Nekretnine: Agencije za nekretnine | Nidax Nekretnine

Nidax nekretnine


Broj u registru posrednika : 240
Subotica
Pavla Štosa 7
Telefon: (024) 559-337
Telefon 1: (024) 559-337
Telefon 2: (063) 510-315
Web sajt
www.nidax-nekretnine.rs
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, prodaje se dvosoban stan u izgradnji površine 52.75m², na petom spratu od ukupno šest u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe i terase. Grejanje je na gas, prozori su PVC, na podovima su keramika i parket. Zgrada se gradi od termobloka + demit izolacija. Rok završetka izgradnje, avgust 2023.godine.

73.500 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se komforan, potpuno renoviran, dvosoban stan površine 59m². Stan se nalazi na četvrtom spratu od ukupno pet u zgradi bez lifta. Sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe i dve terase. Stan ima pripadajući podrum i zajedničku prostoriju za bicikle. Na podovima su keramika i parket, grejanje je centralno – gradsko, prozori su od PVC-a. Stan se nalazi u blizini centra grada, te škole, vrtića, pijace i Dudove šume.

65.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, prodaje se četvorosoban komforan stan površine 84m², koji se nalazi na trećem spratu od pet u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od predsoblja, tri spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila i terase. Grejanje je centralno gradsko, stolarija PVC, na podovima se nalazi parket. Stan je kompletno opremljen kvalitetnim nameštajem rađenim po meri, čija cena iznosi 40.000,00 evra. Uz stan stan se prodaje i pripadajuće parking mesto čija je cena 10.000,00 evra.

138.600 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Aleksandrovo, prodaje se dvojna prizemna kuća površine 78m², na placu površine 761m². Kuća je useljiva i komforna, a sastoji se od terase koja se nalazi ispred kuće, zatim hodnika, kupatila, dve spavaće sobe, lepog i velikog dnevnog boravka i odvojene kuhinje sa trpezarijom. Građena je od mešanog materijala, ima izolaciju, poseduje svu gradsku infrastrukturu, na podovima kuće se nalaze laminat i keramika, struja je monofazna – dvotarifna, ispod dela kuće se nalazi podrum a u dvorištu se nalaze pomoćne prostorije, garaža i šupa.

68.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, prodaje se ulično orijentisan, dvosoban stan u izgradnji površine 46.07m², na trećem spratu od ukupno šest u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od hodnika, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i lođe. Zgrada se gradi od bloka + demit, te će time steći energetski pasoš B kategorije. Stan će imati podno grejanje na gas, na podovima će se nalaziti granitna keramika, zatim će posedovati PVC stolariju sa trostrukim staklom sa roletnama na elektromotore i imaće klimu. Rok završetka izgradnje, 31.12.2023. godine.

64.498 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Dudova Šuma, prodaje se kuća površine 270m² na placu od 400m². Kuća je podeljena na dve celine, dva ulaza, u prvom delu kuće nalaze se tri sobe, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo, gde su na podovima keramičke pločice, stolarija je drvena i PVC, a grejanje je podno na gas. Drugi deo kuće koji se nalazi u dvorištu sastoji se od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, velikog prostranog kupatila, dnevne sobe, spavaće sobe i spavaće sobe u potkrovlju. Grejanje je na gas, stolarija PVC, struja trofazna. U dvorištu se nalazi još jedan jednosoban stan, koji se sastoji od kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe i kupatila, takođe je grejanje podno na gas. Legalizovano i uknjiženo.

120.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaje se prizemna dvojna salonska kuća površine 215m²…kuća se sastoji od pet soba od kojih su dve prolazne, kompletno renovirane kuhinje sa trpezarijom, novog kupatila sa kadom, toaleta, špajza i hodnika. Kuća ima pripadajuće dvorište površine oko 140m², u dvorišnom delu se nalazi i garaža koja nije uknjižena. Kuća je građena od cigle, grejanje je etažno na gas, ima kompletnu gradsku infrastrukturu i trofaznu struju, legalizovana je i nema tereta. Što se tiče podruma, u njega se ulazi iz komšijskog dela dvorišta, sa tim da je isti podeljen na prostorije srazmerno broju domaćinstava.

