Nekretnine: Agencije za nekretnine | Agencija Za Nekretnine Legacy

AGENCIJA ZA NEKRETNINE LEGACY


Broj u registru posrednika : 1492
Beograd
Mome Kapora 5/1
Telefon: (060) 327-0991
Stan | Beograd - Zvezdara - Kluz - Ilindenska
|

Izdajemo luksuzno opremljen dvosoban stan na Zvezdari u Ilindenskoj ulici, u neposrednoj blizini stare okretnice tramvaja. Sastoji se od : ulaznog hodnika, spavaće sobe, kupatila, kuhinje sa dnevnim boravkom i trpezarijom, terase. Jako funkcionalan i svetao. Moderno je opremljen, kompletno novim nameštajem kao i pokućstvom i posteljinom. Etažno podno grejanje, niski režijski troškovi. Video nadzor. Useljiv od 01.06.2024. Depozit. Mogućnost zakupa parking mesta u garaži, uz doplatu. Posrednička naknada : 50%.

600 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Izdajemo, komforan trosoban stan u zgradi Libera u neposrednoj blizini tc Galerija. Polunamešten, kuhinja sa belom tehnikom, ugradni ormari i rasveta. Raspored prostorija : hodnik, kuhinjsko-trpezarijski deo koji može služiti kao conference room, odvojena soba, kupatilo, vešernica, master soba sa sopstvenim kupatilom, terasa. U cenu zakupa uračunato je i parking mesto na nivou -2. Pripadajuća ostava. Odmah useljiv. Depozit. Posrednička naknada 50% od iznosa mesečne zakupnine, jednokratno.

1.400 €
Stan | Beograd - Savski venac - Luke Ćelovića Trebinjca
|

Izdajemo, komforan trosoban stan u zgradi Libera u neposrednoj blizini tc Galerija. Polunamešten, kuhinja sa belom tehnikom, ugradni ormari i rasveta. Raspored prostorija : hodnik, kuhinjsko-trpezarijski deo koji može služiti kao conference room, odvojena soba, kupatilo, vešernica, master soba sa sopstvenim kupatilom, terasa. U cenu zakupa uračunato je i parking mesto na nivou -2. Pripadajuća ostava. Odmah useljiv. Depozit. Posrednička naknada 50% od iznosa mesečne zakupnine, jednokratno.

1.400 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Adamovićevo Naselje - Braće Grulović
|

Prodajemo dvostrano orijentisan dupleks na dobroj lokaciji u Novom Sadu, u ulici Braće Grulović. Raspored prostorija u donjem nivou : ulazni hodnik, kupatilo, kuhinja sa dnevnim boravkom, odvojena soba sa izlazom na lođu, toalet. Gornji nivo : velika master spavaća soba, kupatilo, 3 spavaće sobe. Podno grejanje na gas. Uknjižen 1/1. Moguća kupovina putem stambenog kredita. Agencijska provizija : 2%.

180.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Gundulićev venac - Venizelosova
|

Prodajemo, unikatnu nekretninu, u novoizgrađenom kompleksu Novi Dorćol. Poznat po svojoj odličnoj mikro lokaciji i neposrednoj blizini strogom centru grada ovaj kompleks svojim stanarima nudi fitness i spa centar sa bazenom, kao i veliki broj marketa, kafića, salona i ostale sadržaje neophodne za udoban život. Prepoznatljiv investitor, visok profesionalni kvalitet izrade i ugrađenih završnih materijala. Ovaj komforan trostrano orijentisan stan sam je na spratu što budućim vlasnicima pruža i dozu diskrecije i mira. Ukupne površine 125 kvadrata sa velikom terasom od 70 kvadrata sa koje se pruža panoramski pogled ka starom delu grada. Sastoji se od : ulaznog hodnika, kupatila, vešernice, dve spavaće sobe od kojih jedna ima francuski balkon, komfornog dnevno-trpezarijskog dela sa kuhinjom i izlazom na veliku terasu kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom i terasom. Dnevni boravak je dvostrano orijentisan sa otvorenim pogledom. Mogućnost kupovine parking mesta sa elektro punjačem, uz doplatu. Dokumentacija uredna. Posrednička naknada : 2% od iznosa kupoprodajne cene.

