Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Kuća | Beograd - Sopot
|

Prelepe kuće na Trešnji, austrijska drvena gradnja, slovački fasadni krov, italijanska keramika I klase 80x40cm. Toplotna pumpa Ariston, podno grejanje i fan coil " Sabiana" (grejanje i hlađenje). Toplotna pumpa i grejanje na wi-fi upravljanje. Bunar arterijski 1l/sek 5cm3 tank za vodu, 5m3 septička jama. Drvena fasada-masiv bor, ALU spoljna stolarija, Velux krovni prozori, kamin - peć na drva ugradna i nadgradna. Optički kabl, kapija na el. upravljanje, dva parking mesta + dodatni parking, video interfon. Oko kuće staze i trotoari. Savremena kućica iz bajke, u blizini Ikee na 310m nadmorske visine. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

170.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar, ulica Prote Mateje. Trosobna kuća na dva nivoa, na 4.5 ari placa, u izvornom stanju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

49.500 €
Lokal | Smederevo - Gradska lokacija
|

Lokal kod bolnice na prometnom mestu, prizemlje u novijoj zgradi. 22m2, pogodan za razne delatnosti. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

33.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Galenika - Batajnički drum
|

Izdaje se poslovni prostor u poslovnom objektu. Sastoji se od 50m2 u prizemnom delu koji takodje poseduje 3 mokra cvora. Dok se 150m2 nalazi na stepenicama povezanom gornjem delu. Grejanje/ hladjenje objekta regulisano je fan-coil uredjajima (iznosi 1€/m2)koji ce biti ugradjeni po potpisovanju ugovora o zakupu. Parking ispred objekta blizina glavnog puta obezbedjuje odlicnu povezanost. Mogucnost dodatnog zakupa magacina. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.500 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Samjuela Beketa
|

Odličan uknjižen troiposoban stan u parku u centru Mirijeva, kod pijace, doma zdravlja, škola, vrtića, supermarketa i gradskog prevoza. Kompletno je i vrlo kvalitetno renoviran, zamenjene su sve instalacije, unutrašnja i spoljna stolarija i podovi. Sastoji se od velikog dnevnog boravka otvorenog ka trpezariji i kuhinji, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, zastakljene lođe i ostave. Stan se nalazi na visini prvog sprata u zgradi od crvene fasadne cigle, uvučenoj od ulice. Ima video nadzor, blindirana vrata i alarm, kao i pripadajući podrum. Postoji mogućnost kupovine garaže. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

190.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Vojvode Stepe
|

Kod Velefarma, novije zgrade sa malim brojem stanova, dobro očuvane, sa sopstvenim parking prostorom ispred. Stan uživa veliku pravougaonu terasu i ima uslova da se formira spavaća soba. Dobro očuvan, uknjižen i odmah useljiv. Odmah isred autobuskog stajališta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

79.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Bulevar Peka Dapčevića
|

Lep dvosoban stan u parku, fino održavan, delimično renoviran i severozapadno orijentisan. Ima centralno grejanje, toplu vodu i pripadajući podrum. Lođe su zastakljene i spojene sa kuhinjom i trpezarijom. Uknjižen je na 55 m² grejne površine, ukupno 61 m², a izmereno ima 63 m². Nalazi se na 3. spratu zgrade bez lifta, u blizini marketa, restorana i stanica gradskog prevoza (autobusi 25, 25P, 39 i 49). Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

117.000 €
Plac | Beograd - Zemun - Ugrinovci - Dr Đorđa Šuice
|

Odličan plac u zoni A-individualno stanovanje P+1+PK na odličnoj lokaciji. Moguće je formirati i građevinske parcele od 500m2, indeksa izgrađenosti 0.4, stepen zauzetosti 30% u blizini sva infrastruktura. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

612.326 €
Kuća | Beograd - Surčin - Jakovo - Braće Kovačević
|

Kuća sa upotrebnom dozvolom na 5,71ari placa u odličnom stanju, bez većih ulaganja, nedaleko od uključenja na auto-put Miloš Veliki blizina autobuskog stajališta i snabdevanja, osnovne škole..... Glavna kuća 136m2 sastoji se od dnevne sobe sa kaminom, tri spavaće sobe, kupatila, hodnika, terase sa kaminom. Ispod kuće je podrum. Pomoćna kuća se sastoji od dnevne sobe, kuhinje, kupatila i galerije. Na placu se nalazi garaža i pomoćni objekat (ostava) kao i zidani roštilj, pušnica.....pomoćni objekti ukupno 71m2. Kuća je priključena na gas sa mogućnošću grejanja i na čvrsta goriva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

176.000 €
Magacin | Beograd - Zemun - Galenika - Batajnički drum
|

Izdajemo magacinski prostor sa šleperskim prilazom. 200m2 ima visinu 4m dok 400m2 ima visinu 3m. Takođe postoji mogucnost iznajmljivanja parkinga u dvorištu na placu ispred magacina. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

2.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine