Nekretnine: Agencije za nekretnine | Stefan Nikolic Pr Agencija Za Nekretnine Comfort De Luxe Beograd

STEFAN NIKOLIĆ PR AGENCIJA ZA NEKRETNINE COMFORT DE LUXE BEOGRAD


Broj u registru posrednika : 1300
Telefon: (061) 689-6540
Poslovni prostor | Beograd - Novi Beograd - Blok 65 - Omladinskih brigada
|

Ovaj izuzetan, moderan stan sa dve spavaće sobe ima fantastičan pogled na gotovo ceo Novi Beograd i most na Adi. Sastoji se iz dve celine, dnevnog i spavaćeg dela. Dnevni deo je otvoreni prostor koji sadrži dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju. Dvostrano je orijentisan, a stakleni zidovi obezbeđuju mnoštvo prirodne svetlosti, što prostor čini veoma komfornim. Spavaći blok se sastoji od spavaće sobe, odvojenog kupatila i master sobe sa sopstvenim kupatilom. Stan je smešten u novoj, luksuznoj zgradi, interesantne i veoma upečatljive spoljašnosti u Kuli West 65, jednoj od najkvalitetnijih lokacija za život i rad na Novom Beogrdu. U bliskom okruženju se nalazi tržni centar Delta City kao i kompleks Airport city. Na raspolaganju budućim stanarima je i parking mesto u garaži zgrade. Pogodan prostor za stanovanje ili poslovnu deltnost, a može se izdavati prazan ili namešten po potrebi zakupca. .

2.200 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Skadarlija - Emilijana Josimovića
|

Odličan ,kompletno renoviran poslovni prostor u poslovnoj zgradi u strogom centru grada. Sastoji se iz velikog prijemnog dela i 7 odvojenih kancelarija različitih kvadratura od 10m2 - 50m2. Prostor je dvostrano orjentisan i ima puno prirodne svetlosti, Razvedena IT mreža, I postavljen sistem grejanja i hlađenja preko toplotnih pumpi. Prostor za svaku preporuku. .

3.400 €
Kuća | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 1 - Dimitrija Georgijevića-Starika
|

Odlična, moderna,luksuzna kuća u nizu sa dvorištem.Lokacijski u najlepšem delu Bežanijske kose sa puno zelenila i lepo uređenih parkova.Lak i brz izlaz na sve glavne saobraćajnice koje vode ka svim delovima grada. U neposrednoj blizini se nalaze veliki supermarketi,kafe-restorani ,stajalište javnog prevoza i sve ostalo što je potrebno za normalan život. Sastoji se iz 4 nivoa , prizemni deo na kome je smešten dnevni boravak , trpezarija, kuhinja,gostinjski toalet, na prvom i drugom spratu su po dve velike spavaće sobe sa izlaskom na terasu, i dva kupatila, u suterenskom delu su dve prostorije koje se mogu koristiti za više namena(za zabavu,rekreaciju,vinski podrum,spa zonu), i veliko kupatilo sa đakuzi kadom,tuš kabinom, saunom. Kuća je kompletno renovirana,za eksterijer i enterijer korišćeni su visoko kvalitetni materijali i oprema za (rasvetu,klimatizaciju,spaljašnju i unutrašnju stolariju,keramiku,sanitarije,elektro i mrežne instalacije). Trenutno je delimično opremljena novim nameštajem a po potrebi može se kompletno opremiti. Za svaku preporuku. .

3.500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Odličan ,komforan stan u novoizgrađenom kompleksu Beograda na vodi u zgradi Vista.Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini šetališta ,komercijalnih sadržaja,restorana i parkova.Udaljenost centra grada i Kalemegdana je na desetak minuta laganog hoda.Ispred zgrade se nalazi lepo uređen park za decu .Na samom ulasku u zgradu nalazi se recepcija sa službom obezbeđenja 24/7.Na -1 nivou je garažni prostor iz koga se liftom direktno stiže do stana , garaža ulazi u cenu zakupa stana. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka koji sa trpezarijom i kuhinjom čini jednu prijatnu i udobnu celinu iz koje se izlazi na terasu sa pogledom na Stari deo grada.U drugom delu stana je izdvojeni spavaći blok sa dve spavaće sobe i dva kupatila .Stan je opremljen novim ,modernim i kvalitetnim nameštajem. Stan za svaku preporuku, pogodan za porodice ,poslovne ljude . .

