Nekretnine: Agencije za nekretnine | Property Broker

Property Broker


Broj u registru posrednika : 793
Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 81 lokal 7a
Telefon: (064) 112-4284
Telefon 1: (064) 112-4284
Web sajt
www.propertybroker.rs
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Olive na V spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristup kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

134.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Belgrade Waterfront - BW Riviera, na prvoj liniji luksuza! U ponudi svetao, prostran stan na 13. spratu sa direktnim pogledom na reku. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na veliku terasu od 35m2, dve spavaće sobe od kojih je jedna master, dva kupatila, vešernice i garderobera. Dvostrano orijentisan stan sa terasom koja je pozicionirana ugaono. BW Riviera je smeštena u prvom redu do reke, sa direktnim pristupom Sava Promenadi, odmah do Kule Beograd, novog simbola prestonice. Osim savršenog okruženja, BW Riviera poseduje najluksuzniji nivo sadržaja za potpuno rasterećen i ispunjen život unutar same zgrade. Ovde vas očekuje wellness i spa centar sa recepcijom, juice barom, bazenom, teretanom, saunom i ostalim opuštajućim spa uslugama. Bez posredničke nadoknade za kupce. Prodaja stanova Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, stanovi Beograd

945.888 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Pančićeva
|

U ponudi stan na Dorćolu u Pančićevoj ulici. Nalazi se na III spratu. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne sobe, odvojene kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, kupaila i lođe. Stan ima i pripadajući podrum. Izvorno stanje stana, veoma adaptilan, odličan raspored. Zgrada ima dva lifta, okružena je zelenilom i oko zgrade ima parking. U blizini se nalaze svi potrebni sadržaji škole, vrtići, marketi, Dunavski kej. Odlična povezanost sa drugim delovima grada. Kalemegdan se nalazi na par minuta šetnje. Posrednička naknada koju plaća kupac iznosi 2%

230.000 €
Garaža | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Tetovska
|

Na prodaju garažno mesto u novogradnji u Tetovskoj ulici. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 750 eura.

22.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Tetovska
|

U ponudi stan na prizemlju u Tetovskoj ulici u novogradnji. Stan se sastoji od: predsoblja, prostrane dnevne sobe sa izlazom na privatnu terasu, trpezarije, odvojene kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila. Stanu pripada terasa od 79m2 sa natkrivenim jednom delom od 25m2. Odličan kvalitet gradnje, veoma prostran i funkcionalan stan, u svakoj sobi postoji klima uređaj. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada, u blizini se nalazi Autokomanda, Šumice, kao i svi potrebni sadržaji. U oglašenu cenu stana su uračunati bela tehnika, baštenska garnitura i ugradni elementi. Postoji mogućnost kupovine dva garažna mesta po ceni od 20.000 eura po garažnom mestu. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%

313.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Bokeljska
|

U prilici smo da vam ponudimo komforan, trosoban stan na Autokomandi pogodan za poslovni prostor. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, toaleta, prostrane dnevne sobe koja ima direktan pristup terasi, hodnika iz kojeg se ulazi u preostale dve sobe, kupatila i kuhinje sa ostavom. Postoji mogućnost zakupa dva garažna mesta po ceni od 80eur (po garažnom mestu). Odlična lokacija, dobra povezanost sa ostalim delovima grada. Blizina autoputa i brojnih autobuskih stajališta. Posrednička nadoknada, koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

900 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Ivy na VII spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristum kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

193.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Uskoro useljiv stan u naselju Beograd na vodi, zgrada BW Eterna. Po strukturi trosoban, useljiv do kraja godine. Izuzetna lokacija zgrade uz Savski park, cena po kvadratu 3.747 e/m2. Stan se nalazi na III spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, garderobera i vešernice. Stan je orijentisan ka parku, većina prostorija ima direktan pogled na Savski park. Dvostrana orjentacija, odličan raspored. Rok završetka izgradnje je poslednji kvartal ove godine! Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu od 25.000,00EUR. U ovoj prodaji zastupamo vlasnika - fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.

