Nekretnine: Agencije za nekretnine | Super Stan

SUPER STAN


Broj u registru posrednika : 1753
Beograd
Španskih boraca 24 v lokal 1
Telefon: (063) 413-000
Telefon 1: (063) 413-000
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 67 (Belvil) - Đorđa Stanojevića
|

Ekskluzivno u ponudi imamo dvosoban stan površine 53 m² u neposrednoj blizini “Delta city”, jednog od najpoznatijih tržnih centara u gradu. Ovaj svetao i udoban stan nalazi se na prvom spratu kvalitetne zgrade sa liftom. Sastoji se od hodnika, moderno opremljene kuhinje, kupatila, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom, odvojene spavaće sobe i terase sa pogledom na okolinu. Stan je kompletno opremljen, pružajući novim stanarima komforan i moderan životni prostor. Zahvaljujući svojoj lokaciji stanarima su na raspolaganju brojni sadržaji, poput prodavnica, restorana, kafića i bioskopa, što ovu lokaciju čini veoma poželjnom za život. Stan je dostupan za iznajmljivanje na duži vremenski period, uz jedan depozit u visini mesečne kirije. Ključ se nalazi u agenciji. Za sve dodatne informacije ili zakazivanje obilaska stana, slobodno nas kontaktirajte. Эксклюзивно у нашем предложении есть двухкомнатная квартира площадью 53 кв.м в непосредственной близости от "Дельта Сити", одного из самых известных торговых центров в городе. Эта светлая и уютная квартира расположена на первом этаже качественного дома с лифтом. Она состоит из прихожей, современно оборудованной кухни, ванной комнаты, просторной гостиной с обеденной зоной, спальни и террасы с видом на окрестности. Квартира полностью меблирована, обеспечивая новым жильцам комфортное и современное пространство для жизни. Благодаря своему расположению жителям доступны различные удобства, такие как магазины, рестораны, кафе и кинотеатры, что делает эту локацию очень привлекательной для проживания. Квартира доступна для долгосрочной аренды с одним депозитом в размере ежемесячной арендной платы. Ключ находится в агентстве. Для получения дополнительной информации или записи на просмотр квартиры, пожалуйста, свяжитесь с нами.

700 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 23 - Bulevar Milutina Milankovića
|

Ovaj prostrani i potpuno renovirani dvoiposoban stan predstavlja idealnu priliku za one koji teže kombinaciji modernog života i komfora. Sa svojih 66 kvadratnih metara, smešten na desetom spratu oddvanaest, ovaj stan nudi otvoren pogled i obilje prirodnog svetla. Lokacija u Bloku 23 na Novom Beogradu, na adresi Milutina Milankovića, pleni svojom atraktivnošću i praktičnošću. Stambena jedinica je zamišljena tako da pruža savršen balans između privatnosti i zajedničkih životnih prostora. Noćni deo sa dve spavaće sobe i kupatilom je diskretno odvojen od dnevnog boravka koji uključuje trpezariju i savremeno opremljenu kuhinju s prirodnim osvetljenjem. Dodatni prostor nudi ekonomska lođa i gostinjski toalet, kao i terasa savršena za jutarnju kafu ili večernji odmor. Stanu pripada suva podrumska ostava kao I prostor ispred stana. Posebnu pažnju tokom adaptacije privukli su kvalitetni materijali i moderni dizajn, zahvaljujući čemu je svaki deo ovog stana uređen sa stilom i namenom. Arhitektonsko rešenje garantuje da će novi vlasnici uživati u prostoru koji je ujedno funkcionalan i estetski privlačan. Osim estetskih prednosti, stan je i praktično lociran, sa mnoštvom komercijalnih i uslužnih sadržaja u neposrednoj blizini, kao i škole i vrtići, što ga čini idealnim za porodičan život. Dobra povezanost s ostatkom grada, kako privatnim prevozom tako i putem javnog prevoza, samo je još jedna potvrda da je ovaj stan savršen. Agencijska provizija od 2% obuhvata širok spektar usluga, pružajući potpunu podršku tokom celokupnog procesa kupovine ili prodaje nepokretnosti. Agencija posvećena je vašem zadovoljstvu i olakšavanju svakog koraka. Ove usluge uključuju organizaciju razgledanja nekretnine, vođenje kompletnog kupoprodajnog procesa, prikupljanje i proveru neophodne dokumentacije, izradu Predugovora i Ugovora o kupoprodaji, asistenciju u pregovorima, zakazivanje overe ugovora i prisustvo kod javnog beležnika.

