Nekretnine: Agencije za nekretnine | Brick Pro

Brick Pro


Broj u registru posrednika : 1418
Telefon: (062) 634-135
Stan | Beograd - Surčin - Valtoroviceva
|

Izdajemo stan na Ledinama u Valtorovicevoj ulici na cetvrtom spratu , stan se nalazi 150m od stanice Ledine.Stan se sastoji od ulaznog hodnika dnevno trpezarijskog dela , kupatila i manje spavace sobe koja ima terasu sa poglednom na centar Ledina , postoji i obezbedjeno parking mesto ispred zgrade. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.

350 €
Stan | Beograd - Vračar - Internacionalnih brigada
|

Retko u ponudi, renoviran stan sa pogledom na Karađorđev park. Stan se nalazi na drugom spratu u zgradi sa liftom i dvostrano je orijentisan. Sastoji se od dnevne sobe otvorenog koncepta, koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom. Iz trpezarije se izlazi na terasu sa predivnim pogledom. U drugom dijelu stana nalazi se spavaća soba s balkonom, koja pruža osjećaj topline i mira. Takođe, u sklopu stana je i kupatilo koje se nalazi odmah do spavaće sobe. Uz stan dolazi i ostava u podrumskom delu. Agencijska provizija 2% od dogovorene cene.

255.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Neimar - Lamartinova
|

U jednoj od najlepših ulica Neimara, u Lamartinovoj, izdajemo 2.0 stan. Stan se nalazi u prizemlju privatne kuće. Sastoji se od: hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, spavaće sobe i toaleta. Depozit je obavezan. Zakup na duži period. Posrednička nadoknada iznosi 50% dogovorene zakupnine i plaća se jednokratno na potpisivanju ugovora o zakupu.

600 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Direktna prodaja stanova u Beogradu na vodi bez provizije za kupce.Izuzetan stan na 15tom spratu orjentisan ka reci ,ujedno i poslednji u ponudi ovakve strukture.Zavrsetak radova i planirano useljenje za ovu zgradu je Novembar 2024te.Cena je izrazena sa PDV-om , mogucnost povrata PDV-a za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS. Uz kupovinu stana je obavezna kupovina parking mesta po ceni od 25000e. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan

269.888 €
Stan | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Bjelanoviceva
|

Prodajemo luksuzan stan u novijoj zgradi na Vracaru u jednoj od poslednjih Vracarskih zelenih oaza.Smart Building zgrada sazidana po najvisim svetskim standardima , stan se prodaje namesten , sa jednim garaznim mestom po ceni od 30000e. Alu stolarija, komarnici na svim prozorima, roletne na dugme, sva ugradna tehnika BOSH. Stan se sastoji od ulaznog hodnika pored kog se nalazi manji toalet , dnevne sobe sa kuhinsko trpezarijsim delom koji ima izlaz na terasu i prostrane spavace sobe sa kupatilom. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijksa nadoknada iznosi 2% od dogovorene cene.

300.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Izdajemo luksuzan i kompletno opremljen stan u Beogradu na Vodi u zgradi Sole sa pogledom na reku i TC Galerija.Stan se nalazi na 8mom spratu i jako je lepo dizajniran i osmisljen.Stan se sastoji od ulaznog hodnika kuhinjsko trpezarijskog prostora koji je povezan sa dnevnim boravkom koji ima izlaz na terasu i spavace sobe pored koje se nalazi kupatilo.Iznajmlivanje parking mesta je obavezno uz ovaj stan po ceni od 100e mesecno. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine. We are renting a luxurious and fully equipped apartment in Belgrade Waterfront in the Sole building with a view of the river and TC Galerija. The apartment is located on the 8th floor and is very nicely designed and conceived. The apartment consists of an entrance hall, a kitchen dining area that is connected to the living room which has an exit to the terrace and bedrooms next to which there is a bathroom. Parking space rental is mandatory with this apartment at a price of 100e per month. For more information, call +381653393988 Bojan Agency commission is 50% of the first rent.

