Nekretnine: Agencije za nekretnine | Citypro

CityPro


Broj u registru posrednika : 725
Beograd
Džordža Vašingtona 12/16
Telefon: (011) 407-6400
Telefon 1: (011) 407-6400
Telefon 2: (063) 219-949
Stan | Beograd - Surčin - Surčin (mesto)
|

Surčin; 65m2, 2.5, 2/2, podno grejanje, ostava, parking mesto, septička jama; U ponudi je prozračan, dvostrano orijentisan dvoiposoban stan na potkrovlju potpuno nove zgrade u nizu. Prostorije: dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa, ostava na spratu. Useljenje je planirano za 01.06.2024. godine. Uz stan je moguće kupiti i parking mesto po ceni od 6.000€. Investitor je fizičko lice i sve cene su izražene sa PDV-om (nije moguć povraćaj PDV-a). Odlična mikrolokacija: blizina brojnih objekata za snabdevanje, osnovne škole, autoputa Miloš Veliki, aerodroma... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

110.500 €
Stan | Beograd - Surčin - Surčin (mesto)
|

Surčin; 65m2, 2.5, I/2, podno grejanje, ostava, parking mesto, septička jama; U ponudi je prozračan, dvostrano orijentisan dvoiposoban stan na prvom spratu potpuno nove zgrade u nizu. Prostorije: dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa, ostava na spratu. Useljenje je planirano za 01.06.2024. godine. Uz stan je moguće kupiti i parking mesto po ceni od 6.000€. Investitor je fizičko lice i sve cene su izražene sa PDV-om (nije moguć povraćaj PDV-a). Odlična mikrolokacija: blizina brojnih objekata za snabdevanje, osnovne škole, autoputa Miloš Veliki, aerodroma... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

117.000 €
Stan | Beograd - Surčin - Surčin (mesto)
|

Surčin; 65m2, 2.5, VPR/2, podno grejanje, parking mesto, septička jama; U ponudi je prozračan, dvostrano orijentisan dvoiposoban stan na visokom prizemlju potpuno nove zgrade u nizu. Prostorije: dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Useljenje je planirano za 01.06.2024. godine. Uz stan je moguće kupiti i parking mesto po ceni od 6.000€. Investitor je fizičko lice i sve cene su izražene sa PDV-om (nije moguć povraćaj PDV-a). Odlična mikrolokacija: blizina brojnih objekata za snabdevanje, osnovne škole, autoputa Miloš Veliki, aerodroma... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

100.750 €
Stan | Beograd - Zemun - Nova Galenika - Svetozara Papića
|

Zemun, Nova Galenika, Svetozara Papića; 87m2, 3.0, VPR/3, cg, topla voda, klima, dva mokra čvora, interfon, internet, kablovska, ostava; U ponudi je namešten trosoban stan na visokom prizemlju veoma uredne zgrade, u čarobnom okruženju zelenila i parkova. Izvanredna struktura: ulazni hodnik, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, ostava, lođa. Blizina škole, vrtića, Pupinovog mosta, autoputa, starog puta za Novi Sad, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Slobodan prostor za parkiranje na nezoniranom parkingu u neposrednoj blizini zgrade. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

500 €
Garaža | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Vojvode Brane
|

Zvezdara, Vukov spomenik, Vojvode Brane; 10m2, uknjižena, struja, voda, rolo vrata; U ponudi je garaža, uknjižena na 10m2 (mereno 12.3m2), sa rolo vratima, u okviru zgrade u ulici Vojvode Brane. Ulaz u garažu je širine 2.2m, a dimenzije garaže su 4.25mx2.90m. Nalazi se na odličnoj poziciji - u blizini Vukovog spomenika i centra grada. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

100 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Slavka Ćuruvije
|

Savski venac, Dedinje, Slavka Ćuruvije; 155m2, 4.0, III/3, klima, lift, interfon, internet, kablovska, garaža; Ultra luksuzan četvorosoban stan na trećem spratu uredne zgrade sa liftom, na odličnoj lokaciji na Dedinju - u ulici Slavka Ćuruvije. Izuzetan stan kompletno opremljen unikatnim dizajnerskim nameštajem koji ostaje u okviru kupoprodajne cene. Stan je sam na spratu, ima 155m2, od čega je oko 130m2 korisna površina, a 25m2 terasa. Trostrano je orijentisan, svetao, funkcionalan, a iznad stana je tavanski prostor. Uz stan se prodaje i garaža od 37m2 (za dva automobila), sa rolo vratima, čija cena je uračunata u oglasnu cenu. Fantastična mirokolacija: blizina Belog dvora, brojnih objekata za snabdevanje i uživanje, kao i svih sadržaja neophodnih za luksuzan život u elitnom delu grada. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

600.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Skadarlija - Bulevar Despota Stefana
|

Stari grad, Skadarlija, Bulevar Despota Stefana; 23m2, 0.5, IV/7, cg, lift, interfon, internet; Luksuzno opremljena garsonjera u epi-centru Beograda. Izuzetno svetla - južno orijentisana. Okrenuta na suprotnu stranu od ulice, ka dvorištu - potpuni mir u samom srcu grada. Salonski tip stana - visoko postavljeni plafoni daju osećaj većeg prostora nego što to podna površina pruža. Centralno grejanje. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Aleksandar Milovanović tel: 064/11-55-737 Uverenje broj: 3314 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

550 €
Stan | Beograd - Palilula - Mašinski fakultet - Ruzveltova
|

Palilula, Vukov spomenik, Ruzveltova; 20m2, 0.5, II/4, inverter klima, interfon, internet; U ponudi je kompletno lukuzno nameštena garsonjera na drugom spratu veoma uredne zgrade u blizini Vukovog spomenika. Prostorije: ulazni hodnik, kombinovana soba, kupatilo. Posebna pogodnost su niski mesečni troškovi Infostana. Kablovski operater po izboru zakupca. Izuzetna mikrolokacija: blizina Vukovog spomenika, Mašinskog i Pravnog fakulteta, brojnih ugostiteljskih lokala i objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život u centru grada. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

500 €
Stan | Beograd - Palilula - Mašinski fakultet - Ruzveltova
|

Palilula, Vukov spomenik, Ruzveltova; 40m2, 2.0, II/4, inverter klima, norveški radijatori, interfon, internet; U ponudi je kompletno lukuzno namešten stan na drugom spratu veoma uredne zgrade u blizini Vukovog spomenika. Prostorije: ulazni hodnik, dnevna soba, spavaća soba, trpezarija sa kuhinjom, kupatilo. Posebna pogodnost su niski mesečni troškovi Infostana. Kablovski operater po izboru zakupca. Izuzetna mikrolokacija: blizina Vukovog spomenika, Mašinskog i Pravnog fakulteta, brojnih ugostiteljskih lokala i objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život u centru grada. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

1.000 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Golf - Žarkovačka
|

Košutnjak-Golf, Žarkovačka; 317m2, 5 ari placa, 4 etaže, dve terase, teretana, dve garaže, dvorište; Divna, luksuzno opremljena kuća u najlepšem delu Košutnjaka, na početku Diplomatskog naselja. Kuća se prostire na četiri etaže, četvorostrano je orijentisana i sa prelepim pogledom na zelenilo. Suteren: garsonjera, ostava, vešernica, teretana i garaža. Prizemlje: ulazni hol, dnevno-trpezarijski deo, kompletno opremljena kuhinja, radna soba i kupatilo. I sprat: mini dnevni boravak sa izlazom na ogromnu terasu, dve spavaće sobe i kupatilo. II sprat: master spavaća soba sa izlazom na terasu i prostrano kupatilo. U cenu su uključena i dva garažna mesta u suterenu kuće. Kuća ima ograđeno dvorište koje je pogodno za odmor i uživanje. Sjajna mikrolokacija: u neposrednoj blizini se nalazi Košutnjak, brojni objekti za snabdevanje, osnovna i srednja škola, obdanište, sportski centar... Izdaje se na duži vremenski period uz depozit u visini dve mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

3.500 €
Plac | Stara Pazova - Okolno mesto - Krajiška
|

Stara Pazova, Vojka; 11ari, ograđen, uz glavni put, voda, struja, tvrda podloga - tucanik; U ponudi je izuzetan plac, na odličnoj poziciji, pogodan za veliki broj različitih delatnosti. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

500 €
Kuća | Beograd - Rakovica - Vidikovac
|

Rakovica, Vidikovac; 370m2 (uknjižen prizemni nivo na 130m2), 2.5 ara ograđeno dvorište; U ponudi je izuzetna kuća od 370m2 sa 2.5 ara ograđenog dvorišta u najlepšem delu Vidikovca. Nalazi se u mirnom delu ulice, okružena zelenilom, a nadomak svih sadržaja neophodnih za udoban život. Kuća je trenutno u zakupu, sa prihodom od 1.750€ mesečno i mogućnošću za produžetak saradnje. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

475.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Slavka Rodića
|

Rakovica, Slavka Rodića; 60m2, 2.0, III/3, cg, interfon, internet, kablovska; U ponudi je lep dvosoban stan na trećem spratu uredne zgrade u Rakovici. Struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, spavaća soba i kupatilo. Odlična mikrolokacija: blizina brojnih objekata za snabdevanje, Topčiderske reke, manastira Rakovica, stajališta javnog gradskog prevoza i drugih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

90.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Miloja Đaka
|

Savski venac, Dedinje, Miloja Đaka; 150m2, 4.0, I/5, eg, klima, interfon, internet, podrum, dva garažna mesta; U ponudi je luksuzan četvorosoban stan na dva nivoa u zgradi novije gradnje u najelitnijem beogradskom naselju. Stan je zapadno orijentisan, a opremljen je materijalima vrhunskog kvaliteta. I nivo (85m2): ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo (sa izlazom na terasu), soba, kupatilo i terasa. II nivo (65m2): dve spavaće sobe, garderober i kupatilo. Stanu pripada i ostava (30m2) koja se trenutno koristi kao kućna teretana i njena cena je 15.000€. Postoji mogućnost kupovine dva garažna mesta (u koja mogu da se parkiraju 3 automobila) po ceni od 30.000€. Dobra mikrolokacija: odlična povezanost sa svim delovima grada, blizina brojnih objekata za snabdevanje i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

