Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kupac Magnat

Kupac Magnat


Broj u registru posrednika : 178
Beograd
Telefon: (011) 365-0222
Telefon 1: (011) 365-0111
Web sajt
www.magnatkupac.com
Poslovni prostor | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Požeška
|

Izdaje se luksuzni poslovni prostor u najlepšem delu Banovog brda orijentisan na tri strane, pogled ka parku i ka Adi Ciganliji, osvetljen, s staklenim krovom. Mogućnost priključenja na optički SBB internet u roku od mesec dana. Zgrada ima lift, obezbedjenje i 24h video nadzor. U cenu je uračunato 1 parking mesto u garaži. Struktura prostora : *Foaje, iz kog se pristupa kuhinji, toaletu, kancelarijama i kabinetu *Kompletno opremljena kuhinja *2 kancelarije, veća i manja *Veliki osvetljeni kabinet sa pogledom na Adu *Tehničku prostoriju za skladište i server *Veću terasu kojoj se pristupa iz kuhinje i kabineta, a iz svih kancelarija se može izaći na manju terasu. 02-2 Viber/ Telegram/ WhatsApp - poruke: 062/691-321

1.800 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Hotel Jugoslavija - Bulevar Mihajla Pupina
|

Prodaje se odličan, moderno koncipiran stan u novijoj zgradi. Visok kvalitet uz korišćenje vrhunskih materijala, dvostrano je orijentisan i svetao, u fazi gradnje je na zahtev vlasnika adaptiran u 3,5-soban. Od prostorija poseduje : lep dvevni boravak, tri spavaće sobe, 2 kupatila, kuhinja i lođa. Uz stan se prodaje i garažno mesto u podzemnoj garaži, do koje se dolazi liftom, a takođe poseduje i podrum-ostavu. U unutrašnjem dvorištu se nalazi igralište za decu, a blizu su svi infrastrukturni sadržaji (škola, vrtić, pijaca, DZ) .53

410.000 €
Lokal | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Lazarevački drum
|

Prodaje se lokal na Čukaričkoj padini. Lokal ima izlog i mokri čvor. 08 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

102.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Gornji grad - Pregrevica
|

Poslovni prostor u Zemunu - Pregrevica Nalazi se na dva nivoa, 240m2, prazan, useljiv. Na prvom nivou (prizemelje) se nalazi veliki prostor, kuhinja, kupatilo i dve ostave. Na drugom nivou nalazi se kupatilo i 4 kancelarije. Visenamenski poslovni prostor. Ima četiri parking mesta u dvorištu. 1400€ mesečno plaćanje sa dezpozitom u visini jedne kirije.

1.400 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Dečanska
|

165m2, 6 kancelarija, toplotne pumpe, nenamesten, sanitarni čvor - Izdaje se poslovni prostor na prvom spratu poslovne zgrade u Dečanskoj ulici. Zgrada ima svoje obezbedjenje. Prostor sadrži šest kancelarija, kvdrature od 20 do 35 m2, čajnu kuhinju i server sobu. Kancelarije su dobro osvetljene. Prostor se izdaje nenamešten. Idealan je za obavljanje različitih poslovnih delatnosti zbog svoje lokacije i karakteristika. 02 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

2.145 €
Stan | Beograd - Zemun - Glavna
|

Zemun centar prodaja stana. Retko u ponudi u strogom centru Zemuna, u predratnoj zgradi potpuno renoviran stan, zaklonjen od gradske buke. 125 m2 je u prvom nivou. A na drugom nivou je 38m2. Stan se nalazi se na drugom spratu. Vrlo je svetao i dvostran. Od prostorija ima veliki dnevni boravak, četiri spavaće sobe, tri kupatila, radni prostor, kuhinju i terasu. Većina prostorija nalazi se prvom nivou stana, samo radni deo, jedna soba i jedno kupatilo su na drugom nivou i imaju manje kosine koje ne ometaju prostor. Pododan za stanovanje, kao i za poslovni prostror. Blizina prodavnica, gradskog prevoza, šetališta kraj Dunava, škola, fakulteta.. Mogućnost iznajmljivanja garaže. Vredi pogledati. 0912 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

