Nekretnine: Agencije za nekretnine | Europolis Nekretnine

EUROPOLIS NEKRETNINE


Broj u registru posrednika : 1288
Novi Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 71
Telefon: (011) 313-0164
Telefon 1: (011) 313-0164
Telefon 2: (064) 873-6425
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Kičevska
|

Retko u ponudi. Potpuno renoviran stan u starijoj, održavanoj zgradi u srcu Vračara. Ne propustite ovu priliku, stan je odličan bilo da kupujete kao investiciju ili za stanovanje. PROSTORIJE: predsoblje, dnevna soba, kuhinja, dve spavaće sobe, dva kupatila. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

204.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Venizelosova
|

Izdaje se kompletno i luksuzno namešten stan u novoizgrađenom kompleksu "Novi Dorćol". Stan poseduje Smart Lock sistem, Bosch kućne aparate i novi Samsung 65" smart televizor. Terasa je površine 7 m2 i nudi neverovatan pogled i mesto za uživanje. Obavezan depozit u visini jedne mesečne rente. U cenu je uključeno i korišćenje garažnog mesta. PROSTORIJE: predsoblje, dnevna soba, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 50% od prve zakupnine. .

1.250 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Sokolska
|

Izdaje se stan na idealnom drugom spratu u novijoj zgradi koja pored lifta za stanare poseduje i lift za automobile. Sa jedne od dve terase koje ovaj stan ima pruža se neverovatan pogled na Hram Svetog Save. Lokacija govori za sebe! Postoji mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta. Kućni ljubimci nisu dopušteni. PROSTORIJE: dnevna soba, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, dve terase. Agencijska nadoknada iznosi 50% od prve zakupnine. .

700 €
Stan | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Slanački Put
|

Odličan dvosoban stan na Višnjičkoj banji u modernom kompleksu Sunnyville. Stan se nalazi na prvom spratu sa prelepim pogledom na Dunav. Grejanje je centralno po potrošnji (kalorimetri). Useljenje u zgradu je počelo. Sadržaj u naselju je odličan. Maxi, Idea, Lilly, apoteke, kafići, igraonice za decu. Uskoro počinje gradnja Osnovne škole i vrtića. PROSTORIJE: dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, predsoblje, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

122.500 €
Stan | Beograd - Rakovica - Labudovo brdo - Serdar Janka Vukotića
|

Prodaje se uknjižen stan, opština Rakovica, naselje Labudovo Brdo. Po strukturi je 2.5.Opremljen je PVC stolarijom, keramikom, parketom. Etažno grejanje. Stan je dvostrano orjentisan. Komplet renoviran sa novim elektro i vodovodnim instalacijama. Blizina svih potrebnih sadržaja za potrebe savremenog života. Za svaku preporuku. Kako za porodičnan život tako i kao dobra investicija. PROSTORIJE: predsoblje, dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo. Agencijska nadoknada iznosi 2%.

96.000 €
Stan | Stara Pazova - Okolno mesto - Pilota Milenka Pavlovića
|

Nov dvoiposoban stan kompletno sa stvarima i garažnim mestom u Novim Banovcima. Mesto udaljeno svega 20 min od Zemuna, 30 min od Beograda i 25 min od Novog Sada. Stan se nalazi u mirnom i nalepšem delu naselja Kablar u zelenilu i blizini Dunava, izolovan od gužve... Zgrada je nova uredna i čista a garaža u kojoj se nalazi parking mesto je liftom direktno povezana sa stanom. Stan se nalazi na trećem od tri sprata i sastoji od dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, kupatila, hodnika i terase. Nalazi se u neposrednoj blizini vrtića, pošte, supermarketa ( Maxi, Dis-a, Super Idea), autobuskog stajališta. Mesečne režije su veoma niske. Agencijska nadoknada iznosi 50%. .

400 €
Stan | Beograd - Zemun - Kapetana Radiča Petrovića
|

-Odličan dvoiposoban stan. -Sjajna lokacija. -Sunčan i svetao. PROSTORIJE: ulazni hodnik, dnevna soba, dve spavaće sobe, kuhinja, kupatilo. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

95.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Vojvode Stepe
|

U prilici smo da vam ponudimo prostrani stan u najlepšem delu Voždovca. Orijentisan ka mirnoj ulici, punoj zelenila, vrlo blizu Fona i crkve. Stan trenutno funkcioniše kao poslovni prostor, a uz mala ulaganja moguće je pretvoriti u odličan stambeni prostor. Postoji mogućnost kupovine tri parking mesta po ceni od 18.000e i ugradnjom klackalica dobiti šest parking mesta. PROSTORIJE: hodnik, dnevna soba, tri spavaće sobe, kuhinja, toalet. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

320.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 28 - Bulevar Milutina Milankovića
|

STAN KOJI PRODAJEMO: - Cena 93.000e. - Čista i uredna dokumentacija. - Svetao i sunčan. - Jugozapadna orijentacija. - Lift. - Treći sprat. - Za renoviranje. - Mogućnost adaptacije. - Blizina Arene, Super Vera, Sava Centra i Ušća. STAN KOJI POTRAŽUJEMO ZA ZAMENU: - Jednoiposoban stan. - Da obavezno ima odvojenu spavaću sobu. - Od prvog do petog sprata. - Da zgrada ima lift. U obzir dolaze lokacije: Blokovi 19a, 21, 22, 23, 24, 25, 28, 29, 30, 33, 38. Fontana, Stari Merkator i okolina. - Vlasnik manjeg stana (1.5 po strukturi) bi ostao vlasnik tog manjeg stana, samo bi se uspostavila vrsta tereta - PRAVO PLODOUŽIVANJA (vlasnici koji prodaju stan u bloku 28 bi ostali da žive u tom manjem stanu do kraja svog života). Kupac koji kupi stan u bloku 28, postaje vlasnik istog, ali je u obavezi da obezbedi da u njegovom manjem stanu žive prodavci iz bloka 28. Srećna kupovina! PROSTORIJE: ulazni hodnik, dnevni boravak, kuhinja s trpezarijom, spavaća soba, hodnik, kupatilo, ostava, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

93.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Tošin bunar - Tošin bunar
|

- Luksuzan, miran kraj, potpuno namesten i opremljen stan u kompleksu New Minel u Tosinom bunaru. - Novogradnja iz 2020.godine u blizini kompleksa Airport city, u cistoj,odrzavanoj zgradi sa 2. lifta. - Zgrada poseduje prilaz za invalide i dvoriste. - Opticki internet, kablovska televizija i telefonska linija - Od prostorija ima: Prostranu dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, spavacu sobu, kupatilo, ostavu i terasu koja gleda na zelenilo. - Od javnog prevoza prolaze autobuske linije: 15N, 45, 70, 72, 74, 75, 75N, 76, 77, 82, 603N, 612, 708, ADA5 - Postoji mogucnost iznajmljivanja parking mesta uz stan PROSTORIJE: dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, spavaća soba, kupatilo, hodnik, terasa, ostava. Agencijska nadoknada iznosi 50% od prve zakupnine. .

900 €
Agencije za nekretnine | Europolis Nekretnine