Nekretnine: Agencije za nekretnine | Nidax Nekretnine

Nidax nekretnine


Broj u registru posrednika : 240
Subotica
Pavla Štosa 7
Telefon: (024) 559-337
Telefon 1: (024) 559-337
Telefon 2: (063) 510-315
Web sajt
www.nidax-nekretnine.rs
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar I, u strogom centru grada, na visokom prizemlju, prodaje se useljiv trosoban površine 105 m², pogodan za kancelarije, ordinacije, predstavništva i slično. Iznad stana nalazi se tavanski prostor površine 105 m², koji se može pretvoriti u stambeni prostor, a stanu još pripadaju podrum od 18 m² i garaža koja se nalazi u dvorištu zgrade. Stan se sastoji od tri sobe, kupatila, trpezarije koja je povezana sa kuhijnom. Na podovima su brodski pod i keramika, stolarija je drvena, grejanje na struju.

145.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, prodaje se dvosoban stan, na IV spratu, površine 60 m². Stan je useljiv i sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, terase, odvojene spavaće sobe i kupatila. Grejanje centralno, prozori su pvc sa roletnama, ulazna vrata su drvena, na podovima su laminat i keramika. Stan poseduje podrum i nalazi se u zgradi bez lifta.

66.000 €
Kuća | Subotica - Okolno mesto
|

Subotica, Palić, prodaje se dvojna, spratna kuća površine 200 m2 na placu od 445 m2. U prizemlju kuće se nalaze dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i spavaća soba, dok se na spratu nalaze četiri sobe i kupatilo. Postoji tavanski prostor gde može da se napravi još jedna soba. Grejanje ETG-čvrsto gorivo i struja. Kuća ima svu gradsku infrastrukturu. Stolarija je drvena, na podovima su parket i keramika, struja trofazna. U sklopu kuće se nalazi garaža. Može zamena za stan uz doplatu. Kuća je legalizovana.

100.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Aleksandrovo, u blizini Opšte bolnice, prodaje se Dom za brigu i negu starih i odraslih lica površine 446 m² na placu od 1400 m². Objekat je registrovan kao socijalna ustanova kapaciteta 30 korisnika sa mogućnošću povećanja kapaciteta, te se sastoji od četiri dvokrevetne, dve trokrevetne i četiri četvorokrevetne sobe, zatim objekat još čine recepcija, dve kuhinje, dvanaest kupatila, radna i prihvatna kancelarija za socijalnog radnika, kao i ambulanta. Dalje, objekat ima i posebnu evakuacionu prostoriju za prihvat korisnika u slučaju neprilika, zatim objekat ima sve potrebne priključke, protivpožarni sistem, protivpožarne stepenice, hidrantsku mrežu, gromobran, dva strujomera, gas, dve telefonske linije, dva interneta, te postoji mogućnost ugradnje lifta za komunikaciju između prizemlja i sprata. Iznad doma se nalazi novoizgrađeno potkrovlje površine 145 m² kojeg čine četiri sobe, dva kupatila, trpezarija, dnevni boravak i kuhinja, a koje je predviđeno za porodični ili poslovni smeštaj sa posebnim ulazom sa ulice. Objekat ima kompletnu projektno-tehničku dokumentaciju i spada u red objekata visoke zahtevnosti „V“ kategorije, a takođe ima i upotrebnu dozvolu. U okviru placa se nalaze još dva građevinska placa te postoji mogućnost izgradnje novih objekata. Grejanje je na gas u kombinaciji podnog i radijatorskog, a ceo prostor je klimatizovan. Dom se prodaje sa kompletnom opremom i delom nameštaja. Objekat je trenutno izdat u zakup i kao takav se prodaje sa zakupcem.

500.000 €
Kuća | Subotica - Okolno mesto
|

Subotica, Palić, prodaje se novoizgrađena, porodična, spratna kuća površine 105 m2 na placu od 2516 m2. U prizemlju se nalaze predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo sa tuš kabinom i kadom i ostava, dok se na spratu nalaze dve spavaće sobe i kupatilo. Kuća poseduje svu gradsku infrastrukturu. Grejanje na struju, klima, postoji mogućnost priključka na gas. Kuća je toplotno i zvučno izolovana. Stolarija PVC, struja trofazna, na podovima su laminat i keramika. Kuća se nalazi u blizini jezera i plac je pogodan za izgradnju hotela. Papiri uredni.

125.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Novo Selo, prodaje se spratna kuća površine 210 m2 od čvrstog materijala. Sastoji se od četiri prostorije, dva kupatila, kuhinje sa trpezarijom i magacina koji se nalazi u sklopu objekta. Objekat se trenutno koristi kao šivaona. Grejanje je ETG-čvrsto gorivo, struja, kanalizacija i voda su gradska, struja trofazna. Objekat ima tri klime, alarm, video nadzor i interfon. Cena sa mašinama iznosi 200 000 evra, a bez mašina 150 000 evra. Objekat se može pretvoriti u stambeni prostor. U obzir dolazi i zamena za stan (minimum 60 m2) uz doplatu. Papiri uredni, legalizovano, uknjiženo. Može i na kredit.

100.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaje se luksuzna odmah useljiva četvorosobna kuća. Prizemna samostalna površine 139 m2 na placu od 604 m2. Sastoji se od četiri sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, dve terase, uređenog podruma u kom se nalazi kuhinja, ostava i radionica, i tavana. Grejanje ETG-struja, čvrsto gorivo, moguć priključak na gas. Podovi su laminat i keramika, PVC stolarija. Kuća ima svu gradsku infrastrukturu. Objekat je obezbeđen video nadzorom i alarmom. U dvorištu se nalaze tri odvojene stambene jedinice ukupne površine 63 m2. Sve jedinice su moderno opremljene. Uknjiženo, legalizovano, može na kredit. Papiri uredni.

180.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se komforan četvorosoban stan na VII spratu od VII u zgradi sa liftom. Sastoji se od tri spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i dve terase. Grejanje Toplana, struja trofazna, podovi su parket i keramika. Stan ima zajedničku prostoriju i sopstveni podrum.

80.000 €
Poslovni prostor | Subotica - Okolno mesto
|

Subotica, Kelebija, prodaje se poslovni prostor pogodan za razne delatnosti (drvara, špedicija,proizvodnja). Nalazi se na glavnom kelebijskom putu 5 km od Subotica. Ima asfaltirano dvorište. U halama podovi su betonski. Struja trofazna. Ima manju benzinsku pumpu. Objekti su okruženi jelkama i borovima. Sve je legalizovano i uknjiženo, može i na kredit.

160.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar, prodaje se četvorosoban stan na trećem spratu površine 133m2. Sastoji se od četiri sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i dve terase. U okviru stana se nalazi i odvojen jednosoban stan površine 30m2 sa svojom strujom i telefonom pogodan za izdavanje. Prozori su drveni dupli, podovi su parket, struja je trofazna. Grejanje je crepana peć, ali postoji mogućnost grejanja na Toplanu koja je trenutno isključena. Cena nije fiksna.

105.000 €
Agencije za nekretnine | Nidax Nekretnine