352.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Olive na X spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristum kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

185.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U prestižnom naselju Beograd na vodi, u zgradi Aurora nudimo odličan, kompletno namešten stan na 11. spratu. Stan se sastoji od: dnevnog boravka sa trpezarijskim delom, kuhinje, spavaće sobe, kupatila, vešernice i terase sa izuzetno lepim pogledom. Odmah useljiv. Lepo osvetljen, odlična pozicija u naselju, između parka i reke. Kompletno opremljen novim, modernim nameštajem i belom tehnikom. U cenu stana je uračunato i pripadajuće parking mesto u garaži objekta. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.

1.300 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

BW Victoria - nova premium zgrada na samoj obali reke sa direktnim pristupom Sava Promenadi. Stan se nalazi na 15. spratu, trostrano je orijentisan gleda i na reku, Kulu i grad. Sastoji se od: predsoblja, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i direktnim izlazom na terasu, četiri spavaće sobe, dva kupatila, toaleta, ostave i vešernice i još jedne terase. Velike staklene površine od poda do plafona, orijentacija je jugozapadna, veoma svetao, osunčan, sa fantastičnim pogledom na reku. Stan ima dve terase od 26m2, koje su povezane neprohodnim delom koja se pruža čitavnom spoljnom dužinom stana. Na prvom spratu BW Victoria se nalazi spa zona za stanare, osmišljena kao idealno mesto za odmor i rekreaciju. Spa centar obuhvata unutrašnji bazen sa pogledom na reku, saunu, savremenu teretanu i svlačionicu sa tuševima. Residential club, koncipiran po principu business lounge-a, takođe je smešten na prvom spratu, a stanari ovde mogu da organizuju poslovne i privatne sastanke. Prodavnice, kafići i restorani, koji se nalaze se u prizemlju zgrade. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža - projektovana kao kružni sistem sa više polunivoa koji su spojeni i imaju zajednički ulaz. Direktna prodaja, bez posredničke nadoknade za kupce! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, Belgrade Waterfront apartments, Продажа квартир в Белграде

900.888 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Tošin bunar - Tošin bunar
|

U ponudi svetao i prostran stan u zgradi u kompleksu New Minel. Stan se nalazi na V spratu i sastoji se od: predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, terase, dve spavaće sobe i dva kupatila. Stan je kompletno opremljen belom tehnikom i kvalitetnim nameštajem. U cenu zakupa je uračunato i jedno garažno mesto. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Blizina marketa, AirPort City-ja, brojnih sedišta korporacija i firmi. Nova zgrada, uredna, okružena zelenilom sa lepim unutrašnjim dvorištem. Alu-drvo stolarija, klima uređaji. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.

1.300 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U zgradi Metropoltan, u naselju Beograd na vodi, nudimo vam vrlo lep i kompletno opremljen dvosoban stan. Opremljen je kvalitetnim, modernim nameštajem i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, terase, kupatila, spavaće sobe i vešernice. Odmah useljiv. U cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto. Izuzetno svetao i funkcionalan. Odmah useljiv. Jedna od najbolje izvedenih zgrada u naselju Belograd na vodi, pozicionirana na samo par minuta od Kalemegdana ili Kule Beograd, neposredno do reke Save. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.

1.350 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Olive na XI spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristup kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

152.888 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Olive na XI spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, toaleta i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristum kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

280.888 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Podgorička
|

U najbližem okruženju Hrama, u lepoj predratnoj zgradi prodajemo ovaj funkcionalan stan. Sastoji se od: predsoblja, kupatila, ostave, wc-a, komotne dnevne sobe, spavaće sobe i odvojene kuhinje. Salonska visina, lepo očuvan mermerni ulaz. Kvalitetna gradnja, vanstandardna debljina zidova, odlična termoizolacija. TA grejanje. Na korišćenje stanarima zgrade dostupno je ograđeno dvorište. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%

135.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Olive na VI spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristup kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

135.888 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Olive na X spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristum kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

195.888 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Olive na VIII spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristum kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

140.888 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Olive na I spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristup kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

134.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Beograd na vodi, izuzetan stan u zgradi BW Simfonija sa lepim pogledom na unutrašnje dvorište. Veoma svetao, funkcionalan, prostran. Nalazi se na 12. spratu i sastoji se od ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, vešernice i terase. Kompletno opremljen novim, modernim i kvalitetnim nameštajem i belom tehnikom. Odmah useljiv. U cenu zakupa je uračunato i garažno mesto. CG, dva klima uređaja, usisivač, mašina za pranje veša, mašina za sušenje. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

