Nekretnine: Agencije za nekretnine | Tijana Vukan Property D O O

Tijana Vukan Property d.o.o.


Broj u registru posrednika : 1203
Beograd
Telefon: (064) 456-9096
Stan | Beograd - Savski venac - Vojvode Milenka
|

Površina stana iznosi 50.45m2, dok je površina terase 5.38m2. Kompleks je lociran u jednoj od najprivlačnijih četvrti, obezbedjenje 24h, kao i recepciju 12h dnevno. Nova i reprezentativno - stambeno - poslovna zgrada Rezidencije Kneza Miloša odiše elegancijom i stilom i nudi visok nivo sigurnosti i mnogobrojne usluge.Zgrada ima kontrolu pristupa, recepciju koja radi 24 sata, službu obezbeđenja i video nadzor. Osim toga, u zgradi ćete naći Spa i Fitnes centar na površini od 2000 m², bazen od 25 m dužine i supermarkete. U samom kompleksu,u unutrašnjem dvorištu, se nalazi kafić / restoran, koji nudi opuštenu atmosferu za ručak, kafu, opuštanje ili poslovne ručkove.Garažno mesto je uključeno u cenu. Agencijska provizija 2%+PDV. .

371.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Mlade Bosne
|

U prilici smo da Vam ponudimo predivan stan od 78m2 u novogradnji, useljen i kompletno opremljen u septembru 2023. Nalazi se na drugom spratu od tri, male zgrade u srcu Lekinog Brda, i sastoji se od dve spavace sobe i prostranog dnevnog boravka sa open space kuhinjom i trpezarijskim delom. Nekretnina se prodaje kompletno opremljena, visoko kvalitetnim i dizajniranim namestajem kao i belom tehnikom brenda Bosh. U cenu je uracunato i parking mesto Agencijska provizija 2%+PDV. .

280.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Sredjen sa puno pažnje, komforan dvosoban stan, u kompleksu Beograd na vodi, u zgradi Simfonija, je sada dostupan za izdavanje. Stan se sastoji od dnevne sobe, sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, hodnika ii kupatila. U spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet, a sam stan ima puno prostora za odlaganje. U hodniku stana se nalaze ugradni plakari, kao i deo sa mašinom za pranje vesa. Grejanje po potrosnji. Sve fotografije su slikane po prirodnom svetlu, dodatna svetla nisu bila uključena. Na petom spratu mamo u ponudzi identičan stan. BW Simfonija obuhvata dve zgrade identičnog arhitektonskog izraza. Smeštene su u dinamičnom okruženju punom restorana, kafića i prodavnica, a porodicama sa decom velika prednost je blizina škole, vrtića i parkova. Stanovi su okupani prirodnom svetlošću i pružaju fantastične poglede na Savu, Kalemegdan, Bristol park, panoramu grada i Kulu Beograd. Obezbedjenje 24h, kao i recepcija 12h dnevno. Agencijska provizija 50% + pdv. .

1.300 €
Stan | Beograd - Zemun - Donji grad - Majakovskog
|

U centru Zemuna, u njegovom kulturno istorijskom jezgru, nalazi se ovaj interesantan stan. Izazovan u svom dizajnu, atraktivan u svojoj poziciji, komforan u svojoj strukturi i opcijama za organizaciju prostora. Uknjižen na 99m2, ali sa većom korisnom površinom, ovaj stan je prava investicija kako za život, tako i za poslovne opcije, zbog svojih osobina. Svetao, u zelenilu i miru, kvalitetno opremljen i bez ulaganja. Moderan open space koncept uređenja prostora je trenutno sa jednom spavaćom sobom, ali je prostor lako adaptibilan da se organizuju dve spavaće sobe. Grejanje etažno. Izolacija, fasada, instalacije, sve novo i kvalitetno. Stan je sa mnogo potencijala, stila i mogućnosti koje nudi budućim vlasnicima. Kontakt 064.50.321.50 Agencijska provizija 2%+PDV. .

