Nekretnine: Agencije za nekretnine | Vesta Nekretnine Vera Aloric Pr

Vesta nekretnine


Broj u registru posrednika : 663
Beograd
Obilićev Venac 9-11 stan 14
Telefon: (011) 218-8756
Telefon 1: (011) 218-8756
Telefon 2: (063) 872-6083
Stan | Beograd - Mladenovac - Strahinjića Bana
|

Kompletno renoviran trosoban stan sa dve lođe, trostrano orjentisan, u kvalitetno građenoj zgradi starije gradnje, na dobroj lokaciji. U neposrednoj blizini je Lidl, tržni centar, vrtić, osnovna škola, stanica gradskog prevoza, kao i autobuska i železnička stanica. Zgrada je sa malo stanova tipa porodične stambene zgrade. Troškovi u stanu su voda i struja po potrošnji. Za regulisanje grejanja postoji mogućnost priključka na gas. Stan je kvalitetno, kompletno renoviran, nova pvc stolarija sa roletnama, nova unutrašnja stolarija, blindirana ulazna vrata, klima uređaji, kompletno promenjene strujne i vodovodne instalacije. Spoljni zidovi su debljine oko 40cm tako da je stan dobro izolovan, u toplim letnjim mesecima utopljen u zelenilo i prijatan za život. Ispred zgrade je lepo uređena zelena površina. Pored zgrade ima obezbeđeno parking mesto. Stanica gradskog prevoza prema Beogradu ili okolnim naseljima na 50 m. Uknjižen je na sadašnjeg vlasnika tako da se može kupiti i preko stambenog kredita. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije i obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje nepokretnosti.

74.000 €
Kuća | Aranđelovac - Okolno mesto - Cara Uroša
|

Ukoliko želite udoban život van velegradske gužve u prelepom okruženju ova samostalna višespratna kuća na izuzetnoj lokaciji je pravi izbor za Vas !!! Kuća se nalazi u prelepoj Šumadiji, u Aranđelovcu, gradu podno Bukulje i Venčaca na oko 260m nadmorske visine, kulturno-istorijskom centru, poznatom letovalištu, sa svojim istorijskim Orašcom, a osim ovih geografskih lepota i istorijskog značaja, gradu poznatom i po vrlo razvijenim turističkim sadržajima i atrakcijama. Aranđelovac je smešten u centralnoj Srbiji, na samo 76 kilometara od Beograda, dobro je povezan sa ostalim gradovima Srbije. Kraj njega prolazi autoput E-75, pa je do ovog grada lako doći. Od Beograda put traje oko sat vremena. Udaljenost Aranđelovca od Kragujevca je 55 km, od Mladenovca oko 22 km, Topole 14 km i Lazarevca oko 33 km. Ovakav položaj grada omogućava povezanost sa administrativnim, privrednim i turističkim centrima i reperima. Aranđelovac je najpoznatiji po svojoj blagotvornoj bukovičkoj kiseloj vodi, čije je povoljno dejstvo na organizam poznato i proslavljano od davnina. Mogućnosti koje ova lekovita voda pruža iskorišćene su u specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Bukovička banja, u kojoj se danas primenjuju najsavremenije terapijske metode. Okružena je velelepnim Bukovičkim parkom. Božanstvena priroda Aranđelovca i njegove okoline nudi zanimljive aktivnosti ljubiteljima prirode. Ukoliko čeznete o bekstvu iz grada, Risovačka pećina, planina Bukulja, jezero Garaši i pešačke staze u Bukovičkom parku idealna su mesta za vas. Ova kuća, smeštena na uzvišenju iznad glavne saobraćajnice, u lepom okruženju sa prelepim pogledom, izgrađena je od izuzetno kvalitetnog materijala 80-ih godina kada su uslovi za gradnju bili znatno strožiji. Takođe je urađena i izolacija spoljnih zidova demit fasadom. Izgrađena je na lepo uređenoj ograđenoj parceli od 530m2 na kojoj možete uživati u hladovini razih zasađenih voćki. Takođe ima dovoljno mesta i za postavljanje bazena. Kuća je uknjižena u osnovi na 107m2. Ima četiri etaže: pr+2+ptk. Na 1. i 2. spratu su dve uređene stambene jedinice, dva komforna 3.0 stana sa po dve terase. U prizemlju, koje je u grubim radovima, smeštena je kotlarnica i ostava a planirana je još jedna stambena jedinica. Potkrovlje je takođe u grubim radovima i tu je planiran stambeni prostor. Poseban je ulaz na svaku etažu sa glavnog stepeništa kuće. Grejanje je etažno sa kotlom na čvrsto gorivo ili na gas. Kuća je dobro izolovana i nema vlage. Može biti odmah useljiva a prodaje se po potrebi sa kompletnim nameštajem. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja je 2% od ugovorene kupoprodajne cene i obuhvata kompletnu uslugu praćenja klijenta u postupku kupoprodaje kao i advokatske usluge.

