Nekretnine: Agencije za nekretnine | Citypro

CityPro


Broj u registru posrednika : 725
Beograd
Džordža Vašingtona 12/16
Telefon: (011) 407-6400
Telefon 1: (011) 407-6400
Telefon 2: (063) 219-949
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Slavka Ćuruvije
|

Savski venac, Dedinje, Slavka Ćuruvije; 155m2, 4.0, III/3, klima, lift, interfon, internet, kablovska, garaža; Ultra luksuzan četvorosoban stan na trećem spratu uredne zgrade sa liftom, na odličnoj lokaciji na Dedinju - u ulici Slavka Ćuruvije. Izuzetan stan kompletno opremljen unikatnim dizajnerskim nameštajem koji ostaje u okviru kupoprodajne cene. Stan je sam na spratu, ima 155m2, od čega je oko 130m2 korisna površina, a 25m2 terasa. Trostrano je orijentisan, svetao, funkcionalan, a iznad stana je tavanski prostor. Uz stan se prodaje i garaža od 37m2 (za dva automobila), sa rolo vratima, čija cena je uračunata u oglasnu cenu. Fantastična mirokolacija: blizina Belog dvora, brojnih objekata za snabdevanje i uživanje, kao i svih sadržaja neophodnih za luksuzan život u elitnom delu grada. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

600.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Olimp - Milana Rakića
|

Zvezdara, Olimp, Milana Rakića; 55m2+33m2 terasa, 3.0, I/4, gas, topla voda, klima, parking mesto; Izvanredan trosoban stan na prvom spratu novije uredne zgrade koja se nalazi u blizini Olimpa. Stan je kompletno opremljen luksuznim nameštajem. Prostorije: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Stan ima terasu od 33m2 koja predstavlja kutak za odmor i uživanje... Topla voda i grejanje na gas čine da ovaj stan ima izuzetno niske mesečne troškove. Uz stan se izdaje i parking mesto koje se nalazi ispred zgrade, čija cena zakupa je uračunata u oglasnu cenu. Takođe, postoji mogućnost iznajmljivanja još jednog parking mesta uz doplatu od 50€. Odlična mikrolokacija: blizina Cvetkove pijace, SC Olimp, TC Aviv park, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

700 €
Stan | Beograd - Stari grad - Skadarlija - Bulevar Despota Stefana
|

Stari grad, Skadarlija, Bulevar Despota Stefana; 23m2, 0.5, IV/7, cg, lift, interfon, internet; Luksuzno opremljena garsonjera u epi-centru Beograda. Izuzetno svetla - južno orijentisana. Okrenuta na suprotnu stranu od ulice, ka dvorištu - potpuni mir u samom srcu grada. Salonski tip stana - visoko postavljeni plafoni daju osećaj većeg prostora nego što to podna površina pruža. Centralno grejanje. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Aleksandar Milovanović tel: 064/11-55-737 Uverenje broj: 3314 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

700 €
Stan | Beograd - Palilula - Mašinski fakultet - Ruzveltova
|

Palilula, Vukov spomenik, Ruzveltova; 20m2, 0.5, II/4, inverter klima, interfon, internet; U ponudi je kompletno lukuzno nameštena garsonjera na drugom spratu veoma uredne zgrade u blizini Vukovog spomenika. Prostorije: ulazni hodnik, kombinovana soba, kupatilo. Posebna pogodnost su niski mesečni troškovi Infostana. Kablovski operater po izboru zakupca. Izuzetna mikrolokacija: blizina Vukovog spomenika, Mašinskog i Pravnog fakulteta, brojnih ugostiteljskih lokala i objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život u centru grada. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

600 €
Stan | Beograd - Palilula - Mašinski fakultet - Ruzveltova
|

Palilula, Vukov spomenik, Ruzveltova; 40m2, 2.0, II/4, inverter klima, norveški radijatori, interfon, internet; U ponudi je kompletno lukuzno namešten stan na drugom spratu veoma uredne zgrade u blizini Vukovog spomenika. Prostorije: ulazni hodnik, dnevna soba, spavaća soba, trpezarija sa kuhinjom, kupatilo. Posebna pogodnost su niski mesečni troškovi Infostana. Kablovski operater po izboru zakupca. Izuzetna mikrolokacija: blizina Vukovog spomenika, Mašinskog i Pravnog fakulteta, brojnih ugostiteljskih lokala i objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život u centru grada. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

