Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kaca Lazarevic

Kaća Lazarević


Broj u registru posrednika : 076
Beograd
Tomaša Ježa 9
Telefon: (011) 245-1102
Telefon 2: (069) 222-4594
Stan | Beograd - Voždovac - Šumice - Ljermontova
|

Jednoiposoban stan na 7/18 spratova u zgradi sa centralnim grejanjem i dva lifta u Ljermontovoj ulici. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka sa izlazom na veliku zastakljenu lođu, spavaće sobe i kupatila. Izdaje se kompletno opremljen. Mesečni račun infostana iznosi 8.700 dinara. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

490 €
Kuća | Beograd - Vračar - Smiljanićeva
|

Luksuzna predratna zgrada pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture, nalazi se u delu između Krunske i Njegoševe ulice. Zgrada se sastoji od suterena, visokog prizemlja, dva sprata i potkrovlja. Suteren – 192,47m2 (u okviru kvadrature uračunata je i garaža od 91,31m2) Prizemlje – 208,85 m2 Prvi sprat – 188,30 m2 Drugi sprat – 170,88 m2 Potkrovlje – 179,85 m2 Sve navedene površine po etažama su bruto površine sa uračunatim hodnicima i stepeništem zgrade (osnove po etažama). Zgrada se sastoji od četiri stambene jedinice (na svakom spratu po jedan stan), a u suterenu se nalazi prostor sa pomoćnim prostorijama – ostavama i garaža od 91,31 m2. Prodaje se kao ceo objekat sa parcelom na kojoj se nalazi, od 376 m2. Zgrada je unutra kompletno restaurirana do cigle, sa izlivenim betonskim košuljicama po podu. Visina plafona u prostorijama je vanstandardna. Na celoj zgradi je zamenjena spoljašnja stolarija, kvalitetnim prozorima sa roletnama se elktričnim podizačima. U prosotru ne postoje pregradni zidovi kao ni unutrašnja stolarija. Postoje dva ulaza u zgradu, centralno stepenište i ulaz u zgradu su izvorni od belog granita dok je sporedno stepenište betonsko i urađeno je okno za postavljanje lifta. Zgrada ima priključak za centralno grejanje, poseban svoj priključak na struju. Uknjižene su četiri posebne stambene jedinice, garaža i to predstavlja celu zgradu koja je predmet prodaje. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

3.500.000 €
Kuća | Beograd - Barajevo - Beljina - Jovana Popovića
|

Porodična stambena zgrada spratnosti Pr+1 uknjižene korisne površine 213 m2, građevinske površine 268 m2, pomoćna prizemna zgrada površine 120 m2 i poljoprivredno zemljište – njiva 4. klase ukupne upisane površine 2037 m2 Porodična stambena zgrada se sastoji od: prizemlja u kome se nalazi ulazni hodnik, antre, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, ostava, kupatila, ispod stepenica soba; prvog sprata koji se sastoji od hodnika, antrea, četiri sobe, kupatila i dve terase. Pomoćna zgrada se sastoji: dve garaže, podruma, prostorije za pečenje rakije, i prostorije za pelet. Poljoprivredno zemljište je pravilnog pravougaonog oblika. Kuća je u dobrom, održavanom stanju i poseduje etažno grejanje na čvrsto gorivo i na struju, kao i mogućnost priključenja na gas. Postoji mogućnost kupovine parcele pored, površine 5250 m2. Agencijska provizija uskladu sa opštim uslovima poslovanja.

137.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Senjak - Žanke Stokić
|

Dvosoban stan u dobro održavanoj zgradi sa centralnim grejanjem ul. Žanke Stokić na Senjaku. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom koja ima izlaz na veliku krovnu terasu, spavaće sobe i kupatila. Na krovnoj terasi nalazi se i jedna manja kancelarija sa odvojenim ulazom. Po premeru stambeni deo ima 61,84 m2, terasa obuhvata površinu od 27,33 m2 i kancelarija 12,40 m2. U cenu zakupa je uračunato i jedno parking mesto. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