1.300 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Izdajemo lux stan u prestižnom kompleksu Beograd na vodi, u zgradi Verde. Stan se sastoji od dnevno-trpezarijskog dela sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, vešernice kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. U cenu stana uključeno je i pripadajuće garažno mesto u garaži objekta. Prostran, svetao, odličan pogled, kompletno namešten novim i kvalitetnim nameštajem i belom tehnikom. Mogućnost korigovanja cene zakupa za tromesečno plaćanje unapred. Sa terase se pruža pogled i na reku. Dozvoljeni kućni ljubimci. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% mesečne zakupnine. Odmah useljiv. Izdavanje stanova Beograd, stanovi Beograd na vodi, квартиры в аренду в Белграде

1.500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Izdajemo lux stan u prestižnom kompleksu Beograd na vodi, u zgradi Verde. Stan se sastoji od dnevno-trpezarijskog dela sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, vešernice kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. U cenu stana uključeno je i pripadajuće garažno mesto u garaži objekta. Prostran, svetao, odličan pogled, kompletno namešten novim i kvalitetnim nameštajem i belom tehnikom. Mogućnost korigovanja cene zakupa za tromesečno plaćanje unapred. Sa terase se pruža pogled i na reku. Dozvoljeni kućni ljubimci. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% mesečne zakupnine. Slobodan i odmah useljiv. Izdavanje stanova Beograd, stanovi Beograd na vodi, квартиры в аренду в Белграде

1.500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

BW Lumia useljivo ove godine, izuzetna lokacija zgrade uz Savski park, cena po kvadratu 3.708/m2 sa PDV-om. Stan se nalazi na VII spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Stan je orijentisan ka Savskom parku i svaka prostorija ima direktan pogled na Savski park. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, pogodan za porodicu. Rok završetka izgradnje 2024. godina. Bez posredničke nadoknade za kupce

433.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

BW Quartet useljivo ove godine, izuzetna lokacija zgrade uz Savski park, cena po kvadratu 3.765 e/m2. Stan se nalazi na III spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, garderobera i vešernice. Stan je orijentisan ka reci, svaka prostorija ima direktan pogled na Savski park. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, pogodan za porodicu. Rok završetka izgradnje 2024. godina. Bez posredničke nadoknade za kupce

446.888 €
Stan | Beograd - Voždovac - Medaković 2 - Radovana Simića Cige
|

U ponudi stan na Medakoviću II, u ulici Radovana Simića Cige. Stan se nalazi na II spratu i sastoji se: predsoblja, dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, zastakljene lođe i terase. Odlična lokacija stana, u blizini se nalaze svi potrebni sadržaji, odlična povezanost sa drugim delovima grada. Uknjižen, odmah useljiv. Vrlo funkcionalan i adaptibilan. Dobra povezanost sa svim delovima grada. Centralno grejanje, izvorno stanje. Javni parking oko zgrade, zgrada ima dva lifta. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.

129.900 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Zgrada BW Rima- nudimo odličan stan na 5. spratu sa pogledom na Galeriju i reku. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i direktim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Stan je vrlo svetao i funkcionalan, odličan kako za život tako i kao investiciona kupovina. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. BW Rima će se nalaziti prekoputa TC Galerija, i imaće odličan pogled kako na grad tako i na reku. U blizini se osim Galerije nalaze i BW Kula, Sava Promenada. Bez posredničke nadoknade za klijente! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, Belgrade Waterfront apartments, Продажа квартир в Белграде

223.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Zgrada BW Rima- nudimo odličan stan na 7 . spratu sa pogledom na Galeriju i reku. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i direktim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Stan je vrlo svetao i funkcionalan, odličan kako za život tako i kao investiciona kupovina. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. BW Rima će se nalaziti prekoputa TC Galerija, i imaće odličan pogled kako na grad tako i na reku. U blizini se osim Galerije nalaze i BW Kula, Sava Promenada. Bez posredničke nadoknade za klijente! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, Belgrade Waterfront apartments, Продажа квартир в Белграде

