Nekretnine: Agencije za nekretnine | Vinson Doo Novi Sad

Vinson doo Novi Sad


Broj u registru posrednika : 1085
Telefon: (064) 861-4567
Poslovni prostor | Novi Sad - Novi Sad - Sajam - Ćirpanova
|

Novi Sad, Sajam, ulica Ćirpanova. Predstavljamo odličan, nov poslovni objekat iz 4 etaže (suteren, prizemlje, sprat i potkrovlje). Nalazi se u neposrednoj blizini Sajma, Bulevara oslobođenja na odličnoj poziciji izolovanoj od gradske buke i gužve. SUTEREN ovog objekta čine dve komforne garaže, tehničke prostorije i velika višenamenska prostorija. PRIZEMLJE čini jedna velika celina (open space prostorija) sa kuhinjom i izlazom na terasu, toalet i ostava. Na SPRATU se nalaze dve kancelarije, rek soba i kupatilo. POTKROVLJE predstavljaju jedna velika kancelarija otvorenog tipa, kupatilo i terasa. 5 parking mesta ispred objekta. Klimatizovan. Ugrađen alarmni sistem, optički interent. Centralno podno grejanje na gas. Ugovor se sklapa sa pravnim licem. Na navedenu cenu se dodatno plaća PDV. Zakup na duži vremenski period. Useljiv odmah. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

5.000 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Centar - Svetozara Miletića
|

Novi Sad, Strogi centar grada, ulica Svetozara Miletića. Odličan, kompletno namešten trosoban dupleks stan nadomak pešačke zone. Ovaj lepo uređen i veoma svetao stambeni prostor čine dve etaže. Na donjoj etaži nalaze se dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, toalet i velika terasa. Drvene stepenice vode na gornju etažu na kojoj se nalaze još jedan dnevni boravak, druga spavaća soba i kupatilo sa tuš kabinom. Veš-mašina, klima, tv... Izdavanje na duži vremenski period ozbiljnim zakupcima bez kućnih ljubimaca. Useljiv od 01.05.2024. godine. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

550 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Lipov gaj
|

Novi Sad, Lipov gaj. Predstavljamo odličan, nov, neuseljavan petosoban stan u luksuznom stambeno-poslovnom kompleksu nadomak grada. Ovaj stambeni prostor čine ulazni hodnik, komforan i svetao dnevni boravak sa trepezarijskim delom, kuhinjom i ostavom, četiri spavaće sobe, od čega master soba poseduje svoje kupatilo sa tuš kabinom. Drugo kupatilo i ostava ( u funkciji vešernice ) su zasebno odvojeni. Velika terasa sa izlazom iz dnevnog boravka i trpezarijskog dela. Odlikuju ga visoki kvalitet gradnje i upotreba najkvalitenijih materijala i opreme; italijanska granitna keramika, hrastov Tarket parket, sedmokomorna spoljna stolarija... Stan se prodaje sa svim nameštajem i tehnikom prikazanim na fotografijama. Pozicioniran na II spratu zgrade sa liftom. Centralno grejanje sa ugrađenim kalorimetrima - plaća grejanja po utrošku. Prodajna cena je sa uračunatim pdv-om. Za kupce prvog stana postoji mogućnost povrata pdv-a. Mogućnost kupovine parking mesta u sklopu kolektivne garaže u suterenu zgrade. Useljiv po dogovoru. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

298.500 €
Plac | Novi Sad - Petrovaradin - Paragovo
|

Sremska Kamenica, Paragovo. Plac u građevinskom području. Struja, voda, gas. Asfalt na 5m od placa. Front 39m. Uknjižen. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

168.500 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Centar - Železnička
|

Novi Sad, Centar, ulica Železnička. Kompletno namešten jednoiposoban dvorišni stan u neposrednoj blizini pešačke zone, Pupinove palate, više poslovnih banaka i svih značajnih gradskih orijentira. Ovaj stambeni prostor čine dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa tuš kabinom i terasa. Dvorišno orijentisan. Pozicioniran u prizemlju zgrade starije gradnje. Navedena cena zakupa je sa uračunatim mesečnim računima. Odmah useljiv. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

620 €
Poslovni prostor | Novi Sad - Novi Sad - Novo Naselje
|

Novi Sad, Somborska rampa. Predstavljamo renoviran poslovni prostor u prizemlju kuće sa sopstevim ulazom. Ovaj prostor čine prijemni deo, jedna velika open space prostorija, dva sanitarna čvora i ostava. Grejanje na gas. U dogovoru sa zakupcem prostor može biti priveden nameni ( postavka rasvete i utičnica, pregrađivanje prostora ). Obezbeđen parking za 2-3 vozila. Useljiv po dogovoru. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

600 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Lipov gaj
|

Novi Sad, Lipov gaj. Kupovina od investitora! Predstavljamo potpuno nov koncept i definiciju komfora, specijalno osmišljen za udoban život savremene porodice. Izdvajamo iz ponude uknjižen, neuseljavan, apartmanski namešten petosoban stan u okviru poznatog, elitnog naselja Lipov gaj. Ovaj veoma svetao stambeni prostor, estetski moderno dizajniran sa pravom notom luksuza odlikuje izuzetan komfor i najviši kvalitet upotrebljenih materijala i opreme. Centralnim delom ovog stana dominira veoma prostran, izuzetno osvetljen dnevni boravak sjedinjen sa trpezarijom i savremeno opremljenom, velikom kuhinjom na koju se nadovezuje ostava. Spavaću zonu čine ukupno četiri spavaće sobe odvojene od dnevne zone posebnim hodnicima. Master spavaća soba poseduje sopstveno kupatilo sa prirodnom ventilacijom, dva umivaonika i tuš kabinom. Pored tog kupatila, stan poseduje i drugo, manje kupatilo sa ležećom kadom. Toalet i posebna prostorija u funkciji garderobera su posebno odvojeni. Ovaj lep stambeni prostor poseduje takođe i dve terase, jednu veliku terasu sa izlazom iz dnevne zone i drugu, manju terasu sa izlazom iz jedne spavaće sobe. Sve sobe su klimatizovane. Savremeni sistem grejanja i regulacija utroška putem kalorimetra. Stan je dvostrano orijentisan i odličnom, sedmokomornom stolarijom nemačkog proizvođača Schuco potpuno zaštićen od saobraćajne buke. Pozicioniran na III spratu stambeno-poslovnog objekta sa liftom. Mogućnost kupovine garažnog parking mesta u suterenu zgrade. Useljiv odmah. Izražena cena predstavlja prodajnu cenu stana sa pdv-om, kompletnim nameštajem i tehnikom prikazanim na fotografijama i agencijskom provizijom. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

289.500 €
Kuća | Šabac - Gradska lokacija
|

Šabac, Trkalište - stadion FK Mačva. Predstavljamo novu, odličnu, spratnu kuću ukupne površine 120m2 na placu veličine 4 ara. Ovaj stambeni prostor nalazi se na svega desetak minuta laganog hoda do centra grada, na pet minuta od škole i vrtića, a nadomak parka i supermarketa. U mirnoj ulici, zaštićenoj od gradske gužve i buke. Ovaj lep i moderno dizajniran stambeni prostor organizovan je u dve zasebne etaže. Donju etažu (prizemlje) predstavlja dnevna zona koju čine veoma komforan dnevni boravkom sa trpezarijom i uvučenom, vizuelno odvojenom, savremeno opremljenom kuhinjom, ostava i kupatilo sa tuš kabinom. Iz ulaznog hola kuće zidane stepenice pravilnog oblika vode vas na gornju etažu (sprat) koja je rezervisana za noćnu zonu i čine je dve spavaće sobe i drugo kupatilo sa tuš kabinom i ležećom kadom. Obe etaže su klimatizovane. Grejanje je centralno na gas. Kuća je kompletno opremljena novim, kvalitetnim nameštajem i belom tehnikom visokog kvaliteta. Lepo i uređeno dvorište sa dvorišnom terasom predstavlja kombinaciju novog behatona i uredne trave. Kolski ulaz sa garažom za dva vozila i mogućnost parkinga za još dva vozila ispred kuće. Izdavanje na vremenski period od minimum godinu dana ozbiljnim zakupcima bez kućnih ljubimaca. Potreban sigurnosni depozit u visini zakupnine. Agencijska provizija iznosi 50% od cene prve zakupnine i plaća se jednokratno. Useljiva odmah. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