900 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Kraljice Katarine
|

Izdaje se stan u dobro održavanoj kući sa centralnim grejanjem u ul. Kraljice Katarine na Banovom brdu. Stan se nalazi na 1. spratu, i sastoji se od: velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz koje se izlazi na veliku terasu, kupatila, 3 spavaće sobe od kojih je jedna master room sa sopstvenim kupatilom. Stan je pogodan za stanovanje kao i za poslovni prostor. U cenu zakupa je uračunato i jedno parking mesto. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

1.300 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst - Vele Nigrinove
|

Renoviran, dvosoban salonski stan u predratnoj zgradi u ulici Vele Nigrinove, u neposrednoj blizini Crvenog krsta. Nalazi se na 2/3 spratu u zgradi bez lifta. Grejanje u stanu je preko toplotnih peći. Stan se sastoji od prostranog hodnika, kuhinje sa ostavom i zastakljenom lođom, dečje spavaće sobe sa izlaskom na terasu, kupatila i dnevne sobe. Uknjižen je na 49m2 (u uknjiženu kvadraturu nisu uračnate terasa, lođa i ostava koje ukupno iznose oko 4 m2). Visina plafona u stanu je 3 m. Stan je dvostrano orijentisan. U stanu su nedavno zamenjene elektro, vodovodne i kanalizacione instalacije. Uknjižen, odmah useljiv. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

165.000 €
Kuća | Beograd - Savski venac - Dedinje - Palackova
|

Porodična stambena zgrada u Palackovoj ulici ugao sa Neznanog junaka na Dedinju. Nalazi se na placu površine 5.25 ari placa i sastoji se od suterena, prizemlja sa spojenom prizemnom kućom od 25 m2, sprata i potkrovlja. Kuća je u osnovi 84 m2 u izvornom stanju, zidana 1950-ih godina, ograđena žiganom ogradom sa kapijom za pešake kao i kapijom za automobile. Prema informacijama o lokaciji moguće je zidati kuću spratnosti Pr+1+Pk jer je to deo gde je predviđena izgradnja rezidencijalnih kuća. Suteren se sastoji od 3 prostorije i vinskog podruma(manja prostorija), u prizemlju se nalazi dvosoban stan u izvornom stanju a stepenicama se dolazi do 1. sprata na kojem se takođe nalazi dvosoban stan sa izlazom na terasu i stepenicama je moguć pristup prostoru u potkrovlju gde je manja prostorija sa izlazom na terasu. Kuća je uknjižena i useljiva. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

1.150.000 €
Kuća | Beograd - Savski venac - Dedinje - Miloja Đaka
|

Kuća uknjižene površine 142 m2 (merene 192 m2) sa dvorištem površine 4 ara na Dedinju. Spratnosti je Pr+2. Prizemlje se sastoji od: garažnog prostora i tehničkih prostorija. Prvi sprat se sastoji od: dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, toaleta i jedne spavaće sobe i terase. Drugi sprat se sastoji od: tri spavaće sobe i dva kupatila i terase. Kuća je puna dnevne svetlosti i ima lepo uredno dvorište. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

2.300 €
Stan | Beograd - Savski venac - Svetozara Markovića
|

Luksuzan trosoban salonac u zgradi u ulici Svetozara Markovića, na uglu sa Birčaninovom ulicom, u neposrednoj blizini trga Slavija. Sastoji se iz predsoblja, velikog dnevnog boravka sa kuhijom koja je opremljena kompletom BOSH ugradnom tehnikom, dve spavaće sobe sa ugradnim plakarima orijentisane ka dvorištu, kupatila sa tušp kabinom, toaleta i sanitarne prostorije sa mašinom za pranje i mašinom za sušenje veša. Stan se nalazi na 2/3 spratova u zgradi bez lifta. Grejanje preko norveških radijatora. Slobodan od 01.05.2024.godine Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

850 €
Stan | Beograd - Stari grad - Skupština - Majke Jevrosime
|

Četvorosoban raskošan salonski stan u predratnoj zgradi na prvom od četiri sprata u blizini Narodne skupštine. Zgrada poseduje lift koji staje na međuspratovima. Grejanje u stanu je centralno. Stan je uknjižen na 137 m2 korisne površine a sa balkonom i terasom ima merene površine 150 m2, dok je visina plafona 3.30 m. Poseduje dva odvojena strujna brojila kao i dva ulaza pa je moguće podeliti ga u dve stambene jedinice. Orjentisan je dvostrano, prema ulici Majke Jevrosime i dvorišno. Sastoji se od: ulaznog hola, predsoblja, kupatila, tri sobe, kuhinje, hodnika, ostave, toaleta, WC-a, dva salona, terase orjentisane suprotno od ulice i balkona orjentisanog prema ulici Majke Jevrosime. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

415.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Voždovačka crkva - Kralja Vladimira
|

Kuća površine 361 m2 spratonosti Su+Pr+1+Pk na parceli od 2.9 ari. Suteren se sastoji od: garaže, tehničkih prostorija, ostave i toaleta. Prizemlje poseduje: veliku prostoriju sa kuhinjom i izlaskom na terasu. Sprat se sastoji: od tri sobe sa izlazom na terasu i dva kupatila. Potkrovlje se sastoji od: dve veće prostorije i kupatila. U cenu je uračunato jedno garažno i dva parking mesta ispred kuća sa mogućnošću zakupa dodatnih parkig mesta. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

3.400 €
Lokal | Beograd - Zemun - Gundulićeva
|

Lokal od 180 m2, na uglu dve ulice, u Zemunu u neposrednoj blizini Glavne ulice. Lokal se sastoji se od otvorenog prostora sa mogućnošću pregrađivanja, tehničke prostorije i tri mokra čvora. U prostor se ulazi sa ulice, a ima i zadnji ulaz za prijem robe. Grejanje je na struju, sa razdvojenim sistemom podnog grejanja u delu sa mokrim čvorom. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja

3.800 €
Stan | Beograd - Zemun - Gundulićeva
|

Četvorosoban stan, uknjižene površine 110m2 na 1/2 spratova u rekonstruisanoj predratnoj zgradi iz 1920-ih godina. Stan je sam na spratu, dvostrano je orijentisan i sastoji se od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjsko trpezarijskim delom, tri spavaće sobe od kojih jedna ima zasebno kupatilo i garderober, kupatila i toaleta. U stanu je etažno grejanje na struju. Rok za završetak radova je jul 2024 godine. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži, sistem klackalice. U iskazanu cenu stana je uračunat PDV. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

320.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Milentija Popovića
|

Luksuzan stan u ulici Milentija Popopvića, na Novom Beogradu, u gradskoj četvrti Savograd. Stan je kompletno opremljen na 7/9 spratu u zgradi sa dva lifta i centralnim grejanjem, Sastoji se od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka sa terasom, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe sa kupatilom i gostinjskog toaleta. U cenu zakupa uračunato je i parking mesto u garaži zgrade. U zgradi postoji fizičko obezbeđenje 24h. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

1.300 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Nikolaja Gogolja
|

Troiposoban stan na Banovom brdu u ul. Nikolaja Gogolja, u blizini okretnice tramvaja. Nalazi se na 6./8 spratova u održavanoj zgradi sa liftom i centralnim grejanjem. Sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kupatila i terase. Izdaje se namešten i odmah je useljiv. Isped zgrade postoji slobodan parking Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

600 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 28 - Španskih boraca
|

Na prodaju trosoban stan-duplex u ul. Španskih boraca u Bloku 28. Stan se nalazi u nadozidanom delu zgrade na 5. spratu u zgradi sa centralnim grejanjem i liftom (ide do 4.sprata par stepenika do 5.sprata). Sastoji se od: ulaznog dela, dnevne sobe koja je šankom odvojena od kuhinjskog dela, deganžmana, toaleta i stepenica koje vode na gornji nivo. Gornji nivo se sastoji od dve spavaće sobe (imaju kosine) i kupatila. U stanu su postavljeni veluks krovni prozori. Stan je uknjižen sa 63m2 kojom su obuhvaćene redukcije zbog kosina, dok stan ima 73m2 podne površine. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

179.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 70a - Dr Agostina Neta
|

Četvorosoban stan u zgradi starije gradnje u ulici Dr. Agostina Neta, u Bloku 70a. Nalazi se na 4/7 spratova u odlično održavanoj zgradi sa dva lifta i centralnim grejanjem. Stan se sastoji od antrea, gostinjskog toaleta, velikog dnevnog boravka orijentisanog ka ulici, trpezarije i kuhinje, spavaćeg bloka sa tri spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na lođu i kupatila. Izdaje se namešten i odmah je useljiv. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

