Nekretnine: Agencije za nekretnine | Citypro

CityPro


Broj u registru posrednika : 725
Beograd
Džordža Vašingtona 12/16
Telefon: (011) 407-6400
Telefon 1: (011) 407-6400
Telefon 2: (063) 219-949
Stan | Beograd - Zemun - Save Kovačevića - Dragana Rakića
|

Zemun, Naselje Sava Kovačević, Dragana Rakića; 35m2, 1.5, VPR, eg na pelet, terasa, internet, interfon, parking; U ponudi je nov, luksuzno opremljen, nikad izdavan, jednoiposoban stan na visokom prizemlju zgrade sa etažnim grejanjem na pelet; U oglašenu cenu zakupa stana je uračunat trošak infostana, televizije sa internetom i parking mesta; Sjajna mikrolokacija: blizina pijace, škole, stajališta gradskog prevoza, ogromnog broja objekata za snabdevanje i svih sadržaja koji su neophodni za udobno stanovanje; Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

550 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 3 - Vespučijeva
|

Novi Beograd, Bežanijska kosa 3, Vespučijeva; 93m2, 3.5, V/6, cg, lift, interfon, internet; U ponudi je ultra lukuzno renoviran i namešten stan na petom spratu veoma uredne zgrade u najlepšem i najmirnijem delu Bežanijske kose. Prostorije: dnevno-trpezarijsko-kuhinjski prostor, 2 spavaće sobe, galerija, ulazni hodnik, kupatilo, gostinski toalet, terasa. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

1.300 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Nova Galenika - Svetozara Papića
|

OBAVEZAN DEPOZIT U VISINI DVE MESEČNE ZAKUPNINE, OTKAZNI ROK JE 60 DANA! Zemun, Nova Galenika, Svetozara Papića; 87m2, 3.0, VPR/3, cg, topla voda, klima, dva mokra čvora, interfon, internet, kablovska, ostava; U ponudi je polunamešten trosoban stan na visokom prizemlju veoma uredne zgrade, u čarobnom okruženju zelenila i parkova. Izvanredna struktura: 4 kancelarije, ulazni hodnik, kuhinja, kupatilo, toalet, ostava, lođa. Blizina Pupinovog mosta, autoputa, starog puta za Novi Sad, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za poslovni razvoj i napredak. Slobodan prostor za parkiranje na nezoniranom parkingu u neposrednoj blizini zgrade. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini DVE mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Senjak
|

Savski venac, Senjak, Kuršumlijska; 140m2, 4.0, VPR, eg na gas, klima, alarm, dvorište, parking; U ponudi je polunamešten salonski stan u otmenoj kući na Senjaku. Prostorije: antre, dva salona, dve spavaće sobe, kuhinja, kupatilo, ostava i tehnička soba. Stan je svetao i prozračan, a ispred i oko kuće su trem i dvorište sa puno zelenila. Opremljen je bezbednosnim sistemom 24/7. Troškovi grejanja su uračunati u iznos mesečne zakupnine. Idealan je za sve vrste poslovnih delatnosti. Odlična mirkrolokacija: blizina Francuske škole, pijace, Maxi i IDEA marketa, Lily-ja, kafića, brojnih obejkata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za luksuzan život i uspešno poslovanje. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini dve mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

2.500 €
Stan | Beograd - Zemun - Retenzija - Marine Koljubajeve
|

Zemun, Retenzija, Marine Koljubajeve; 90m2, 4.0, IV/4, cg, klima, interfon, internet, kablovska; Izvanredan četvorosoban stan na četvrtom spratu uredne zgrade bez lifta u ulici Marine Koljubajeve (ranije Ivana Cankara). Dvostrano je orijentisan, veoma svetao, a sa terase se pruža prelep pogled na grad. Stan je opremljen nameštajem, stolarijom i tehnikom vrhunskog kvaliteta čija cena je uračunata u oglasnu. Sjajna mikrolokacija: blizina Zemunskog keja, Hotela Jugoslavija, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

239.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Bulbulder - Đurićeva
|

Zvezdara, Bulbulder, Đurićeva; 28m2, 1.0, PR, TA, klima, internet, kablovska; U ponudi je kompletno namešten jednosoban stan u zajedničkom dvorištu na Bulbulderu. Stan ima poseban ulaz, odvojeno brojilo i vodomer. Posebnu pogodnost čine niski režijski troškovi. Odlična mikrolokacija: blizina Vukovog spomenika, Gradske bolnice, Zire, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih da udoban život. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