200.000 €
Plac | Beograd - Mladenovac - Koraćica - Petkajska
|

Zemljište u građevinskom području na jugoistočnim padinama Kosmaja. Prilaz do parcele kolskim putem. Udaljeno od asfaltnog puta oko 300m. Pogodno za razne vrste zasada. Pored ove parcele prodaje se još jedna površine oko 100 ari koja se oslanja na ovo zemljište. Uknjiženo je na vlasnika 1/1. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije.

75.000 €
Plac | Beograd - Mladenovac - Koraćica - Petkajska
|

Jugoistočne padine Kosmaja, plac pravougaonog oblika u građevinskom području, pored asfaltnog puta, priključak za struju i vodu pored placa. Plac je uknjižen sa vlasnistvom 1/1. Postoji mogućnost kupovine još dve uknjižene parcele koje se oslanjaju na ovaj plac površine 27 ari na kojima je takođe dozvoljena gradnja. Plac je osunčan I pogodan za razne zasade. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije.

10.000 €
Kuća | Beograd - Zvezdara - Mali Mokri Lug - Avrama Petronijevica
|

U mirnoj ulici nedaleko od okretnice autobusa 31 i 17 u delu između Ustaničke i Bulevara Kralja Aleksandra, u ponudi je ova kvalitetno građena kuća sa garažom i pratećim pomoćnim prostorijama. Kuća je zasebna na dva nivoa, sa dve odvojene stambene jedinice, po strukturi dva komforna dvosobna stana. Kuća je zidana od cigle debljine zidova jedna i po cigla. Urađena izolacija cele kuće sa demit fasadom tako da se zimi lako greje a leti prijatno hladi. Pored kuće nalazi se pomoćni objekat sa uknjiženom garažom od 18m2 sa direktnim ulazom sa ulice i ostavom u nivou suterena takođe uknjižene površine 18m2. Dvoriste je sa prednje strane betonirano, oplemenjeno zelenilom i uređeno za odmor i uživanje. U zadnjem delu kuće u donjem nivou je zelena površina. Ispod betonskog dela dvorišta nalaze se dobro izolovane podrumske prostorije površine oko 25m2 sa kotlarnicom i pećima na pelet i struju. Stan u gornjem nivou je uknjižene površine 54m2, kompletno renoviran, sa novim elektro i vodovodnim instalacijama, kvalitetnom pvc stolarijom sa komarnicima i sigurnosnim ulaznim vratima. Stan je trostrano orjentisan, osunčan, svetao. Stan u donjem nivou, uknjižene korisne površine 53m2, je u nivou niskog prizemlja zbog kaskadnog terena, ali nije ukopan i dovoljno je podignut od nivoa zemljišta. Ovaj stan je u izvorno održavanom stanju. Svaki stan ima svoje odvojeno strujno brojilo. Stan u gornjem nivou ima izlaz na tavan u kojem se može urediti još jedna soba, urađena je podna obloga, tavan je izolovan i ima krovni prozor. Urađen je i novi krovni pokrivač od tegole. Kuća je izuzetno pogodna za život višečlane porodice ili dve odvojene porodice. Ova kuća se nalazi na građevinskoj parceli od 317m2 sa još jednim potpuno izdvojenim stambenim objektom koji nije predmet prodaje. Okruženje je izuzetno prijatno a kraj miran bez velike saobraćajne gužve. Agencijska provizija je 2% od ugovorene kupoprodajne cene i obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nekretnine.

190.000 €
Kuća | Beograd - Sopot - Ralja - Ljubivoja Gajića
|

Na samo 30ak km od Beograda, na putu između Avale i Kosmaja, posle poznatog izletišta Trešnja, prodaje se ova kuća od čvrstog materijala na parceli površine 5.5 ari. Nalaze se u naselju Ralja u blizini kragujevačkog puta i autobuske stanice više linija prevoza (408,450,451,470,474,491). Nekretnina je udaljena oko 1km od centra naselja sa osnovnom školom, vrtićem, poštom, pijacom, marketima. Plac je ravan ograđen, osunčan i nalazi se na uzvišenju iznad glavnog puta sa lepim pogledom. Kuća je uknjižena kao porodična kuća na 83m2 grejne površine i ima prostranu natkrivenu verandu ispred ulaza. Na kući je postavljena spoljna pvc stolarija sa roletnama i urađena izolacija sa demit fasadom. Ova kuća je zidana duplom ciglom tako da ima dobru izolaciju unutrašnjeg prostora. Funkcioniše kao 3.0 stan sa izdvojenom kuhinjom i trpezarijom. Visina plafona je 2.80m, podovi laminat i keramika, grejanje na peć na čvrsto gorivo. Agencijska provizija 2% od ugovorene cene obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenta u postupku kupoprodaje ove nepokretnosti.