165.000 €
Stan | Zlatibor - Planina
|

Subottica, Zlatibor, u centralnoj zoni naselja Zlatibor okruženog borovim šumama, prodaje se apartmana površine 35.50m². Nalazi se na četvrtom spratu u zgradi sa liftom, a sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase. Objekat se gradi od klima bloka sa kamenom vunom debljine 10cm, biće pokriven najkvalitetnijim Bramac krovnim pokrivačem Na podovima stana se nalaze keramika i Tarkett parket, stolarija je PVC – sedmokomorna sa aluminijskim roletnama u drvo dekoru. Grejanje je na struju (norveški radijatori i klima), koja je trofazna. Vlasnik stana je istovremeno i suvlasnik spa centra. Završetak izgradnje, 31.10.2023.g. Pored kupovine dolazi u obzir i zamena za stan ili kuću u Beogradu, Novom Sadu ili na moru., ,

61.800 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaje se ulično orijentisan dvosoban stan u izgradnji površine 42.56m². Stan se nalazi na trećem spratu od ukupno šest u zgradi sa liftom. Stan će posedovati podno grejanje na gas, kvalitetnu PVC stolariju sa troslojnim niskoemisionim staklom i aluminijumskom roletnom, na podovima će se nalaziti keramika prve klase i Tarket podne obloge, zatim će imati sigurnosna vrata, optičke priključke i interfon. Stan se sastoji od hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, kupatila, spavaće sobe i balkona. Može na kredit, i ima povrat pdv-a

59.584 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se dvosoban komforan stan u izgradnji, na prvom spratu od ukupno pet, u zgradi sa liftom. Stan je površine 50.19m², ulično je orijentisan i sastoji se od hodnika, kupatila, spavaće sobe, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom i lođe. Zgrada se gradi od klima bloka + demit, na podovima stana se nalazi keramika i parket, stolarija PVC, grejanje na gas. Stan će imati sigurnosna ulazna vrata, optičke priključke i interfon. Zgrada se nalazi na svega pet minuta hoda od centra grada, škole, vrtića i šetališta. Rok završetka izgradnje, februar 2024. godine.

67.757 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaje se trosoban, dvorišno orijentisan stan u izgradnji, površine 59m². Stan se nalazi na drugom spratu od ukupno pet u zgradi sa liftom. Sastoji se od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Grejanje je podno na gas, na podovima je keramika, PVC stolarija sa trostrukim staklom sa roletnama. Rok završetka izgradnje, 30. mart 2024. godine. Mogućnost povrata PDV-a.

76.700 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Makova Sedmica, prodaje se prizemna samostalna komforna kuća površine 150m², na placu površine 774m². Kuća je građena od mešanog materijala i izuzetno je dobro izolovana. Sastoji se od zatvorene terase, predsoblja, tri velike sobe, kuhinje sa trpezarijom u okviru koje se nalazi i radni prostor, lepog kupatila, velikog garderobera i odvojenog toaleta sa tušem. Takođe, poseduje i podrum površine 25m², zidanu garažu, nusprostorije i zidani roštilj. Kuća ne poseduje kanalizaciju, ali ima dve septičke jame, voda je gradska, prozori su drveni sa vakuum staklom sa zaštitnom folijom sa roletnama i šalukatrama. Grejanje je na gas, čvrsto gorivo ili struju. Na placu se nalazi još jedna dvosobna stambena jedinica površine 50m², kojoj je potrebna adaptacija.

106.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar I, prodaje se dupleks u strogom centru grada površine 94m². Stan se nalazi na drugom spratu u zgradi sa liftom. U donjem delu stana nalaze se hodnik, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i prostrani dnevni boravak, dok se u gornjem delu nalaze dve spavaće sobe. Stanu pripada i parking mesto u dvorištu zgrade. Papiri uredni, može i na kredit.

103.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaje se dvosoban stan u izgradnji površine 56.08m², na prvom spratu od ukupno četiri u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od predsoblja, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom o trpezarijom, terase, odvojene spavaće sobe i kupatila. Grejanje na gas, stanu pripada i parking mesto u dvorištu zgrade. Rok završetka izgradnje 31.12.2022. godine.

