Nekretnine: Agencije za nekretnine | Nidax Nekretnine

Nidax nekretnine


Broj u registru posrednika : 240
Subotica
Pavla Štosa 7
Telefon: (024) 559-337
Telefon 1: (024) 559-337
Telefon 2: (063) 510-315
Web sajt
www.nidax-nekretnine.rs
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Teslino Naselje, prodaje se trosoban stan u izgradnji površine 67.53m², na prvom spratu od ukupno tri u zgradi sa liftom. Stan je ulično orijentisan i sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Stan se nalazi u stambeno-poslovnom objektu „Gutenbergov park“ smešten u mirnom delu Subotice. Grejanje će biti na gas, stan će imati sigurnosna vrata, na podovima će se nalaziti keramika i Tarkett parket. Zgrada se gradi od termobloka + demit izolacija 10 cm. Rok završetka izgradnje, april 2024.godine. Moguć povrat PDV-a.

87.789 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaje se trosoban stan u izgradnji, površine 56m². Stan se nalazi na visokom prizemlju u zgradi sa liftom i sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom , dve spavaće sobe, kupatila i terase. Grejanje je podno na gas, na podovima je keramika, stolarija je PVC sa trostrukim staklom sa roletnama. Rok završetka izgradnje, 30. mart 2024. godine. Mogućnost povrata PDV-a.

72.800 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Bajnat, prodaje se prizemna kuća sa potkrovljem površine 120m² na placu površine 473m². Kuća se sastoji od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, ostave, dnevnog boravka, kupatila, dve spavaće sobe, kupatila i terase. U istom dvorištu prodaje se i poslovni prostor-pekara površine 72m², koja ima zasebne satove za vodu i struju.

150.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, prodaje se dvosoban stan površine 63m², na osmom spratu od ukupno osam u zgradi sa liftom. Stan je useljiv, grejanje je na Toplanu, na podovima su vinaz pločice i itison, ima klimu. Stan se prodaje sa nameštajem, a sastoji se od hodnika, velikog dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, ostave, kupatila i terase. Papiri uredni, može i na kredit.

58.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, prodaje se dvosoban stan u izgradnji površine 52.37m², na trećem spratu od ukupno šest u zgradi sa liftom. Stan je ulično orijentisan i sastoji se od hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, lođe i kupatila. Grejanje je podno na gas, stolarija je PVC sa električnim roletnama, na podovima su parket i keramika. Moguć povrat PDV-a. Rok završetka izgradnje, 31.12.2023. godine.

73.318 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Mali Bajmok, prodaje se prizemna samostalna, porodična kuća površine 110 m² i nalazi se na placu od 785m². Kuća se sastoji od predsoblja, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila, kuhinje i terase ispod koje je se nalazi podrum. Grejanje je etažno na gas i struju, zatim kuća ima gradsku vodu i septičku jamu, dok je moguća priključak na gradsku kanalizacionu mrežu, struja je trofazna. Prozori su duplo staklo – drveni, plafon je izgrađen od betona, tako da postoji mogućnost izgradnje sprata. Kuća je građena od cigle i poseduje mansardni krov. Takođe se na placu nalazi i garaža za dva automobila.

100.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se dvosoban stan u izgradnji površine 42.40m², na četvrtom spratu od ukupno pet u zgradi sa liftom. Stan je dvorišno orijentisan, a sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i balkona. Grejanje je na gas, spoljna stolarija je PVC sa roletnama i niskoemisionim staklima, na podovima se nalazi Tarkett parket. Stan ima klima uređaj, optički internet, kao i svoj strujomer, vodomer i kalorimetar za gas. Objekat se gradi na sledeći način: spoljni odnosno fasadni zidovi se zidaju sa klimablokom debljine 25cm. Zidovi između dva stana i zidovi između stana i zajedničkih hodnika se zidaju sa klimablokom (Akustik) debljina 25cm koji ima odličnu zvučnu izolaciju do čak 54db. Pregradni zidovi unutar stanova su od klimabloka debljine 25cm, fasada je od 10cm fasadnog stiropora sa završnim demitom. Kompletan objekat je pod video nadzorom. Moguć povrat PDV-a. Rok završetka izgradnje, maj 2025. godine.

61.480 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se dvosoban stan u izgradnji površine 41.85m², na četvrtom spratu od ukupno pet u zgradi sa liftom. Stan je ulično orijentisan, a sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i balkona. Grejanje je na gas, spoljna stolarija je PVC sa roletnama i niskoemisionim staklima, na podovima se nalazi Tarkett parket. Stan ima klima uređaj, optički internet, kao i svoj strujomer, vodomer i kalorimetar za gas. Objekat se gradi na sledeći način: spoljni odnosno fasadni zidovi se zidaju sa klimablokom debljine 25cm. Zidovi između dva stana i zidovi između stana i zajedničkih hodnika se zidaju sa klimablokom (Akustik) debljina 25cm koji ima odličnu zvučnu izolaciju do čak 54db. Pregradni zidovi unutar stanova su od klimabloka debljine 25cm, fasada je od 10cm fasadnog stiropora sa završnim demitom. Kompletan objekat je pod video nadzorom. Moguć povrat PDV-a. Rok završetka izgradnje, maj 2025. godine.

60.853 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se dvoiposoban useljiv stan površine 68m², na devetom spratu od ukupno jedanaest u zgradi sa dva lifta. Stan se sastoji od predsoblja, kuhinje iz koje se izlazi na lođu, dnevnog boravka, dve velike spavaće sobe, još jednog predsoblja koje može da se pretvori u garderober i velikog kupatila. Grejanje je gradsko – Toplana, prozori su drveni – duplo staklo, na podovima su laminat, keramika i itison. Stan ima i pridajaući podrum. Stanu je potrebna manja adaptacija, a papiri su uredni.

68.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar I, u samom centru grada, prodaje se komforan, odmah useljiv salonski stan površine 80m². Stan je ulično orijentisan, nalazi se na prvom spratu, a sastoji se od predsoblja, toaleta, trpezarije, kuhinje, terase, velikog dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila. Na podovima se nalaze parket i keramika, grejanje je na struju, a prozori su duplo staklo-drveni. Stan je uknjižen i legalizovan.

141.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, prodaje se dvosoban stan u izgradnji površine 52.75m², na petom spratu od ukupno šest u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe i terase. Grejanje je na gas, prozori su PVC, na podovima su keramika i parket. Zgrada se gradi od termobloka + demit izolacija. Rok završetka izgradnje, avgust 2023.godine.

73.500 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se komforan, potpuno renoviran, dvosoban stan površine 59m². Stan se nalazi na četvrtom spratu od ukupno pet u zgradi bez lifta. Sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe i dve terase. Stan ima pripadajući podrum i zajedničku prostoriju za bicikle. Na podovima su keramika i parket, grejanje je centralno – gradsko, prozori su od PVC-a. Stan se nalazi u blizini centra grada, te škole, vrtića, pijace i Dudove šume.

65.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, prodaje se četvorosoban komforan stan površine 84m², koji se nalazi na trećem spratu od pet u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od predsoblja, tri spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila i terase. Grejanje je centralno gradsko, stolarija PVC, na podovima se nalazi parket. Stan je kompletno opremljen kvalitetnim nameštajem rađenim po meri, čija cena iznosi 40.000,00 evra. Uz stan stan se prodaje i pripadajuće parking mesto čija je cena 10.000,00 evra.

138.600 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Aleksandrovo, prodaje se dvojna prizemna kuća površine 78m², na placu površine 761m². Kuća je useljiva i komforna, a sastoji se od terase koja se nalazi ispred kuće, zatim hodnika, kupatila, dve spavaće sobe, lepog i velikog dnevnog boravka i odvojene kuhinje sa trpezarijom. Građena je od mešanog materijala, ima izolaciju, poseduje svu gradsku infrastrukturu, na podovima kuće se nalaze laminat i keramika, struja je monofazna – dvotarifna, ispod dela kuće se nalazi podrum a u dvorištu se nalaze pomoćne prostorije, garaža i šupa.

68.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, prodaje se ulično orijentisan, dvosoban stan u izgradnji površine 46.07m², na trećem spratu od ukupno šest u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od hodnika, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i lođe. Zgrada se gradi od bloka + demit, te će time steći energetski pasoš B kategorije. Stan će imati podno grejanje na gas, na podovima će se nalaziti granitna keramika, zatim će posedovati PVC stolariju sa trostrukim staklom sa roletnama na elektromotore i imaće klimu. Rok završetka izgradnje, 31.12.2023. godine.

64.498 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Dudova Šuma, prodaje se kuća površine 270m² na placu od 400m². Kuća je podeljena na dve celine, dva ulaza, u prvom delu kuće nalaze se tri sobe, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo, gde su na podovima keramičke pločice, stolarija je drvena i PVC, a grejanje je podno na gas. Drugi deo kuće koji se nalazi u dvorištu sastoji se od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, velikog prostranog kupatila, dnevne sobe, spavaće sobe i spavaće sobe u potkrovlju. Grejanje je na gas, stolarija PVC, struja trofazna. U dvorištu se nalazi još jedan jednosoban stan, koji se sastoji od kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe i kupatila, takođe je grejanje podno na gas. Legalizovano i uknjiženo.

120.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaje se prizemna dvojna salonska kuća površine 215m²…kuća se sastoji od pet soba od kojih su dve prolazne, kompletno renovirane kuhinje sa trpezarijom, novog kupatila sa kadom, toaleta, špajza i hodnika. Kuća ima pripadajuće dvorište površine oko 140m², u dvorišnom delu se nalazi i garaža koja nije uknjižena. Kuća je građena od cigle, grejanje je etažno na gas, ima kompletnu gradsku infrastrukturu i trofaznu struju, legalizovana je i nema tereta. Što se tiče podruma, u njega se ulazi iz komšijskog dela dvorišta, sa tim da je isti podeljen na prostorije srazmerno broju domaćinstava.

165.000 €
Stan | Zlatibor - Planina
|

Subottica, Zlatibor, u centralnoj zoni naselja Zlatibor okruženog borovim šumama, prodaje se apartmana površine 35.50m². Nalazi se na četvrtom spratu u zgradi sa liftom, a sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase. Objekat se gradi od klima bloka sa kamenom vunom debljine 10cm, biće pokriven najkvalitetnijim Bramac krovnim pokrivačem Na podovima stana se nalaze keramika i Tarkett parket, stolarija je PVC – sedmokomorna sa aluminijskim roletnama u drvo dekoru. Grejanje je na struju (norveški radijatori i klima), koja je trofazna. Vlasnik stana je istovremeno i suvlasnik spa centra. Završetak izgradnje, 31.10.2023.g. Pored kupovine dolazi u obzir i zamena za stan ili kuću u Beogradu, Novom Sadu ili na moru., ,

61.800 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaje se ulično orijentisan dvosoban stan u izgradnji površine 42.56m². Stan se nalazi na trećem spratu od ukupno šest u zgradi sa liftom. Stan će posedovati podno grejanje na gas, kvalitetnu PVC stolariju sa troslojnim niskoemisionim staklom i aluminijumskom roletnom, na podovima će se nalaziti keramika prve klase i Tarket podne obloge, zatim će imati sigurnosna vrata, optičke priključke i interfon. Stan se sastoji od hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, kupatila, spavaće sobe i balkona. Može na kredit, i ima povrat pdv-a

59.584 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se dvosoban komforan stan u izgradnji, na prvom spratu od ukupno pet, u zgradi sa liftom. Stan je površine 50.19m², ulično je orijentisan i sastoji se od hodnika, kupatila, spavaće sobe, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom i lođe. Zgrada se gradi od klima bloka + demit, na podovima stana se nalazi keramika i parket, stolarija PVC, grejanje na gas. Stan će imati sigurnosna ulazna vrata, optičke priključke i interfon. Zgrada se nalazi na svega pet minuta hoda od centra grada, škole, vrtića i šetališta. Rok završetka izgradnje, februar 2024. godine.

67.757 €
Agencije za nekretnine | Nidax Nekretnine