Nekretnine: Agencije za nekretnine | Stefanov Nekretnine

Stefanov nekretnine


Broj u registru posrednika : 1312
Zrenjanin
Telefon: (060) 088-4552
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Na prodaju prizemna, izuzetno fukncionalna kuća, površine 241 m2 na placu od 21,31 ar. Nalazi se na uličnom delu parcele i poseduje kolski ulaz. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe, dečije sobe sa zasebnim kupatilom i kupatila. Kuća je spojena zatvorenom verandom sa jednosobnim stanom, koji se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Grejanje centralno na GAS, struja trofazna, stolarija PVC sa roletnama i drvena, urađena demit fasada, po podovima postavljen laminat, parket i keramika, građena od čvrstog materijala, plafoni stukatur, gradska kanalizacija. Kuča kompletno renovirana 2022. godine i ne zahteva dodatna ulaganja. Dvorište ograđeno, popločano i čini ga garaža, pomočna prostorija, kotarka, obori za stoku i velika bašta. Ulični deo kuče može biti pretvoren u lokal ( pekara, apoteka, poslastičarnica)...Nalazi se u centru naseljenog mesta, preko puta osnovne škole, ambulante, parka, pošte. Idealčna za porodicu. Uknjižena. Cena nije fiksna.

84.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Dvosoban stan površine 56 m2 u prizemlju stambene zgrade u naselju 4 Juli D3. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, deganžmana, spavace sobe, kupatila i terase. Grejanje CG gradsko. Lokacija stana odlična. Slobodan od 1. novembra. Izdaje se na duži vremenski rok. Neophodan depozit u visini jedne mesečne kirije. Agencijska provizija 50% od prve mesečne kirije.

200 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju jednosoban stan grejne površine 37 m2 + terasa 3 m2 na IV spratu (nije poslednji sprat) zgrade bez lifta. Sastoji se od hodnika, prostranog dnevnog boravka sa izlazom na terasu, odvojene kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Grejanje CG sa kalorimetrima, stolarija PVC sa roletnama, po podovima postavljen parket, laminat i keramika. Kupatilo renovirano. U stanu kompletno urađena nova elektro instalacija. Stan izuzetno svetao i funkcionalan i ne zahteva dodatna ulaganja. Prodaje se sa kompletnim nameštajem i belom tehnikom. Zgrada lepo održavana, poseduje zajedničku biciklanu. Nalazi se na izuzetnoj lokaciji u neposrednoj blizini Medicinske škole, vrtića, OŠ, TC "Big". Uknjižen. Moguća kupovina putem stambenog kredita.

47.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Prizemna kuća površine 94 m2 na placu od 4.10 ari u nseljenom mestu Aradac. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, i dve spavaće sobe. Građena od mešovitog materija ( obložena ciglom ), struja trofazna, kompletno promenjena elekto instalacija, gradska kanalizacija, stolarija PVC, po podovima postavljen laminat i keramika. nalazi se u blizini centra naseljenog mesta Aradac na lepoj lokaciji. Dvorište ograđeno, čini ga garaža i pomoćne prostorije. Uknjižena 1/1 Agencijska provizija 1,5% za kupca odnosno minimalno 300e

29.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju četvorosoban stan u naselju Lesnina površine 144 m2 ( stambeni prostor 91 m2 a terasa 53 m2 ) na drugom spratu ( povučeni sprat ) novije zgrade sa liftom. Stan se sastoji od ulaza, kuhinje, trpezarije i dnevne sobe koje su spojene sa izlazom na veliku terasu, tri spavaće sobe, vešernice, kupatila i toaleta. Zgrada je građena od termo-klima bloka, PVC profil nemački GEALAN šestokomorni u antracit boji sa tri stakla. Italijanska keramika, švajcarski laminat, podno grejanje na zemni gas, moderna fasada. Multi sistem hlađenja. Roletne na terasnim vratima su elektropomične. Zgrada izuzetno kvalitetno građena, sa fisokom energetskom efikasnošću. Lokacija odlična, u blizini centra grada, škola, vrtića, marketa...Moguća kupovina putem stambenog kretita. Agencijska provizija za kupca 1,5% odnosno minimalno 300e.

