Nekretnine: Agencije za nekretnine | Agencija Za Nekretnine Tip Top Servis

Agencija za nekretnine Tip Top Servis


Broj u registru posrednika : 1225
Telefon: (065) 642-0000
Telefon 1: (065) 642-0000
Stan | Vršac - Gradska lokacija - 2. oktobra
|

Na prodaju dvorišni stan površine 60m2 sa pomoćnom prostorijom površine 15,75m2. Smešten je na placu povšine 692m2, a u produžetku se nalazi bašta ukupne površine 795m2. Stan se sastoji od hodnika,dve spavaće sobe,dnevne sobe sa kuhinjom i kupatila. Zidovi zdravi,bez vlage.Podovi poriveni laminatom i pločicama.Stolarija drvena.Objekat poseduje struju,vodu,gas i priključen je na gradsku kanalizacionu mrežu. Smešten je na dobroj lokaciji.

27.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Vardarska
|

Na prodaju prizemna kuća nadomak centra grada. U objektu se nalazi šest pojedinačnih jedinica za stanovanje; tri jednosobna stana i tri garsonjere. Svaka jedinica poseduje svoju kuhinju i kupatilo i ima odvojena brojila za struju i gas. Sve jedinice opremljene su nameštajem. Osim navedenog u objektu se nalazi još jedna prostorija, koja se takođe može opremiti kao garsonjera za izdavanje. Podovi su prekriveni laminatom,parketom ili pločicama. Stolarija drvena. Lokacija na kojoj se objekat nalazi, veoma je povoljna, u neposrednoj blizini centra grada, Ova nekretnina predstavlja dobru investiciju za budućeg kupca, jer pruža priliku za posao u vidu mesečnog  izdavanja ili izdavanja " stan na dan".

132.000 €
Kuća | Vršac - Okolno mesto - Banatska
|

Na prodaju seoska kuća sa pomoćnim prostorijama u izvornom stanju u Šušari. Površina kuće je 156m2, a pomoćne prostorije su ukupne površine 350. Sve je izgrađeno na placu ukupne površine 2999m2. Od prostorija poseduje veliki hodnik,trpezariju sa kuhinjom,3 sobe,ostavu,kupatilo,veliki podrum,Pomoćne prostorije čine štala,svinjac,pušnica,ostava,ambar. Kuća je starije gradnje sa karo tavanom.Podovi prekriveni patosom i pločicama, stolarija drvena.Grejanje na struju ili čvrsto gorivo.Dvorište je podeljeno na dva dela, od kojih prvi deo čine dorište sa baštom i objektima, a drugi velika bašta/njiva. S obzirom da se nalazi na dobroj lokaciji ( u glavnoj ulici sela),da je selo Šušara turistički veoma privlačno,kao i strukture kompletnog zdanja, ova nekretnina pretstavlja dobru investiciju i potencijal za eventualno Etno domaćinstvo.

30.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - 2. Oktobra
|

Na prodaju kuća starije građena, sa karo tavanom.Sastoji se od 4 sobe, trpezarije sa kuhinjom,kupatila,ostave,hodnika i prostorije (nekada lokal) čiji je ulaz sa ulice. Objekat poseduje struju,vodu ,plin i priključen je na gradsku kanalizaciju.Površina kuće je 173m2. Na placu se nalazi i pomoćna zgrada površine 41m2, sve na placu ukupne površine 413m2.U blizini se nalaze crkva,škola, vrtić,mesna zajednica...

45.000 €
Plac | Vršac - Gradska lokacija
|

Na prodaju plac na Guduričkom putu površine 2000m2.Na njemu je započeta izgradnja objekta površine  od oko 80m2. Struja i voda dovedeni do placa.

16.000 €
Vikendica | Vršac - Gradska lokacija - Gudurički put
|

Na prodaju kuća zidana u dva nivoa površine u osnovi 160m2, smeštena na placu ukupne površine 607m2. Nalazi se na Guduričkom putu, ušuškana nedaleko od  glavnog puta. Strukturu čine  hodnik, dva kupatila, ostava, vešernica,trpezarija sa kuhinjom,dnevni boravak  iz koga se izlazi na prelepu veliku terasu , četiri spavaće sobe i garaža. Na kompletnom objektu urađena horizontalna i vertikalna izolacija. Grejanje podno sa mogućnošću izbora energenta (trenutno na struju,ali postoje i opcija za gas ili čvrsto gorivo). U dnevnoj sobi nalazi se kamin u funkciji. Podovi su prekriveni parketom i pločicama, ugrađena drvena stolarija. U dvorištu se nalazi zidani bazen opremljen neophodnim filterima i pumpama. Kuča se prodaje delimično opremljena u zavisnosti od dogovora. Moguća zamena za stan. Kupovinom ove kuće obezbedićete sebi i svojoj porodici Raj za odmor i uživanje

98.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Nikite Tolstoja
|

Na prodaju  prizemna kuća sa lokalom smeštena u trećoj zoni. Na placu površine 159m2 smešten je objekat ukupne površine 72m2 i pomoćni objekat površine 12m2. Kuća je građena čvrstom građom sa karo tavanom i sastoji se od lokala sa toaletom,dve sobe, kuhinje, ostave i kupatila. Podovi obloženi brodskim podom i pločicama, ugrađena PVC i aluminijumska stolarija. Grejanje centralno na plin.

49.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Đure Cvejića
|

Na prodaju prizemna kuća u četvrtoj zoni, u blizini pijace. Na placu površine 584m2 nalaze se kuća, površine 102m2 i pomoćna prostorija površine 29m2. Objekat građen čvrstom gradnjom, zdravih zidova bez vlage. Sastoji se od hodnika ,kupatila,kuhinje, dnevne sobe i tri spavaće sobe. Na kući urađena izolacija, postavljena PVC i drvena stolarija.Podovi prekriveni laminatom i pločicama.Grejanje centralno na plin. Objekat priključen na gradsku kanalizaciju. 

59.500 €
Kuća | Vršac - Okolno mesto - Banatska
|

Na prodaju kuća u prelepom selu Šušara, nadomak Vršca. Površina objekta je 122m2 i sastoji se od hodnika, 3 sobe, trpezarijstoe sa kuhinjom, kupatila i velikog trema. Na placu površine 1089m2 se takođe nalaze i pomoćne prostorije. Na kući je urađena fasada sa izolacijom, ugrađena je PVC stolarija. Zidovi zdravi bez vlage,zidani čvrstom gradnjom.Podovi prekriveni parketom,laminatom i pločicama. Grejanje centralno.

55.000 €
Plac | Vršac - Gradska lokacija - Drvarska
|

Na prodaju plac površine 350m2. Nalazi se na veoma pogodnoj lokaciji u blizini Gradskog parka, stadiona, hale Milenijum, obe bolnice. Kompletna infrastruktura sprovedena je do placa.

16.000 €
Agencije za nekretnine | Agencija Za Nekretnine Tip Top Servis