224.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi garsonjera u zgradi BW Nika. Sastoji se od: ulaznog hodnika, kombinovanog dela sa kuhinjom, kupatila, terase i vešernice. Odlična pozicija, pogled na Apollo centar. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Izaberite život u savršenoj formi na korak od najmodernijeg sportskog centra BW Apollo sa zatvorenim bazenom, modernom teretanom, spa centrom, kafićem i specijalnim programima za decu. Bez posredničke nadoknade za klijente! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, Belgrade Waterfront apartments, Продажа квартир в Белграде

174.888 €
Stan | Beograd - Stari grad - Zeleni venac - Maršala Birjuzova
|

U ponudi stan na odličnoj lokaciji u ulici Maršala Birjuzova koji se izdaje kao poslovni prostor. Stan se sastoji od tri prostorije - kancelarije, predsoblja, čajne kuhinje, dva kupatila i pripadajućeg dvorišta. Stan se koristio kao škola za strane jezike, a pogodan je kao kancelarija za IT firmu, konsultantsku delatnost, turističku agenciju, kozmetički salon, predstavništvo, agenciju, call centar i slično. U svakoj kancelariji se nalazi klima uređaj, grejanje je EG, mesečni troškovi veoma niski. Prostor je topao, u mirnom kraju, na 5 minuta od ulice Kneza Mihaila. Prozori okrenuti ka ulici su već brendirani, moguće ih je rebrendirati sopstvenom reklamom koja je osvetljena noćnom rasvetom koja se pali na senzor. Prostor ima ambijentalnu plafonsku muziku. Prostor ima čak 3 nezavisna ulaza, što mu omogućava da se koristi kao kombinacija za stanovanje i poslovnu delatnost. U slučaju zakupa za život zakupodavac bi opremio potrebnim stvarima stan uz korekciju cene. Jedan od tri ulaza je iz prelepog parka Vojvode Vuka( Topličin venac). Posrednička provizija koju plaća zakupac iznosi 50% od jedne mesečne zakupnine.

1.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Miloja Đaka
|

Stan sa baštom u ulici Miloja Đaka na Dedinju. Nalazi se u prizemlju novije zgrade. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe, trpezarije sa kuhinjom, dve spavaće sobe od kojih jedna ima zasebno kupatilo sa đakuzijem, još jedno kupatilo i terase koja izlazi u privatno dvorište površine veličine 1 ar. Veoma kvalitetna gradnja, stan uređen po visokim standardim. Prvoklasni parket, švedske vodootporne boje za zid, centralno grejanje. Uz stan se prodaje i apartman od 24m2 kojem se pristupa iz dvorišta i koji trenutno služi kao magacin, ali može funkcionisati kao zasebna celina jer ima sopstveno kupatilo i zaseban ulaz iz zgrade. Cena apartmana je 30.000 eura. U oglašenu cenu stana je uračunato dvorište od 1 ara i parking mesto ispred zgrade. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene

350.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Cara Iraklija
|

U ponudi odličan, kompletno opremljen četvorosoban stan smešten u prestižnom delu Dedinja. Idealan za one koji traže udobnost i prostranost. Stan zauzima ceo sprat i nudi izuzetnu privatnost. Ulazni hodnik vodi u prostrani dnevni boravak sa prirodnom svetlošću i direktnim pristupom terasi koja pruža spektakularan otvoren pogled. Sadrži potpuno opremljenu kuhinju sa ostavom, dva kupatila, prostrani hodnik sa ugradnim garderoberima i tri komotne spavaće sobe, sve sa pristupom zajedničkoj terasi. Dodatni komfor pruža velika garaža od 31m2 u prizemlju zgrade, sa dovoljno prostora za parkiranje dva vozila. Grejanje je etažno, na struju, a u stanu se nalaze i klima uređaj i električne roletne. Odmah useljiv, vrlo svetao i funkcionalan. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

2.500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi odličan stan na kaskadi u zgradi BW Sole. Stan se nalazi na 14.spratu i sastoji od: prostranog dnevnog boravka sa izlazom na dve terase, trpezarije, kuhinje, četiri spavaće sobe, tri kupatila, toaleta i vešernice. Zbog svoje pozicije i spratnosti, pogodan kako za poslovni prostor, tako i za život. Uz stan se može kupiti više garažnih mesta. BW Sole se nalazi između TC Galerija i Savskog parka. Stan je trostrano orijentisan tako da gleda i ka reci i ka gradu. Bez provizije za kupce! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi

702.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi stan na 9.spratu zgrade BW King`s Park na ugaonoj poziciji sa pogledom na Savski park. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe koja izlazi na terasu, kuhinje sa trpezarijom, četiri spavaće sobe od kojih master spavaća soba ima zasebnu terasu, četiri kupatila i vešernice. Terase su orijentisane ka Savskom parku i ka gradu. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaće prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za kupce!