350 €
Stan | Beograd - Palilula - Bulevar despota Stefana - Bulevar despota Stefana
|

Palilula, Bulevar despota Stefana, Botanička bašta; 54m2, 2.0, III/5, eg, klima, terasa, interfon, internet, kablovska, podrum; Izdajemo moderan i luksuzno namešten stan od 54m2, u centru, u blizini gradske oaze-Botaničke bašte i sportskog centra-Hale Pionir. Odlična povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada. Stan je opremljen novim nameštajem i kompletnom belom tehnikom. Blindirana vrata, PVC stolarija, klimatizovan. Poseduje hodnik, dnevnu sobu, trpezariju sa kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Dnevna soba je opremljena modernim italijanskim nameštajem u kombinaciji venge-metal, ugaonom garniturom od telece kože i perjanim punjenjem za sedenje ili spavanje. Moderna italijanska kuhinja, u trpezariji je italijanski sto u kombinaciji metal-staklo sa funkcijom adaptacije za 4 ili za 6 osoba. Spavaća soba je opremljena sa king size krevetom i dva plakara ukupne dužine od 2,5m. U kupatilu je tuš kabina sa Inox hidro-masažnim stubom italijanskog brenda i mašina za pranje veša. U prizemlju zgrade je veliki broj lokala: apoteka, pekara, piljarnica, trafika, knjižara, menjačnica... Fasada zgrade je nedavno renovirana. Javni parking u blizini zgrade. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

800 €
Stan | Beograd - Voždovac - Vojvode Stepe - Vojvode Stepe
|

Voždovac, Trošarina, Vojvode Stepe; 40m2, 1.5, III/5, eg, klima, lift, interfon, internet, kablovska, garažno mesto; U ponudi je svetao, kompletno namešten jednoiposoban stan na trećem spratu potpuno nove zgrade u ulici Vojvode Stepe, a u delu izmedju Trošarine i Farmaceutskog fakulteta. Prostorije: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, spavaća soba, kupatilo i terasa. Sa terase se pruža prelep pogled na grad i okolno zelenilo. Uz stan se izdaje i garažno mesto čija cena je uračunata u oglasnu cenu. Odlična mikrolokacija: blizina Trošarine, Lidl-a, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

650 €
Poslovni prostor | Beograd - Zvezdara - Slavujev venac - Marka Oreškovića
|

Zvezdara, Slavujev venac, Marka Oreškovića; 145m2, PR-2, eg-struja, klime, lift, interfon, internet, kablovska, dvorište; U ponudi je trostrani luksuzan troetažni stan sa tri ulaza koji je trenutno u funkciji poslovnog prostora. Prizemlje (pristup spolja): ulazna prostorija, magacin, ostava (sa kotlom za grejanje), stepenište i teretni lift; I sprat (pristup spoljašnjim stepeništem): hodnik, čajna kuhinja, toalet, predprostor, tri kancelarije i stepenište; II sprat (pristup stepeništem i liftom): tri prostorije koje se koriste kao studio i izložbeni prostor, čajna kuhinja, toalet i teretni lift. Svi nivoi su međusobno povezani unutrašnjim stepeništem i teretnim liftom. Odlična mikrolokacija: blizina TC Zira, Gradske bolnice, Vukovog spomenika, Đeram pijace, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život i uspešno poslovanje. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

2.500 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Slavujev venac - Marka Oreškovića
|

Zvezdara, Slavujev venac, Marka Oreškovića; 145m2, PR-2, eg-struja, klime, lift, interfon, internet, kablovska, dvorište; U ponudi je trostrani luksuzan troetažni stan sa tri ulaza koji je trenutno u funkciji poslovnog prostora. Prizemlje (pristup spolja): ulazna prostorija, magacin, ostava (sa kotlom za grejanje), stepenište i teretni lift; I sprat (pristup spoljašnjim stepeništem): hodnik, čajna kuhinja, toalet, predprostor, tri kancelarije i stepenište; II sprat (pristup stepeništem i liftom): tri prostorije koje se koriste kao studio i izložbeni prostor, čajna kuhinja, toalet i teretni lift. Svi nivoi su međusobno povezani unutrašnjim stepeništem i teretnim liftom. Odlična mikrolokacija: blizina TC Zira, Gradske bolnice, Vukovog spomenika, Đeram pijace, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život i uspešno poslovanje. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

2.500 €
Agencije za nekretnine | Citypro