395.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Svetogorska
|

Stari grad, Centar, Svetogorska; 129m2, 5.0, III/4, eg, interfon, internet, podrum, parking; U ponudi je petosoban, dvostrano orijentisan i veoma svetao salonski stan na trećem spratu uredne zgrade u samom srcu grada. Zgrada ne poseduje lift, ali stepenice nisu naporne, a postoji i mogućnost ugradnje lifta. Odlična struktura - iz hodnika se ulazi u sve prostorije: prostranu dnevnu sobu, trpezarijsko-kuhinjski deo, četiri spavaće sobe, kupatilo, toalet, terasu. Postoji mogućnost iznajmljivanja parking mesta preko puta zgrade po ceni od 150€ mesečno. Stan je pogodan kako za stanovanje, tako i za poslovni prostor. Sjajna mikrolokacija - blizina svih sadržaja neophodnih za udoban život ili poslovanje u epicentru grada. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

379.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Paunova
|

Voždovac, Banjica, Paunova; 77m2, 3.0, VIII/12, cg, topla voda, klima, dva lifta, PVC stolarija, interfon, internet; U ponudi je trosoban stan (uknjižen na 77m2) na osmom spratu veoma uredne zgrade sa dva lifta u blizini Paunovog brega. Struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski prostor, spavaći blok sa dve sobe i kupatilom, toalet, dve lođe. Stan je dvostrano orijentisan, veoma svetao i sa prelepim pogledom na zelenilo. Odlična mikrolokacija: blizina TC Banjica, okretnice tramvaja i trolejbusa, brojnih objekata za snabdevanje i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

175.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Ćukovac - Novogradska
|

Zemun, Novogradska; 141,49m2, PR, eg, izlog, toalet; U ponudi je poslovni prostor u novoizgrađenom kompleksu "Tri nove". Struktura: prostran open space i dva toaleta. Prostor će biti priveden nameni u skladu sa potrebama kupca. Pogodan je za izuzetno veliki broj raznorodnih delatnosti. Blizina svih sadržaja neophodnih za uspešno poslovanje. U cenu lokala nije uračunat PDV od 20%. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063/219-949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

282.980 €
Lokal | Beograd - Zemun - Ćukovac - Novogradska
|

Zemun, Novogradska; 141,49m2, PR, eg, izlog, toalet; U ponudi je lokal u novoizgrađenom kompleksu "Tri nove". Struktura lokala: prostran open space i dva toaleta. Lokal će biti priveden nameni u skladu sa potrebama kupca. Prostor je pogodan za izuzetno veliki broj raznorodnih delatnosti. Blizina svih sadržaja neophodnih za uspešno poslovanje. U cenu lokala nije uračunat PDV od 20%. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

282.980 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Flore Sends
|

Savski venac, Dedinje, Flore Sends; 108m2, 3.0, II, gas, lift, klima, interfon, internet, kablovska, dva garažna mesta; U ponudi je izuzetno luksuzan trosoban stan na drugom spratu novije zgrade na Dedinju. Izuzetna struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijski deo sa izlazom na terasu, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet. Uz stan se prodaju i dva garažna mesta čija cena je uračunata u oglasnu cenu. Sjajna infrastruktura: blizina svih sadržaja neophodnih za luksuzan život u najelitnijem naselju u Beogradu. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

550.000 €
Hala | Kanjiža - Okolno mesto
|

Kanjiža, Male pijace; 26ha, 846m2 (stambeni, pomoćni, poljoprivredni objekti), njive, livade; U ponudi je poljoprivredno dobro na 26ha poljoprivrednog zemljišta u gradjevinskoj zoni. Zemljište je podeljeno na dve odvojene celine koje razdvaja kanal za odvodnjavanje. Na jednom delu se nalazi kuća za stanovanje od 70m2, štale za stoku, kao i pomocni objekti (silos od 12m3 i garaže za mašine). Kuća se satoji od dnevno-trpezarijsko-kuhinjskog dela, spavaće sobe i kupatila. Parno grejanje na pelet. Na placu se nalaze dva bunara za navodnjavanje, dva priključka za vodu i dva za struju, od kojih je jedan industrijski sa 45kw odobrene snage. Na drugom delu se nalazi velika nedovršena kuća za stanovanje koja se sastoji iz dve etaže. I nivo: velika dnevna soba (oko 200m2), spavaća soba, kuhinja i kupatilo. II nivo: četiri spavaće sobe, dva kupatila. Kuća poseduje veliku terasu od 150m2, kao i podrumske i pomoćne prostorije. Objekat može biti pogodan za restoran, hotelski smeštaj ili starački dom. Poljoprivredno dobro se prostire 400m duž glavnog puta Subotica-Kanjiža. Nalazi se na 10km od Mađarske granice i 15km od autoputa. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

950.000 €
Agencije za nekretnine | Citypro