Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Kuća | Beograd - Voždovac - Ripanj
|

Prelepa kuća sa prostranim dvorištem i voćnjakom u neposrednoj blizini Ripnja. Autobusko stajalište, prodavnice i naselje koje se razvija u netaknutoj prirodi. Veliki plac od 34 ara ograđen kvalitetnom savremenom ogradom. Visine plafona u kući 3+m. Odlična stolarija, terase sa kojih se prostire predivan pogled. Unutrašnjost kuće je ostala delimično nezavršena u zavisnosti od želje i potrebe kupca. U neposrednoj blizini rade se kompleksi za odmor, uživanje i relaksaciju. Nekretnina za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

200.000 €
Plac | Beograd - Zvezdara - Mali Mokri Lug - Nabokovljeva
|

Plac je površine 10,35 ari i nalazi se u blizini buduće velike saobraćajnice - Spoljne magistralne tangente i puta za Mirijevo. U zoni je planom detaljne regulacije predviđena izgradnja komercijalno-stambenih objekata. Nalazi se na uzvišenju, sa padom i prolazom ka sporednoj ulici. Planirana je izgradnja nove infrastrukture ka Smederevskom putu, od kojeg je zemljište udaljeno oko 150m. Mapa prikazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

99.000 €
Kuća | Beograd - Savski venac - Dedinje - Miće Orlovića
|

U ponudi je fenomenalna kuća koju čine tri zasebne stambene jedinice. Nalazi se na lepom potezu sa mnogo zelenila. Odlično je koncipirana, svetle, prostrane prostorije. Poseduje: podrum, garažu i 5 terasa. Kuća je kompletno nameštena kvalitetnim nameštajem, izgrađena od kvalitetnih materijala, grejanje je etažno na drva (kamin), struju ( radijatori i podno grejanje) i gas je doveden u kuću. Mogućnost odvajanja zasebne stambene jedinice sa delom dvorišta. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

1.800.000 €
Plac | Beograd - Zvezdara - Mali Mokri Lug
|

Na prodaju zemljište 170 ari, preko puta "LASTE",Beograd, Zvezdara, Mali Mokri Lug Površine 170 ari, 200m od AUTOPUTA E - 75, Beograd istok Uknjiženo gradsko građevinsko zemljište. U zoni planirane buduće komercijalne zone i uz koridor planiranog SMT - spoljnog magistralnog tranzita oko Beograda Mogućnost kupovine okolnih parcela. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

5.100.000 €
Kuća | Beograd - Palilula - Borča - 1. maja (Borča)
|

Fenomenalna kuća, odnosno tri stambene jedinice, na izuzetnoj lokaciji u Borči. Idealna investicija za vrtić, privatnu školu, ili starački dom. Naravno, i prava porodična kuća. Za svaku preporuku. Video nadzor, daljinsko otvaranje ulazne kapije. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

370.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Vrčin - Beogradska
|

Odličan plac preko puta Ikee, kod naplatne rampe. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

270.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

*** Kuća na Jugovu, izletničko naselje, urbanizovano. Izuzetna lokacija, poželjno okruženje. Miran kraj. 400 metara od akva parka. Kvalitetna kuća u izvornom stanju, održavana. Prodaje se sa stvarima. Prelepo dvorište, ravno, uređeno. Moguća izgradnja bazena u dvorištu. Cena nije fiksna. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

241.000 €
Kuća | Beograd - Zemun - Batajnica
|

Batajnica uknjizena kuca 356m2. Početak ulice, blizu okretnice autobusa i Beovoza, trospratna kuća, prizemlje završeno, sprat i potkrovlje 80% završen. Ozakonjena je cela kuca,uknjižena na 356m2. Kuća je idealna kao investicija zbog mogućnosti da se naprave stanovi. Brzo useljiva. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

190.000 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

*** Građevinsko zemljište na lokaciji industrijske zone, u blizini Kovinskog mosta, sa leve strane, na putu ka Željezari. Lice placa je na regionalnom putu u dužini od 200m. Plac je idealan za izgradnju pumpe, hale, stovarišta, skladišta. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

104.000 €
Plac | Beograd - Barajevo - Dražanovac - Brđanska
|

Plac se nalazi 4.5km od Ibarske magistrale. Na placu je struja i voda. Put nije asfaltiran. Do Ripanjskog puta 200m. Plac nije ravan, ima pad, na kraju placa izvor. Izgrađeno vikend naselje. Uknjiženo. Uglavnom glumci a i oni koji rade u inostranstvu. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

55.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine