Nekretnine: Agencije za nekretnine | Lenka Nekretnine

Lenka nekretnine


Broj u registru posrednika : 1172
Telefon: (011) 317-7375
Telefon 1: (060) 571-1190
Garaža | Beograd - Palilula - Tašmajdan - Miročka
|

Na odličnoj lokaciji u blizini više fakulteta i Tašmajdanskog parka, garaža za tri vozila u zasebnom objektu. Svako garažno mesto ima svoja vrata i dimenzija je 275 cm x 500 cm. Visina od 220 cm. Svetlo, utičnice za struju. Agencijska provizija u visini 50% jedne mesečne rente.

450 €
Stan | Beograd - Čukarica - Železnik - Titova
|

Stambeno-poslovni kompleks Savska terasa, novogradnja, energetsko efikasna zgrada sa upotrebom vrhunskih materijala savremenog i modernog dizajna. Fasada objekta je uradjena u kombinaciji savremenih materijala . Spoljna stolarija je u izvedbi visokog kvaliteta sa ugradjenim roletnama I komarnicima , sto daje dodatnu udobnost stanovanja. Stan je odlicno pozicioniran u zgradi, nalazi se na trećem spratu od postojecih šest spratova, tako da je pogodan kako za zivot, tako i za druge namene. Istočno orjentisan dvosoban stan funkcionalnog rasporeda sa dobro iskoriscenim unutrasnjim prostorom, svetao i prijatan. Stan ima klima uredjaj, prikljucen je na centralno grejanje na gradsku toplanu sa merenjem potrosnje utrosene toplotne energije (kalorimetri), niski rezijski troskovi, placanje po potrosnji, visoki plafoni doprinose utisku vece prostornosti.Veliki ulazni hodnik sa ugradnim plakarom –cpelarnikom desno je kuhinja u kojoj možete spremati hranu za Vaše ukućane ili goste, Ogroman dnevno trpezarijski prostor je povezan sa spavaćom sobom I lođom. Kupatilo sa ležećom kadom. Stan je odmah useljiv. Uz stan se prodaje parking mesto u garaži objekta na nivou -1 velićine 14,23m2 po ceni od 10000 evra gde možete parkirati svog četvorotočkaša. Kupac plaća proviziju 2%.

99.900 €
Stan | Beograd - Savski venac - Svetozara Markovića
|

Na prestižnoj lokaciji u neposrednoj blizini Trga Slavija i Kliničkog centra, stan površine 64m2. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila sa prirodnom ventilacijom, dnevne sobe koja izlazi na zastakljenu terasu (7m2), kuhinjsko trpezarijskog dela i dve spavaće sobe. Iz jedne od soba se izlazi na prostranu (20m2) natkrivenu krovnu terasu. Kupac plaća proviziju 2%.

220.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Učiteljska
|

Specijalna ponuda retko u ponudi prelep duplex organizovan za poslovnio-kancelarijski apartman U stambenom objekatu novije gradnje se nalazi ova impozantna nepokretnost u centralnom delu Učiteljskog naselja..Mikrolokacija je odlično saobraćajno povezana sa ostalim delovima grada što olakšava mreža novih gradskih saobraćajnica kao I blizina autoputa. U neposrednoj blizini objekta nalazi se škola ,vrtić, pijaca, marketi, veliki broj restorana i kafića i BEO shoping maal. Visok kvaliteta gradnje sa divnom fasadom u ograđenom dvorištu trostruko obezbeđena. Na samom ulazu u objekat vas dočekuje hol od granitne keramike Sve prostorije su međusobno povezane I sa hodnikom funkcionišu kao jedna celina. Dva kupatila na svakom nivou po jedno od kojih je jedno sa tuš kabinom su izuzetno lepa i odišu funkcionalnošću dobijenom kroz izabrane boje i podržano toplim materijalima tako da deluju opuštajuće a keramika, sanitarije I sanitarna galanterija je italijnske, nemačke I španske proizvodnje. Prostor je opremljen spuštenim plafonima .led rasvetom , PVC spoljašna stolarija sa roletnama na elektropogon i velikim oknima tako da je obezbeđen mali koeficijent ulaza I izlaza toplote, odlično je zvučno izolovan, , kvalitetnim podovima hrastov višeslojni parket brodski pod, jednokrilna sobna vrata sa ramom krila od punog drveta. stan je klimatizovan I opremljen kancelarijskim nameštajem. Obezbeđeno parking mesto u cenu je uključeno I grejanje. Zakupac plaća proviziju 50% od iznosa jedne dogovorene mesečne zakupnine.

850 €
Kuća | Beograd - Barajevo - Stara Lipovica - Brđanska
|

U orodaji nova lux kuća uknjižena na 125m2, zidani letnjikovac pored bazena od 75m2, na zellenilom uređenoj parceli od 10ari. Nov objekat, visokog kvaliteta gradnje, granitna keramika, Pvc šestokomorna stolarija sa troslojnim staklom i roletnama. Parcela ograđena zidanom ogradom, zeleni pojas pokriven sistemom navodnjavanja, bazen sa mlaznicama i popločanim dvorištem do letnjikovca. poseduje etažno podnio grejanje na toplotne pumpe koje omogućavaju centralno hlađenje za celu nepokretnost, trofazna struja sa mernom grupom, niski komunalni troškovi. Lux urađen prostor, 3 spavaće sobe, komforan dnevni boravak, odvojena trepezarija, odvojena kuhinja sa prirodnim svetlom i ventilacijom i 2 mokra čvora ( jedno kupatilo i jedan gostinski toalet, oba sa prirodnim svetlom i ventilacijom), ci garaža. Odlična lokacija, plac na visini sa pogledom od million dolara, u neposrednoj blizini glavnog puta i gradskog prevoza.. Kupac placa proviziju 2%

267.000 €
Kuća | Beograd - Rakovica - Kanarevo brdo - Rakovička
|

Ultrauksuzna, veoma kvalitetna vertikala kuće iz koje se pruža panoramski pogledom. Nalazi se na mirnoj lokaciji, bez buke. Prostire se na tri etaže - prizemlje - u kom se nalaze garaža, vešeraj, teretana i pomoćne prostorije, visoko prizemlje - na kom se nalazi open space – Konforni dnevni boravak , trpezarija gde če te sa svojim ukučanima deliti price uz ukusnu hranu koju možete spremati u modern opremljenoj kuhinji, toalet, prvi sprat - velika spavaća masersobasa svojim garderoberom I kupatilom sa hidrmasažnom kadom, dve terase, i potkrovlje - na kom se nalaze dve spavaće sobe i kupatilo. Kuća ima jako lepo uređeno dvorište površine 2.5a, u kom postoji natkriveni plato sa dva parking mesta..Kupac plaća proviziju 2%

460.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Skupština - Majke Jevrosime
|

Specijalna ponuda, retko u prodaji ultralux dvosoban namešten apartman. Moderan stan, smešten u mirnoj ulici u neposrednoj blizini se nalaze škola, vrtići, pijace, marketa, crkve Svetog Marka, velikog broja restorana i kafića . Mikrolokacija je odlično povezana sa drugim delovima grada i obiluje raznovrsnim komercijalnim sadržajima.Lepo održavana zgrada na čijem ulazu u objekat vas dočekuju stepenice, kojima dolazite do prve etaže gde će vam se blindirana ulazna sigurnosna, protivprovalna i protivpožarna vrata otvoriti pri ulasku u ovaj divni dvosoban apartman jednostrano orijentisan. .Široki ulazni hodnik vas vodi u prostrani open space upotpunjen dnevnim boravkom koji odiše udobnošću i toplinom, trpezarijrijom gde će te razgovarati sa svojim ukućanima ili gostima, opuštati se i smejeti iz hranu piće koju možete pripremiti u kuhinji prefinjenog i svedenog dizajna sa par detalja koji ovaj kutak čine blistavim, kuhinjski prostor ima prirodno svetlo i ventilaciju. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu , Drugi deo stana čine stilizovana spavaća soba sa ugradnim garderoberom u kojoj možete spokojno sanjati. Kupatilo sa tuš kabinom i skrivenim prostorom za veš mainu je izuzetno lepo i odiše funkcionalnošću dobijenom kroz izabrane boje i podržano toplim materijalima tako da deluje opuštajuće. Sam enterijer je opremljen novim modernim elementima renomiranih brendova , spuštenim plafonima sa led osvetljenjem, kvalitetnim podovima, inokeramikom, aluminijumskom stolarijom sa aluminijumskim roletnama, unutrašnja vrata visokog kvaliteta sa Italijanskom kvakom i bravom. U ograđenom dvorištu možete parkirati svog četvrotočkaša. Kupac placa proviziju 2%

255.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Slavija - Kneginje Zorke
|

U ulici koja se nalazi između Slavije i Hrama Svetog Save u dvorištu između zgrada je smešten ovaj jednosoban stan uknjižen na 27m2 Iza ulaznih vrata se krije kuhinjsko trpezarijski prostor gde možete spremati hranu za svoje ukućane i sa istim uživati u njenim ukusima . Levo od ulaznih vrata je višenamenska prostorija koja trenutno funkcioniše kao dnevni boravak i kao spavaći deo. Malo kupatilo sa tuš kabino se prostire na zadnjem kuhinjskom zidu. Sam stan je odlićno lokacijski pozicioniran te je odlična prilika da se u njemu živi,radi ili kao investiciono ulaganje, izbor je na Vama…. Kupac plaća proviziju 2%.

65.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Balkanska
|

U centru grada možete iznajmiti poslovni prostor od 90m2 na prvom spratu i magacinski prostor od 60m2 u suterenu zgrade. zakupac plaća proviziju u iznosu od jedne dogovorene mesečne zakupnine.

1.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Voždovačka crkva - Vojvode Stepe
|

Ovaj ultraluksuzni stan nalazi se u novoj zgradi u ulici Vojvode Stepe.U pitanju je zgrada sa malim brojem stanova visokog kvaliteta gradnje sa divnom fasadom i video nadzorom. Stan se nalazi na prvom spratu.Ceo stan je luksuzno uređen i prilagođen potrebama porodičnog toplog doma.Na samom ulasku u stan dočekuju vas kvalitetna sigurnosna vrata kao i podovi i unutrašnja stolarija visokog kvaliteta.Odmah vam se javlja slika jednog udobnog i kvalitetnog života i osećaj mira i sigurnosti u svom toplom domu. Iz hodnika put vodi u mali toalet, spavaći blok i ogroman open space dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, koji izlazi na predivnu lođu.Prostor koji će vam omogućiti kako divne trenutke sa porodicom, tako i mogućnost da ugostite veliki broj prijatelja i uživate.Spavaću blok potpuno je hodnikom izolovan od dnevnog boravka, sadrži tri sobe i dva kupatila, kao i ostavu-garderober.Stan sadrži dva kupatila i toalet vrhunskog dizajna i kvalitetne keramike ukusno opremljena.Stan ima 122m² i po strukturi je četvotorosoban.Moguće je kupiti više parking mesta po ceni od 18000 evra po mestu u samom objektu sa liftom koji vodi do stana. Prostor je opremljen spuštenim plafonima led rasvetom , drvo-aluminijum spoljašna stolarija sa aluminijumskim roletnama i velikim oknima tako da je obezbeđen mali koeficijent ulaza i izlaza toplote, odlično je zvučno izolovan, inokeramika na podovima terasa , kvalitetnim podovima hrastov višeslojni parket brodski pod, jednokrilna sobna vrata sa ramom krila od punog drveta. Stan je klimatizovan. Ovaj stan je dostupan za useljenje.Mikrolokacija same zgrade je odlično saobraćajno povezana sa ostalim delovima grada što olakšava mreža novih gradskih saobraćajnica kao i blizina autoputa.U neposrednoj blizini objekta nalazi se veliki broj supermarketa, kao sportski centar Banjica koji nudi mnoštvo sadržaja.Retko u ponudi atraktivna nekretnina koja pruža pun konfor. Kupac plaća proviziju 2%

289.000 €
Agencije za nekretnine | Lenka Nekretnine