Nekretnine: Agencije za nekretnine | Property Broker

Property Broker


Broj u registru posrednika : 793
Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 81 lokal 7a
Telefon: (064) 112-4284
Telefon 1: (064) 112-4284
Web sajt
www.propertybroker.rs
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Vitezova Karađorđeve Zvezde
|

Zgrada ukrovljena, u manjoj ulici u neposrednoj blizini Vitezova Karađorđeve zvezde na poziciji sa odličnom infrastrukturom (blizina škole, prevoza, predškolskih ustanova, marketa, apoteka). Nudimo stan koji je po strukturi dvosoban i sastoji se od : predsoblja, kuhinje, dnevne sobe sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe i lođe. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom RS. Ispred zgrade će biti povezanost parking sa 27 parking mesta. Odlična povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada. Spoljna stolarija PVC, keramika I klase domaćih proizvođača, grejanje etažno sa elektrokotlom domaće proizvodnje, demit fasada. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.

91.010 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Prodajemo lux stan u prestižnom kompleksu Beograd na vodi, u zgradi Verde. Stan se nalazi na I spratu i sastoji od dnevno-trpezarijskog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na lođu, spavaće sobe, kupatila, vešernice kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Uz stan se prodaje garažno mesto po ceni od po 25.000,00 EUR. Kuhinja sa kvarc pločom, led rasvetom. Klima inverter. Blizina parka, TC Galerija, Kule Beograd. Recepcija, fizičko i tehničko obezbeđenje, video nadzor 24/7. U ovoj prodaji zastupamo vlasnika fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene.

355.500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi izuzetno funkcionalan i svetao stan u zgradi Metropolitan. Stan se nalazi na 1. spratu i sastoji se od predsoblja, dnevne sobe sa direktnim izlazom na terasu, trpezarije, kuhinje, dve spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na trasu, dva kupatila i vešernice. Stan ima ugaonu poziciju i odličan raspored prostorija. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 25.000 eura. Zgrada je moderno dizajnirana i opremljena sa svim neophodnim sadržajima za komforan život. Na raspolaganju su vam garaža, lift i obezbeđenje 24 sata dnevno. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini prodavnica, restorana, parkova i drugih društvenih sadržaja. U ovoj prodaji zastupamo privatnog vlasnika i posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.

404.460 €
Stan | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Šumatovačka
|

Funkcionalan, trosoban, odmah useljiv stan u novoizgrađenom objektu renomirane građevinske firme. Nalazi se na Vračaru u Šumatovačkoj ulici. Sastoji se od: ulaznog dela, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom, lođe, dve spavaće sobe, kupatila i toaleta. Orjentisan ka unutrašnjem dvorištu. Kvalitetna novogradnja, alu-stolarija, prvoklasni parket, inverter klima, CG na kalorimetre. Idealan za život ili investiciju. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Obavezna kupovina parking mesta u garaži objekta, po ceni od 20.000,00 EUR. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.

215.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Tošin bunar - Tošin bunar
|

Dolce Vita- premium stambeno-poslovni kompleks na Novom Beogradu u okviru kojeg nudimo stan na sedmom spratu, jugozapadno orijentisan koji se sastoji od: predsoblja, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, hodnika, tri spavaće sobe, tri kupatila, ostave i dve terase ukupne površine 30,85 m2 na koje imaju izlaz sve sobe u stanu. Zgrada Dolce Vita će se nalaziti na raskrsnici Milutina Milankovića i Tošinog bunara, u prednjem delu novogradnje će se nalaziti luksuzni hotel sa 5 zvezdica, Stanari zgrade će imati pristup raznim sadržajima kao što su: Spa centar, igraonica za decu, parkić, teretana, restoran, bazen sa otvorenim pogledom, teniski teren. Garaža je na tri nivoa sa punjačima za elektirčna vozila, ostavama i prostorijama za bicikla. Poseban plan otplate za kupce u izgradnji na šest rata koje prate tokove gradnje. Mogućnost kupovine garažnog mesta.

813.351 €
Plac | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Murmanska
|

Plac za gradnju. Predviđena spratnost P+2+PK . Index izgradjenosti 1. Nalazi se u blizini Zvezdarske šume, blizu Milana Rakića. Veliki front placa. Deo koji je do ulice je širi deo placa, a uža strana je ka parkingu. Direktan pristup sa dve strane. Dobra povezanost sa ostalim delovima grada. vlasništvo 1/1. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2%

320.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Saobraćajni fakultet - Bilećka
|

Izdajemo trosoban stan u kompleksu Voždove kapije. Opciono polunamešten ili namešten uz korekciju cene. Raspored prostorija : kuhinja sa trpezarijom u čijem je nastavku dnevni boravak, lođa, hodnik, toalet koji je trenutno u funkciji ostave, kupatilo, dve spavaće sobe. Centralno grejanje po potrošnji. Zakupci mogu optirati za sbb ili mts internet. Niski režijski troškovi, održavanje je oko 5.000 dinara, ostali troškovi po utrošku. Depozit. Posrednička nadoknada 50%.

900 €
Garaža | Beograd - Novi Beograd - Uroša Martinovića
|

Izdajemo garažno mesto u novoizgrađenom i vrlo popularnom naselju "Savada". Garažno mesto je novo, lux, obezbeđenje i video nadzor 24/7. U cenu su uračunate svi troškovi. Obavezan depozit. Posrednička nadoknada 50% od prve mesečne zakupnine.

90 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

BW Quartet useljivo ove godine, izuzetna lokacija zgrade uz Savski park, cena po kvadratu 3.781 e/m2. Stan se nalazi na IV spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, garderobera i vešernice. Stan je orijentisan ka reci, svaka prostorija ima direktan pogled na Savski park. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, pogodan za porodicu. Rok završetka izgradnje 2024. godina. Bez posredničke nadoknade za kupce

448.888 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Tošin bunar - Tošin bunar
|

Dolce Vita- premium stambeno-poslovni kompleks na Novom Beogradu u okviru kojeg nudimo stan na šestom spratu, južno orijentisan koji se sastoji od: predsoblja, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, hodnika, tri spavaće sobe dva kupatila, i terase od 24 m2 na koju imaju izlaz sve sobe u stanu. Zgrada Dolce Vita će se nalaziti na raskrsnici Milutina Milankovića i Tošinog bunara, u prednjem delu novogradnje će se nalaziti luksuzni hotel sa 5 zvezdica, Stanari zgrade će imati pristup raznim sadržajima kao što su: Spa centar, igraonica za decu, parkić, teretana, restoran, bazen sa otvorenim pogledom, teniski teren. Garaža je na tri nivoa sa punjačima za elektirčna vozila, ostavama i prostorijama za bicikla. Poseban plan otplate za kupce u izgradnji na šest rata koje prate tokove gradnje. Mogućnost kupovine garažnog mesta.

512.366 €
Agencije za nekretnine | Property Broker