290.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Rudo
|

Ako vam je potreban besprekoran porodični stan sa svim neophodnim prostorijama za život a želite da imate i ceo grad na dlanu onda je ovaj stan za vas pun pogodak! Iz njega se pogled pruža ne ceo Beograd sa svim svojim simbolima, vidi se hram Svetog Save most na adi, reka Sava...Sastoji se od hodnika, dnevne sobe sa izlazom na terasu, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i velike ostave. Izuzetno je adaptibilan u dvoiposoban. Oko zgrade ima dosta parkinga i infrastrukture potrebne za brzo obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Zgrada ima 4 lifta. Na spratu se nalazi i zajednička ostava od 15m2. Stan je u dobrom stanju i mozete samo da se uselite. 39-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

122.900 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Senjska
|

Funkcionalan stan sa dve odvojene spavaće sobe , dnevnim boravkom, opremljenom kuhinjom i trpezarijom i modernim kupatilom. U blizini se nalaze vrtići, škole, marketi. Lokacija je odlična za porodice i poslovne ljude. Dostupan je parking. Saobraćajnicama i javnim prevozom je dobro povezana sa svim delovima grada. U neposrednoj blizini su novosadski autoput i autoput E-75. 02-1

550 €
Stan | Beograd - Palilula - Borča - Drinske divizije
|

Borča prodaja stana. Prodaje se vrlo lep dvosoban stan u naselju Borča - Centar V. Zgrada je od bele fasadne cigle. Izuzetnog kvaliteta, održavana zgrada. Nalazi su blizini tržnog centra, osnovne škole, vrtića, pijace, Doma zdravlja... Ima odličnu infrastrukturu, okružena je parkovima. Stan je na prvom spratu, ima ogromnu pripadajuću terasu od 35m2. Po strukturi je dvosoban, sastoji se od dnevne sobe sa izlazom na terasu, kuhinje, trpezarije, ostave, spavaće sobe, kupatila i pomoćne prostorije za više namena. Stan ima pripadajući podrum i zajedničku prostoriju za sve stanare kao prostor za odlaganje bicikla... Stanovi u ovom delu Borče su retko u ponudi. Topla preporuka! 03-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

111.900 €
Plac | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Vodovodska
|

U ponudi je odličan plac u Vodovodskoj ulici u Žarkovu . Plac je pored puta , površine 8 ari . Pravilnog je oblika , pogodan za različite delatnosti koje traže izuzetno dobru vidljivost . Vrlo retko na tržištu. Budite slobodni da nas pozovete za sve dodatne informacije . 1012

132.900 €
Poslovni prostor | Beograd - Čukarica - Bele vode - Mihaila Šuškalovića
|

Izdaje se 400m2 poslovnog prostora, otvoren kancelarijaski prostor od 170m2 sa kuhinjom i sanitarnim čvorom, kao i još više od 5 kancelarija, svaka sa mokrim čvorom, nameštena, 50-90m2. Objekat poseduje velike hale za skladištenje 280m2-500m2, sa mokrim čvorom. Odlična infrastruktura, video nadzor, alarmi, obezbedjenje, računarske mreže cat 7, optički internet, više telefonskih linija, parking. Moguće parcijalno izdavanje po ceni 8e po m2. Prostor je pogodan za farmaceutske delatnosti, medicinska sredstva i slične zahtevne robe. 02 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

