Nekretnine: Agencije za nekretnine | Stefanov Nekretnine

Stefanov nekretnine


Broj u registru posrednika : 1312
Zrenjanin
Telefon: (060) 088-4552
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Prizemna kuća kod "Žitoprodukta" povtsine oko 100 m2 na placu od 22,32 a. Dvorište ograđeno, zadnjim delom izlaz na prugu. Grejanje na GAS, gradska kanalizacija. Uknjižena 1/1. Agencijska provizija za kupca 1,5%, odnosno minimalno 300e.

45.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju kompletno renoviran dvosoban stan na lesnini površine 58 m2 na III spratu zgrade bez lifta. Sastoji se od predosoblja, prostranom dnevnom sobom sa kuhinjom i tpezarijom sa izlazom na terasu, kupatila, ostave i jedne sobe. Stan je dvostrano je orijentisan što omogućava veliku osvetljenost sana. Grejanje je centralno, ugrađena je nova PVC stolarija sa roletnama, po podovima je postavljen parket koji je hoblovan i lakiran, nova keramika u kuhinji i kupatilu. Kompletno zamenjene elektro i vodovodne instalacije, sigurnosna vrata, , svi zidovi su strugani, gletovani i okrečeni. Stanu pripada i podrumski prostor. Uknjižen i odmah useljiv! Agencijska provizija za kupca 1,5% odnosno minimalno 300e.

61.000 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Prizemna renovirana kuća površine 105 m2 na placu od 10,74 a. Sastoji se od hodnika, dvenvnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, ostave i dve spavaće sobe. Građena od čvrstog i mešovitog materijala, stolarija PVC, grejanje na čvrsto gorivo i struju, po podovima postavljen laminat i keramika. Na kući urađena demit fasada kao i nov krov (zamenjena građa, crep, podaščan). Dvorište ograđeno, popločano i čini ga novosagrađeni objekat (letnja kuhinja sa sobom), letnjikovac, pušnica, bašta sa oko 70 stabala voća u punom rodu (šljive, jabuke, višnje, trešnje, groždje). Uknjižena 1/1

85.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Dvosoban stan površine 53 m2 na V spratu zgrade bez lifta. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, odvojene kuhinje, deganžmana, spavaće sobe i kupatila. Po podovima postavljen laminat i keramika, grejanje CG sa kalorimetrima, stolarija PVC i novi krovni "Velux" prozori (sa garancijom). Stan izuzetno lepo održavan, svetao i ne zahteva velika ulaganja. U cenu uračunata kuhinja (bez bele tehnike) . Nalazi se u samom centru naselja 4. juli, na samo par metara od vrtića, marketa, ambulante, apeteka. Moguća kupovina putem stambenog kredita. Uknjižen 1/1. Cena nije fiksna.

47.000 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Kuća površine u osnovi 106 m2 + potkrovlje na placu od 6 ari u naseljenom mestu Ečka. Prizemlje se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve sobe, ostave, kupatila. Potkrovlje čine dve sobe. Po podovima postavljen parket i keramika, grejanje na gas, struja trofazna, stolarija drvena. Dvorište ograđeno, popločano i čine ga garaža, letnja kuhinja, dve ostave za alat, obor za stoku i bašta. Nalazi se u blizini fabrike "Ling long". Pogodna kupovina za strance. Uknjižena 1/1.

60.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju renoviran jednosoban stan na V spratu zgrade bez lifta, na Bagljašu. Površine 37 m2, sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, spavaće sobe, kuhinje koja je odvojena i kupatila. CG gradsko sa kalorimetrima, stolarija drvena, po podovima laminat i keramika. Na odličnoj lokaciji u blizini prodavnica, pijace, škola, vrtića, TC BIG..Uknjižen 1/1 Agencijska provizija za kupca 1,5%, odnosno minimalno 300e.

34.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Izdaje se manji dvosoban stan u novijoj zgradi u prizemlju, u strogom centru grada. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Grejanje na inverter klimu. Stan kompletno opremljen, slobodan od 1. juna. Neophodan depozit u visini jedne mesečne kirije.

270 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Novija kuća sa potkrovljem površine oko 220 m2 na placu od 6,10 ari. Nalazi se na uličnom delu parcele i poseduje kolski ulaz. Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka, odvojene kuhinje i trpezarije, spavaće sobe, kupatila, kotlarnice i velike natkrivene terase. Potkrovlje čine dve dečije sobe, spavaća soba sa zasebnim sobom za plakar i nedovršeno kupatilo (izvedene cevi). Grejanje CG na gas, zidana termo blokom, stolarija PVC. Kuća izuzetno kvalitetno građena i ne zahteva velika ulaganja. Nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji, u prometnoj ulici, u blizini pijace, marketa, TC Big, Lidl-a, vrtića, škola. Uknjižena 1/1,

105.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju dvosoban stan u strogom centru Zrenjanina površine 46 m2 na IV spratu. Stan poseduje dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu, kupatilo i veliku terasu. Stan je kompletno opremljen belom tehnikom i nameštajem. Niski režiski troškovi. Slobodan od 1. juna 2024. godine. Uknjižen 1/1 Agencijska provizija 1,5% od dogovorene kupoprodajne cene, odnosno minimalno 300e.

65.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju kuća sa potkrovljem površine 240 m2 na placu od 13,28 a u naselju Šećerana. Prizemlje se sastoji od hodnika, prostranog dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe i natkrivene terase. Poktrovlje ima zasban ulaz i čini ga hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, dve ostave. Iz dnevnog boravka izlaz na terasu koja gleda na ulicu. Kuća izuzetno kvalitetno građena, po podovima postavljen brodski pod i mermerne pločice, stolarija PVC sa roletnama, grejanje CG na gas, demit fasada. Urađena izolacija krova kamenom vunom. Kuća ima video nadzor. Dvorište ograđeno, popločano i čini ga garaža, pečenjara, radionica, šupa, boksovi za pse. Uknjižena. Cena nije fiksna.

125.000 €
Agencije za nekretnine | Stefanov Nekretnine