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo parcelu za gradnju u blizini Avale. Parcela ima 145ari, podeljena na više manjih parcela kako bi se omogućila fazna gradnja luksuznih kuća sa bazenom. Prva faza gradnje predviđena je na 45ari za koju je dobijena građevinska dozvola za 5 luksuznih kuća, svaka kuča ima svoje dvorište, kuću od 225m2 i bazen. U prvoj fazi jedna kuća je napravljena u gruboj fazi, kao i druga kuća za koju su urađeni temelji. Ceo projekat je izbrendiran i prodaje se u kompletu (plac, građevinska dozvola, projekti, izvedene kuće...). Pristup parceli moguć kako sa Ibarske magistrale (oko 10min) tako i sa Avalskog puta (oko 15min) Pozovite kako bi Vam prezentovali ceo projekat. Odlična investicija!!!! Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

410.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst
|

Prodaja Bez Provizije !!! Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo izvanredan stan na Crvenom krstu, u mirnom porodičnom delu. Na petom spratu moderne zgrade s ukupno šest spratova, nalazi se ovaj elegantni trosoban stan u fazi izgradnje. Stan se sastoji od dve prostrane spavaće sobe, luksuznog kupatila i WC-a udobnog dnevnog boravka s povezanom kuhinjom i izlazom na terasu. Prozori su od visokokvalitetnih PVC profila s troslojnim staklom, pružajući optimalnu izolaciju. Enterijer krase podovi od prvoklasnog hrastovog parketa, a stan se greje putem etažnog grejanja, pružajući efikasnost i udobnost. Sa 70m2 prostora, ovaj stan ima dovoljno prostora za udoban život. Dodatni nivo sigurnosti pružaju sigurnosna ulazna vrata. Ova nekretnina obećava savremen životni stil u prijatnom ambijentu. Cena u oglasu je bez uračunatog PDV-a. Mogućnost povraćaja PDV-a. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 25.000€ sa PDV-om Za sve dodatne informacije slobodno popzovite.

208.650 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst
|

Prodaja Bez Provizije !!! Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo izvanredan stan na Crvenom krstu, u mirnom porodičnom delu. Na trećem spratu moderne zgrade s ukupno šest spratova, nalazi se ovaj elegantni trosoban stan u fazi izgradnje. Stan se sastoji od dve prostrane spavaće sobe, luksuznog kupatila i WC-a udobnog dnevnog boravka s povezanom kuhinjom i izlazom na terasu. Prozori su od visokokvalitetnih PVC profila s troslojnim staklom, pružajući optimalnu izolaciju. Enterijer krase podovi od prvoklasnog hrastovog parketa, a stan se greje putem etažnog grejanja, pružajući efikasnost i udobnost. Sa 70m2 prostora, ovaj stan ima dovoljno prostora za udoban život. Dodatni nivo sigurnosti pružaju sigurnosna ulazna vrata. Ova nekretnina obećava savremen životni stil u prijatnom ambijentu. Cena u oglasu je bez uračunatog PDV-a. Mogućnost povraćaja PDV-a. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 25.000€ sa PDV-om Za sve dodatne informacije slobodno popzovite.

208.650 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst
|

Prodaja Bez Provizije !!! Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo izvanredan stan na Crvenom krstu, u mirnom porodičnom delu. Na trećem spratu moderne zgrade s ukupno šest spratova, nalazi se ovaj elegantni trosoban stan u fazi izgradnje. Stan se sastoji od dve prostrane spavaće sobe, garderober, luksuznog kupatila i WC-a udobnog dnevnog boravka s povezanom kuhinjom i izlazom na terasu. Prozori su od visokokvalitetnih PVC profila s troslojnim staklom, pružajući optimalnu izolaciju. Enterijer krase podovi od prvoklasnog hrastovog parketa, a stan se greje putem etažnog grejanja, pružajući efikasnost i udobnost. Sa 78m2 prostora, ovaj stan ima dovoljno prostora za udoban život. Dodatni nivo sigurnosti pružaju sigurnosna ulazna vrata. Ova nekretnina obećava savremen životni stil u prijatnom ambijentu. Cena u oglasu je bez uračunatog PDV-a. Mogućnost povraćaja PDV-a. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 25.000€ sa PDV-om Za sve dodatne informacije slobodno popzovite.

231.810 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst
|

Prodaja Bez Provizije !!! Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo izvanredan stan na Crvenom krstu, u mirnom porodičnom delu. Na prvom spratu moderne zgrade s ukupno šest spratova, nalazi se ovaj elegantni dvosoban stan u fazi izgradnje. Stan se sastoji od prostrane spavaće sobe, luksuznog kupatila, udobnog dnevnog boravka s povezanom kuhinjom i izlazom na terasu. Prozori su od visokokvalitetnih PVC profila s troslojnim staklom, pružajući optimalnu izolaciju. Enterijer krase podovi od prvoklasnog hrastovog parketa, a stan se greje putem etažnog grejanja, pružajući efikasnost i udobnost. Sa 51m2 prostora, ovaj stan ima dovoljno prostora za udoban život. Dodatni nivo sigurnosti pružaju sigurnosna ulazna vrata. Ova nekretnina obećava savremen životni stil u prijatnom ambijentu. Cena u oglasu je bez uračunatog PDV-a. Mogućnost povraćaja PDV-a. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 25.000€ sa PDV-om Za sve dodatne informacije slobodno popzovite.