12.400 €
Stan | Beograd - Vračar - Krunska
|

Vračar Krunska Izdavanje. Na prestižnoj lokaciji, nadomak ambasada, škola, državnih institucija u Krunskoj ulici izdajemo prostran, konforan petosoban stan. Stan se nalazi u dvorišnoj zgradi izolovan od gradske buke. Dovoljno udaljen od ostalih zgrada u okruženju da ne remeti privatnost. Dosta prostora pod terasama daje dodatni kvalitet gradskom životu i druženju u letnjim mesecima. Unutar samog stana izdvojenost spavaćeg bloka podrazumeva mogućnost nesmetanog odmora. Donji nivo se sastoji od prostranog dnevnog boravka, radne ili gostinjske sobe, komotnog kupatila, opremljene kuhinje i prelepe terase od preko 20m2. Gornji nivo čine tri spavaće sobe i kupatilo. Sve tri sobe imaju izlaz na prelepu terasu od četrdesetak kvadrata. Velika prednost ovog stana je i parking mesto u dvorištu zgrade gde je pristup dozvoljen isključivo stanarima. Stan se izdaje polunamešten. Mesečna naknada za iznajmljivanje ovog prostora je 1600 eur. Depozit u visini jedne kirije je obavezan. We are renting out a comfortable five-room apartment in a prestigious location, close to the embassies in Krunska Street. The apartment is located in a courtyard building, isolated from city noise, far enough from other buildings in the area not to disturb the privacy of the tenants. Plenty of space under the terraces gives additional quality to city life and socializing in the summer months. Within the apartment itself, the separation of the sleeping block implies the possibility of undisturbed rest. The lower level consists of a spacious living room, study or guest room, comfortable bathroom, equipped kitchen and a beautiful terrace of over 20m2. The upper level consists of three bedrooms and a bathroom. All three rooms have access to a beautiful terrace of about forty square meters. A big advantage of this apartment is the parking space in the courtyard of the building, where access is only allowed to tenants. The apartment is rented semi-furnished. The monthly fee for renting this space is 1600 eur. A deposit in the amount of one rent is required. 0212 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.600 €
Stan | Beograd - Stari grad - Francuska
|

Renoviran stan na 5. spratu u samom centru Beograda, sa spektakularnim pogledom na Dunav i Skadarliju, pruža idealan spoj udobnosti i praktičnosti. Stan ima mereno 50m2, ova oaza svetlosti obuhvata prostranu spavaću sobu, pružajući ugodan prostor za opuštanje i odmor. Njegova lokacija nudi neposredan pristup autobuskoj stanici, školi, pešačkim zonama, marketima i ostalim sadržajima, čineći svakodnevni život jednostavnim i praktičnim. Opremljen je svim modernim pogodnostima, uključujući internet, televiziju, inverter klimu, tuš kabinu, mašinu za pranje veša i frižider. Ovaj stan je idealan izbor za one koji cene udobnost, praktičnost i život u srcu grada. Ne propustite priliku da uživate u renoviranom prostoru na izuzetnoj lokaciji. Snažno preporučujemo! Engleski: "A renovated apartment on the 5th floor in the heart of Belgrade, with a spectacular view of the Danube and Skadarlija, offers an ideal blend of comfort and convenience. Spanning 44m2, this light-filled oasis includes a spacious bedroom, providing a cozy space for relaxation and rest. Its location provides immediate access to a bus station, school, pedestrian zones, supermarkets, and other amenities, making everyday life simple and convenient. It is equipped with all modern conveniences, including internet, television, inverter air conditioning, shower cabin, washing machine, and refrigerator. This apartment is an ideal choice for those who appreciate comfort, convenience, and living in the city center. Don't miss the opportunity to enjoy a renovated space in an exceptional location. Highly recommended!" Ruski: "Отремонтированная квартира на 5-м этаже в самом центре Белграда, с впечатляющим видом на Дунай и Скадарлию, предлагает идеальное сочетание комфорта и удобства. С площадью 44 м2, эта полная света оазиса включает в себя просторную спальню, обеспечивая уютное пространство для отдыха и сна. Ее местоположение обеспечивает непосредственный доступ к автобусной остановке, школе, пешеходным зонам, супермаркетам и другим удобствам, делая повседневную жизнь простой и удобной. Он оборудован всеми современными удобствами, включая интернет, телевизор, инверторный кондиционер, душевую кабину, стиральную машину и холодильник. Эта квартира - идеальный выбор для тех, кто ценит комфорт, удобство и проживание в центре города. Не упустите возможность насладиться отремонтированным пространством в исключительном месте. Очень рекомендуется!"