78.512 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar I, u samom centru grada prodaje se četvorosoban stan na prvom spratu u zgradi bez lifta. Stan je površine 137 m² i sastoji se od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom i velikim dnevnim boravkom koji ima izlaz na terasu, spavaće sobe, dve dečje sobe i dva kupatila. Na podovima se nalazi hrastov parket, stolarija je drvena, grejanje Toplana.

180.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Bajnat, prodaju se stanovi u izgradnji u višeporodičnoj stambenoj zgradi spratnosti Su+VP+4+Pk, različitih kvadratura ( od 30.87m² do 79.20m²) i struktura (garsonjere, jednoiposobni i dvoiposobni stanovi). Zgrada se nalazi u mirnom delu Subotice, na svega deset minuta hoda od centra grada, kao i pet minuta od naselja „Prozivka“ u kojem se nalaze tržni centri, pijaca, škola, vrtić, sportski centar ambulanta i dr. Zgrada poseduje 28 stanova i lift, a gradi se od termobloka + demit, dok su pregradni zidovi od duple cigle + zvučna izolacija. Grejanje je podno na gas, stolarija PVC sa aluminijskim profilima. Svaki stan ima sigurnosna vrata, Tarkett parket, kvalitetnu keramiku i optičke kablove. Stanovi poseduju lođu, francuski balkon ili terasu u zavisnosti njihovih struktura. Pored stanova prodaje se i osam garažnih mesta u suterenu i dvanaest parking mesta u dvorištu zgrade. Garsonjere i manji stanovi (do 50m²) se prodaju po ceni od 1550 evra sa PDV-om po m², dok se veći stanovi (preko 50m²) prodaju po ceni od 1500 evra sa PDV-om. Rok završetka izgradnje, maj 2023. godine.

48.050 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Kertvaroš, prodaje se luksuzna prizemna samostalna kuća površine 323 m², na placu površine 1650 m². Kuća se sastoji od predsoblja, tri spavaće sobe, velikog dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, ostave, velikog kupatila i garderobera. Grejanje je etažno na gas, instalacija vode: gradski vodovod i bušeni bunari, kanalizacija – septička. Dvorište kuće kuće je prelepo uređeno, a čine ga bazen, dve velike terase, zatim dve velike fontane i bogato rastinje. Na placu se još nalaze dve garaže, pomoćni objekat površine 110 m² koji se sastoji od studia, letnje kuhinje, radionice sa toaletom i pušnice. Kuća i pomoćni objekat su uknjiženi i legalizovani, te postoji mogućnost kupovine i na kredit

320.000 €
Kuća | Subotica - Okolno mesto
|

Subotica, Tavankut, prodaju se dve porodične stambene zgrade. Prva je površine 134 m² i sastoji se od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila. Na istom placu pored se nalazi još jedna kuća koja je takođe površine 116 m², a koja se sastoji od dve stambene jedinice od po 58 m². Sastoje se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, spavsće sobe i kupatila. Kuće se na placu površine 970 m². Iza kuća nalazi se plac pod šumom (sibirski brest) površine 6.290 m². Kuća je adaptirana.

65.000 €
Kuća | Subotica - Okolno mesto
|

Tavankut, prodaje se kuća u samom centru Donjeg Tavankuta. Kuća je površine 101 m², koja se sastoji se od dve spavaće sobe, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, novog kupatila, ostave, terase i tavana. Građena je od kombinovanog građevinskog materijala, zatim ima nove strujne instalacije, kao i nove instalacije za vodu-odvod i dovod kompletno. Krov je renoviran, zatim kuća poseduje centralno autonomno grejanje sa aluminijumskim radijatorima na čvrst ogrev, te inverter klimu. Veći deo kuće je renoviran, a na istom placu od 1443 m² je i pomoćna kuća od oko 100 m² sa pomoćnim prostorijama, letnjom kuhinjom, špajzom-podrumom, prostorijom za odlaganje stvari, malom prostorijom za pušenje mesa, poljskim WC-om, a takođe se placu još nalazi i garaža površine 30 m². Što se tiče lokacije kuće, ona se nalazi na svega minut – dva hoda od autobuske stanice, pošte, katoličke crkve i nekoliko radnji mešovite robe, 3-4 min hoda od ambulante doma zdravlja, osnovne škole, vrtića za decu, policijske stanice, doma kulture. Udaljena 14.6km od Industrijske zone u Subotici. Kuća je pogodna i za poslovni prostor/prodavnicu, ugostiteljski objekat i slične delatnosti. Moguć dogovor za zamenu za stan u Subotici.