699.000 €
Garaža | Beograd - Zvezdara - Kluz - Ruže Jovanović
|

Izdajemo garažno mesto u novoj zgradi u ulici Ruže Jovanović. Nalazi se na klackalici gornji nivo. Sama garaža je komforna sa dosta prostora za manevrisanje. Depozit se odnosi na gubitak daljinskog za ulaz u garažu. Odmah dostupno. Posrednička naknada : 50% od iznosa zakupnine, jednokratno.

90 €
Stan | Beograd - Stari grad - Skadarlija - Cara Dušana
|

Izdajemo kompletno renoviran i funkcionalan stan za poslovni prostor u centru grada, u neposrednoj blizini Skadarlije. Stan idealan je za bilo koju vrstu poslovne delatnosti i sa opremljenom kuhinjom. Raspored prostorija: ulazni hodnik, toalet, velika odvojena kancelarija koja moze sluziti kao conference room ili prijemni deo, odvojena čajna kuhinja, kupatilo, tri odvojene kancelarije, lođa. Grejanje je etažno, na struju i svi računi su po potrošnji. Stan je kompletno luksuzno renoviran i vrlo reprezentativan. Posrednička naknada 50%.

1.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Prodajemo, izuzetan četvorosoban stan u naselju Beograd na vodi u zgradi Arcadia. Stan je orijentisan ka reci i Kuli Beograd a zbog svoje ugaone pozicije i spratnosti jako je osunčan i svetao. Komforan i funcionalan sa odličnim rasporedom prostorija : ulazni hodnik, veliki dnevno-trpezarijski deo sa kuhinjom, vešernica, toalet, odvojen spavaći deo sa dve spavaće sobe, kupatilom, master spavaćom sobom sa sopstvenim kupatilom i terasom. Izlaz na terasu omogućen je i iz dnevnog boravka. U cenu je uračunat kompletan nameštaj i stan se trenutno izdaje što predstavlja odličnu mogućnost investicione kupovine. Dva parking mesta u podzemnoj garaži na nivou -1 mogu se posebno kupiti, uz doplatu. Zgrada sa recepcijom i obezbeđenjem 24/7. Uknjižen 1/1. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%.

568.700 €
Poslovni prostor | Beograd - Novi Beograd - Arena - Bulevar Zorana Đinđića
|

Izdajemo, poslovni prostor u poslovnoj zgradi koja se nalazi u centralnoj poslovnoj zoni Novog Beograda, u blizini Ušća, auto-puta, Arene. Sastoji se od velike open space prostorije koja može poslužiti kao prijemni deo, dve velike i četiri male kancelarije, toaleta - muškog i ženskog, kuhinje i server sobe. Service charge je 4,2 e/m2. Zakupodavac je pravno lice. Na cenu se dodaje PDV. Mogućnost zakupa parking mesta po ceni od 110 evra. Obezbeđenje 24/7. Odmah useljiv. Tri depozita. Posrednička naknada 50% od iznosa mesečne zakupnine, jednokratno.

3.222 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Bulevar Vojvode Bojovića
|

Prodajemo nov, neuseljavan jednosoban stan u luksuznom kompleksu K Distrikt. Kompleks se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, kod Kalemegdana, u neposrednoj blizini 25. maja i na svega 10 minuta hoda od Knez Mihailove ulice. Stan se sastoji od ulaznog dela, izdvojene kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom u čijem je nastavku kombinovana soba i kupatila. Kompletno moderno opremljen novim nameštajem. Bela tehnika i kuhinjski elementi su u ceni. Visok kvalitet završnih radova : Bosal lux sigurnosna ulazna vrata, Bosal sobna vrata, troslojni hrastov parket prve klase, dizajnerska italijanska granitna keramika, VilleroyandBoch sanitarije, aluminijumska stolarija sa spoljnim venecijanerima. Isključivo za keš kupce. Posrednička naknada 2%.

210.000 €
Agencije za nekretnine | Agencija Za Nekretnine Legacy