220.000 €
Plac | Sremska Mitrovica - Okolno mesto - Planinska
|

Ovo je vaša prilika da postanete vlasnik izuzetnog građevinskog placa od 12 ari i 26 kvadratnih metara, smeštenog na idiličnoj lokaciji s predivnim pogledom na obroncima Fruške gore. Plac se nalazi u mirnom vikend naselju Gaj u Ležimiru, na visini od 330 metara nadmorske visine, što ga čini jednim od najatraktivnijih u ovom području. Okružen prirodnim lepotama i već postojećim vikendicama, ovaj plac nudi savršeno utočište za one koji žele da izgrade svoj san o kući daleko od gradske vreve, u okrilju prirode. Idealno mesto za izgradnju vikendice ili stambenog objekta gdje biste mogli uživati u miru, tišini i svežem vazduhu, okruženi zelenilom i šumskim pejzažima. Plac je klasifikovan kao građevinsko zemljište sa dozvoljenom gradnjom, što vam daje slobodu da realizujete vašu viziju doma po meri. Vlasništvo je čisto, 1/1, i plac je uredno uknjižen, što olakšava proces prenosa vlasništva i pruža dodatnu sigurnost za budućeg vlasnika. Udaljenost ovog placa od Gruške gore je 15 min. Ne propustite priliku da investirate u ovaj retki komad raja, savršen za stvaranje porodičnog doma ili vikend odmarališta gdje će svaki dan biti beg od svakodnevnog života. Očekujemo vaš poziv da zajedno istražimo mogućnosti koje ovaj prelepi plac nudi. Agencijska provizija od 2% obuhvata širok spektar usluga, pružajući potpunu podršku tokom celokupnog procesa kupovine ili prodaje nepokretnosti. Agencija posvećena je vašem zadovoljstvu i olakšavanju svakog koraka. Ove usluge uključuju organizaciju razgledanja nekretnine, vođenje kompletnog kupoprodajnog procesa, prikupljanje i proveru neophodne dokumentacije, izradu Predugovora i Ugovora o kupoprodaji, asistenciju u pregovorima, zakazivanje overe ugovora i prisustvo kod javnog beležnika

24.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Kumodraž - Zemljoradnička
|

Zamislite sebe u ovom prostranom, svetlom stanu od 93 kvadratna metra, sa 80 kvadratnih metara grejne površine, na prvom spratu od tri, u mirnom delu Kumodraža. Stan se može pohvaliti velikom terasom sa koje se pruža idiličan pogled na zelenilo okoline i na šumu poznatu kao Titov gaj, stvarajući osećaj privatnosti i ekskluzivnosti. Enterijer stana odražava kombinaciju klasične elegancije i savremenog udobnosti, sa obiljem prirodnog svetla koje preplavljuje svaku sobu. Dnevni boravak je impresivan sa dovoljno prostora za opuštanje i zabavu. PVC stolarija sa roletnama Spavaće sobe nude fleksibilnost da se prostor prilagodi vašim potrebama, bilo da je u pitanju kancelarija kod kuće. Kuhinja je veoma funkcionalna. Prostrano kupatilo nudi sve potrebno za opuštanje posle dugog dana, a dodatni toalet je praktičan za goste i porodicu. U cenu stana uključeno i garažno mesto, što je dodatna pogodnost za vaš automobil. Ovaj stan nije samo mesto za život, to je oaza mira gdje se urbani komfor susreće sa prirodom. Gradski prevoz lako dostupan. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog divnog doma. Agencijska provizija od 2% obuhvata širok spektar usluga, pružajući potpunu podršku tokom celokupnog procesa kupovine ili prodaje nepokretnosti. Agencija, zajedno sa mnom kao agentom, posvećena je vašem zadovoljstvu i olakšavanju svakog koraka. Ove usluge uključuju organizaciju razgledanja nekretnina na licu mesta, vođenje kompletnog kupoprodajnog procesa, prikupljanje i proveru neophodne dokumentacije, izradu Predugovora i Ugovora o kupoprodaji, asistenciju u pregovorima, zakazivanje overe ugovora i prisustvo kod javnog beležnika