75.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Novo Selo, prodaje se stambeno poslovna zgrada površine 242 m² na placu površine 828 m². U prizemlju se nalazi sala koja je površine 121 m², a iznad nje se nalazi stambeni prostor iste površine. Objekat je građen od blokova, a jedan deo je obložen i fasadom, PVC stolarija, na podovima su parket i keramičke pločice, struja trofazna, grejanje na gas, gradska infrastruktura. Stambeni prostor se sastoji se od dnevne sobe, tri spavaće sobe, kuhinje, kupatila i hodnika. Na placu se nalazi još jedan stambeni objekat površine 50 m², koji je građen od mešanog materijala, kao i poslovni prostor površine 69 m² koji je građen od čvrstog materijala i ima PVC stolariju. Takođe na placu se još nalaze garaža, pomoćni objekti, a sam glavni objekat ima i podrum površine 20 m².

165.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar I, u strogom centru grada, na visokom prizemlju, prodaje se useljiv trosoban površine 105 m², pogodan za kancelarije, ordinacije, predstavništva i slično. Iznad stana nalazi se tavanski prostor površine 105 m², koji se može pretvoriti u stambeni prostor, a stanu još pripadaju podrum od 18 m² i garaža koja se nalazi u dvorištu zgrade. Stan se sastoji od tri sobe, kupatila, trpezarije koja je povezana sa kuhijnom. Na podovima su brodski pod i keramika, stolarija je drvena, grejanje na struju.

145.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, prodaje se dvosoban stan, na IV spratu, površine 60 m². Stan je useljiv i sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, terase, odvojene spavaće sobe i kupatila. Grejanje centralno, prozori su pvc sa roletnama, ulazna vrata su drvena, na podovima su laminat i keramika. Stan poseduje podrum i nalazi se u zgradi bez lifta.

66.000 €
Kuća | Subotica - Okolno mesto
|

Subotica, Palić, prodaje se dvojna, spratna kuća površine 200 m2 na placu od 445 m2. U prizemlju kuće se nalaze dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i spavaća soba, dok se na spratu nalaze četiri sobe i kupatilo. Postoji tavanski prostor gde može da se napravi još jedna soba. Grejanje ETG-čvrsto gorivo i struja. Kuća ima svu gradsku infrastrukturu. Stolarija je drvena, na podovima su parket i keramika, struja trofazna. U sklopu kuće se nalazi garaža. Može zamena za stan uz doplatu. Kuća je legalizovana.

100.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Aleksandrovo, u blizini Opšte bolnice, prodaje se Dom za brigu i negu starih i odraslih lica površine 446 m² na placu od 1400 m². Objekat je registrovan kao socijalna ustanova kapaciteta 30 korisnika sa mogućnošću povećanja kapaciteta, te se sastoji od četiri dvokrevetne, dve trokrevetne i četiri četvorokrevetne sobe, zatim objekat još čine recepcija, dve kuhinje, dvanaest kupatila, radna i prihvatna kancelarija za socijalnog radnika, kao i ambulanta. Dalje, objekat ima i posebnu evakuacionu prostoriju za prihvat korisnika u slučaju neprilika, zatim objekat ima sve potrebne priključke, protivpožarni sistem, protivpožarne stepenice, hidrantsku mrežu, gromobran, dva strujomera, gas, dve telefonske linije, dva interneta, te postoji mogućnost ugradnje lifta za komunikaciju između prizemlja i sprata. Iznad doma se nalazi novoizgrađeno potkrovlje površine 145 m² kojeg čine četiri sobe, dva kupatila, trpezarija, dnevni boravak i kuhinja, a koje je predviđeno za porodični ili poslovni smeštaj sa posebnim ulazom sa ulice. Objekat ima kompletnu projektno-tehničku dokumentaciju i spada u red objekata visoke zahtevnosti „V“ kategorije, a takođe ima i upotrebnu dozvolu. U okviru placa se nalaze još dva građevinska placa te postoji mogućnost izgradnje novih objekata. Grejanje je na gas u kombinaciji podnog i radijatorskog, a ceo prostor je klimatizovan. Dom se prodaje sa kompletnom opremom i delom nameštaja. Objekat je trenutno izdat u zakup i kao takav se prodaje sa zakupcem.