2.000 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Adice - Stevana Baje Gardinovačkog
|

Novi Sad, Adice, ulica Stevana Baje Gardinovačkog. Predstavljamo, odličan po strukturi troiposoban stan. Nalazi se na mirnoj lokaciji za stanovanje u neposrednoj blizini Podunavske ulice i Dunava. Ovaj stambeni prostor čine ulazni hodnik, dnevni boravak sa trpezarijskim delom i kuhinjom, tri spavaće sobe, kupatilo sa ležećom kadom i dve terase ( jedan sa izlazom iz dnevnog boravka, jedna sa izlazom iz jedne spavaće sobe ). Pozicioniran na I spratu manje stambene zgrade bez lifta. Dvostrano orijentisan. Grejanje na toplotne pumpe. Stan se prodaje bez nameštaja prikazanog na fotografijama. U stanu ostaje: ugradna kuhinja bez bele tehnike, plakar u spavaćoj sobi i klima uređaj. Useljiv po dogovoru. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

104.000 €
Poslovni prostor | Novi Sad - Novi Sad - Adamovićevo Naselje
|

Novi Sad, Adamovićevo naselje. Izdvajamo iz ponude odličnu, spratnu kuću idealnu za korišćenje u svrhe poslovanja. Neposredna blizina Bulevara Evrope i ulice Cara Dušana. Mirna ulica, zaštićena od saobraćajne gužve i gradske buke. Ova spratna kuća ukupne površine 600m2 organizovana je u 4 posebne etaže - podrum, prizemlje, visoko prizemlje i sprat i poseduje lepo uređeno dvorište površine 645m2. Glavni ulaz u kuću vodi vas na visoko prizemlje kojim dominira jedna velika prostorija otvorenog tipa koja izlazi na dvorišnu terasu sa stepenicama koje vode u dvorište. Kuhinja sa ostavom, jedna zasebna kancelarija i dva sanitarna čvora su takođe deo visokog prizemlja. Sprat kuće odlikuje veoma funkcionalan raspored. U sve 4 kancelarije se ulazi iz hodnika. Na spratu se takođe nalaze dva kupatila, a dve kancelarije poseduju i terasu. Prizemlje ove kuće ima zaseban ulaz sa ulice i čine ga 3 prostorije -jedna veoma komforna prostorija sa izlazom na dvorište i sopstvenim kupatilom sa saunom i dve manje prostorije. Kuhinja, toalet i kotlarnica su takođe deo prizemlja. Sa prizemlja možete sići u podrum koji predstavlja jednu prostoriju bez prozora. Celo dvorište je presvučeno tepih travom. U dvorištu se nalaze letnja kuhinja (jedna prostorija sa kuhinjom i kupatilom) i objekat sa roštiljem. Kolski ulaz. Mogućnost kombinovanog grejanja - kamin, gas, struja. Dva odvojena brojila. Sve prostorije su klimatizovane. Alarmni sistem. Protivpožarne stepenice. Mogućnost adaptacije bazena dimenzija 10x4, dubine do 2m. Ispred kuće mogućnost parkinga za dva do tri vozila. Potreban sigurnosni depozit. Ugovor o zakupu se sklapa sa fizičkim licem. Useljiva po dogovoru. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

3.500 €
Agencije za nekretnine | Vinson Doo Novi Sad