153.900 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Cvetkova pijaca - Ravanička
|

U prilici smo da Vamponudimo stan kod Cvetkove pijace, uknjižen, duplex od 125m2 iz nadogradnje. Stan se nalazi na drugom spratu i potkrovlu. Još uvek je u sivoj fazi i postoji mogućnost kupovine u sivoj fazi kao i kompletno završenog po vašoj želji. Stan je dvostrano orijentisan, svetao sa velikim otvorima, terasama i francuskim balkonom. Ako želite stan po svojoj meri javite se kako bi zakazali obilazak. Moguća svaka vrsta dogovora oko završetka radova i cene. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

280.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst
|

Prodaja Bez Provizije !!! Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo izvanredan stan na Crvenom krstu, u mirnom porodičnom delu. Na visokom prizemlju moderne zgrade s ukupno šest spratova, nalazi se ovaj elegantni dvosoban stan u fazi izgradnje. Stan se sastoji od prostrane spavaće sobe, luksuznog kupatila, udobnog dnevnog boravka s povezanom kuhinjom i izlazom na terasu. Prozori su od visokokvalitetnih PVC profila s troslojnim staklom, pružajući optimalnu izolaciju. Enterijer krase podovi od prvoklasnog hrastovog parketa, a stan se greje putem etažnog grejanja, pružajući efikasnost i udobnost. Sa 51m2 prostora, ovaj stan ima dovoljno prostora za udoban život. Dodatni nivo sigurnosti pružaju sigurnosna ulazna vrata. Ova nekretnina obećava savremen životni stil u prijatnom ambijentu. Mogućnost povraćaja PDV-a. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 25.000€ sa PDV-om Za sve dodatne informacije slobodno popzovite.

151.740 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst
|

Prodaja Bez Provizije !!! Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo izvanredan stan na Crvenom krstu, u mirnom porodičnom delu. Na visokom prizemlju moderne zgrade s ukupno šest spratova, nalazi se ovaj elegantni trosoban stan, dvostrano orijentisan u fazi izgradnje. Stan se sastoji od dve prostrane spavaće sobe,garderoberom, dva luksuzna kupatila, udobnog dnevnog boravka s povezanom kuhinjom i izlazom na terasu. Prozori su od visokokvalitetnih PVC profila s troslojnim staklom, pružajući optimalnu izolaciju. Enterijer krase podovi od prvoklasnog hrastovog parketa, a stan se greje putem etažnog grejanja, pružajući efikasnost i udobnost. Sa 79m2 prostora, ovaj stan ima dovoljno prostora za udoban život. Dodatni nivo sigurnosti pružaju sigurnosna ulazna vrata. Ova nekretnina obećava savremen životni stil u prijatnom ambijentu. Mogućnost povraćaja PDV-a. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 25.000€ sa PDV-om Za sve dodatne informacije slobodno popzovite.

238.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst
|

Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo izvanredan stan na Crvenom krstu, u mirnom porodičnom delu. Na niskom prizemlju moderne zgrade s ukupno šest spratova, nalazi se ovaj elegantni jednoiposoban stan u fazi izgradnje. Stan se sastoji od prostrane spavaće sobe, luksuznog kupatila, udobnog dnevnog boravka s povezanom kuhinjom i izlazom na dvorište. Prozori su od visokokvalitetnih PVC profila s troslojnim staklom, pružajući optimalnu izolaciju. Enterijer krase podovi od prvoklasnog hrastovog parketa, a stan se greje putem etažnog grejanja, pružajući efikasnost i udobnost. Sa 40m2 prostora, ovaj stan ima dovoljno prostora za udoban život. Dodatni nivo sigurnosti pružaju sigurnosna ulazna vrata. Ova nekretnina obećava savremen životni stil u prijatnom ambijentu. Mogućnost povraćaja PDV-a. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 25.000€ sa PDV-om Za sve dodatne informacije slobodno popzovite. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

120.420 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst
|

Prodaja Bez Provizije !!! Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo izvanredan stan na Crvenom krstu, u mirnom porodičnom delu. Na niskom prizemlju moderne zgrade s ukupno šest spratova, nalazi se ovaj elegantni trosoban stan u fazi izgradnje. Stan se sastoji od dve prostrane spavaće sobe, dva luksuzna kupatila, udobnog dnevnog boravka s povezanom kuhinjom i izlazom na dvorište. Prozori su od visokokvalitetnih PVC profila s troslojnim staklom, pružajući optimalnu izolaciju. Enterijer krase podovi od prvoklasnog hrastovog parketa, a stan se greje putem etažnog grejanja, pružajući efikasnost i udobnost. Sa 64m2 prostora, ovaj stan ima dovoljno prostora za udoban život. Dodatni nivo sigurnosti pružaju sigurnosna ulazna vrata. Ova nekretnina obećava savremen životni stil u prijatnom ambijentu. Mogućnost povraćaja PDV-a. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 25.000€ sa PDV-om Za sve dodatne informacije slobodno popzovite.

191.640 €
Agencije za nekretnine | Kvadratic D O O