1.200 €
Stan | Beograd - Stari grad - Knez Mihailova - Gospodar Jovanova
|

Centar Beograd - prodaja stana. U strogom centru grada u ponudi je veći dvosoban stan u GospodarJovanovoj ulici, deo bliže Kalemegdanu. Stan je dvostrano orjentisan. Pogled na Kalemegdan. lepog, klasicnog rasporeda prostorija. Zamenjena je spoljna stolarija i postavljena PVC stolarija sa komarnicima. Hrastov parket, vrlo kvalitetan. Stan je renoviran. Ima lepu terasu ka dvoristu. Grejanje - norveški radijatori. Od prostorija ima ulazni hodnik, velika dnevna soba, velika spavaća soba, kuhinja i trpezarija sa izIaskom na terasu i veliko kupatilo i terasa. Stan se prodaje sa ili bez nameštaja. Zgrada i ulaz su uredni, masivna stara ghradnja. Blizina fakulteta, instituta za strane jezike ,Maxi,idea, Shoping go, privatne prodavnice ,pekare, Kalemegdana... ,Za svaky preporuku u mirnoj ulici a najstroziji centar grada. Za sve dodatne informacije , i za dobijanje svog termina za gledanje, molimo da nas pozovete 1012 U najlepšem delu Jovanove ulice , u neposrednoj blizini Kalemegdana , u ponudi je nesvakidasnje lep dvosoban stan površine 63 kvadrata . Stan je kompletno renoviran i nalazi se na visokom prvom spratu stameno građene zgrade, lepo sredjenog ulaza i hodnika , a celo okruženje tog dela ulice , sve od ulice Kralja Petra pa do Pijerona De Mondezira i samog Kalemegdana , čuva onaj divni duh starog prefinjenog , , kulturnog Beograda prepoznatljiv svima onima koji ga čuvaju i vole. Nesumnjivo je ogromna privilegije kupovinom ovakve nekretnine postati delic tog duha i saziveti se sa njim ! Stan se sastoji od ulaznog hodnika, odvojene i vrlo prostrane kuhinje sa trpezarijom I izlaskom na terasu, u produžetku hodnika je veliko kupatilo sa prirodnom ventilacijom, pravo je velika spavaća soba, a levo iz hodnika je velika dnevna soba sa plakarima duž celog zida. Ekonomski deo stana, kupatilo i spavaća soba su okrenuti ka lepom i mirnom dvoristu. Ceo stan je svetao i prozračan . Stolarija je PVC, sa komarnicima u svim prostorijama, parket je hrastov, visokog kvaliteta, ulazna vrata su masivna sigurnosna . U blizini su Institut stranih jezika , fakulteti, Maksi, Idea ,Shop and go , Lili , DM , manje privatne radnje , kafeterije , pekare .... Lepa i mirna ulica , a blizu svih potrebnih sadržaja, mirno je i lepo, a govorimo o najstrozijem centru grada ! Grejanje u stanu je na izuzetno ekonomicno norveške radijatore. Stan se prodaje sa i bez nameštaja. Stan je uknjižen, bez tereta. 10 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

