Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Plac | Stara Pazova - Okolno mesto
|

Prodaje se 63 ari građevinskog zemljišta u industrijskoj zoni Krnješevci, na izuzetnoj lokaciji do objekata MAN-a i Uniprom špeda. Prisutna sva potrebna infrastruktura, gas, voda,struja. Prigodan prilaz. Na cca 200 metara od petlje Šimanovci. Dimenzije placa cca 31m x 200m Cena: 189.000 eura Prodaje se plac pored površine 160 ari pod istim uslovima-cenom po aru zemljišta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

189.000 €
Kuća | Beograd - Surčin - Dobanovci
|

U neposrednoj blizini centra naselja u mirnoj ulici nalazi se ova potpuno sređena kuća. Predmetna nepokretnost funkcioniše kao dva komforna trosobna stana, potpuno i lepo renovirana. Ekonomski deo dvorišta ima oko 10ari sa uređenim travnjakom i ukrasnim biljem, u čijem sklopu se nalazi čvrsto zidani objekat od oko 60m2 koji je podeljen na garažu i ostavu a može se prilagoditi i prepraviti u stambeni prostor. Iza tog objekta se nastavlja deo od nekoliko ari gde je bašta i voćnjak u čijem produžetku je njiva prve klase koja je gradsko građevinsko zemljište. Kuća ima uvedeno etažno grejanje na gas. Veoma lepo uređena sa dobrim potencijalom za život i biznis. Sve uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

300.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Dražanj
|

Ozakonjen objekat 460m2, korisne površine 25 ari placa u Dražnju - Grocka, na samo 500m od škole u samom naselju. Prilaz do imanja sa dve strane, udaljeno od Beograda 43km, 5km od izlaza na auto-put preko Umčara. Objekat je u sivoj fazi, zidan od blokova, spratnost PO+PR+1+PTK. Pogodan je za stanovanje ili da se privede nameni za biznis (starački dom i slično). Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

120.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Senjak, sporedna ulica kod gradske pekare. Dvosobna kuća za renoviranje i plac od tri ara. Mirna ulica u prijatnom okruženju, ravan plac, garaža u dvorištu. Dvestotine metara od prevoza, prodavnice. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

49.000 €
Stan | Beograd - Obrenovac - Obrenovac (mesto)
|

Veliki stan u centru Obrenovca u visokom prizemlju nedaleko od autobuske stanice. Pored ulaza iz zgrade stan ima i zaseban ulaz sa ulice kroz dvoriste koje pripada stanu i koje se nalazi oko celog stana sa terasom od 25m2. Stan je povrsine 86m2, poseduje 2 mokra cvora, veliku dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, veliku spavacu sobu i jos 2 sobe kao i veliko predsoblje od 17m2 u centralnom delu stana. Keramika u celom stanu,pvc stolarija, visoki plafoni, centralno grejanje. Idealan stambeni ili poslovni prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

160.000 €
Plac | Beograd - Palilula - Višnjica
|

Građevinski plac na prodaju, na perspektivnoj lokaciji u blizini više novoizgrađenih zgrada. Prilazni putevi, infrastruktura, urbana sredina. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

282.100 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

Plac u građevinskom području, 500m od pumpe na Kolarskom putu, prohodan, dobar put, struja, gradski vodovod. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

19.000 €
Plac | Beograd - Surčin - Dobanovci
|

Odličan plac, na dobroj lokaciji. Zemljiste oko 500m udaljeno od Majevicke ulice, sada poljoprivedno . Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

470.000 €
Poslovni prostor | Smederevo - Gradska lokacija - Kneza Mihaila
|

Poslovni prostor u glavnoj ulici na raskrsnici, 330 kvadrata na dva nivoa. Luksuzno sređeno, 4 mokra čvora, EG, 6 klima uređaja, ventilacija. Mogućnost dogradnje još dva nivoa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

720.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Senjak, kod "Vrtirepa" na 2 ara placa. Renovirana, trosobna kuća i dosta pomoćnih prostorija. Etažno grejanje, sva infrastruktura. 200 metara do prodavnica, prevoza. Do centra grada 600metara. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

59.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine