Nekretnine: Agencije za nekretnine | Serbes D O O

Serbes d.o.o


Broj u registru posrednika : 674
Telefon: (063) 238-564
Telefon 1: (021) 548-318
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Novo Naselje
|

Prodajem nov 1,5 stan 33,89m2 na Novom naselju. Odličan raspored stana . Stan se sastoji od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatilo. Kvalitetna gradnja i kvalitetni prvoklasni materijali - šestokomorna pvc stolarija sa troslojnim staklima, ulazna sigurnosna vrata, sobna vrata od medijapana, hrastov troslojni parket, I klasa keramičkih pločica. Odlična lokacija: u blizini osnovna škola, vrtić. Završetak radova je april 2025. Cena sa uračunatim PDV-om, kupci prve nekretnine imaju mogućnost na povraćaj PDV-ea.

85.500 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Telep
|

Prodajem nov 4,0 stan 86,40m2 na Telepu. Kvalitetna gradnja. Stan se nalazi na I spratu. U ulazu ukupno 4 stana. Vila uvučena od regulacione linije tako da ispred vile ima 4 parking mesta, i ima u dvorištu zgrade 2 garaže i parking mesta. Uz stan jedno parking mesto u ceni stana. Cena sa uključenim PDV-eom, mogućnost povraćaja PDV-ea za kupce prve nekretnine. Grejanje na gas. Upotrebna dozvola u postupku dobijanja. Useljiv stan .

185.760 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Telep
|

Prodajem nov 4,0 stan 71,03m2 na Telepu. Kvalitetna gradnja. Useljiv, stare slike u oglasu. Stan se nalazi na visokom prizemlju. U ulazu ukupno 4 stana. Vila uvučena od regulacione linije tako da ispred vile ima 4 parking mesta, i ima u dvorištu zgrade 2 garaže i parking mesta. Uz stan jedno parking mesto u ceni stana. Cena sa uključenim PDV-eom, mogućnost povraćaja PDV-ea za kupce prve nekretnine. Grejanje na gas. Upotrebna dozvola u postupku dobijanja.

152.715 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Telep
|

Prodajem nov 5,0 stan 125,31m2 na Telepu. Stan ima terasu 38m2 koja nije u kvadraturi stana. Kvalitetna gradnja. Useljiv. Stan se nalazi na I spratu. U ulazu ukupno 2 stana. U ulazu lift i ulazi direktno u stan. Prostran dnevni boravak uz koji se nalazi natkrivena terasa 38m2 i kuhinja u sklopu dnevne sobe. Dnevna soba dvostrano orijentisana sa dosta svetlosti. Iz hodnika uz dnevnu sobu gostinjski toalet. Jedna spavaća soba ima svoje kupatilo. Soba pored lifta manja i može da posluži kao radna soba ili kao garderober. Iz hodnika ulaz u sve prostorije. Vila uvučena od regulacione linije tako da ispred vile ima 4 parking mesta, i ima u dvorištu zgrade 2 garaže i više parking mesta. Uz stan dva parking mesta u ceni stana. Cena sa uključenim PDV-eom, mogućnost povraćaja PDV-za za kupce prve nekretnine. Grejanje na gas. Plaćeni priključci, uredna dokumentacija, upotrebna dozvola u postupku dobijanja.

289.000 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Novo Naselje
|

Prodajem nov 4,0 penthaus 132m2 sa krovnom terasom 150m2 na Novom naselju. Stan se nalazi u novoj zgradi sa portirskom službom 24h, video nadzor na ulazima, podzemna garaža u dva nivoa sa velikim brojem parking mesta, ozelenjen deo oko zgrade, zabavni park za decu. Odličan raspored stana: velik dnevni boravak sa izlazom na terasu koja se prostire ispred celog stana , kuhinja odvojena sa prirodnom ventilacijom, ostava, gostinski toalet, vešernica sa izvodom za vodu, spavaći blok: tri spavaće sobe , jedna master roditeljska soba sa svojim kupatilom -ležeća kada, kupatilo sa tuš kabinom. Iz svih soba izlaz na terasu. Sa terasom stan ima 150m2 , pola terase ne ulazi u kvadraturu stana. Pod tarket i keramika. Podno grejanje , gradsko po potrošnji, ima kalorimetar. Topla protočna voda. Aluminijumska spoljna stolarija, električni podizači roletni. Smart home sisitem. Ugrađene 2 klime Daikin multi split. Izvodi po sobama za internet. Iznad stana krovna terasa 150m2 , ograđena. Fantastičan pogled na ceo grad, Frušku Goru. Na terasi izvedeni priključci : voda, struja i kanalizacija. Na terasi može da se postavi natrkrivena kućica, jacuzi, mobilijar po želji. U stanu protivpožarni sistem. Uz stan jedno parking mesto uračunato u ceni stana , a drugo parking mesto se dobija gratis ( box od 2 parking mesta po 12m2 ). Penthaus uknjižen 1/1, cena sa PDV-eom , za kupce prve nekretnine mogućnost povraćaja PDV-ea.