119.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Ruzveltova
|

Ponosno nudimo ovaj elegantni trosobni stan za dugoročan najam u jednoj od najtraženijih ulica u centru grada - Ruzveltova ulica. Pozicioniran je na sedmom spratu u zgradi novije gradnje, koja se ističe svojom klasičnom arhitekturom i izuzetno očuvanim prostorom. Potpuno namešten. Ovaj stan je opremljen svim neophodnim elementima, belom tehnikom za udoban i stilski život. Uključuje kuhinju sa svim aparatima, nameštajem, prijatan dnevni boravak kao i dve spavaće sobe sa komfornim krevetima, kupatilom, gostinjskim toaletom i terasom sa otvorenim pogledom koja se prostire širinom celog stana Stambena jedinica je opremljena klima uređajem za rashlađivanje tokom letnjih meseci i centralnim grejanjem za udobnost tokom hladnijih dana. Pristup brzom internetu. Ruzveltova ulica, poznata po svojoj dinamičnoj atmosferi, nudi izobilje kafića, restorana, prodavnica, te brz pristup različitim vidovima javnog prevoza, čineći ovu lokaciju idealnom za one koji žele da budu u središtu gradskih dešavanja. Uživajte u prednostima života u centru grada sa svim pogodnostima i komforom koje ovaj stan nudi. Мы гордимся предложить эту элегантную трехкомнатную квартиру для долгосрочной аренды на одной из самых востребованных улиц в центре города - Рузвельтова улица. Расположена на седьмом этаже здания новой постройки, которое выделяется своей классической архитектурой и исключительно хорошо сохраненным пространством. Полностью меблирована. Эта квартира оборудована всеми необходимыми элементами, бытовой техникой для комфортной и стильной жизни. Включает кухню со всей техникой, мебелью, приятную гостиную, а также две спальные комнаты с удобными кроватями, ванной комнатой, гостевым туалетом и террасой с открытым видом, которая тянется вдоль всей квартиры. Жилой блок оснащен кондиционером для охлаждения в летние месяцы и центральным отоплением для комфорта в более холодное время года. Доступ к высокоскоростному интернету. Рузвельтова улица, известная своей динамичной атмосферой, предлагает множество кафе, ресторанов, магазинов и быстрый доступ к различным видам общественного транспорта, делая это место идеальным для тех, кто хочет находиться в центре городских событий. Наслаждайтесь преимуществами жизни в центре города со всеми удобствами и комфортом, которые предлагает эта квартира.

1.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Olimp - Dušana Radovića
|

Predstavljamo vam ekskluzivnu priliku za sticanje odlične nekretnine, idealne kako za stanovanje tako i za investiciju. Radi se o stanu površine 33 kvadratna metra, smeštenom u prizemlju zgrade izgrađene 2005. godine. Stan nudi udobnost i funkcionalnost uz dodatak terase i sopstvenog parking mesta, što predstavlja značajan benefit. Unutrašnjost stana je vešto organizovana i obuhvata ulazni hodnik iz kojeg se pristupa svim prostorijama: dnevnom boravku sa direktnim izlazom na terasu, zasebnoj trpezariji sa kuhinjom i kupatilu. Sve prostorije su maksimalno iskorišćene kako bi se obezbedio osećaj udobnosti. Svetao, istočne orjentacije. Jedan od ključnih atributa ovog stana su izuzetno niski mesečni troškovi, zahvaljujući efikasnom sistemu grejanja na gas kao i tople vode. Zgrada nudi dodatni luksuz u vidu zajedničkog bazena namenjenog isključivo stanarima, što doprinosi kvalitetu življenja. Mikrokacija sa mnoštvom komercijalno uslužnih sadržaja, kao i odličnom povezanošću sa ostalim gradskim zonama. Uknjižen, bez hipoteke i odmah useljiv. U cenu je uračunato parking mesto. Agencijska provizija od 2% obuhvata širok spektar usluga, pružajući potpunu podršku tokom celokupnog procesa kupovine ili prodaje nepokretnosti. Agencija posvećena je vašem zadovoljstvu i olakšavanju svakog koraka. Ove usluge uključuju organizaciju razgledanja nekretnine, vođenje kompletnog kupoprodajnog procesa, prikupljanje i proveru neophodne dokumentacije, izradu Predugovora i Ugovora o kupoprodaji, asistenciju u pregovorima, zakazivanje overe ugovora i prisustvo kod javnog beležnika. Dodatno, pružamo podršku u vezi sa porezom na apsolutna prava, a možemo vam pomoći i u oslobađanju od istog ukoliko je to moguće. Naša uloga obuhvata organizaciju primopredaje i sve ostale korake koji proizlaze iz Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Od prvog dana saradnje pa sve do uspešnog zaključenja transakcije, agencija i ja smo tu kao vaša neprestana podrška i partner u ovom procesu.

