Nekretnine: Agencije za nekretnine | Vinson Doo Novi Sad

Vinson doo Novi Sad


Broj u registru posrednika : 1085
Telefon: (064) 861-4567
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Grbavica - Danila Kiša
|

Novi Sad, Grbavica, ulica Danila Kiša. Uknjižen, kompletno namešten, veoma komforan i svetao dvosoban stan na jednoj od najtraženijih lokacija za stanovanje. Neposredna blizina centra grada, Bulevara oslobođenja, Futoške pijace i TC Promenada. Ovaj stambeni prostor čine prostran dnevni boravak sa trpezarijom, odvojena kuhinja, spavaća soba, veliko kupatilo sa tuš kabinom i terasa sa izlazom iz obe sobe. Visoki plafoni. Pozicioniran na II spratu stambene zgrade sa liftom. Centralno grejanje. Orijentisan ka mirnoj dvorišnoj strani. Bez tereta. Useljiv po dogovoru. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

160.700 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Novo Naselje - Đorđa Nikšića Johana
|

Novi Sad, Novo naselje - Park Novi Residence, ulica Đorđa Nikšića Johana. Nov, neuseljavan, namešten jednoiposoban stan u novoizgrađenom stambeno-poslovnom kompleksu ´ Park Novi Rezidence´. U neposrednoj blizini Bulevara Evrope, škola, vrtića, više dečijih igrališta... Ovaj stambeni prostor čine ulazni hodnik, dnevni boravak sa trpezarijskim delom i kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa tuš kabinom i terasa. Pozicioniran na I spratu zgrade sa liftom. Dvorišno orijentisan. Izdaje se na duži vremenski period zakupcima bez kućnih ljubimaca. Obezbeđeno garažno parking mesto u suterenu zgrade. Useljiv odmah. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

550 €
Poslovni prostor | Novi Sad - Novi Sad - Telep
|

Novi Sad, Telep. Izdavanje u svrhe poslovnog prostora. Veoma komforna, nova kuća površine 700m² u neposrednoj blizini Bulevara patrijarha Pavla, u mirnoj ulici bez saobraćajne gužve i buke. Ovaj prostor sa ukupno 18 kancelarija je organizovan u sledećih sedam etaža: podrum, prizemlje, visoko prizemlje, I sprat, međusprat, II sprat i potkrovlje. U podrumu se nalaze tri kancelarije, degažman, ostava i kotlarnica. Prizemlje čini jedna kancelarija sa izlazom na dvorišnu terasu i sopstvenim kupatilom. Glavni ulaz u kuću, četiri kancelarije, kupatilo i još jedna terasa nalaze se na visokom prizemlju. Prvi sprat čine trpezarija sa izlazom na terasu i kuhinja. Na međuspratu se nalaze tri kancelarije (od kojih dve imaju izlaz na prostranu terasu) i veliko kupatilo sa jacuzzi kadom i tuš kabinom. Na II spratu se nalaze dve kancelarije sa pogledom na dvorište. U potkrovlju se nalaze pet kancelarija i dva kupatila. Grejanje na gas. Ograđeno, intimno dvorište, zaklonjeno od pogleda prolaznika sa zelenilom i zidanim roštiljem. Garaža i parking mesta ispred kuće. Useljiva OD 01.06.2024. godine. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

