Nekretnine: Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O

Art nekretnine d.o.o.


Broj u registru posrednika : 339
Telefon: (011) 401-6236
Stan | Beograd - Zvezdara - Lion - Bulevar Kralja Aleksandra
|

Penthaus na Lionu.Bulevar Kralja Aleksandra,četvoroiposoban uknjižen stan od 138 m2 sa lepom terasom koja je okrenuta ka zelenilu. Izuzetno kvalitetna zgrada od crvene fasadne cigle.Stan je dvostrano orijentisan, izuzetno svetao.Sastoji je od prostranog dnevnog boravka,velike trpezarije i kuhinje i četiri spavaće sobe.Velika spavaća soba poseduje svoje kupatilo sa podnim grejanjem i veliki garderober.U stanu je takođe još jedno veliko kupatilo i plus mali gostinjski toalet.Stan ima ostavu i pripadajući podrum.Cg,lift. U stanu ostaju ugradna kuhinja i svi ugradni plakari.Po dogovoru i ostali deo nameštaja može ostati u stanu.Iza zgrade se nalazi veliki javni parking. Nekretnina za preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Jelena Krstić br.licence 1296 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .

398.500 €
Stan | Beograd - Stari grad - Gundulićev venac - Gundulićev Venac
|

Izdaje se dvosoban stan na Gundulićevom vencu. Ima dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju odvojenu šankom, odvojenu spavaću sobu, kupatilo i terasu. Grejanje je centralno. Ima klimu, internet. Zgrada ima video nadzor, interfon, lift. Odlicno pozicioniran. Tu su kafići, prodavnice, pijaca, Knez Mihajlova i Kalemegdan 10 min lagane šetnje. Ljubimci su dozvoljeni. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 01‚1/2620-734 SC05 .

750 €
Stan | Beograd - Voždovac - Jove Ilića
|

Namešten, 0.5, cg, novija gradnja, 5/5, lift, video nadzor. Na izuzetnoj i veoma traženoj lokaciji, preko puta FON-a nalazi se ovaj manji i ušuškan stan, izolovan od buke. Pozicioniran na 5 spratu novije i održavane zgrade ispred koje je parking van zone. Stan je kompletno namešten u modernom stilu. Merene pov. 27m². Sastoji se od hodnika, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjsko- trpezarijskim delom. Poseduje klimu, TV, veš mašinu, sudo-mašinu, hidromasažnu kadu, frizider, šporet, klik-klak ležaj, plakar. U neposrednoj blizini su FON, FPN, Saobraćajni fakultet,Viša elektrotehnička škola, SC Banjica, Vero, Lidl kao i Bajfordova šuma, idealna za rekreaciju. Odlična povezanost, linijama gradskog prevoza, sa ostalim delovima grada. Izdaje se na duži period. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 ZĐ08 .

500 €
Stan | Beograd - Vračar - Bulevar oslobođenja
|

Namešten, 0.5, III/IV, CG, klima, interfon, parking. U prilici smo da ponudimo nameštenu garsonjeru u urednoj i održavanoj zgradi, starije gradnje na Vračaru u neposrednoj blizini Karađorđevog parka. Stan se sastoji od predsoblja, kupatila, kuhinje sa trpezarijom i dnevne/spavaće sobe sa izlazom na terasu koja gleda na zelenu površinu. U dvorištu zgrade postoji parking mesto koje pripada vlasniku ovog stana. Mikrolokacija odlična, na samo par minuta od Karađorđevog parka, Veterinarskog i Medicinskog fakulteta, Hrama Svetog Save, Slavije, Autokomande.. U neposrednoj blizini su različite prehrambene prodavnice, restorani, banke i svi ostali sadržaji neophodni za svakodnevno nesmetano funkcionisanje. Odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan je za svaku preporuku. Izdaje se na duži period.Idealan za samca/samicu ili par. -Kućni ljubimci nisu dozvoljeni -Infostan, struja, internet - 90eur -Obavezan depozit Agencijska provizija 50% vrednosti jedne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262 0734 IK05 .