698.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Kneza Miloša
|

Atraktivan stan, smešten na ekskluzivnoj lokaciji u jednom od najnovijih i najmodernijih kompleksa Kneza Miloša Residence. Kompletno i luksuzno opremljen novim i modernim nameštajem, kao i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, kombinovane sobe sa kuhinjom i kupatila. Pogled na zelenilo, Obezbeđenje i recepcija 24/7. Sofisticirana zgrada sa perfektno urađenim završnim radovima, luksuzne izgradnje sa italijanskim materijalima u okviru koje se nalazi raskošan spa centar (zatvoren veliki bazen, sauna, tursko kupatilo, teretana), francuska pekara, apoteka, Idea organic i Idea residence. Odmah useljiv Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

900 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Odmah useljiv stan u zgradi BW Simfonija sa pogledom na reku. Veoma svetao, dvostrano orijentisan, funkcionalan. Nalazi se na 4. spratu. nove zgrade sa recepcijom i obezbeđenjem. Sastoji se od ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, dva kupatila, vešernice i terase. Stan se izdaje potpuno namešten kvalitetnim nameštajem i kompletnom belom tehnikom. U cenu zakupa je uračunato i garažno mesto. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

1.600 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 65 - Tadije Sondermajera
|

U naselju zatvorenog tipa "Wellport" na odličnoj lokaciji na Novom Beogradu, nudimo izvanredan četvorosoban stan koji je odmah useljiv. Ovaj prostrani stan sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, velike lođe, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. U okviru naselja imate pristup privatnom parku, teretani na otvorenom i kutku za kućne ljubimce. Za zabavu su tu šahovski stolovi i dečje igralište prilagođeno najmlađima. Blizina svih ključnih objekata, banke, prodavnica, restorana, AirPort City-ja. Podno grejanje u kupatilu i centralno grejanje na kalorimetre u ostalim prostorijama. Postoji mogućnost dodavanja kuhinje, bele tehnike i ugradnih garderobera po želji zakupca. U cenu su uključena i dva garažna mesta u garaži objekta. Ovaj stan takođe predstavlja izvrsnu opciju i kao poslovni prostor za različite delatnosti poput IT kompanija, advokatskih kancelarija ili kozmetičkih salona. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

1.700 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Izuzetan stan u zgradi BW Simfonija. Prelep pogled na reku, Kalemegdan i grad. Stan se nalazi na 14. spratu i sastoji se od ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, tri kupatila, vešernice i terase. Dvostrano je orijentisan sa pogledom na reku. Stan se izdaje polunamešten, opremljen je kuhinjskim elementima i ugradnim plakarima. Mogućnost zakupa garažnog mesta po ceni od 100 eura. Zakupodavac je pravno lice, cena zakupa je 18eura/m2 uvećana za iznos pripadajućeg PDV-a koji plaćaju i fizička i pravna lica. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

2.520 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U zgradi Metropoltan, u naselju Beograd na vodi, nudimo vam vrlo lep i kompletno opremljen dvosoban stan. Opremljen je kvalitetnim, modernim nameštajem i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, terase, kupatila, spavaće sobe i vešernice. Odmah useljiv. Uz stan je obavezna kupovina garažnog mesta po ceni od 25.000 eura. Izuzetno svetao i funkcionalan. Odmah useljiv. Jedna od najbolje izvedenih zgrada u naselju Belograd na vodi, pozicionirana na samo par minuta od Kalemegdana ili Kule Beograd, neposredno do reke Save. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2%.

260.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Na prodaju odmah useljiv studio u naselju Beograd na vodi, zgrada BW Aurora. Vrlo svetao stan, nalazi se na 6. spratu, sa predivnim pogledom na park. Sastoji se od: ulaznog hodnika i odvojene kuhinje, kombinovane sobe, terase, vešernice i kupatila. Lep raspored, odlicna pozicija u naselju, između parka i reke. Lepa zgrada, uredan ulaz, tri lifta. Recepcija, obezbedjenje 24/7. Stan se prodaje opremljen nameštajem sa fotografije i kompletnom belom tehnikom, a uz stan se prodaje i garažno mesto od 12m2 po ceni od 25.000,00 eura. Uknjižen. CG na kalorimetre, klima uređaj. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.