1.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Skender Begova
|

Namešten trosoban stan na prvom od pet spratova u zgradi novije gradnje sa liftom i centralnim grejanjem. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnvene sobe sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatila. Uz stan se izdaje i garažno mesto po ceni od 100 €. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

800 €
Stan | Beograd - Voždovac - Trošarina - Save Maškovića
|

Trosoban stan na četvrtom spratu novog stambeno – poslovnog kompleksa na Trošarini. Stan ima centralno grejanje sa kalorimetrima, opremljen je smart sistemom i najkvalitetnijim materijalima završne obrade. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, velike dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, terase, dve spavaće sobe, kupatila i sanitarne prostorije. Uz stan se prodaje i garažno mesto površine 15,8 m2 po ceni od 28.000 €. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

249.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Ljutice Bogdana
|

Dvosovan stan na 1 od 12 spratova u soliteru sa liftom. U stanu je centralno grejanje. Orjentisan je prema parku i sastoji se od: ulaznog hodnika iz kog se ulazi u sve prostorije, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, ostave, dnevne sobe i spavaće sobe. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

500 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Zrmanjska
|

Kompletno renoviran dvosoban stan u dobro održavanoj zgradi u Zrmanjskoj ulici u neposrednoj blizini Ada Mall-a, Šumarskog fakulteta, Hipodroma, Opštine Čukarica. Nalazi se u dobro održavanoj zgradi sa liftom, na 1. spratu od ukupno pet. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe. Stan ima podno grejanje, kao i klima uređaj. Uknjizen na 54m2 a po premeru ima 58m2. Stan se prodaje kompletno namešten sa tehnikom. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

193.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 45 (TC Enjub) - Nehruova
|

Odličan četvorosoban stan na 3. spratu u Nehruovoj ulici u Bloku 45. Stan ima korisnih 91 m2, građevinske površine 104 m2, nalazi se u četvorospratnici bez lifta, koja ima centralno grejanje. Sastoji se od dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, hodnika, tri spavaće sobe, tri divne terase od 15m2, kupatila, gostinjskog toaleta Agencijska provizija uskladu sa opštim uslovima poslovanja.

285.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Braće Jerković
|

Dvosoban stan na 2 od 6 spratova u zgradi iz 1977. godine. Dvostrano je orjentisan istok – zapad. U izvornom je stanju. Uknjižen je na 69 m2 od čega je 60 m2 grejnje površine i 9 m2 su terase. Sastoji se od: ulaznog hodnika, kupatila, kuhinje, dve spavaće sobe i dve terase i dnevne sobe. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

149.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Pčinjska
|

Troiposoban stan na 2/3 sa garažnim mestom, u zgradi koji se nalazi u Pčinjskoj ulici, u najlepšem delu Lekinog brda u neposrednoj blizini ul. Gospodara Vučića iza II Ekonomske škole. Stan se nalazi u zgradi novije gradnje, odličnog kvaliteta sa baštom oko zgrade, luksuznim ulazom i garažama u zgradi, Stan je ukupne površine 85 m2 + 6 m2 lođe u odličnom je stanju sa zamenjenom spoljašnjom stolarijom – vrlo kvalitetnom troslojnom. Po strukturi stan je troiposoban i sastoji se od velikog dnevnog boravka i kuhinje koja je ugradna i opremljena najsavremenijim aparatima. Stan ima tri sobe od kojih je jedna pretvorena u trpezariju, kupatilo i gostinjski toalet. Iz dnevnog boravka izlazi se na lođu koja je orjentisana ka Pčinjskoj ulici. Grejanje u zgradi je centralno grejanje i zgrada ne poseduje lift. Ulaz u garažu je direktno sa bočne strane zgrade, parking mesto je veliko kao i prostor u garaži. Cena parking mesta nije uključena u cenu i iznosi 20.000 € Stan i parking mesto su uknjiženi. Agencijska provizija u skladu sa opštiom uslovima poslovanja