250.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - 27. marta
|

Retko u ponudi, poseban, trosoban, 90 m2, centar grada ( u "krugu dvojke") , III sprat (u zgradi od 12 spratova) centralno, dva lifta, kablovska, interfon, video nadzor Zgrada na uglu 27. marta i Takovske građena je krajem šezdesetih, investitor je bila JNA i pravljena je po strogim vojnim standardima. Zbog toga je i dan danas izolacija stana (i zvučna i toplotna) izuzetna. Za originalan i za to vreme inovativan projekat sa stanovima, autoru je tih godina dodeljena i savezna nagrada za arhitekturu. Stan koji se nalazi na 3. i 4. spratu je originalno bio troiposobni, ali je uklanjanjem zidova na ulaznom nivou (3. sprat) ceo nivo pretvoren u "open space" (6x7,2m) tako da je sada stan po strukturi klasičan trosobni, ali s dodatnim kvalitetom zbog podele dan/noć u dva nivoa. Ovom intervencijom je ujedno povećana i neto korisna površina, te je sada stan (sa terasama) oko 90 kvadrata. Na ulaznom nivou se nalaze mali antre, ostava, WC, stepenice za gornji nivo i jedinstven veliki prostor dnevnog boravka i kuhinje (one space), s terasom od 5 metara, duž skoro čitavog fronta. Na ovom nivou je duž celog prostora nova PVC stolarija. Na 4. spratu nisu rađene izmene u osnovi već su zadržane i renovirane dve spavaće sobe i kupatilo. Stan ne zahteva posebna nova ulaganja, sem zamene stolarije na spratu sa PVC i obnove enterijera (uz hoblovanje i lakiranje parketa na 3. spratu i estetsko sređivanje terasa). Nameštaj na fotografijama se postepeno iznosi i stan je već poluprazan. Opisi fotografija: Osnove stana na oba nivoa na III i IV spratu Ulazni deo, garderoba, ostava i wc kod ulaza Fotografije III sprata, u različito doba dana i s različitim osvetljenjem. . Na IV spratu su podest s plakarom, kupatilo i dve spavaće sobe. Velika spavaća soba soba (3,5x4,4m) ima svoju terasu i ugrađen veliki plakar Druga spavaća soba (3,5x3,2m), s francuskim balkonom i ugrađenim plakarom, slike sa različitim rasporedima nameštaja. Pogledi sa gornje i sa donje terase, na OŠ Vuk Karadžić. Poziv, telefon 069.104.44.12 Agencijska provizija 2%+PDV. .

329.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Kneza Miloša
|

Izdaje se jedinstven, komforan stan od 132 m2, sa jednim parking mestom u garaži, u Skyline-u , u ulici Kneza Miloša, na najlepšoj lokaciji. Stan se nalazi na 16. spratu i ima pogled na reku. Stan ima dve spavaće sobe, terasu, dva kupatila, jedan toalet, dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, portir/obezbeđenje 24 sata. Sam objekat obezbeđen je po najvšim kriterijumima i pruža visok nivo sigurnosti samih stanara. Cena je sa garažnim mestom. Troškovi održavanja su oko 12000, grejanje po utrošku. Useljiv od 1. juna. Za sve dodatne informacije i zakazivanje gledanja pozovite agencijski broj. .

2.300 €
Stan | Beograd - Palilula - Bogoslovija - Sloga
|

Na prodaju kompletno sredjen stan na petom spratu (iznad se nalazi stan), smesten u neposrednoj Bogoslovije, u Sloginoj ulici. Zgrada nema lift. Mesecni troskovi oko 50eur. Dvostrano orijentisan. Kuhinja je malo izdvojena od dnevnog boravka. Cena 62000 eur + 2%(+pdv) agencijska provizija. .

62.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Vojvode Milenka
|

Sredjen sa puno pažnje, komforan studio, u kompleksu Kneza Miloša Residence je sada dostupan za izdavanje. Grejanje po potrosnji. Kompleks je lociran u jednoj od najprivlačnijih četvrti, obezbedjenje 24h, kao i recepciju 12h dnevno. Nova i reprezentativno - stambeno - poslovna zgrada Rezidencije Kneza Miloša odiše elegancijom i stilom i nudi visok nivo sigurnosti i mnogobrojne usluge.Zgrada ima kontrolu pristupa, recepciju koja radi 24 sata, službu obezbeđenja i video nadzor. Osim toga, u zgradi ćete naći Spa i Fitnes centar na površini od 2000 m², bazen od 25 m dužine i supermarkete. U samom kompleksu,u unutrašnjem dvorištu, se nalazi kafić / restoran, koji nudi opuštenu atmosferu za ručak, kafu, opuštanje ili poslovne ručkove.Garažno mesto je uključeno u cenu. Agencijska provizija 50%+PDV. .

900 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Dorćol - Simina
|

Izdaje se poslovni prostor u samom centru grada, u Siminoj ulici, na odličnoj lokaciji. Poslovni prostor je smešten na prvom spratu prelepe vile, koja je dobro održavana. 5 velikih kancelarija, veliki zajednicki prostor, nova prelepa kuhinja, wc i kupatilo. Za dodatne slike i snimke, pozovite agencijski broj 064.5000.644 grejanje na toplotnu pumpu, optički kabl.. Agencijska provizija iznosi 50% od prve zakupnine+ PDV. .

2.500 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Dorćol - Simina
|

Izdaje se poslovni prostor u samom centru grada, u Siminoj ulici, na odličnoj lokaciji. Poslovni prostor je smešten na drugom spratu prelepe vile, koja je dobro održavana. Donji sprat se sastoji od sala sa zastanke, otvoreni prostor od oko 60ak kvadrata, kao i 3 odvojene kancelarije. Takodje, na donjem spratu se nalazi i čajna kuhinja, 2 wc-a, kao i ulazni pult. Na gornjem spratu se nalazi veliki otvoreni prostor, 2 odvojene kancelarije, i prostorija za server. Stolovi ostaju u prostoru! Preko 50 utičnica, grejanje na toplotnu pumpu, optički kabl.. Agencijska provizija iznosi 50% od prve zakupnine+ PDV. .

3.900 €
Agencije za nekretnine | Tijana Vukan Property D O O