Nekretnine: Agencije za nekretnine | Nidax Nekretnine

Nidax nekretnine


Broj u registru posrednika : 240
Subotica
Pavla Štosa 7
Telefon: (024) 559-337
Telefon 1: (024) 559-337
Telefon 2: (063) 510-315
Web sajt
www.nidax-nekretnine.rs
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se komforan, potpuno renoviran, dvosoban stan površine 59m². Stan se nalazi na četvrtom spratu od ukupno pet u zgradi bez lifta. Sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe i dve terase. Stan ima pripadajući podrum i zajedničku prostoriju za bicikle. Na podovima su keramika i parket, grejanje je centralno – gradsko, prozori su od PVC-a. Stan se nalazi u blizini centra grada, te škole, vrtića, pijace i Dudove šume.

65.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, prodaje se četvorosoban komforan stan površine 84m², koji se nalazi na trećem spratu od pet u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od predsoblja, tri spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila i terase. Grejanje je centralno gradsko, stolarija PVC, na podovima se nalazi parket. Stan je kompletno opremljen kvalitetnim nameštajem rađenim po meri, čija cena iznosi 40.000,00 evra. Uz stan stan se prodaje i pripadajuće parking mesto čija je cena 10.000,00 evra.

138.600 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Dudova Šuma, prodaje se kuća površine 270m² na placu od 400m². Kuća je podeljena na dve celine, dva ulaza, u prvom delu kuće nalaze se tri sobe, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo, gde su na podovima keramičke pločice, stolarija je drvena i PVC, a grejanje je podno na gas. Drugi deo kuće koji se nalazi u dvorištu sastoji se od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, velikog prostranog kupatila, dnevne sobe, spavaće sobe i spavaće sobe u potkrovlju. Grejanje je na gas, stolarija PVC, struja trofazna. U dvorištu se nalazi još jedan jednosoban stan, koji se sastoji od kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe i kupatila, takođe je grejanje podno na gas. Legalizovano i uknjiženo.

120.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Aleksandrovo, prodaje se dvojna prizemna kuća površine 78m², na placu površine 761m². Kuća je useljiva i komforna, a sastoji se od terase koja se nalazi ispred kuće, zatim hodnika, kupatila, dve spavaće sobe, lepog i velikog dnevnog boravka i odvojene kuhinje sa trpezarijom. Građena je od mešanog materijala, ima izolaciju, poseduje svu gradsku infrastrukturu, na podovima kuće se nalaze laminat i keramika, struja je monofazna – dvotarifna, ispod dela kuće se nalazi podrum a u dvorištu se nalaze pomoćne prostorije, garaža i šupa.

68.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, prodaje se ulično orijentisan, dvosoban stan u izgradnji površine 46.07m², na trećem spratu od ukupno šest u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od hodnika, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i lođe. Zgrada se gradi od bloka + demit, te će time steći energetski pasoš B kategorije. Stan će imati podno grejanje na gas, na podovima će se nalaziti granitna keramika, zatim će posedovati PVC stolariju sa trostrukim staklom sa roletnama na elektromotore i imaće klimu. Rok završetka izgradnje, 31.12.2023. godine.

64.498 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se dvosoban komforan stan u izgradnji, na prvom spratu od ukupno pet, u zgradi sa liftom. Stan je površine 50.19m², ulično je orijentisan i sastoji se od hodnika, kupatila, spavaće sobe, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom i lođe. Zgrada se gradi od klima bloka + demit, na podovima stana se nalazi keramika i parket, stolarija PVC, grejanje na gas. Stan će imati sigurnosna ulazna vrata, optičke priključke i interfon. Zgrada se nalazi na svega pet minuta hoda od centra grada, škole, vrtića i šetališta. Rok završetka izgradnje, februar 2024. godine.

67.757 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaje se prizemna dvojna salonska kuća površine 215m²…kuća se sastoji od pet soba od kojih su dve prolazne, kompletno renovirane kuhinje sa trpezarijom, novog kupatila sa kadom, toaleta, špajza i hodnika. Kuća ima pripadajuće dvorište površine oko 140m², u dvorišnom delu se nalazi i garaža koja nije uknjižena. Kuća je građena od cigle, grejanje je etažno na gas, ima kompletnu gradsku infrastrukturu i trofaznu struju, legalizovana je i nema tereta. Što se tiče podruma, u njega se ulazi iz komšijskog dela dvorišta, sa tim da je isti podeljen na prostorije srazmerno broju domaćinstava.

165.000 €
Stan | Zlatibor - Planina
|

Subottica, Zlatibor, u centralnoj zoni naselja Zlatibor okruženog borovim šumama, prodaje se apartmana površine 35.50m². Nalazi se na četvrtom spratu u zgradi sa liftom, a sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase. Objekat se gradi od klima bloka sa kamenom vunom debljine 10cm, biće pokriven najkvalitetnijim Bramac krovnim pokrivačem Na podovima stana se nalaze keramika i Tarkett parket, stolarija je PVC – sedmokomorna sa aluminijskim roletnama u drvo dekoru. Grejanje je na struju (norveški radijatori i klima), koja je trofazna. Vlasnik stana je istovremeno i suvlasnik spa centra. Završetak izgradnje, 31.10.2023.g. Pored kupovine dolazi u obzir i zamena za stan ili kuću u Beogradu, Novom Sadu ili na moru., ,

61.800 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaje se trosoban, dvorišno orijentisan stan u izgradnji, površine 59m². Stan se nalazi na drugom spratu od ukupno pet u zgradi sa liftom. Sastoji se od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Grejanje je podno na gas, na podovima je keramika, PVC stolarija sa trostrukim staklom sa roletnama. Rok završetka izgradnje, 30. mart 2024. godine. Mogućnost povrata PDV-a.

76.700 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Makova Sedmica, prodaje se prizemna samostalna komforna kuća površine 150m², na placu površine 774m². Kuća je građena od mešanog materijala i izuzetno je dobro izolovana. Sastoji se od zatvorene terase, predsoblja, tri velike sobe, kuhinje sa trpezarijom u okviru koje se nalazi i radni prostor, lepog kupatila, velikog garderobera i odvojenog toaleta sa tušem. Takođe, poseduje i podrum površine 25m², zidanu garažu, nusprostorije i zidani roštilj. Kuća ne poseduje kanalizaciju, ali ima dve septičke jame, voda je gradska, prozori su drveni sa vakuum staklom sa zaštitnom folijom sa roletnama i šalukatrama. Grejanje je na gas, čvrsto gorivo ili struju. Na placu se nalazi još jedna dvosobna stambena jedinica površine 50m², kojoj je potrebna adaptacija.

106.000 €
Agencije za nekretnine | Nidax Nekretnine