239.000 €
Kuća | Beograd - Vračar - Čubura - Petra Kočića
|

Predratna porodična stambena zgrada za kompletno renoviranje, ukupne površine cca 350 m2, koja se sastoji od niskog prizemlja, visokog prizemlja, sprata i potkrovlja, na placu od 3,97 ari. Zgrada se sastoji od više stambenih jedinica i tako je uknjižena. Dvosoban stan u niskom prizemlju, četvorosoban stan u prizemlju sa velikom zastakljenom terasom iz koje se izlazi u baštu a ispod terase je vešernica. Na prvom i mansardi nalazi se četvorosoban stan. Ulaz u zgradu je bočno iz dvorišta, kuća se nalazi na srtedini placa ulično je orjentisana, plac je ograđen zidanom ogradom a postoji i garaža sa ulice kao poseban objekat na placu. Vlasnici poseduju informaciju o lokaciju, kopiju plana parcele, kopiju plana vodova, kuća je uknjižena Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

1.500.000 €
Magacin | Beograd - Rakovica - Kneževac - Kružni put Rakovica
|

Predmet zakupa je hala u Rakovici, ukupne površine 770m2, nalazi se na oko 200m od kružnog puta oko Beograda. Sastoji se od prizemlja, i sprata. Prizemlje je površine 411 m2 i sastoji se od 373m2 magacinskog prostora, kancelarije sa čajnom kuhinjom koja čini 38 m2, toaleta i tuš kabine. Sprat je ukupne površine 360m2 i sastoji se od 291 m2 magacinskog prostora, 69m2 kancelarije sa čajnom kuhinjom i toaletom. Omogućen je šleperski prilaz ispred hale. Takođe, postavljena je izolacija sa unutrašnje strane objekta, ravnajući sloj na oba nivoa i preko gumeni pod zbog lakšeg čišćenja. Visina magacinskog prostora 3,3 m u prizemlju, a na spratu 4m. Snaga struje oko 50 KW, poseduje zasebno brojilo, zaseban vodomer, hidrant u funkciji u prizemlju, na spratu i ispred magacina, gromobran, kanalizaciju, PP aparati. Moguće je postavljanje lifta u dogovoru sa vlasnikom. Cena je 5€ po m2 plus PDV. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

3.300 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - Bulevar Milutina Milankovića
|

Lokal ukupne površine 93 m2 u ul. Milutina Milankovića u prizemlju zgrade. Lokal je dvostrano orijentisan i osveljen, sastoji se od: dve prostorije, čajne kuhinje, tuš kabine i toaleta. Opremljenost: PVC prozori, razvedeni su radijatori – grejanje je na struju, metalne zaštitne žaluzine, podne pločice, spušteni ukrasni plafoni. Veliko parkiralište u neposrednoj blizini. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja

900 €
Stan | Beograd - Savski venac - Birčaninova
|

Petoiposoban stan u zgradi u Birčaninovoj ulici u neposrednoj blizini Malog Pariza, na uglu sa ulicom Svetozara Markovića. Nalazi se u odličnoj zgradi sa lepim ulazom. Sastoji se od Dnevnog boravka, hodnika, četiri spavaće sobe i jedne radne sobe, kuhinje, kupatila, gostinjskog toaleta i terase. Stan se nalazi na Vpr/6 spratova, u zgradi sa liftom i cantralnim grejanjem. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

425.000 €
Garaža | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Veselina Masleše
|

Predmet prodaje je parking mesto u okviru zajedničke garaže, na nivou -2 sa kleemann auto liftom za sve vrste putničkuh vozila i video nadzorom. Parking mesta se nalaze na Lekinom brdu , u ul. Veselina Masleše, na Voždovcu, na granici sa Vračarom. Postoji moćnost prodaje još jednog parking mesta po ceni od 20.000 € Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

21.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Tašmajdan - Kneza Danila
|

Kompletno namešten dvosoban stan u stanbeno-poslovnom kompleksu Central Garden. Nalazi se na 6/9 spratova u zgradi sa dva lifta i centralnim grejanjem, Stan se sastoji od ulaznog dela, kuhinje sa trpezarijom i dnevnog boravka sa izlaskom na lođu, kupatila i spavaće sobe sa ugradnim ormanom. Opremljen je svom neophodnom belom tehnikom. Stan je orijentisan ka dvorišnom delu kompleksa. U cenu zakupa uračunato je pakring mesto u garaži. Useljiv od 01.03.2024.godine. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