1.650 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Žorža Klemansoa
|

Veoma lep i udoban stan sa dve spavaće sobe. Sa vrata se direktno ulazi u otvoreni prostor koji je celina dnevnog boravka, trpezarije i kompletno opremljene kuhinje. Spavaća soba je sa bračnim krevetom dok se druga može prilagođavati potrebama zakupca(radna,gostinjska,dečija),kupatilo je sa tuš kabinom. Stan je namešten apartmanski sa novim modernim nameštajem sa dosta detalja. Smešten u novom stambenom kompleksu, u dobro održavanoj zgradi sa obezbeđenjem. Nalazi se u donjem delu Dorćola, ali na pešačkoj udaljenosti od pešačke zone Knez Mihailove ulice , Klemegdana i Skadarlije. Izuzetno niski režijski troškovi,etažno grejanje na struju. Pogodan za život porodice ili parova koji žele da budu u blizini svih gradskoh dešavanja . .

1.400 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Trg Nikole Pašića - Trg Nikole Pašića
|

Poslovni prostor u poslovno stambenoj zgradi u centru grada u neposrednoj blizini Trga Nikole Pašića. Lokacijski odlično pozicioniran i dostupn iz svih delova grada. Sastoji se iz ulaznog hodnika 7 kancelarija ,čajne kuhinje,toaleta i terase.Prostor je klimatizovan,razvedena kompjuterska i elektro mreža, postavljena halogena rasveta. Pogodan za razna predstavništva ,IT firme, marketinške agencije,i dr. .

3.800 €
Poslovni prostor | Beograd - Novi Beograd - Tošin bunar - Tošin bunar
|

Odličan poslovni prostor u manjoj poslovnoj zgradi smeštenoj u poslovnom kompleksu novije gradnje. Lokacijski odlično pozicioniran ,širokim bulevarima i brzim izlaskom na auto-put lako se stiže do svih delova grada. U blizini se nalazi stajalište javnog prevoza i stanica Beovoza . Prostor se sastoji iz jedne velike kancelarije (cc50m2 i tri manje zasebne (cc 10-20m2),kuhinje i toaleta.Prostor je dvostrano orjentisan,svetao,klimatizovan,sa razvedenom IT mrežom i halogenom rasvetom.Ispred prostora se nalazi parking prostor na kome jedno mesto pripada prostoru.Pravno lice vlasnik prostora. .

1.960 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Trg Nikole Pašića - Trg Nikole Pašića
|

Funkcionalan poslovni prostor u poslovno stambenoj zgradi u centru grada u neposrednoj blizini Trga Nikole Pašića. Lokacijski odlično pozicioniran i dostupn iz svih delova grada. Sastoji se iz ulaznog hodnika 6 kancelarija od kojih su dve prolazne,čajne kuhinje,toaleta i manje terase.Prostor je klimatizovan,razvedena kompjuterska i elektro mreža, postavljena halogena rasveta. Izuzetno miran dvorišno i dvostrano orjentisan sa puno prirodnog svetla. Pogodan za razna predstavništva ,IT firme, marketinške agencije,i dr. .

2.600 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Dositejeva
|

Prodaje se lep salonski stan u starijoj održavanoj zgradi bez lifta ,lokacijski u strogom centru grada u neposrednoj blizini Narodnog pozorišta,prekoputa doma zdravlja u Siminoj. Sastoji se od velikog predsoblja,dnevnog boravka,spavaće sobe,trpezarije sa kuhinjom ,kupatila sa kadom i terase.Stanu pripada i podrumska prostorija.U stanu je zamenjena spoljašnja stolarija,visina plafona 3,20.Maksimalno funkcionalan i odlično organizovan. Stan za svaku preporuku,retko u ponudi, odlična investicija. Agencijska provizija 2%, snosi kupac. .

229.500 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Trg Republike - Francuska
|

Funkcionalan i lepo organizovan poslovni prostor u manjoj poslovnoj zgradi u neposrednoj blizini Trga Republike i Knez Mihailove ulice.Lak pristup iz svih delova grada. U okolini veliki broj restorana ,kaffea,prodavnica i dr. Prostor se sastoji od prijemnog dela, tri zasebne kancelarije i dve prolazne. Pored kancelarija u prostoru se nalazi čajna kuhinja ,soba za arhivu/rek,jedan toalet i terasa. Mogućnost korišćenja zajedničkog dvorišta u unutrašnjem delu zgrade. Prostor se vodi na pravno lice. .

1.651 €
Agencije za nekretnine | Stefan Nikolic Pr Agencija Za Nekretnine Comfort De Luxe Beograd