145.000 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Kuća sa potkrovljem površine 200 m2 na placu od 4,31 a u naseljenom mestu Stajićevo. Nalazi se na uličnom delu parcele i poseduje kolski ulaz. Prizemlje se sastoji od manjeg hodnika koji vodi stepeništem u potkrovlje i u podrum, većeg hodnika, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom iz koje se izlazi u zadnji deo dvorišta, ostave, spavaće sobe i kupatila. Potkrovlje čine dve velike spavaće sobe i kupatilo (nedovršeno, sa izvučenom vodovodnom i elektro instalacijom). I prizemlje i potkrovlje imaju izlaz na dve terase dužinom cele kuće. Građena od čvrstog materijala, stolarija spoljna i unutrašnja drvena, odlično očuvana, grejanje CG na gas, struja trofazna, po podovima postavljen parket, laminat i keramika. Dvorište ograđeno, popločano i čine ga dve velike šupe, kotarka i obori za stoku. Kuća se nalazi na 50-tak metara od magistralnog puta Zrenjanin-Beograd i reke Begej, u blizini centra naseljenog mesta, škole, ambulante, apoteke. Ne zahteva velika ulaganja, idealna za porodicu. Moguća zamena za kuću u opštini Bar (Crna Gora). Uknjižena 1/1.

105.000 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Na prodaju prizemna kuća u naseljenom mestu Lukićevo površine 182 m2 na placu od 9.35 m2. Kuća građena od čvrstog materijala sastoji se od verande, hodnika, velike dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, ostave, dve sobe i kupatila. Grejanje je na GAS, stolarija drvena. Po podovima parket i keramika. Uknjižena. Agencijska provizija za kupaca 1,5% odnosno minimalno 300e.

40.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju dvosoban stan grejne površine 56 m2 + 20 m2 terasa u novogradnji na I spratu u neposrednoj blizini centra. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i tpezarijom, kupatila, ostave, odvojene spavaće sobe i velike terase koja ima izlaz iz dnevnog boravka i spavaće sobe, Grejanje na toplotne pumpe. Stolarija aluminijumska. U cenu stana uračunata i dva parking mesta. Lokacija stana odlična, na samo par minuta hoda od centra Zrenjanina, škola, vrtića, marketa, pijace... Agencijska provizija od kupca 1,5% od dogovorene kupoprodajne cene.

100.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Kuća površine 100 m2 na placu od 3.02 a u naselju Mužljanska kolonija. Građena jednim delom od čvrstog materijala sa betonskom pločom, a jednim delom od mešovitog materijala. Sastoji se od dnevnog boravka, trpezarije sa kuhinjom, ostave, dve spavaće sobe i kupatila. Po podovima postavljen laminat i keramika, stolarija drvena i PVC, grejanje na gas, struja trofazna. U sklopu kuće garaža površine 12 m2. Legalizovano 45 m2. Uknjižena 1/1. Cena nije fiksna.

38.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Dvosoban stan grejne površine 49 m2 + terasa 4 m2 na II spratu zgrade bez lifta u naselju Duvanika. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa izlazom na terasu, odvojene kuhinje sa trpezarijom i ostavom, spavaće sobe i kupatila. Po podovima postavljen parket-laminat i keramika, stolarija drvena sa roletnama, grejanje na gas i kaljavu peć na struju. Stanu pripada podrum. U cenu uračunat kompletan nameštaj i bela tehnika. Zgrada sa dosta parkinga i zelenila. Stan se nalazi u neposrednoj blizini vrtića, dečijeg igrališta, OŠ, ambulante, pošte. Uknjižen. Moguća kupovina putem stamenog kredita. Cena nije fiksna.

54.000 €
Agencije za nekretnine | Stefanov Nekretnine