1.000 €
Kuća | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Mačvanska
|

Porodična stambena kuća u dvorištu, u Mačvanskoj ulici na Vračara u neposrednoj blizini Hrama Sv. Save. Kuća je kompletno renovirana(fasada, krovna terasa od 60 m2 koja ima hidro i termo izolaciju), elektro i vodovodne instalacije, uvedena je i trofazna struja. Sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila, dnevne sobe, kuhinje i spavaće sobe. Stanu pripada i veliki podrumski prostor kao i terasa koja nije ušla u kvadraturu stana sa mogućnošću adaptacije iste u stambeni prostor. Uknjižena je na 38 m2 a po premeru ima 57 m2 ( + 60 m2 krovne terase). Kuća je uknjižena i odmah useljiva. Agencijska provizija u skladu sa opđtim uslovima poslovanja.

150.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Knez Mihailova - Vuka Karadžića
|

Poslovni prostor u ekskluzivnoj poslovnoj zgradi, u ulici Vuka Karadžića, u neposrednoj blizini Knez Mihailove. U toku je rekonstrukcija kompletnog prostora, čiji završetak je planiran za kraj februara 2024. Trajanje zakupa min 60 meseci. Osnovna zakupnina 18.2 E/m2 plus PDV. Održavanje zgrade (service charge) mesečno 4E/m2 plus PDV. Početak zakupa mart 2024. godine. Mesečno plaćanje. Depozit u iznosu od 2 mesečne rente. Javne garaže (Obilićev venac i Rajićeva) su na pešačkoj udaljenosti, kao i javni prevoz (Studentski trg, Terazije i Zeleni venac). Sastoji se od open space prostorije orijentisane ka ulici Vuka Karadžića, predviđene za 12 mesta za sedanje sa odvojenom kancelarijom za dve osobe, dve konferencijske kancelarije sa po 8 mesta za sedenje, velike konferencijske sale orijentisane ka ulici Vuka Karadžića, open office prostorije za 16 mesta za sedenje orijentisane ka Knez Mihailovoj ulici. Agejcijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

5.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Novi Beograd - Blok 22 - Bulevar Zorana Đinđića
|

Reprezentativan lokal u novoj zgradi stambenog bloka u bul. Zorana Đinđića, u bloku 22, u neposrednoj blizini Arene. Nalazi se u prizemlju zgrade, sa zoniranim parkingom. Sastoji se iz dve celine: prizemlje je podeljeno za potrebe banke ali može biti i jedna velika celina, dok je drugi deo suteren sa 2 mokra čvora i prostorijama kancelarijske namene takodje. Ukupna površina lokala je 274 m2. Moće se izdati sa nameštajem ili izvršiti prenamena u zavisnosti od potreba budućeg zakupca. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

4.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Zvezdarska šuma - Pante Srećkovića
|

Stan u novogradnji iz 2020.godine u ul. Pante Srećkovića u neposrednoj blizini Zvezdarske šume. Nalazi se na 4/4 spratova u zgradi za liftom. Grejanje u stanu je etažno – podno. Stan se sastoji od ulaznog predsoblja, velikog dnevnog boravka koji je povezan sa kuhinjom i ima izlaz na terasu, spavaće sobe sa izlazom na drugu terasu, velikog kupatila sa prirodnom ventilacijom, kadom i tuš kabinom. Stanu pripada i tavanski prostor preko 30 m2 koji se nalazi iznad stana i direktno je povezan sa stanom, čija kvadratura nije ušla u uknjiženu površinu stana. Tavanski prostor visine 1,65m je potpuno sređen sa parketom i postoje dva krovna prozora. Stan je uknjižen je na 92 m2 i odmah je useljiv. Uz stan se prodaje i parking mesto u garaži zgrade po ceni od 14.800 € Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

195.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Autokomanda - Generala Anrija
|

