Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kupac Magnat

Kupac Magnat


Broj u registru posrednika : 178
Beograd
Telefon: (011) 365-0222
Telefon 1: (011) 365-0111
Web sajt
www.magnatkupac.com
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Gusinjska
|

Renoviran, luksuzan, sa stilskim nameštajem, duplex prekoputa TC Aviv park,prvi put se izdaje! Stan je dvostrano orijentisan, ima video nadzor 24/7,poseduje sve potrebno za udoban život. Na prvoj etaži se nalaze kuhinja sa trpezarijom kupatilo i dnevni boravak koji ima direktan izlaz na prelepu veliku zastakljenu terasu, koja je posebno lepo sredjena za uzivanje i odmor. Na drugoj etaži su dve spavaće sobe i walk in garderober. U prizemlju zgrade se nalazi supermarket i menjačnica. 02 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.200 €
Stan | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Sime Igumanova
|

U srcu Vračara nalazi se ekskluzivan dizajnerski stan, moderno uredjen, opremljen najsavremenijom tehnikom i kvalitetnim materijalima. U celom stanu je podno grejanje, garažno mesto,interfon sa kamerama. Stan je koncipiran kao open space dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe i kupatilo. 02 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.470 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 45 (TC Enjub) - Jurija Gagarina
|

Blok 45 prodaja stana. Na odličnom mestu u bloku, u blizini škole prodaje se stan na četvrtom spratu. Odlična zgrada sa dva lifta. Uredan ulaz u zgradu. Stan je sveto, dvostran. Od prostorija ima veliki dnevni boravak, tri spavaće sobe, kuhinja, trpezarija, kupatilo i toalet i terasa. Vredi pogledati. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

215.000 €
Kuća | Titel - Gradska lokacija
|

U ponudi imamo kuću u mestu Gardinovci, opština Titel, u neposrednoj blizini Kovilja, udaljenom 20-ak km od Novog Sada i 45km od Beograda. Ovo najistočnije podunavsko mesto u Bačkoj leži na obali Dunavca i nalazi se na obodu rezervata prirode. Na placu od 20ari u prvom delu se nalazi kuća sa pratećim objektima - garaža i šupa, a dalje se nastavlja mlad, negovan voćnjak sa više vrsta voća. Kuća se sastoji od prostranog dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, kupatila i tri spavaće sobe. Izuzetna arhitektura. Ako želite da odete iz grada i preselite se u mirnije okruženje, ovo je prava oaza za uživanje. 51-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

65.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Čubura - Sazonova
|

Izdaje se četvorosoban stan na Vračaru. Veoma je pogodan i za poslovni prostor. Stan je polunamešten i nalazi se na četvrtom spratu u zgradi sa liftom. Pored velikog dnevnog boravka sa trpezarijom stan ima tri spavace sobe, dva kupatila, kuhinju, ostavu (vešernicu) i garderober. U cenu je uračunato jedno garažno mesto.02

1.500 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Kozarčeva
|

Odlična garsonjera, kompletno sređena, konforna. Nalazi se u mirnom delu naselja. Blizina okretnice, Maxija, škole, vrtića. Pogodna kao investicija za izdavanje.....0312

39.900 €
Stan | Beograd - Savski venac - Palata pravde - Sarajevska
|

Prodaja stana centar Beograd. Izdaje se trosoban stan u odličnoj zgradi u Sarajevskoj ulici. Zgrada je novije gradnje sa liftom. Stan je zaklonjen od gradske buke, gleda ka unutrašnjosti, ne gleda na Sarajevsku. Lep pogled. Veliki parking ispred zgrade .Stan je svetao, prostran. Od prostorija ima veliku dnevnu sobu, dve spavaće sobe, kuhinju, veliku terasu, kupatilo. Odmah je useljiv stan. Vredi pogledati. 08 U stanu su veliki plakari u predsoblju i sobi i nameštena kuhinja. Ostatak stana je prazan. Stan je pogodan za poslovni prostor ili za stanovanje. 08 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

800 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 23 - Bulevar Arsenija Čarnojevića
|

Blok 23 prodaja stana. Trosoban stan sa dva mokra cvora. Dvostran, svetao i juzno orijentisan stan. Sa pogledom na unutrasnjost bloka, zaklonjen od gradske buke. Konforan lep stan, odlične strukture stana. Iz predsoblja se ulazi u svaku prostoriju zasebno. Od prostorija ima dnevni boravak sa izlazom na lodju, dve spavaće sobe, kuhinja i trpezarija, dve terase i francuski balkon. Odvojeni spavaći blok sa dve spaveće sobe. Spavaći blok poseduje svoje kupatilo. Kuhinja izlazi na lodju i povezana je sa trpezarijom. Na samom ulasku u stan je jedan mokri čvor koji moze da se prosiri da se dobije jos jedno kupatilo u stanu. Svaki stan ima pre ulaska u stan zatvoreni prostor od 4m2, predprostor izdvojen vratima od ostalih stanova na spratu. Na spratu ima dva stana. Stan poseduje i svoju zasebnu ostavu na spratu do stana. Miran porodičan kraj na atraktivnoj i lepoj lokaciji. Lep prilaz zgradi i ulazu. Ulaz renoviran, čist i jako lepo se održava. U neposrednoj blizini zgrade je vrtić, osnovna škola, tržni centar sa raznim privatnim delatnostima, pijaca, posta, banka, dečija igrališta, sporski tereni i parkovi. Kraj sa puno drvoreda i zelenima. U blizini zgrade je Tržni centar Ušće i Sava centar. Veliki broj autobuskih i tramvajskih linija i stajališta. Odlična povezanost ostalim delovima grada. Uknjizen stan. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

189.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Rige od Fere
|

Opis : U srcu Beograda, prekoputa Kalemegdana, ispod knez Mihailove ulice, nalazi se prelep komforan i luksuzan dupleks. Ukoliko tražite osećaj da boravite u kući, ovo je prostor za vas, iako u samom centru, stan ima direktan izlaz na unutrašnje dvorište, odvojenu kapiju i zaseban ulaz. Strukturu prostora čine dnevni boravak sa plafonom od 4m,potpuno opremljena kuhinja sa direktnim pogledom na dvorište, trpezarija kao u bašti. U suterenu se nalazi soba koja može poslužiti kao radni prostor, kancelarija, garderober ili jos jedna spavaća soba, po želji. I na otvorenoj galeriji se nalazi spavaća sa pogledom na ceo stan. U cenu zakupa je uračunat infostan i internet (SBB eon duo paket). Napomena:Visina plafona trenutno na galeriji je 178cm, uz mogućnost da se rekonstrukcijom može povećati na 185-188cm. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.200 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Uroša Martinovića
|

Kompletno namešten i opremljen stan. Sastoji se od komforne dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, odvojene spavaće sobe, modernog kupatila, ulaznog hodnika sa velikim ugradnim plakarom i terase. Grejanje se plaća po potrošnji. Stan se izdaje sa garažnim mestom. Lokacija je idealna i za porodice i za poslovne ljude. U blizini su vrtići, škole, marketi, shopping mall, restorani. Na pešačkoj udaljenosti je Savski kej. U neposrednoj blizini zgrade je biciklistička staza. Lokacija je odlično povezana saobraćajnicama i javnim prevozom sa svim delovima grada. Na par minuta vožnje je autoput E-75. Useljiv od 1.maja. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.000 €
Agencije za nekretnine | Kupac Magnat