79.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Nušićeva
|

U ponudi za izdavanje imamo poslovni prostor u strogom centru Beograda, u Nušićevoj ulici. Sastoji se od dve fizički odvojene prostorije od po 12m² i 10m² u zajedničkom dvorištu, jedan preko puta drugog. Toalet i mini ostava su odvojeni od prostora. Moguće je zakupiti i samo jedan od prostora odvojeno. Zakup je zajedno po ceni od 500€ mesečno ili odvojeno po ceni od 350€ mesečno za veći i 250€ za manji lokal. Agencijska provizija 50% od prvog zakupa pri potpisivanju ugovora.

500 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Olimp - Vjekoslava Kovača
|

U zgadi sa malim brojem stanara na odličnoj lokaciji u ulici Vjekoslava Kovača ekskluzivno u ponudi imamo stan od 52m2. Pozicioniran je na drugom spratu, a iznad njega se prostire tavanski prostor. Veoma komforna stambena jedinica i funkcionalno je organizovana kao trosoban stan. Postavljena je PVC stolarija, podna obloga hrastov parket. Za grejanje se može koristiti etažno grejanje ili TA peć, po izboru. Zahvaljujući dvostranoj orijentaciji jug-zapad, stan je obasjan prirodnom svetlošću i pruža lep pogled na dvorište i zelenilo. Unutrašnjost stana čine dnevni boravak sa kuhinjom, dve prostrane i udobne sobe, kupatilo i terasa, nudeći idealnu raspodelu prostora za ugodan porodični život. Lokacija stana je izuzetna, okružena brojnim komercijalnim i uslužnim sadržajima, a blizina obdaništa, škole i pijace dodatno povećava vrednost ove nekretnine. Izvanredna povezanost sa ostatkom grada, kako privatnim prevozom tako i javnim, čini ovaj stan savršenim izborom za sve koji traže kvalitetan i udoban život u srcu urbanog okruženja. Uknjižen. Agencijska provizija od 2% obuhvata širok spektar usluga, pružajući potpunu podršku tokom celokupnog procesa kupovine ili prodaje nepokretnosti. Agencija posvećena je vašem zadovoljstvu i olakšavanju svakog koraka. Ove usluge uključuju organizaciju razgledanja nekretnine, vođenje kompletnog kupoprodajnog procesa, prikupljanje i proveru neophodne dokumentacije, izradu Predugovora i Ugovora o kupoprodaji, asistenciju u pregovorima, zakazivanje overe ugovora i prisustvo kod javnog beležnika. В здании с небольшим количеством квартир, расположенном по отличному адресу на улице Векослава Ковача, эксклюзивно предлагаем квартиру площадью 52 кв.м. Она расположена на втором этаже, а над ней находится чердак. Это очень удобное жилое пространство, функционально организованное как трехкомнатная квартира. Установлены ПВХ окна, на полу – дубовый паркет. Для отопления можно использовать как автономное отопление, так и электрические обогреватели, на выбор. Благодаря двусторонней ориентации на юго-запад, квартира наполнена естественным светом и предлагает красивый вид на двор и зеленые насаждения. Внутреннее пространство квартиры состоит из гостиной с кухней, двух просторных и уютных комнат, ванной комнаты и террасы, предлагая идеальное распределение пространства для комфортной семейной жизни. Местоположение квартиры исключительное, окруженное множеством коммерческих и обслуживающих объектов, а близость детских садов, школ и рынка дополнительно увеличивает стоимость этой недвижимости. Выдающаяся связь с остальной частью города, как на личном транспорте, так и на общественном, делает эту квартиру идеальным выбором для всех, кто ищет качественную и удобную жизнь в сердце городской среды. Зарегистрирована. Агентское вознаграждение в размере 2% включает в себя широкий спектр услуг, обеспечивая полную поддержку на протяжении всего процесса покупки или продажи недвижимости. Агентство посвящено вашему удовлетворению и облегчению каждого шага. Эти услуги включают организацию просмотров недвижимости, ведение полного процесса купли-продажи, сбор и проверку необходимой документации, подготовку предварительного соглашения и договора купли-продажи, помощь в переговорах, планирование нотариального заверения договора и присутствие при подписании документов у нотариуса.