Luksuzan trosoban stan u novosagrađenoj zgradi u najlepšoj ulici na Voždovcu. Stan se nalazi na 2/3 spratova u zgradi sa liftom i grejanjem i hlađenjem preko toplotnih pumpi (fan coil). Projektovana površina stana je 67 m2 i sastoji se od ulaznog antrea, dnevnog boravka sa trpezarijom, odvojene kuhinje, dve spavaće sobe i kupatila. Stan je opremljen najkvalitetnijim i najsavremenijim materijalima, najkvalitetnijim uvoznim parketom, italijanskom rasvetom, ulazna i sobna vrata su Bosal-ova, italijanska keramika u kupatilu. Uz stan se prodaje i parking mesto u garaži od 13.48 m2 po ceni od 30.000 €, ulaz u garažu je auto-liftom. Samo keš kupci. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

257.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Nikolaja Hartviga
|

Dvosoban stan u novogradnji u ulici Nikolaja Hartviga, kod Hrama Svetog Save ukupne površine 65,22 m2 u prizemlju. Trenutno se završava postavljanje parketa po stanovima, montirana su ulazna one touch lock vrata, kupatila su obložena granitnim pločama a montiranje sanitarija se planira po završetku parketa. Useljanje se planira za 1.mart 2024.godine. Stan je sagrađen u luksuznoj stambenoj zgradi spratnosti Pr+4+Pk. Zgrada je sagrađena od najsavremenijih materijala, moderno koncipirana sa liftom i centralnim grejanjem. Kupovina je moguća i putem kredita. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom (37m2), spavaće sobe, kupatila i terase. Cena stana je 293.490 € sa uračunatim PDV Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 35.000 € sa uračunatim PDV. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

293.490 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Nikolaja Hartviga
|

Četvorosoban stan u novogradnji u ulici Nikolaja Hartviga, kod Hrama Svetog Save ukupne površine 120,30 m2 na 2. i 3. spratu. Trenutno se završava postavljanje parketa po stanovima, montirana su ulazna one touch lock vrata, kupatila su obložena granitnim pločama a montiranje sanitarija se planira po završetku parketa. Useljanje se planira za 1.mart 2024.godine. Stan je sagrađen u luksuznoj stambenoj zgradi spratnosti Pr+4+Pk. Zgrada je sagrađena od najsavremenijih materijala, moderno koncipirana sa liftom i centralnim grejanjem. Kupovina je moguća i putem kredita. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom (33,65 m2),hodnika, vešernice, kupatila, dve spavaće sobe, master sobe, master kupatila i terase (12,58 m2). U cenu stana je uračunat i PDV. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 35.000 € sa uračunatim PDV. Prodaje se i identičan stan na trećem spratu. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

541.350 €
Lokal | Beograd - Savski venac - Resavska
|

Luksuzan ulični lokal sa velikim izlogom i staklenim vratima nalazi se u Resavskoj ulici u novosagrađenoj zgradi do Nemanjine ulice. Lokal je ukupne površine 163 m2 u prizemlju. Prostor je podeljen staklenim pregradnim zidovima na više kancelarija a u okviru prostora postoji poseban deo u kome se nalazi čajna kuhinja sa trpezarijom, soba za sef kao i toalet. Iza lokala se nalazi izbetonirano dvorište koje pripada lokalu. Lokal je luksuzno sređen sa vanstandardnom visinom plafona, dekorativnom rasvetom i više klima uređaja po prostorijama. Prostor je priključen na daljinski sistem grejanja, postoji alarmi sistem, kao i razvedena kompjuterska mreža. U lokal se ulazi sa ulice . Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

475.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Botanička bašta - Đušina
|

Luksuzno opremljen stan – dupleks korisne površine 152 m2. Stan se nalazi u zgradi novije gradnje na 5. i 6. spratu sa dva lifta i 24-časovnim fizičkim obezbeđenjem. Sastoji se od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe sa trpezarijom i izlazom na terasu, kuhinje, gostinjskog toaleta sa sanitarnom prostorijom za pranje u donjem nivou. U gornjem nivou nalaze se dve spavace sobe, svaka sa svojim kupatilom. Uz stan se prodaje i garažno mesto od 18 m2 po ceni od 25.000 €. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

494.000 €
Agencije za nekretnine | Kaca Lazarevic