500.000 €
Kuća | Subotica - Okolno mesto
|

Subotica, Palić, prodaje se novoizgrađena, porodična, spratna kuća površine 105 m2 na placu od 2516 m2. U prizemlju se nalaze predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo sa tuš kabinom i kadom i ostava, dok se na spratu nalaze dve spavaće sobe i kupatilo. Kuća poseduje svu gradsku infrastrukturu. Grejanje na struju, klima, postoji mogućnost priključka na gas. Kuća je toplotno i zvučno izolovana. Stolarija PVC, struja trofazna, na podovima su laminat i keramika. Kuća se nalazi u blizini jezera i plac je pogodan za izgradnju hotela. Papiri uredni.

125.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Novo Selo, prodaje se spratna kuća površine 210 m2 od čvrstog materijala. Sastoji se od četiri prostorije, dva kupatila, kuhinje sa trpezarijom i magacina koji se nalazi u sklopu objekta. Objekat se trenutno koristi kao šivaona. Grejanje je ETG-čvrsto gorivo, struja, kanalizacija i voda su gradska, struja trofazna. Objekat ima tri klime, alarm, video nadzor i interfon. Cena sa mašinama iznosi 200 000 evra, a bez mašina 150 000 evra. Objekat se može pretvoriti u stambeni prostor. U obzir dolazi i zamena za stan (minimum 60 m2) uz doplatu. Papiri uredni, legalizovano, uknjiženo. Može i na kredit.

100.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaje se luksuzna odmah useljiva četvorosobna kuća. Prizemna samostalna površine 139 m2 na placu od 604 m2. Sastoji se od četiri sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, dve terase, uređenog podruma u kom se nalazi kuhinja, ostava i radionica, i tavana. Grejanje ETG-struja, čvrsto gorivo, moguć priključak na gas. Podovi su laminat i keramika, PVC stolarija. Kuća ima svu gradsku infrastrukturu. Objekat je obezbeđen video nadzorom i alarmom. U dvorištu se nalaze tri odvojene stambene jedinice ukupne površine 63 m2. Sve jedinice su moderno opremljene. Uknjiženo, legalizovano, može na kredit. Papiri uredni.

180.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se komforan četvorosoban stan na VII spratu od VII u zgradi sa liftom. Sastoji se od tri spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i dve terase. Grejanje Toplana, struja trofazna, podovi su parket i keramika. Stan ima zajedničku prostoriju i sopstveni podrum.

80.000 €
Poslovni prostor | Subotica - Okolno mesto
|

Subotica, Kelebija, prodaje se poslovni prostor pogodan za razne delatnosti (drvara, špedicija,proizvodnja). Nalazi se na glavnom kelebijskom putu 5 km od Subotica. Ima asfaltirano dvorište. U halama podovi su betonski. Struja trofazna. Ima manju benzinsku pumpu. Objekti su okruženi jelkama i borovima. Sve je legalizovano i uknjiženo, može i na kredit.

160.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar, prodaje se četvorosoban stan na trećem spratu površine 133m2. Sastoji se od četiri sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i dve terase. U okviru stana se nalazi i odvojen jednosoban stan površine 30m2 sa svojom strujom i telefonom pogodan za izdavanje. Prozori su drveni dupli, podovi su parket, struja je trofazna. Grejanje je crepana peć, ali postoji mogućnost grejanja na Toplanu koja je trenutno isključena. Cena nije fiksna.

105.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Novi Grad, prodaje se velika kuća od 170m2 pogodna za dve porodice. Kuća se sastoji iz šest soba, dve kuhinje, dva kupatila. Poseduje svu gradsku infrastrukturu. Postoji i zidana garaža. U obzir dolazi i zamena za stan uz doplatu. Može i na kredit.

95.000 €
Agencije za nekretnine | Nidax Nekretnine