Nekretnine: Agencije za nekretnine | Property Broker

Property Broker


Broj u registru posrednika : 793
Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 81 lokal 7a
Telefon: (064) 112-4284
Telefon 1: (064) 112-4284
Web sajt
www.propertybroker.rs
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Novopazarska
|

U ponudi stan u kvalitetnoj novogradnji u Novopazarskoj ulici u blizini Kalenić pijace. Stan se nalazi na II spratu i sastoji se od prostrane dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe, dva kupatila, ostave i terase. Stan je namešten u međuvremenu, na oglasu su stare slike. Uz stan se izdaje parking mesto po ceni od 150 eura. Mirna ulica, u blizini se nalaze svi potrebni sadržaji, odlična povezanost sa drugim delovima grada. Grejanje centralno po potrošnji. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od jedne mesečne zakupnine.

1.700 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Nevesinjska
|

Posebna ponuda, u Nevesinjskoj ulici na samo par minuta od Hrama Svetog Save. Stan se sastoji od dve jedinice koje funkcionišu kao dva odvojena stana. Uknjiženo kao jedna stambena jedinica. Nalazi se na 8. i 9. spratu i prodaje se zajedno. Jedna jedinica se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, hodnika i zastakljene lodje. Druga jedinica se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe koja se nalazi na galeriji iznad kuhinje, kupatila, ostave i lodja. Svetle, funkcionalne prostorije sa prelepim pogledom na Hram, na gradsku panoramu, na odličnoj lokaciji u blizini svih potrebnih sadržaja. Na svega par minuta od Hrama, Slavije, odlična povezanost sa svim delovima grada. Održavana zgrada, uredan ulaz. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene.

260.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Nudimo prostran i svetao stan u naselju Beograd na vodi. Prelepo namešten stan sa pogledom na reku. Stan se nalazi na 23.spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje, prostranog dnevnog boravka sa direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila, vešernice. Vrlo funkcionalan, dvostrano orjentisan. Garažno mesto se prodaje uz stan po ceni od 25.000,00 eura. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.

381.000 €
Garaža | Beograd - Novi Beograd - Blok 67 (Belvil) - Jurija Gagarina
|

Izdajemo garažno mesto u zatvorenoj podzemnoj garaži ispod zgrade Neven. Ulaz pomoću kartice. Fizičko-tehničko obezbeđenje 24/7, protivpožarni sistem. Komotno mesto, sa dobrim prilazom. Troskovi se plaćaju dodatno. Depozit za karticu 50 e. Posrednička nadoknada 50%.

80 €
Stan | Beograd - Vračar - Neimar - Lamartinova
|

U ponudi stan u kvalitetnoj novogradnji u Lamartinovoj. Dvostran, lepo osvetljen. Stan se nalazi na 4. spratu i zauzima ceo sprat. Sastoji se od: prostranog dnevnog boravka u okviru kojeg se nalazi trpezarija, kuhinje, terase, dve spavaće sobe i dva kupatila. Upotrebljeni prvoklasni materijali kako u stanu tako i u hodnicima i na fasadi. Moderan projekat, savremena zgrada. Odlična lokacija, Neimar, blizina Autokomande, odlična povezanost sa ostalim delovima grada. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 25.000,00 eura. Posrednička nadoknada 2%.

397.800 €
Stan | Beograd - Stari grad - Skadarlija - Bulevar Despota Stefana
|

U ponudi stan za poslovni prostor na odličnoj lokaciji, na samo 2 minuta od Skadarlije i 5 minuta od centra. Stan se sastoji od dnevne sobe, kuhinje, tri sobe, kupatila i toaleta. Stan se izdaje kao poslovni prostor, ima zaseban ulaz od ostatka zgrade. Pored zgrade se nalazi javni parking. Odlična povezanost sa svim ostalim delovima grada. Blizina svih bitnih sadržaja. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50%.

1.500 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Veliki Mokri Lug - Predraga Tomića
|

U ponudi stan u odličnoj novogradnji u ulici Predraga Tomića. Stan se nalazi na 1.spratu, koji je na visina drugog sprata jer se ispod njega nalaze suteren i visoko prizemlje. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne sobe, kuhinje, dve spavaće sobe, toalera, kupatila i terase. Kvalitetna novogradnja, odličan raspored prostorija, Zgrada sa liftom, podno grejanje, ugradne roletne, klima uređaj u dnevnoj sobi. PVC stolarija, keramika. Očekivani rok useljenja je jun 2024. godine. Odlično naselje, porodičan miran kraj, u blizini se nalaze svi potrebni sadržaji, marketi, vrtići, škole. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene

140.250 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Prodajemo studio u jednoj od novijih zgrada u naselju Beograd na vodi, BW Aria. Nalazi se na 5. spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, kombinovane sobe sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, kupatila i vešernice. Stan se prodaje kompletno namešten, sa kuhinjskim elementima, belom tehnikom i ugradnim plakarima. Zgrada je u potpunosti završena, stan je odmah useljiv. Elegantni prostori i sofisticirani materijali za završnu obradu predstavljaju standardne specifikacije u čitavoj zgradi, garantujući osećaj istinske prefinjenosti, dok visina plafona od 2.8m dodatno ističe osećaj prostranstva u dnevnim i spavaćim sobama. Recepcija, fizičko i tehničko obezbeđenje, video nadzor 24/7. Orijentisan (jugo-istok). Vrlo svetao, funkcionalan i prostran. U oglašenu cenu stana se dobija i pripadajuća ostava od 2m2. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od ukupne cene stana.

192.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Ljube Tadića
|

Zgrada u izgradnji, u manjoj ulici u neposrednoj blizini Vitezova Karađorđeve Zvezde (blizina škole, prevoza, predškolskih ustanova, marketa, apoteka). Nudimo stan koji je po strukturi dvosoban, nalazi se na prizemlju i sastoji se od : predsoblja, kuhinje, dnevne sobe sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom RS. Ispred zgrade će biti parking sa 27 parking mesta. Odlična povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada. Spoljna stolarija PVC, keramika I klase domaćih proizvođača, grejanje etažno sa elektrokotlom domaće proizvodnje, demit fasada. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.

57.740 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Bulevar Kralja Aleksandra
|

U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na VII spratu u lameli B, orijentisan prema unutrašnjem uređenom dvorištu. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe, kupatila i terase. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Useljivo sredinom 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu od 35.000 eura. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Posrednička provizija koju plaća kupac iznosi 2%

263.100 €
Agencije za nekretnine | Property Broker