Nekretnine: Agencije za nekretnine | Property Broker

Property Broker


Broj u registru posrednika : 793
Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 81 lokal 7a
Telefon: (064) 112-4284
Telefon 1: (064) 112-4284
Web sajt
www.propertybroker.rs
Stan | Beograd - Novi Beograd - Tošin bunar - Tošin bunar
|

Dolce Vita- premium stambeno-poslovni kompleks na Novom Beogradu u okviru kojeg nudimo stan na sedmom spratu, jugozapadno orijentisan koji se sastoji od: predsoblja, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, hodnika, tri spavaće sobe, tri kupatila, ostave i dve terase ukupne površine 30,85 m2 na koje imaju izlaz sve sobe u stanu. Zgrada Dolce Vita će se nalaziti na raskrsnici Milutina Milankovića i Tošinog bunara, u prednjem delu novogradnje će se nalaziti luksuzni hotel sa 5 zvezdica, Stanari zgrade će imati pristup raznim sadržajima kao što su: Spa centar, igraonica za decu, parkić, teretana, restoran, bazen sa otvorenim pogledom, teniski teren. Garaža je na tri nivoa sa punjačima za elektirčna vozila, ostavama i prostorijama za bicikla. Poseban plan otplate za kupce u izgradnji na šest rata koje prate tokove gradnje. Mogućnost kupovine garažnog mesta.

813.351 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Tošin bunar - Tošin bunar
|

Dolce Vita- premium stambeno-poslovni kompleks na Novom Beogradu u okviru kojeg nudimo stan na šestom spratu, južno orijentisan koji se sastoji od: predsoblja, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, hodnika, tri spavaće sobe dva kupatila, i terase od 24 m2 na koju imaju izlaz sve sobe u stanu. Zgrada Dolce Vita će se nalaziti na raskrsnici Milutina Milankovića i Tošinog bunara, u prednjem delu novogradnje će se nalaziti luksuzni hotel sa 5 zvezdica, Stanari zgrade će imati pristup raznim sadržajima kao što su: Spa centar, igraonica za decu, parkić, teretana, restoran, bazen sa otvorenim pogledom, teniski teren. Garaža je na tri nivoa sa punjačima za elektirčna vozila, ostavama i prostorijama za bicikla. Poseban plan otplate za kupce u izgradnji na šest rata koje prate tokove gradnje. Mogućnost kupovine garažnog mesta.

512.366 €
Garaža | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Duplo garažno mesto u garaži ispod zgrada Vista i Parkview, Belgrade Waterfront. Cena je sa uračunatim računima. Obezbeđenje, video nadzor, ulaz samo sa karticom. Depozit 50e. Posrednička nadoknada 50%

180 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Tošin bunar - Tošin bunar
|

Dolce Vita- premium stambeno-poslovni kompleks na Novom Beogradu u okviru kojeg nudimo stan na četvrtom spratu, orijentisan jugozapadno koji se sastoji od: predsoblja, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe dva kupatila, ostave i terase od 19,94 m2. Zgrada Dolce Vita će se nalaziti na raskrsnici Milutina Milankovića i Tošinog bunara, u prednjem delu novogradnje će se nalaziti luksuzni hotel sa 5 zvezdica, Stanari zgrade će imati pristup raznim sadržajima kao što su: Spa centar, igraonica za decu, parkić, teretana, restoran, bazen sa otvorenim pogledom, teniski teren. Garaža je na tri nivoa sa punjačima za elektirčna vozila, ostavama i prostorijama za bicikla. Poseban plan otplate za kupce u izgradnji na šest rata koje prate tokove gradnje. Mogućnost kupovine garažnog mesta.

550.644 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 23 - Bulevar Milutina Milankovića
|

U ponudi stan na odličnoj lokaciji na Novom Beogradu, u ulici Milutina Milankovića. Stan je renoviran, nalazi na 3. spratu zgrade sa dva lifta i sastoji se od: dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i dve lođe. Stan je prostran, funkcionalan, odlična prilika za investiciju. U blizini se nalaze vrtići, škole, marketi kao i svi ostali potrebni sadržaji za život. Odlična povezanost sa svim delovima grda. Uz stan je moguće kupiti i garažu po ceni od 20.000,00 EUR. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.

220.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Bulevar Kralja Aleksandra
|

U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na II spratu u lameli B, orijentisan prema Bulevaru Kralja Aleksandra. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, dva kupatila i terase koja gleda na Bulevar. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!

394.500 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Bulevar Kralja Aleksandra
|

U ponudi penthaus u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na IX spratu u lameli A, trostrano je orijentisan i ima terasu od 60m2 koja se pruža čitavom dužinom stana. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, tri spavaće sobe, tri kupatila i terase od 60 m2. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!

1.117.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Bulevar Kralja Aleksandra
|

U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na 8. spratu, orijentisan prema Bulevaru Kralja Aleksandra. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, dva kupatila i terase od 20 m2 koja se nalazi duž strane stana koja gleda prema bulevaru. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!

454.500 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Bulevar Kralja Aleksandra
|

U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na III spratu, dvostrano orijentisan. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, terase, dve spavaće sobe, dva kupatila. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!

417.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Molerova
|

U srcu Vračara, u Molerovoj ulici nudimo vrlo interesantan stan. Staklena bašta pružiće vam magične trenutke u svim godišnjim dobima. Sastoji se od: predsoblja, dve spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, 2 kupatila, lođe i predivne staklene bašte. Klima, CG, kamin u funkciji. Prodaje se kompletno namešten. Opremljen je najkvalitetnijim nameštajem (Natuzzi garnitura u dnevnom boravku) i belom tehnikom. Odlična lokacija. Blizina Kalenić pijace, brojnih marketa, pošte, banke. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.

648.000 €
Agencije za nekretnine | Property Broker