175.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Rableova
|

Posebna ponuda, u Rableovoj ulici prekoputa kafića Franšiza. Stan se sastoji od dve jedinice koje funkcionišu kao dva odvojena stana. Uknjiženo kao jedna stambena jedinica. Nalazi se u potkrovlju na nivou trećeg sprata i prodaju se zajedno. Obe jedinice su iste strukture i sastoje se od: ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje, dve spavaće sobe i kupatila. Svetle, funkcionalne prostorije sa prelepim pogledom na obližnji park, na odličnoj lokaciji u blizini svih potrebnih sadržaja. Odlična povezanost sa svim delovima grada. U blizine sa nalaze parkovi, autobuska stajališta, Maxi 24/7, vrtići, škole. Odlična prilika za investiciju, na odličnoj lokaciji, pristup svim potrebnim sadržajima. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene.

205.800 €
Kuća | Beograd - Barajevo - Lisović - Palih boraca
|

Prodajemo modernu kuću od 208 m2 sa 46 ari placa u neposrednoj blizini Beograda. Kuća je izuzetno kvalitetno građena s naglaskom na udobnosti i efikasnost. Visokokvalitetna toplotna izolacija, aluminijumska stolarija sa komarnicima, video nadzor i alarm pružaju potpunu sigurnost. Kuća se sastoji od prostrane dnevne sobe sa visokim plafonima, odvojene kuhinje sa ostavom, tri spavaće sobe od kojih je jedna master sa sopstvenim kupatilom, ukupno 3 mokra čvora. Raznovrsne opcije grejanja uključuju toplotne pumpe, gas ili kamin, uz podno grejanje u celoj kući za maksimalnu udobnost. Kuća ima pristup asfaltnom putu bez prepreka, gradska voda, trofazna struja, gromobran i druge pogodnosti. Dodatni pomoćni objekat i garaža pružaju dodatni prostor i praktičnost. U blizini su jezero Duboki potok i planina Kosmaj za dodatne rekreativne aktivnosti. Kuća se prodaje potpuno nameštena, pružajući novim vlasnicima gotov dom za useljenje. Cena nije fiksna. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.

430.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 28 - Bulevar Milutina Milankovića
|

U ponudi odličan kompletno opremljen dvosoban stan, na Novom Beogradu u ulici Milutina Milankovića. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, terase, kupatila. Stan je odmah useljiv, pet-friendly. Dozvoljene su mali psi. Svetao, prostran, vrlo funkcionalan. Javni parking ispred zgrade. Kompletno namešten, kompletna bela tehnika, internet i kablovska. CG, lift, klima uređaj. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

600 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi penthaus na 15.spratu zgrade BW King`s Park na ugaonoj poziciji sa pogledom na Savski park. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe koja izlazi na terasu, kuhinje sa trpezarijom, tri spavaće sobe od kojih master spavaća soba ima zasebnu terasu, tri kupatila i vešernice. Terase su orijentisane ka Savskom parku i ka gradu. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaće prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za kupce!

837.888 €
Kuća | Beograd - Barajevo - Lipovica - Partizanska
|

Izuzetna kuća nadomak Beograda u naselju Stara Lipovica. Kuća se satoji iz tri nivoa, na 12 ari placa, sa predivnim dvorištem i garažom. Prvi nivo: Ulazni hodnik, kupatilo, predsoblje, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom u kojoj visina ide i do 6 metara. Iz dnevnog boravka izlazi se na ogromnu terasu sa otvrenim pogledom, koja se sastoji iz 2 dela i u funkciji je letnje kuhinje i trpezarije. Iz predsoblja vode stepenice na drugi nivo. Drugi nivo: Ovo je praktično izdvojen spavaći deo. Iz hodnika se ulazi u dve spavaće sobe sa garderoberima i u kupatilo u koje se može ući i iz jedne spavaće sobe. Istim stepenicama se ide na galeriju. Galerija: Prostran otvoren prostor koji ima pogled na dnevnu sobu i trpezariju Ovaj deo se uglavnom koristio kao radni deo, takođe kao prostor za odmor i rekreaciju. Suteren: Stepenice iz dnevnog boravka vode u suturen, koji zbog konfiguracije terena je pravo prizemlje. U ovom delu se nalazi dnevni boravak iz kojeg se izlazi u dvorište, kupatilo, spavaća soba, ostava i dve prosotrije koje su služile za različite namene. U samom dvorištu se nalazi i prostrana garaža koja je uračunata u oglašenu cenu. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2%.

