Nekretnine: Agencije za nekretnine | Nidax Nekretnine

Nidax nekretnine


Broj u registru posrednika : 240
Subotica
Pavla Štosa 7
Telefon: (024) 559-337
Telefon 1: (024) 559-337
Telefon 2: (063) 510-315
Web sajt
www.nidax-nekretnine.rs
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se dvosoban stan u izgradnji površine 44.12m² na trećem spratu od ukupno pet u zgradi sa liftom. Zgrada se gradi od termo bloka, a nalazi se nedaleko od centra grada, u mirnom i tihom okruženju u blizini škola i vrtića. Stan se sastoji od predsoblja, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, spavaće sobe i balkona. Grejanje u stanu je podno na gas, stolarija je PVC i stan ima sigurnosna ulazna vrata. U donjem delu zgrade nalaziće se savremeno opremljena teretana sa saunom površine oko 500m². Postoji mogućnost povrata PDV-a. Rok završetka izgradnje je predviđen za april 2026. godine., , ,

61.768 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se dvosoban stan u izgradnji površine 51.37m² na trećem spratu od ukupno pet u zgradi sa liftom. Zgrada se gradi od termo bloka, a nalazi se nedaleko od centra grada, u mirnom i tihom okruženju u blizini škola i vrtića. Stan se sastoji od predsoblja, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, spavaće sobe i lođe. Grejanje u stanu je podno na gas, stolarija je PVC i stan ima sigurnosna ulazna vrata. U donjem delu zgrade nalaziće se savremeno opremljena teretana sa saunom površine oko 500m². Postoji mogućnost povrata PDV-a. Rok završetka izgradnje je predviđen za april 2026. godine.

71.918 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar II, na svega 15 minuta hoda od centra grada, prodaje se prizemna samostalna, salonska kuća površine 145m² na placu od 434m². Kuća se sastoji od predsoblja iz kojeg se ulazi u trpezariju koja može da bude lep veliki dnevni boravak, zajedno sa kuhinjom i ostavom, zatim kuću čine tri prolazne spavaće sobe, sa mogućnošću odvajanja, kao i kupatilo. Kuća je građena od čvrstog materijala, grejanje je na gas, poseduje svu gradsku infrastrukturu, na podovima su parket i keramika. U dvorištu kuće se još nalaze velika terasa, pomoćni objekat i garaža, a kuća takođe poseduje i podrum površine oko 20m², kao i tavan iznad cele kuće.

180.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se jednosoban useljiv stan površine 37m², na drugom spratu od ukupno osam u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od predsoblja, kupatila, odvojene kuhinje sa trpezarijom, ostave, velike prostrane sobe i terase. Grejanje je centralno-gradsko, na podovima su parket i keramika, stolarija je drvena. Stan je legalizovan i uknjižen.

45.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se odmah useljiv, četvorosoban komforan stan u novijoj zgradi, na petom spratu od ukupno pet u zgradi sa liftom. Stan je površine 76m², a sastoji se od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, prostranog dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na terasu, zatim spavaće sobe sa kupatilom, te još dve spavaće sobe i jednog kupatila. Grejanje je centralno, stolarija je PVC, na podovima se nalaze keramika i parket.

120.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaje se jednoiposoban stan površine 45.49m², na petom spratu od ukupno pet, u zgradi sa liftom. Stan je ulično orijentisan, a sastoji se od predsoblja, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase. Rok završetka izgradnje, jul 2024. godine. Moguć povrat PDV-a.

59.137 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Teslino naselje, prodaje se četvorosobna spratna, „smart“ kuća površine 196m² na placu od 207m². U prizemlju kuće nalaze se dnevni boravak sa velikim staklenim portalima sa pogledom na terasu i dvorište, zatim kuhinja sa trpezarijom, ostava, radna soba i kupatilo, dok se na spratu kuće nalaze tri zasebne spavaće sobe, dva kupatila, garderober i terasa. Objekat se gradi po najvišim standardima od visoko kvalitetnih i energetski efikasnih materijala sa naprednim sistemima podnog grejanja toplotnom pumpom i multisplit sistemima hlađenja sa već ugrađene tri unutrašnje i jednom spoljnom jedinicom. Kuća ima potpuno integrisan smart sistem koji obuhvata i alarmni sistem sa protivpožarnim, protiprovalnim i protivpoplavnim senzorima, zatim upravljanje grejanjem i hlađenjem, mogućnost samostalnog programiranja režima rada rasvete, upravljanje roletnama.

323.400 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Teslino naselje, prodaje se četvorosobna spratna, „smart“ kuća površine 160m² na placu od 167m². U prizemlju kuće nalaze se dnevni boravak sa velikim staklenim portalima sa pogledom na terasu i dvorište, zatim kuhinja sa trpezarijom, radna soba i kupatilo, dok se na spratu kuće nalaze tri zasebne spavaće sobe, dva kupatila, vešeraj i terasa. Objekat se gradi po najvišim standardima od visoko kvalitetnih i energetski efikasnih materijala sa naprednim sistemima podnog grejanja toplotnom pumpom i multisplit sistemima hlađenja sa već ugrađene tri unutrašnje i jednom spoljnom jedinicom. Kuća ima potpuno integrisan smart sistem koji obuhvata i alarmni sistem sa protivpožarnim, protiprovalnim i protivpoplavnim senzorima, zatim upravljanje grejanjem i hlađenjem, mogućnost samostalnog programiranja režima rada rasvete, upravljanje roletnama. Kuća poseduje i garažu.

264.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Kertvaroš, prodaje se prizemna samostalna porodična kuća površine 150m² na placu od 220m². Kuća je građena od mešanog materijala, ima kompletnu gradsku infrastrukturu, struja je trofazna, stolarija je drvena, na podovima su laminat i keramika, dok je grejanje etažno na pelet. Kuća se sastoji od hodnika, trpezarije sa kuhinjom, ostave, dnevnog boravka, tri sobe, kupatila, podruma i tavana. U dvorištu kuće se nalaze garaža i jednosoban stan.

80.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Tokio, prodaje se dvosoban stan u prizemlju površine 64m². Sastoji od predsoblja, spavaće sobe, velikog dnevnog boravka sa izlazom na terasu, kuhinje sa trpezarijom (takođe ima izlaz na terasu), ostave i kupatila. Stan je pogodan za obavljanje poslovne delatnosti. Grejanje je centralno-gradsko, prozori su drveni. Potrebna manja adaptacija. Stan poseduje zajedničku prostoriju za bicikle. Papiri uredni, moguća kupovina i na kredit.

70.000 €
Agencije za nekretnine | Nidax Nekretnine