1.200 €
Stan | Beograd - Stari grad - Kalemegdan - Cara Dušana
|

Stari grad, Dorćol, Cara Dušana; 29m2, 0.5, V/6, cg, lift, interfon, internet, podrum, parking u dvorištu; U ponudi je odlična garsonjera, u izvornom stanju, na petom spratu veoma uredne zgrade u neposrednoj blizini Kalemegdana. Okrenuta je na suprotnu stranu od ulice i u potpunosti je pokrivena stanom iznad. U dvorištu zgrade je neobeležen prostor za parkiranje kome pristup imaju samo stanari. Stan predstavlja izuzetan potencijal kako za stanovanje i poslovni prostor, tako i za sjajnu investiciju. Izvanredna mikrolokacija: blizina Kalemegdana, K-District-a, Dunavskog keja, brojnih objekata za snabdevanje i svih sadržaja neophodnih za udoban život u epi-centru grada. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

112.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Senjak - Vase Pelagića
|

Savski venac, Senjak, Vase Pelagića; 113m2, 3.0, IV/4, lift, klima, toplotne pumpe, recepcija, obezbeđenje, garažno mesto; U ponudi je luksuzno namešten trosoban (lako adaptibilan u četvorosoban) stan na četvrtom spratu novije zgrade na Senjaku. Struktura: ulazni hodnik, prostran dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, dve terase. Dvostrano je orijentisan, veoma svetao i opremljen tehnikom i materijalima vrhunskog kvaliteta. Stan se prodaje sa nameštajem čija cena je uračunata u oglasnu cenu. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 25.000€. Izuzetna lokacija: blizina pijace, Maxi i IDEA marketa, Lily-ja, kafića, brojnih stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za luksuzan život na Senjaku. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

389.000 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Golf - Žarkovačka
|

Košutnjak-Golf, Žarkovačka; 317m2, 5 ari placa, 4 etaže, dve terase, teretana, dve garaže, dvorište; Divna, luksuzno opremljena kuća u najlepšem delu Košutnjaka, na početku Diplomatskog naselja. Kuća se prostire na četiri etaže, četvorostrano je orijentisana i sa prelepim pogledom na zelenilo. Suteren: garsonjera, ostava, vešernica, teretana i garaža. Prizemlje: ulazni hol, dnevno-trpezarijski deo, kompletno opremljena kuhinja, radna soba i kupatilo. I sprat: mini dnevni boravak sa izlazom na ogromnu terasu, dve spavaće sobe i kupatilo. II sprat: master spavaća soba sa izlazom na terasu i prostrano kupatilo. U cenu su uključena i dva garažna mesta u suterenu kuće. Kuća ima ograđeno dvorište koje je pogodno za odmor i uživanje. Sjajna mikrolokacija: u neposrednoj blizini se nalazi Košutnjak, brojni objekti za snabdevanje, osnovna i srednja škola, obdanište, sportski centar... Izdaje se na duži vremenski period uz depozit u visini dve mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

3.500 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Pregrevica
|

Zemun, Pregrevica; 55m2, 2.0, VPR/VPR, TA, ostava; U ponudi je dvosoban stan za kompletnu rekonstrukciju u najlepšem delu Zemuna - Pregrevici. Struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski prostor, spavaća soba, kupatilo, ostava. Iznad stana je tavanski prostor i kosi krov. Božanstveno okruženje - nadomak Dunava, a u blizini svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

55.000 €
Plac | Stara Pazova - Okolno mesto - Krajiška
|

Stara Pazova, Vojka; 11ari, ograđen, uz glavni put, voda, struja, tvrda podloga - tucanik; U ponudi je izuzetan plac, na odličnoj poziciji, pogodan za veliki broj različitih delatnosti. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

500 €
Agencije za nekretnine | Citypro