Nekretnine: Agencije za nekretnine | Expertiza Nekretnine

Expertiza nekretnine


Broj u registru posrednika : 1486
Telefon: (064) 635-5668
Stan | Beograd - Zvezdara - Zvezdarska šuma - Veljka Dugoševića
|

Lep stan u predivnoj predratnoj vili na obronku zvezdarske šume. Stan se nalazi na poslednjem, 2.spratu i sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, od kojih glavna spavaća soba poseduje sopstveno kupatilo i gostinski toalet koji se nalazi kod ulaznih vrata. Vila je okružena privatnim parkom koji pruža neverovatan osećaj. Postoji mogućnost korišćenja dodatne prostorije u prizemlju za bicikle i slično, a parkiranje je moguće uz ogradu vile. Pored zakupnine, plaćase još samo trošak električne energije, dok su kablovska i infostan uključeni u cenu. Depozit u visini jedne mesečne kirije. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

1.100 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Hadži Prodanova
|

Odličan i luksuzno renoviran stan salonskog tipa u mirnoj ulici. Zgrada je iz 1928.godine, odlično održavana, sa lepim dvorištem i zelenilom dostupnim samo stanarima. Stan je preuređen za potrebe kancelarije i nalazi se u visokom prizemlju, uzdignutom 2.5m od nivoa ulice. Sastoji se od jedne velike prostorije koja predstavlja centralnu kancelariju, toaleta, kuhinje sa prostorom koji se koristi kao mesto za pauzu, wc-a i ulaznog dela koji može da funkcioniše i kao čekaonica i iz koga se pristupa svim prostorijama. Dva odvojena ulaza u stan, oba sa blindiranim vratima. Nekretnina se izdaje kao stambeni ili poslovni prostor. Navedena cena je za nenamešten stan, kuhinja sa tehnikom ostaje. Prilikom rekonstrukcije stana korišćeni su najkvalitetniji materijali, gipsani radovi, alarmni sistem za kretanje, požar i poplavu, kuhinja nikad korišćena u svrhu pripreme hrane, bela tehnika nekorišćena, CG, uredan ulaz u zgradu, interfon, ulazak na šifru. Idealno za advokatske kancelarije, stomatologe i slične profesije.

1.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovačka padina - Vrbnička
|

Prodaja stana u kući, ceo sprat je predmetni stan koji se prodaje sa zasebnim ulazom. U stanu je zamenjena komplet spoljna stolarija, dok je ostalo za renoviranje, komplet ili delimično. Pripadajući deo dvorišta kao i dosta dodatnog prostora, dvorište od 10ari. Uknjiženo 1/1, može na kredit.

136.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Voždovac
|

Na atraktivnoj lokaciji na Voždovcu, izdajemo višenamenski prostor pogodan za trgovinske objekte, igraonice, teretanu, magacinski prostor i drugo. Moguće je zakupiti i polovinu prostora. Dobar pristup, visina 4 metra, spoljni prozori na visini od jednog metra, tako da je veći deo prostora ukopan. Suvo i bez vlage. Podloga je od ferobetona.

7.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Čubura - Sazonova
|

Sazonova, blize Čuburskom parku. Stan u kući, salonski, visina plafona 3.20, visoko prizemlje, 68 m2, etažno grejanje - struja. Struktura - dnevna soba, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo i odvojeno wc. Velika terasa sa pogledom na dvorište i upotreba dvorišta. Komunalije oko 2000 DIN, kablovska, telefon. Cena 600 EUR.

600 €
Kuća | Kragujevac - Okolno mesto
|

Retko u ponudi!!! Ovaj kompleks se nalazi između Kragujevca i Jagodine. Od pogleda sa placa zastaje dah i nikada se ne možete dovoljno nagledati. Za trenutke odmora, na ograđenom placu od 25 ari se nalaze dve kuće-brvnare od kojih svaka ima po 114m2. Uz svaku kuću se nalazi i bazen dimenzija 6x4x1,5m, osvetljeni ambijentalnim svetlom, opremljeni sa svom tehnikom za održavanje. Kuće su termoizolovane i opremljene su modernim uređajima i pružaju sav neophodan komfor. Trenutno je kompleks registrovan kao turističko domaćinstvo sa 4 zvezdice. Nudi mnogo mogućnosti kao što su nastavak trenutnog biznisa izdavanja na dnevnom nivou, iznajmljivanje za potrebe proslava, deljenje placa na dva zasebna dela ili kupovina od strane dve ili jedne veće porodice... Voda, struja, internet, sve uknjiženo 1/1. Sistem za automatsko zalivanje trave. Postoji mogućnost kupovine i ostalih parcela koje okružuju ovaj kompleks.

350.000 €
Agencije za nekretnine | Expertiza Nekretnine