Nekretnine: Agencije za nekretnine | Vesta Nekretnine Vera Aloric Pr

Vesta nekretnine


Broj u registru posrednika : 663
Beograd
Obilićev Venac 9-11 stan 14
Telefon: (011) 218-8756
Telefon 1: (011) 218-8756
Telefon 2: (063) 872-6083
Kuća | Aranđelovac - Gradska lokacija - Generala Stanojlovića
|

Povoljna ponuda, mogućnost dogovora oko korekcije cene ! Samostalna kuća na uređenom, ograđenom placu na uzvišenju iznad starog dela grada Aranđelovaca, u bizini škole, crkve, gradskog stadiona. Kuća je građena 1980.godine od kvalitetnog materijala sa jakim temeljima. U prizemlju je garaža i manji stančić od 20-ak m2 sa kuhinjom i kupatilom. Na 1.spratu je komforan 4.0 stan sa dve terase. Potkrovlje je u funkciji jednog prostora, može se organizovati prema potrebi i u dve stambene jedinice. Prvi sprat kuće je useljiv bez neophodnih ulaganja. Stan u prizemlju zahteva ulaganje. Kuća je uknjižena u osnovi građevinske površine 102 m2. Korisna površina kuće je oko 200m2. Prednost imaju kupci sa lićnim sredstvima-keš. Kuća je odmah useljiva. Grejanje je na gasni kotao koji je nov i radijatori su razvedeni u celom stanu. Podovi od kvalitetne keramike i hrastovog parketa. Plac je ravan, uređen, ograđen, sa travnatim površinama i sa zasađenim voćkama. Kuća je u mirnom kraju sa dosta zelenila. Agencijska provizija 2% od ugovorene kupoprodajne cene.

80.000 €
Stan | Pančevo - Gradska lokacija - centar - Sinđelićeva
|

U centralnom delu uređenog naselja koje se ubrzanim tempom gradi a koje je na samo 15 minuta vožnje udaljeno od Beograda, u potkrovlju zgrade novije gradnje, u ponudi je ovaj dupleks stan. Zgrada je uredno održavana sa interfonom, video nadzorom, liftom. Ima svoj parking u dvorištu sa pripadajućim parking mestom za svaki stan. Prilaz parkingu obezbeđen je ulaznom kapijom koja se zaključava. Stan ima i pripadajuću ostavu u koju se ulazi iz dvorišta zgrade, tj. sa parkinga. Stan u donjem nivou ima ulazni hodnik, kupatilo, kuhinju sa šankom, ostavu, prostranu trpezariju koja može biti i u funkciji dnevne sobe, dnevnu sobu, spavaću sobu i terasu. Gornji nivo ima jednu sobu sa velikim garderobnim ormarom i kupatilo. Prozori u gornjem nivou su kvalitetni krovni Velux. Stolarija u donjem nivou je alu sa roletnama, podovi od kvalitetnog hrastovog parketa i kvalitetne keramike, ulazna sigurnosna vrata. Stan je bez ulaganja sem higijenskog krečenja. Uknjižen je na 65m2 redukovane površine zbog kosina u gornjrm nivou, ukupne podne površine ima 72m2. Stan nije uknjižen na sadašnjeg vlasnika tako da je moguća kupovina samo iz ličnih sredstava-keš kupovina. Moguća je i zamenna za manji stan u Pančevu. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene i obuhvata advokatske usluge i kompletnu uslugu praćenja klijenta u postupku kupovine ove nekretnine.

82.000 €
Kuća | Aranđelovac - Gradska lokacija - Zanatlijska
|

Stambeno-poslovni objekat u centru Aranđelovca! U neposrednoj blizini samog centra ovog prelepog šumadijskog gradića u podnožju Bukulje, nedaleko od parka Bukovička Banja, nalazi se ova kuća sazidana na čvrstim temeljima predratne vile sa vinskim podrumom i lokalom sa izlogom prema ulici. Kuća je samostalna uknjižena na sadašnjeg vlasnika, u osnovi 87m2 na parceli od 188m2. Sastoji se od podruma, prizemlja, sprata i potkrovlja. Stambena površina sa lokalom je 200m2. Lokal je sa ulične strane sa izlogom i mokrim čvorom. Na visokom prizemlju je jedna stambena jedinica u funkciji 2.0 stana. Na prvom spratu je druga stambena jedinica u funkciji 3.0 stana sa 4 terase. Potkrovlje sa 2 terase je u sivoj fazi. Kuća je delom renovirana, zahteva izvesna ulaganja. Pogodna za udoban život višečlane porodice kao i funkciju stambeno-poslovnog objekta obzirom da se nalazi na dobroj lokaciji u prometnoj ulici sa više poslovno-stambenih objekata. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

105.000 €
Agencije za nekretnine | Vesta Nekretnine Vera Aloric Pr