1.300 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Rudnicka
|

Izdajemo izuzetan komforan i prelepo opremljen stan u novoj zgradi u ulici Rudnickoj. Stan se nalazi na samo 5 minuta peske od Hrama Svetog save. Zgrada je uradjena po najvisim standardima i opremljena najvalitetnijim materijalima, poseduje auto lift garazu sa vise slobodnih parking mesta. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, komforne i velike dnevne sobe sa izlazom na terasu koja gleda na dvoriste. Kuhinja je opremljena najmodernijom ugradnom tehnikom stranih prozvodjaca, kozni namestaj koj odise luksuzom, TV od 65", jedna prostrana spava soba sa zasebnim kupatilom i jos jedna manja sa single krevetom i radnim stolom. Uz stan stan je obavezno i rentiranje garaznog mesta po ceni od 100e mesecno. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine. We are renting out an exceptionally comfortable and beautifully furnished apartment in a new building in Rudnicka Street. The apartment is located just 5 minutes' walk from the Church of St. Sava. The building is finished to the highest standards and equipped with the highest quality materials. consists of an entrance hall, a comfortable and large living room with access to the terrace overlooking the courtyard. The kitchen is equipped with the most modern built-in appliances from foreign manufacturers, leather furniture that exudes luxury, a 65" TV, one spacious bedroom with a separate bathroom and another smaller one. with a single bed and a desk. Along with the apartment, it is mandatory to rent a garage space at a price of 100e per month. For more information, call +381653393988 Bojan Agency commission is 50% of the first rent.

1.300 €
Poslovni prostor | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Šumadijski trg
|

U ponudi odličan poslovni prostor, na mirnoj lokaciji na Banovom brdu! Prostor je otvorenog koncepta sa mogućnosti pregrađivanja u više kancelarija. Njegova velika površina daje razne mogućnosti za zakupca. Nalazi se na četvrtom sprtu u zgradi sa liftom i obezbeđenjem i portirom. Agencijska provizija iznosi 50% od mesečne zakupnine

3.500 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - Blok 22 - Antifašističke borbe
|

Izdajem vrlo lep lokal u centralnom delu Bloka 22. Nalazi se u prizemlju Prostor spojen od dva lokala dvostrano orijentisan. Sastoji se od četiri ulaza, četiri mokra čvora što znatno povećava njegovu funkcionalnost. Cena sa opremom za igraonicu iznosi 2.200 evra mesečno. Odmah useljiv. Veliki izlozi, dvostran, lako moguća reorganizacija i prilagođavanje prostora novoj delatnosti. Pogodan za razne delatnosti kao što su: kladionice, ordinacije, laboratorije, apoteke i ugostiteljstvo. Posrednička nadoknada iznosi 50% od dogovorene cene zakupa.

2.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Politika - Svetogorska
|

U ponudi odličan stan u samom srcu Beograda, na samo 350m od Trga Republike! Stan se nalazi u prizemlju zgrade i dolazi sa sopstvenim parking mestom u dvorištu, što je izuzetna prednost u ovom delu grada. Njegova pozicija ne utiče na mir koji pruža i izolovanost. Ulaskom kroz ulazna vrata, nalazimo se u hodniku koji vodi direktno do dnevne sobe otvorenog koncepta, koja je povezana sa kuhinjskim i trpezarijskim prostorom. Na suprotnoj strani hodnika, sa leve strane, nalazi se ulaz u prostranu spavaću sobu sa garderoberom, dok se odmah pored nje nalazi odvojeno kupatilo. Stan je potpuno renoviran, sa novom električnom instalacijom, vodovodom, kanalizacijom, plafonima i zidovima. Dodatno, opremljen je vrhunskim pametnim uređajima i optičkim internetom za savremeni način života. Stan je već uspostavio uspešan model iznajmljivanja na kratki rok, što ga čini odličnom investicijom, ali istovremeno je i veoma pogodan za svakodnevni život. Agencijska provizija iznosti 2% od dogovorene cene.

249.000 €
Agencije za nekretnine | Brick Pro