55.000 €
Plac | Beograd - Mladenovac - Koraćica - Petkajska
|

Na jugoistočnim padinama panine Kosmaj, u naselju Koraćica, pored asfaltnog puta prostire se ova ravna osunčana parcela uknjižena kao poljoprivredno zemljište. Može se koristiti za razne zasade kao i izgradnju objekata poljoprivredne namene. Mogućnost priključka na elekto mrežu, na ivici parcele nalazi se stub elekto mreže. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja iznosi 2% od ugovorene cene i obuhvata advokatske usluge kao i praćenje klijenta u postupku kupoprodaje nepokretnosti.

124.000 €
Plac | Beograd - Mladenovac - Koraćica
|

Na samom obodu Kosmaja, sa njegove jugoistočne strane u ponudi je ovaj plac koji je uknjižen u katastru kao zemljište u građevinskom području. Plac je osunčan na terenu sa blagim padom na južnu stranu i sa pogledom do Rudnika. Struja i voda u blizini placa. Asfaltni put na oko 300m. Pogodno za sadnju raznog voća ali i za izgradnju vikend kuće za osobe koje žele da uživaju u lepotama prirode Kosmaja i okoline na izuzetno čistom vazduhu. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nepokretnosti.

70.000 €
Stan | Beograd - Mladenovac - Kralja Petra I
|

U strogom centru Mladenovca u ponudi je ovaj kompletno renoviran dvosoban stan, adaptibilan i uknjižen kao dvoiposoban, dvostrano orjentisan, izuzetno svetao, sa velikom dnevnom sobom koja izlazi na jednu terasu, izdvojenom kuhinjom i trpezarijom sa ostavom koje izlaze na drugu zastakljenu terasu, prostranim kupatilom sa velikim prozorom i prostranom spavaćom sobom. Stan je funkcionalan, iz hodnika se ulazi u sve prostorije stoga je pogodan kako za život tako i za poslovnu delatnost ili kombinaciju poslovno-stambenog prostora. Nalazi se na gradskom trgu, u okruženju svega potrebnog za komforan život. Stan je uknjižen na oglašenu kvadraturu na sadašnjeg vlasnika i nema nikakvih opterećenja. Odmah je useljiv. Agencijska provizija 2% od ugovorene cene.

75.000 €
Stan | Beograd - Mladenovac - Kralja Aleksandra Obrenovića
|

U najužem centru Mladenovca, u urednoj zgradi izuzetno kvalitetne stare gradnje, u ponudi je ovaj komforan dvosoban stan sa izdvojenom kuhinjom i trpezarijom, sa izlazom na lođu koja se proteže celom dužinom stana, sa ostavom i prostranim kupatilom sa prirodnom ventilacijom. Stan ima i pripadajući podrum. Dvostrano je orjentisan, većim delom prema dvorištu. U sobi prema ulici je postavljena spoljna pvc stolarija tako da je umanjena buka koja dolazi od saobraćaja. Stan je uredan, visina plafona je 275cm što mu daje dodatni komfor. Spoljni zidovi su debeli pa se stan zimi lako zagreje a leti je prijatno i bez klime. Nalazi se na 1.spratu pa je pogodan i za starije osobe. Stan je uknjižen na sadašnjeg vlasnika. Mladenovac je izuzetno dobro povezan gradskim linijama sa Beogradom, pogodan je za život u mirnijem okruženju, van velegradske gužve i zagađenog vazduha. Ovo naselje se nalazi 50 kilometara južno od centra Beograda i na pola sata vožnje. Mladenovac i njegova okolina su bogati prirodnim lepotama, banjama i mnogobrojnim izvorima pitke, ali i mineralnih voda. Gostoprimljivo mesto, ljubazni domaćini, dobra hrana, zdravo okruženje, samo su deo pozitivnih razloga zbog kojih trebate doneti odluku da kupovinom ovog stana započnete život u ovoj lepoj šumadijskoj varošici. Agencijska provizija je 2% od ugovorene kupoprodajne cene.

60.000 €
Agencije za nekretnine | Vesta Nekretnine Vera Aloric Pr