2.800 €
Kuća | Novi Sad - Novi Sad - Telep
|

Novi Sad, Telep. Predstavljamo veoma komfornu, uknjiženu kuću veličine 624m2 u neposrednoj blizini Bulevara patrijarha Pavla. U mirnoj ulici izolovanoj od gradske gužve i buke. Ovaj stambeni prostor je organizovan u sledećih sedam etaža - podrum, prizemlje, visoko prizemlje, I sprat, međusprat, II sprat i potkrovlje. U podrumu se nalaze teretana sa saunom i kotlarnica. Prizemlje čini jedna spavaća soba sa izlazom na dvorišnu terasu i sopstvenim kupatilom. Veoma komforan dnevni boravak sa izlazom na veliku terasu i kupatilo sa tuš kabinom, kao i glavni ulaz u kuću smešteni su na visokom prizemlju. Prvi sprat čine trpezarija sa izlazom na terasu i kuhinja. Međusprat i II sprat funkcionalnog rasporeda (u svaku prostoriju se ulazi iz hodnika) su rezervisani za spavaću zonu. Na međuspratu se nalaze tri spavaće sobe od kojih dve sobe imaju izlaz na prostranu terasu i veliko kupatilo sa jacuzzi kadom i tuš kabinom. Na II spratu se nalaze dve spavaće sobe sa pogledom na dvorište. Prostrano i svetlo potkrovlje zauzima autentičan prostor sa nekoliko stepenika podeljen u dva nivoa. Grejanje po izboru - na gas ili struju. Ograđeno, intimno dvorište, zaklonjeno od pogleda prolaznika sa zelenilom i zidanim roštiljem. Garaža i parking mesta ispred kuće. Useljiva po dogovoru. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

824.000 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Liman 3 - Šekspirova
|

Novi Sad, Liman III, ulica Šekspirova. Odličan, veoma svetao, kompletno renoviran i namešten jednosoban stan na lepoj i mirnoj lokaciji. Nadomak Limanskog parka, Park city-ja, zgrade NIS-a i Limanske pijace. Ovaj stambeni prostor čine prostrana soba, trpezarijski deo, savremeno opremljena kuhinja, ulazni hodnik, kupatilo sa tuš kabinom, hodnik i terasa sa lepim, otvorenim pogledom na grad. Veš mašina, mašina za pranje posuđa, klima, tv... Posuđe, escajg. Pozicioniran na IX spratu uredne zgrade starije gradnje sa dva lifta. Useljiv odmah.(Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

450 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Adice - Mirona Đorđevića
|

Novi Sad, Adice, ulica Mirona Đorđevića. Uknjižen, kompletno namešten troiposoban stan. Ovaj stambeni prostor čine prostran dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe, kupatilo sa tuš kabinom i dve terase. Pozicioniran na I spratu stambene zgrade sa malim brojem stambenih jedinica. Grejanje na toplotne pumbe. Parking mesto. Useljiv po dogovoru. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

195.700 €
Garaža | Novi Sad - Novi Sad - Nova Detelinara - Janka Čmelika
|

Novi Sad, Nova Detelinara, ulica Janka Čmelika. Uknjižena prizemna garaža u dvorištu zgrade. Veličine 16m2. Struja u garaži. Slobodna odmah. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

25.800 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Detelinara - Rumenačka
|

Novi Sad, Detelinara, ulica Rumenačka. Uknjižen dvosoban stan u neposrednoj blizini TC ´ Merkur ´ i Partizanske ulice. Ovaj stambeni prostor čine ulazni hodnik, dnevni boravak, odvojena kuhinja, spavaća soba, kupatilo i terasa. Pozicioniran na III spratu u zgradi starije gradnje bez lifta. Dvorišno orijentisan. Pripadajuća podrumska ostava. Stan je u izvornom stanju i potrebna su ulaganja. Useljiv po dogovoru. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

75.000 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Nova Detelinara - Stevana Mokranjca
|

Novi Sad, Nova Detelinara, ulica Stevana Mokranjca. Uknjižen komforan dvosoban stan u neposrednoj blizini Detelinarske pijace, Novosadskog sajma, škole...Ovaj stambeni prostor čine ulazni hodnik, dnevni boravak, odvojena kuhinja, trpezarijski deo, dve spavaće sobe, kupatilo i terasa sa ostavom. Pozicioniran na III spratu, starije dobro održavane zgrade sa liftom. Pripadajuća ostava na tavanu zgrade. Trostrano orijentisan. Stan je u izvornom stanju i potrebna su ulaganja. Useljiv po dogovoru. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

136.000 €
Lokal | Novi Sad - Novi Sad - Centar
|

Novi Sad, Centar, pešačka zona. Nenamešten lokal veličine 37m2 na I spratu poslovne zgrade. Centralno grejanje i hlađenje. Bez sopstvenog sanitarnog čvora. Izlog. Ugovor o zakupu se sklapa sa pravnim licem. Na cenu zakupa plaća se pdv. Useljiv odmah.(Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

300 €
Agencije za nekretnine | Vinson Doo Novi Sad