298.900 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Adice
|

Prodajem 3.0 stan 60m2 na I spratu u manjoj zgradi na Adicama .Veliki komforan dnevni boravak sa kuhinjom i izlaz na terasu,sa jos dve svetle komforne spavace sobe . Stan je lep svetao komforan gradjen od kvalitetnih materijala, grejanje podno na toplotne pumpe . Nalazi se na razvijenom delu Adica u blizini prodavnica,posta,decije obradniste,picerije , restorani , decija igralista i sve potrebno za komforan i lep zivot. Rok zavrsetak radova do kraja godine . Cena sa PDV-a za kupci prve nekretnine povracaj PDV-a.

98.880 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Adice
|

Izdajem 1.5 stan 30m2 na II spratu u manjoj zgradi na Adicama u blizini stovarista ,,braca Drinic'' .U blizini autobuska stanica , prodavnice . Stan je potpuno opremljen klima , internet , sporet , ves masina za ugodan zivot i izdaje se sa svim troskovima . Ispred zgrade parking . Useljiv 10.08.2024 .

320 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Grbavica
|

Izdajem odličan komplet namešten 4,0 stan 78m2 na Grbavici. Dvostrano orijentisan, odličan raspored. U dvorištu zgrade ima 1 parking mesto. Stan ima tri spavaće sobe, dve terase, 1 kupatilo sa ležećom kadom, 1 toalet, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Dozvoljeni kućni ljubimci. Stan useljiv od 01.05.2024.god. Mesečna zakupnina 900 EUR + depozit 900 EUR + 450 EUR agencijska provizija.

900 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Salajka
|

Prodajem nov 3,0 stan 71m2 na Salajci. Odličan raspored stana . Stan se sastoji od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo ,toalet, hodnik i terasa. Kvalitetna gradnja i kvalitetni prvoklasni materijali - šestokomorna pvc stolarija sa troslojnim staklima, ulazna sigurnosna vrata, sobna vrata od medijapana, hrastov troslojni parket, podno grejanje, I klasa keramičkih pločica. Odlična lokacija: u blizini osnovna škola, vrtić, autoput. Završetak radova je april 2024. Cena sa uračunatim PDV-om, kupci prve nekretnine imaju mogućnost na povraćaj PDV-ea.

162.200 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Novo Naselje
|

Prodajem nov lux 4,0 stan 122m2 u urbanoj vili na Novom naselju. Iznad stana krovna terasa od 122m2 koja pripada stanu, za koju ima izrađen projekat kako bi mogla da se uredi. Uz stan parking mesto u dvorištu zgrade. Urbana vila sa svega 4 stana. Nalazi se u manjoj mirnoj ulici , u okruženju porodičnih kuća. Odličan raspored stana, dvostrano orijentisan. Iz predsoblja ulaz u sve prostorije. Dnevna soba prostrana sa mnogo svetlosti, zid prema ulici u velikim staklenim portalima. Spoljna stolarija aluminijumska, sobna medijapan sa svetlarnicima, visine 2,20m. Visina plafona u stanu 3m. Dva moderna kupatila sa tuš kabinama. Veliko predsoblje za ugradnju plakara. Posebno ostava. Kuhinja u sklopu dnevne sobe sa ostavljenom strujom za pravljenje kuhinjskog ostrva. Iz dnevne i jedne spavaće sobe izlaz na natkrivenu terasu kvadratnog oblika tako da ima mesta za sto za sedenje. Gradsko centralno grejanje sa kalorimetrom, ima termostat za podešavanje temperature. Pod u predsoblju keramira, a u sobama prvoklasni parket. Stan odmah useljiv. Uredna dokumentacija, upis prava svojine u toku.

265.000 €
Agencije za nekretnine | Serbes D O O