Nekretnine: Agencije za nekretnine | Europolis Nekretnine

EUROPOLIS NEKRETNINE


Broj u registru posrednika : 1288
Novi Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 71
Telefon: (011) 313-0164
Telefon 1: (011) 313-0164
Telefon 2: (064) 873-6425
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Retenzija - Ljubice Ković
|

Izdaje se namešten poslovni prostor u naselju Retenzije, na samoj granici između Novog Beograda i Zemuna, na prvom spratu stambene kuće. Poslovni prostor poseduje mokri čvor kao i veliku terasu. Može da se koristi tokom prve smene do 17h stoga je preporučljivo da se koristi kao kancelarija. Nalazi se na dva minuta hoda od glavne ulice Aleksandra Dubčeka. Izdaje se namešten.  PROSTORIJE: poslovna prostorija, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 50% od prve zakupnine. .

400 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - YUBC - Bulevar Mihajla Pupina
|

Izdaje se lokal u Yu-biznis centru, pogodan za najširi spektar delatnosti (maloprodaja, velikoprodaja, pub, restoran). U dva nivao je, može se formirati mala bašta ispred lokala. Četiri parking mesta. Agencijska nadoknada iznosi 50% od prve zakupnine. .

1.500 €
Stan | Beograd - Rakovica - Kneževac - Baš-Čelika
|

U mirnom kraju Petlovog brda u ponudi izdvajamo stan na četiri etaže, orjentisan pogledom na četiri strane. Zgrada je izgrađena 2013. godine, sa dobrom izolacijom - stiropor 10cm, španska keramika, hrastov parket i PVC stolarija. Ulaz u stan je izdvojen i ulazi se direktno. Na sve četiri etaže je urađeno podno grejanje priključeno na etažno grejanje. Mala potrošnja energije i niski računi. Prvi put je useljen 2023. god. Prizemlje: hodnik. Prva etaža: spavaća soba. Druga etaža: dnevna soba sa kupatilom, trpezarijom i kuhinjom, terasa koja gleda na prirodu. Treća etaža: soba sa stepeništem. Četvrta etaža: galerija-soba. Luksuzan enterijer koji stepeništem vodi vertikalno na sva četiri nivoa. Postoji mogućnost kupovine vinskog podruma od 16 m2 u suterenu. Kao i parking mesta ispred zgrade. Stan se prodaje kompletno namešten. Za keš kupce. PROSTORIJE: dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, dve spavaće sobe, galerija, kupatilo, ostava, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

139.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Zemun polje - Sergeja Jesenjina
|

Prodaje se izvorno dvosoban stan u centru Zemun Polja u blizini svih sadržaja. Nalazi se u manjoj zgradi, na visokom prizemlju, uknjiženo ima 49m2. Stan je renoviran i ne zahteva ulaganja. Grejanje je pomoću klima uređaja. Poseduje terasu 9m2. Stanu na korišćenje pripada zaseban deo dvorišta kao i suteren ispod stana koji je preuređen u stambeni prostor sa jednom sobom, kuhinjom i kupatilom kao i zasebnim spoljnim ulazom, veličine 25m2. U suterenu je ugrađeno podno grejanje. PROSTORIJE: trpezarija i predsoblje, kuhinja, dnebna soba, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

120.000 €
Plac | Beograd - Sopot - Parcani - Moše Pijade
|

Na prodaju parcela u građevinskom području površine 33.10 ari, na sopotskoj strani vikend naselja Trešnja, KO Parcani. Zemljište je parcelisano, dobijene tri parcele od po 11 ari. Svaka parcela ima svoj katastarski broj, premerene od strane geometra. Placevi su uz novoasfaltiranu ulicu, savršeno ravni, osunčani i redovno održavani, sa lepim pogledom. Po informaciji o lokaciji dozvoljena je gradnja stambenih objekata. Stub električne energije i gradska voda uz plac. Moguća kupovina cele parcele ili placeva pojedinačno. Uz fotografije placeva u prilogu je i skica parcele i način korišćenja. Agencijska nadoknada iznosi 1000 eur.

35.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Radoja Dakića
|

Novogradnja iz 2017. godine u odličnom stanju. Jako lep, funkcionalan stan, orijentisan prema severo-istoku u izuzetno mirnom kraju. Nalazi se u održavanoj, čistoj zgradi sa 2 lifta, video nadzorom i interfonom. Sa bočne strane zgrade je park sa klupicama i ima dečijeg igrališta. Stan se prodaje potpuno namešten i opremljen, nameštaj je savrseno očuvan, oprema u stanu je - Gorenje, Candy , Beko. Ima centralno grejanje i inverter klimu. Stan se sastoji od prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom odakle se pruža lep pogled kroz prozore, spavaće sobe, lodje , hodnika i kupatila. Uz stan je moguće kupiti garažno mesto koje se nalazi u garaži na -1 etaži u istom stambenom kompleksu kao i stan. U blizini se nalazi Maxi, Zemunski park, Zemunska Gimnazija, teretana kao i drugi potrebni sadržaji. U blizini su bus linije: 15,16, 17, 18, 45, 78, 83, OŠ "Marko Orešković" i "Nadežda Petrović", obdanište Maslačak, Zemunska pijaca, TC Stari Merkator i Dom zdravlja, Zemunski kej. PROSTORIJE: dnevna soba s trpezarijom i kuhinjom, spavaća soba, kupatilo, hodnik, lođa. Agencijska naoknada iznosi 2%. .

165.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Višnjička Banja
|

Odličan trosoban stan u Višnjičkoj banji, u stambeno-poslovnom kompleksu Sunnyville. Stan se nalazi na drugom spratu, maksimalno ušuškan sa stanovima sa svih strana. Grejanje je centralno, po potrošnji (kalorimetri). Useljenje je planirano za jun 2024. godine. Moguća je kupovina na kredit. Sadržaj u naselju je odličan, Maxi, Idea, Lilly, apoteke, kafići, igraonice za decu. Uskoro počinje gradnja osnovne škole i vrtića. Idealno mesto za porodice. PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo, ostava, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

130.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Galenika - Josipa Šenera
|

Na odličnoj lokaciji na Galenici, prodaje se stan od 140m2, od čega je uknjiženo 46m2. Ostatak može da se uknjiži (vlasnik poseduje svu neophodnu dokumentaciju). Prodaje se polunamešten. Može i zamena za manji stan (uz doplatu). Zgrada ima lift. U neposrednoj blizini se nalaze škola, vrtić, dom zdravlja i prodavnice. Dobra povezanost sa ostalim delovima grada. Uredna i čista zgrada. Miran kraj. PROSTORIJE: dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, radna soba, vešernica, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

253.000 €
Lokal | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Petra Mećave
|

Izdaje se kompletno namešten lokal pogodan za brzu hranu. U lokalu se nalazi roštilj na ćumur, roštilj na plin, pizza peć, frižider. Postoji mogućnost dodavanja rashladne vitrine. Lokal je odlično pozicioniran, na prometnoj lokaciji. Agencijska nadoknada iznosi 50% od prve zakupnine.

600 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Cvetkova pijaca - Vojvode Dovezenskog
|

Odličan stan, odmah useljiv, uknjižen, na odličnoj lokaciji samo par minuta od Cvetkove pijace, Bulevara Kralja Aleksandra, Zvezdarske šume i bazena "Olimp". Ovaj svetao i dobro organizovan stan nudi i mogućnost adaptacije tavanskog prostora u još jednu spavaću sobu ili ostavu. PROSTORIJE: kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, hodnik, kupatilo. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

130.290 €
Agencije za nekretnine | Europolis Nekretnine