Nekretnine: Agencije za nekretnine | Nidax Nekretnine

Nidax nekretnine


Broj u registru posrednika : 240
Subotica
Pavla Štosa 7
Telefon: (024) 559-337
Telefon 1: (024) 559-337
Telefon 2: (063) 510-315
Web sajt
www.nidax-nekretnine.rs
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar I, prodaju se stanovi u izgradnji u stambeno-poslovnom objektu koji se nalazi gotovo u samom centru grada. Zgrada sadrži ukupno 45 stambenih jedinica različitih struktura (od dvosobnih do četvorosobnih). Uz kupovinu stana postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Zgrada se gradi od bloka+demit izolacija, poseduje lift i optički priključak, grejanje je na gas-radijatori, na podovima se nalazi keramika prve klase i Tarkett parket, prozori i roletne su aluminijumske, troslojno staklo, sigurnosna vrata. Zgrada će imati smart paket, koji obuhvata video, interfon i mogućnost regulisanja temperature u stanu, regulisanje klime i roletne. Cena po m² iznosi 1.750,00 evra sa PDV-om, dok cena stanova od oko 40m², po m² iznosi 1.800,00 evra sa PDV-om. Postoji mogućnost povrata PDV-a, a rok završetka izgradnje zgrade je predviđen za april 2025. godine.

94.115 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaju se stanovi u izgradnji u višeporodičnom stambenom objektu. Objekat se gradi od bloka+demit izolacija, poseduje lift, grejanje je na gas-radijatori, na podovima su keramika prve klase i Tarkett parket, PVC stolarija, troslojno staklo, sigurnosna vrata, optički priključak. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta koji se nalazi ispod samog objekta, kao i parking mesta u dvorištu objekta. Postoji mogućnost povrata PDV-a, a rok završetka izgradnje je predviđen za april 2025. godine.

62.546 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, Tokio, prodaje se kompletno namešten, trosoban, komforan stan površine 71m², na trećem spratu od ukupno tri, u zgradi bez lifta. Stan je kompletno renoviran 2017. godine, a sastoji se od hodnika, dve spavaće sobe, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, ostave, kupatila, toaleta i terase. Grejanje je centralno-gradsko, stolarija je PVC, stan poseduje klimu. Zgrada poseduje zajedničku prostoriju za bicikle. Stan je odmah useljiv.

93.000 €
Plac | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Mali Bajmok, preko puta Industrijske zone“Mali Bajmok“ prodaje se gradsko građevinsko zemljište površine 18.494m². Građevinsko zemljište se nalazi na uglu dve ulice, duž lokalnog puta sa frontom od 143m. Shodno urbanističkim dokumentima ova lokacija je idealna za komercijalne svrhe, logističke namene, distributivni centar kao i različite uslužne delatnosti. Građevinsko zemljište se nalazi u zapadnom delu Subotice kod zone poslovanja. Odlična komunikacija sa autoputem i samim gradom. Udaljenost od Y- krak (obilaznica oko Subotice) 1km, od auto-puta (Subotica-jug) je 12 km, od centra grada 3 km, od graničnog prelaza Kelebija 13.5 km, a od graničnog prelaza Horgoš 30 km. Ujedno postoji i mogućnost samo onog dela zemljišta koji se nalazi na uglu dve ulice i ono je površine 5.233m².

570.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Srpski Šor, prodaje se prizemna samostalna kuća površine 97m² na placu od 1287m². Kuća se sastoji od prostranog predsoblja iz kojeg se ulazi u veliku dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila i spavaće sobe. Ispred kuće se nalazi lepa, velika terasa. Kuća je građena od cigle i izolovana je demit fasadom, grejanje je na čvrsto gorivo i na struju, kanalizacija je septička, voda se dobija iz bunara dubine 80m. Na podovima su keramika i laminat, struja je monofazna-jednotarifna. Kuća ima podrum, kao i još dve pomoćne prostorije na samom placu. Kuća je legalizovana i uknjižena.

58.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Mali Radanovac, u mirnoj ulici prodaje se prizemna samostalna porodična kuća površine 98m² na placu od 520m². Kuća ima izuzetan raspored prostorija, a sastoji od predsoblja, četiri sobe, kuhinje, kupatila i vešernice. U dvorištu kuće nalaze se garaža i kotlarnica. Kuća je građena od cigle sa demit izolacijom, na podovima se nalaze keramika i parket, grejanje je na gas, prozori su duplo staklo termopan, struja je trofazna dvotarifna, krov je na dve vode. Deo nameštaja se prodaje sa kućom, ali nije uračunat u cenu. Kuća je legalizovana i uknjižena., ,

120.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, u samom srcu naselja „Prozivka“ prodaje se odmah useljiv, lep, komforan dvosoban stan površine 61m², na osmom spratu u zgradi sa dva lifta. Stan se sastoji od predsoblja, trpezarije, odvojene kuhinje, terase, kupatila i dve velike sobe. Na podovima su hrastov parket i keramika, grejanje je centralno-gradsko, poseduje klimu. Stan ima pripadajući podrum. Prodaje se sa nameštajem koji ulazi u cenu stana. Stan je legalizovan i uknjižen

67.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar I, prodaje se stan površine 130m² na trećem spratu od ukupno tri. Stan se sastoji iz tri etaže. Na prvoj etaži nalazi se predsoblje, veliko kupatilo, kuhinja sa trpezarijom iz koje se izlazi na terasu, te velikog dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na drugu terasu. Na drugoj etaži se nalazi kupatilo i dve spavaće sobe, dok se na trećoj etaži nalaze još dve spavaće sobe. Grejanje je na gas i na struju, na podovima su keramika i laminat. Stan je odmah useljiv, prodaje se sa nameštajem. Stan je legalizovan i uknjižen.

120.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, na atraktivnoj lokaciji, prodaju se stanovi u izgradnji u višeporodičnom stambenom objektu Su+P+6. Stanovi koji se prodaju su različitih struktura: jednosoban, jednoiposoban i trosoban, kao i različitih površina: cca 33.33m², cca 40.19m², cca 46.68m² i cca 70m². Grejanje u svim stanovima će biti podno na gas, zatim imaće PVC stolariju sa roletnama, na podovima će se nalaziti Tarkett parket i keramika, te će svaki stan imati sigurnosna vrata i klimu. Zgrada se gradi od termobloka+demit fasada i posedovaće lift. Rok završetka izgradnje je predviđen za početak 2026. godine. Cena po m² iznosi 1.400 evra sa PDV-om.

57.400 €
Kuća | Subotica - Okolno mesto
|

Subotica, Bački Vinogradi, u mirnoj i asfaltiranoj ulici, prodaje se porodična prizemna samostalna kuća površine 127m² na placu od 1481m². Kuća je useljiva, građena je od bloka i cigle, a izolovana je heraklit pločama. Grejanje je etažno na čvrsto gorivo, kanalizacija je septička, stolarija je izrađena od PVC-a i drveta, voda je gradska, struja je trofazna. Kuća se sastoji od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, ostave, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kupatila i velike zatvorene terase. Krov kuće je izolovan i ima veliki tavan, dok se ispod kuće nalazi podrum koji ima hidroizolaciju. Na placu se još nalaze pomoćni objekti i magacin za voće ukupne površine 265m², kao i dve garaže. Imanje je pogodno za bavljenje voćarstvom, povrtarstvom i sl.

180.000 €
Agencije za nekretnine | Nidax Nekretnine