350.000 €
Lokal | Beograd - Savski venac - Savski trg - Pristanište - Balkanska
|

U samom centru grada, na uglu Lomine i Balkanske ulice u Tržnom centru u ponudi je izuzetan lokal. Nalazi se na prvom spratu od ukupno dva, površine 81m2, uknjižen. Pogodan za razne delatnosti (kancelarije, saloni lepote, predstavništva, adv. kancelarije). Lokal je na dva nivoa, što daje dodatne mogućnosti za uređenje prostora za budućeg vlasnika. Na prvom nivou se nalaze dve prostorije, od toga jedna velika (visina plafona 3.8m) i jedna mala prostorija, kuhinja i mokri čvor. Na drugom nivou se nalazi otvoreni prostor, sa ugrađenim plakarima. Unutrašnja stolarija i stepenište je od hrastovog drveta. Kao posebna pogodnost postoji mogućnost parkiranja u dvorištu tržnog centra za budućeg kupca. Vrlo funkcionalan i adaptibilan. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene lokala.

199.000 €
Kuća | Beograd - Savski venac - Dedinje - Miloja Đaka
|

Prostrana kuća u naselju Dedinje, pogodna za poslovne potrebe, predstavništvo ili rezidenciju. Nalazi se u elitnoj rezidencijalnoj zoni na Dedinju, u neposrednoj blizini velikog broja ambasada i diplomatskih predstavništava. Sastoji se iz četiri nivoa, sa dva odvojena ulaza. Na svakom spratu se nalazi veći broj prostorija koje budući zakupac može prilagoditi svojim potrebama. Kuća poseduje prostarnu garažu i parking mesta za više vozila. Dvorište ogradjeno, veličine 10 ari. Vrlo svetla, prostrana. Odmah useljiva. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

7.500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U zgradi BW Sole izdajemo odličan, two bedroom stan na IV spratu. Stan se sastoji od: velikog dnevnog boravka sa trpezarijskim delom, kuhinje, terase, spavaće sobe, kupatila, vešernice, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Odličan raspored, vrlo svetao i sunčan stan. Pogled na Kulu! U procesu je opremanja, u oglašenu cenu u stan će biti ubačeni kuhinjski elementi, bela tehnika kao i ugradni plakari. Pogodan kako za život, tako i kao poslovni prostor. Odmah useljiv. U oglašenu cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto u garaži objekta. Recepcija, lobi, fizičko-tehničko obezbeđenje, video nadzor. Blizina TC Galerija, Kule Beograd, Kule Skyline, brojnih prodavnica i marketa, apoteka. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

1.450 €
Poslovni prostor | Beograd - Novi Beograd - Novi Merkator - Bulevar Mihajla Pupina
|

Najpoželjnija poslovna lokacija na Novom Beogradu. Neposredna blizina svih važnih tačaka. Prostran kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi. Može da funkcioniše kao open space ili kao odvojene kancelarije. Vrhunska oprema, ventilacija i infrastruktura. Cena poslovnog prostora je 20eura/m2 + 3.5e/m service charge sa svim troškovima. Moguć zakup više garažnih mesta. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od jedne mesečne zakupnine.

3.680 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi stan u zgradi BW Quartet u Beogradu na vodi. Stan se nalazi na 1. spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, izlaza na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila, vešernice, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, sa prelepim pogledom na park. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS. Planirani rok za završetak radova je kraj ove godine. Uskoro useljivo! Mogućnost kupovine više garažnih mesta uz doplatu. Zbog svoje spratnosti, pogodan kako za život, tako i kao investicija - poslovni prostor. Pogled na park i reku. Bez posredničke nadoknade za kupce! Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi

434.888 €
Agencije za nekretnine | Property Broker