Nekretnine: Agencije za nekretnine | Vidik Nekretnine

Vidik nekretnine


Broj u registru posrednika : 1553
Neograd
Telefon: (066) 140-444
Plac | Beograd - Sopot - Dučina
|

Na prodaju 10.5ari placa u Dučinama na Kosmaju. Plac direktno izlazi na asfaltni put i dobija se građevinska dozvola. Odlična investicija. ( Agencijska provizija 2% )

13.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Denkova bašta - Mis Irbijeve
|

U neposrednoj blizini BEO shopping centra, Lidla , Vera, u lepo održavanoj zgradi, odličan i veoma svetao jednoiposoban stan. Uknjižen je na 31m2, ali je mereno 33m2. Sastoji se iz hodnika iz kog se ulazi u sve prostorije - malu spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim delom, taolet sa tuš kabinom. Stan se prodaje sa kompletnom kuhinjom, ostatak nameštaja po dogovoru. Zgrada je povučena od ulice i ima veliki parking prostor namenjen stanarima. S obzirom na lokaciju, odličan je za stanovanje ali i kao investicija, jer je u blizini svih neophodnih sadržaja za udoban život - shopping centri, marketi, vrtići, škole, dom zdravlja, kao i veliki izbor linija gradskog prevoza. ( agencijska provizija 2%)

67.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Skojevsko naselje - Luke Vojvodića
|

Uživajte u prelepom pogledu, miru Košutnjaka i komforu koji nudi ovaj dupleks u zgradi iz 2009 godine. Uknjižen na 106m2, pruža mogućnost još dodatnog prostora od 14 m2 unutar gabarita krova slemena visine 4.25 m2. Odvojen komercijalni od spavaćeg dela. I nivo se sastoji od: ulaznog dela, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila i terase. Na II nivou smeštene su tri spavaće sobe i kupatilo. U jednoj spavaćoj sobi su veliki krovni prozori sa daljinskim upravljačem. Stan poseduje alarm za požar i poplavu. Odlično povezan sa ostalim delovima grada i u blizini je svih infrastrukturnih objekata. Stan za idealan porodični život. ( Agencijska provizija 2% )

250.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovačka padina - Slavka Rodića
|

Odličan svetao stan, na prvom spratu zgrade u blizini prevoza i snabdevanja. Uspešno adaptiran u 2.5. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevno trpezarijskog dela, dve spavaće sobe, kupatila i terase sa pogledom na zelenilo. Stan je za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 2% )

65.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Cvetkova pijaca - Donska
|

Perfektan, nov, uknjižen stan, odmah useljiv. U neposrednoj blizini DZ Zvezdara, Cvetkove Pijace kao i ul. Bulevara Kralja Aleksandra. Svetao, funkcionalan sa prelepom terasom koja se prostire oko celog stana. Za svaku preporuku. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. ( Agencijska provizija 2% )

169.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovačka padina - 17. Oktobra
|

U lepom i mirnom delu Vidikovačke Padine, u blizini autobuske stanice, škole, apoteke, prodavnice mešovite robe nalazi se sređen i ušuškan stan. Prodaje se sa kompletnim nameštajem i pripadajućim parking mestom. ( Agencijska provozija 2% )

58.400 €
Stan | Beograd - Voždovac - Autokomanda - Jove Ilića
|

Stan se nalazi u elitnom delu Jove Ilića, u perfektnom stanju bez ikakvih ulaganja. Poseduje: podno grejanje, video nadzor, interfon, roletne sa podizačem, ima dva mokra čvora. U stanu ostaje ugradna kuhinja i u sobi ugradni plakar. Stan je uknjižen. ( Agencijska provizija 2%).

335.000 €
Kuća | Beograd - Barajevo - Glumčevo brdo - Vučinac
|

Na prodaju uknjiženo porodično domaćinstvo sa dve porodične stambede zgrade 711 m2 i 140 m2 i 67ari placa u građevinskoj zoni. Veća zgrada je koncipirana kao stambeno - poslovni objekat na 3 nivoa: suteren, prizemlje i sprat, korisne površine 512 m2, neto građevinske 711 m2. Sastoji se od 8 spavaćih soba, 4 dnevne sobe, 4 kupatila, 5 kuhinja, dve trpezarije, nekoliko ostava. U sastavu ove kuće postoji kotlarnica, ugljara i podrumski prostor od 20 m2. Manja kuća od 140 m2 je odmah useljiva, ima 9 odeljenja, 2 kupatila, dva odvojena ulaza, zamenjena PVC stolarija,spoljna izolacija 5 cm. Pored gradske vode ima i sopstvenu bušotinu za vodu 17 m2 dubine. Ima priključak za gas. Dvorište je ograđeno i kultivisano sa mnoštvom voćaka i ukrasnog bilja. Ceo kompleks je pogodan za višenamensku upotrebu: prenamenu u apartmane, dom za stara lica, udoban život višečlane porodice. Izuzetna prilika za odličnu investiciju na prestižnoj lokaciji Glumčevo brdo, na 15 minuta vožnje od Vidikovca. ( Agencijska provizija 2% )

497.838 €
Stan | Beograd - Voždovac - Voždovačka crkva - Vojvode Stepe
|

U prilici smo da vam preporučimo stan u prodaji u blizini Voždovačke crkve. U neposrednoj blizini se nalaze škole, fakulteti, gimnazija, banka, pošta kao i ostali unutrašnji objekti. Sam stan se nalazi u lepoj uređenoj i kvalitetno izgrađenoj zgradi ( stara gradnja ) okruženo zelenilom i malim dečijim igralištem. Sam stan je lepo ( dvostrano ) orjentisan, svetao i adaptibilan. Prostorije: hodnik, trpezarija, terasa prostrana, manja soba, dve veće sobe, kupatilo i kuhinja. Inače stan je u izvornom stanju i potrebne su manja ulaganja. (Agencijska provizija 2% )

204.400 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Požeška
|

Retko u ponudi, Požeška - centar, iza MC Donalds-a, na 30-50m od Maxi 00:24h, apoteke, tržni centri, dom zdravlja, kafići, restorani...1.5 stan , suteren od 4 sprata, cg, kompletno renoviran, uređena i održavana zgrada. Od prostorija poseduje hodnik iz koga se ulazi u ostale prostorije, dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju i kupatilo ( sa prirodnom ventilacijom).Ukupna površina stana je 38m2 od kojih je 27m2 uknjiženo, a 11m2 ne. Savršena povezanost sa svim delovima grada,mnogobrojne autobuske linije i tramvaji, nadomak Ade ciganlije i Košutnjaka. Za svaku preporuku, idealan za komforan život kao i za izdavanje. ( agencijska provizija 2%).

94.900 €
Agencije za nekretnine | Vidik Nekretnine