600 €
Stan | Beograd - Rakovica - Marička
|

Ova nekretnina se nalazi na idalnoj lokaciji, na samom početku Maričke, a na 200m od ulice Pilota Mihajla Petrovića, u uredno održavanoj zgradi. Stan je potpuno renoviran. Sastoji se od ulaznog hodnika, prostranog kupatila, kuhinje sa trpezarijom, dnevne i spavaće sobe. Kosine, koje počinju na visini 1,80m su samo na po dva zida dnevne i spavaće sobe. Grejanje je etažno, na struju. Dvostrano je orijentisan, suprotno od glavne ulice, sa pogledom koji nije zaklonjen drugim zgradama. U blizini su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život. Poseduje urednu dokumentaciju, ali nije uknjižen, tako da nije moguća kupovina putem kredita. Agencijska provizija 2% Agent: Ljiljana Rajkovic br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

67.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Poenkareova
|

Uknjižen, renoviran, prazan, EG, terasa, lođa, klima, internet, interfon, lift Odlično pozicioniran, dvostrano orijentisan, prazan stan u zgradi starije gradnje, preko puta kompleksa Novi Dorćol. Sastoji se od predsoblja iz koga se ulazi u sve prostorije, dve manje sobe jugozapadne orijentacije i jedne veće istočno orijentisane, kupatila, špaiza, kuhinje. Stan se izdaje isključivo za poslovni prostor, u završnoj je fazi renoviranja tako da postoji mogućnost dogovora sa Zakupcem u vezi uređenja. U neposrednom okruženju su banke, pošta, prodavnice... Linijama gradskog prevoza odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan se izdaje na duži period i useljiv je od 15.05 Napomena: Obavezan je depozit u visini jedne mesečne rente. Parking zonski-III zona Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 IK05 .

950 €
Stan | Beograd - Palilula - Centar - Bulevar despota Stefana
|

Namešten, 3.0, ta, renoviran, 2/4, lift, ostava, terasa, pet friendly. Odličan stan u blizini hale Pionir. Sastoji se od spavaće sobe, dnevne sobe, trpezarije, odvojene kuhinje, kupatila, ostave i terase. Kompletno je opremljen stvarima za svakodnevni život. U blizni su supermarketi, više linija gradskog prevoza. Dozvoljeni su kućni ljubimci. U cenu je uračunat infostan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .

750 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Paunova
|

Uknjižen stan građevinske površine 50m2, na VPR,( visina prvog sprata) Renoviran i prilagođen potrebama vlasnika Ulazni hol,dnevna soba,dve manje spavaće sobe,izdvojena kuhinja,kupatilo,pripadajuću podrum. Stan je u naselju koje je građeno po svim standardima kako gradnje tako i okruženja sa dosta zelenila i parking mesta za stanare. Cg, topla voda . U neposrednoj blizini škola brojni vrtići , marketi, TC Banjica , pijaca, Sportski centar , Paunov breg, fakulteti. Idealan za studente, manje porodice, odlična investicija .. Agencijska provizija 2% Agent: Smilja StojadinoviĆ br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 0112620734 .

110.000 €
Lokal | Beograd - Stari grad - Kalemegdan - Rige od Fere
|

Izdaje se lep, sređen lokal u jednoj od najlepših ulica na Dorćolu. Lokal ima jednu veću i jednu manju prostoriju, toalet. Grejanje na klimu. Opremljen je kao frizerski salon, ali po želji zakupca stvari mogu biti iznete. Moze se koristiti za razne namene. Jedan depozit. Agencijska provizija je 50% od prve mesečne zakupnine Sladjana Čadjenović br.licence 4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .

800 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Olimp - Despota Olivera
|

Na odličnoj lokaciji, u Bulevaru Kralja Aleksandra, kod “Petog parkića” u prizemlju solitera, nalazi se ovaj potpuno renoviran neuseljavan stan. Stan se izdaje prazan, sa kuhinjskim elementma. Sastoji se od ulaznog hodnika, jedne manje sobe od oko 7m2, kuhinje sa trpezarijom ( oko 6 m2) i velike sobe oko 20m2. Stan je pogodan i kao poslovni prostor. Uknjižen na 37m2, mereno 44m2 Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Rajković Ljiljana br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

470 €
Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O