128.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Skopljanska
|

Ekskluzivno u našoj ponudi! U blizini naselja „Zemunske kapije“ u Skopljanskoj ulici sa pogledom na park, u kvalitetnoj novogradnji, ekskluzivno u ponudi imamo stan na dva nivoa (duplex) površine 76m2, (predsoblje, dve spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja, dva kupatila, prosotor za garderober, dve lođe). Veoma retko u ponudi da drugi nivo stana ima standardnu visinu, bez kosina. Stanari imaju zajedničko dvorište koje mogu koristiti, gde možete osetiti život prisnosti, povezanosti, deljenja, mesto za uživanje i druženja. Okruženje drugačije od svega što se danas može naći kada tragate za novim domom. Život u u zgradi sa malim brojem stanova okruženim zelenilom, redak je spoj komfora modernog života i prirodnog okruženja Odlična termoizolacija, klima, keramika prve klase, hrastov parket… Objekat je u završnoj fazi, useljenje u junu 2024god. Mogućnost kupovine garažnog mesta u vrednosti od 15.000eura. Nema PDV. Lokacija zgrade u neposrednoj blizini svih važnih sadržaja kao što su: marketi, škola, obdanište i ostali sadržaji koji su važni za svakodnevno funkcionisanje. Pozovite nas i zakažite sastanak.

180.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Borča - Dragovićka
|

Ako tražite dom za porodičan život daleko od gradske buke, a opet dobro povezan sa ostalim delovima Beograda i vozom i autobusom, imamo za vas dvoiposoban stan sa dvorištem i parking mestom u Borči, ka putu za Ovču. Ovaj stan od 65 m² u prizemnoj tipskoj zgradi iz 2013. godine se sastoji od dnevne sobe sa trpezarijom, 2 spavaće sobe, kuhinje, 2 hodnika i kupatila. Grejanje je na struju EG, a ima i mogućnost grejanja na čvrsto gorivo. Iz njega se izlazi u mirno, ograđeno dvorište površine od oko 80m². Poseduje parking mesto. Stanica autobuske linije 105 i Beovoza je u neposrednoj blizini. S obzirom da je stan uknjižen na 55m² i naknadno proširen na 65m², moguće je kupiti ga isključivo za keš. Agencijska provizija od 2% obuhvata širok spektar usluga, pružajući potpunu podršku tokom celokupnog procesa kupovine ili prodaje nepokretnosti. Agencija, zajedno sa mnom kao agentom, posvećena je vašem zadovoljstvu i olakšavanju svakog koraka. Ove usluge uključuju organizaciju razgledanja nekretnina na licu mesta, vođenje kompletnog kupoprodajnog procesa, prikupljanje i proveru neophodne dokumentacije, izradu Predugovora i Ugovora o kupoprodaji, asistenciju u pregovorima, zakazivanje overe ugovora i prisustvo kod javnog beležnika. Dodatno, pružamo podršku u vezi sa porezom na apsolutna prava, a možemo vam pomoći i u oslobađanju od istog ukoliko je to moguće. Naša uloga obuhvata organizaciju primopredaje i sve ostale korake koji proizlaze iz Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Od prvog dana saradnje pa sve do uspešnog zaključenja transakcije, agencija i ja smo tu kao vaša neprestana podrška i partner u ovom procesu.

72.000 €
Agencije za nekretnine | Super Stan