349.900 €
Stan | Beograd - Stari grad - Francuska
|

Renoviran stan na 5. spratu u samom centru Beograda, sa spektakularnim pogledom na Dunav i Skadarliju, pruža idealan spoj udobnosti i praktičnosti. Sa svojih 44m2, ova oaza svetlosti obuhvata prostranu spavaću sobu, pružajući ugodan prostor za opuštanje i odmor. Njegova lokacija nudi neposredan pristup autobuskoj stanici, školi, pešačkim zonama, marketima i ostalim sadržajima, čineći svakodnevni život jednostavnim i praktičnim. Opremljen je svim modernim pogodnostima, uključujući internet, televiziju, inverter klimu, tuš kabinu, mašinu za pranje veša i frižider. Ovaj stan je idealan izbor za one koji cene udobnost, praktičnost i život u srcu grada. Ne propustite priliku da uživate u renoviranom prostoru na izuzetnoj lokaciji. Snažno preporučujemo! Engleski: "A renovated apartment on the 5th floor in the heart of Belgrade, with a spectacular view of the Danube and Skadarlija, offers an ideal blend of comfort and convenience. Spanning 44m2, this light-filled oasis includes a spacious bedroom, providing a cozy space for relaxation and rest. Its location provides immediate access to a bus station, school, pedestrian zones, supermarkets, and other amenities, making everyday life simple and convenient. It is equipped with all modern conveniences, including internet, television, inverter air conditioning, shower cabin, washing machine, and refrigerator. This apartment is an ideal choice for those who appreciate comfort, convenience, and living in the city center. Don't miss the opportunity to enjoy a renovated space in an exceptional location. Highly recommended!" Ruski: "Отремонтированная квартира на 5-м этаже в самом центре Белграда, с впечатляющим видом на Дунай и Скадарлию, предлагает идеальное сочетание комфорта и удобства. С площадью 44 м2, эта полная света оазиса включает в себя просторную спальню, обеспечивая уютное пространство для отдыха и сна. Ее местоположение обеспечивает непосредственный доступ к автобусной остановке, школе, пешеходным зонам, супермаркетам и другим удобствам, делая повседневную жизнь простой и удобной. Он оборудован всеми современными удобствами, включая интернет, телевизор, инверторный кондиционер, душевую кабину, стиральную машину и холодильник. Эта квартира - идеальный выбор для тех, кто ценит комфорт, удобство и проживание в центре города. Не упустите возможность насладиться отремонтированным пространством в исключительном месте. Очень рекомендуется!" 1003 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.200 €
Stan | Beograd - Zemun - Tošin bunar
|

Moderan, dvosoban stan u novom zemunskom naselju Zelena avenija. Izdaje se sa garažnim mestom. Sastoji se od dve komforne sobe, kuhinje koja je šankom odvojena od ostatka prostorije što joj pruža mogućnost potpunog odvajanja, modernog kupatila i terase. Nalazi se na par minuta od autoputa E-75 i odlično je povezan saobraćajnicama sa ostatkom grada što ga čini vrlo pogodnim za firme i poslovne ljude, ali i za porodice. Na pešačkoj udaljenosti su restorani, hipermarketi, Zemunski park... 02 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

800 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 67 (Belvil)
|

Izdaje se komforan namešten stan na atraktivnoj lokaciji Novog Beograda. Stan poseduje dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju koje su međusobno odvojene, prostranu spavaću sobu, kupatilo i terasu sa pogledom na park i naselje Belvill. Lokacija stana je idealna i za porodice i za poslovne ljude. Na pešačkoj udaljenosti su škola, vrtić, shopping mall, novobeogradski kej i biciklistička staza do Ade Ciganlije. Prednost mu daje i odlična povezanost saobraćajnicama sa ostatkom grada. Na par minuta je autoput E-75 i železnička stanica Novi Beograd. Mogućnost iznajmljivanja parking mesta u podzemnoj garaži uz mesečnu nadoknadu od 100e.02

900 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst - Cara Nikolaja II
|

U samom srcu Vračara, luksuzno opremljen stan u kući, sa dvorištem od 60m2 koje ima izlaz na 2 ulice. Stan odiše elegancijom i sastoji se iz dnevne sobe sa trpezariji, 2 spavaće sobe, kuhinje, kupatila i WC-a. Potpuno renoviran, odlično izolovan, grejanje na struju, stan poseduje 2 klima uređaja i podrum. U cenu su uračunati svi mesečni troškovi, osim struje koja se plaća po potrošnji. Moguće iznajmljivanje cele kuće, ovog stana i stana na 1.spratu od 60m2. Moguće iznajmljivanje garaže od 14m2 u iznosu od 200e. 02 Viber/ Telegram/ WhatsApp - poruke: 062/691-321

1.200 €
Stan | Beograd - Zemun - Tošin bunar
|

Potpuno nov stan u luksuznoj novogradnji. Stan se sastoji od dve komforne prostorije sa zasebnim izlazom na terasu, šankom odvojenom kuhinjom i modernim kupatilom. Idealan je za poslovne ljude i za firme. Nalazi se u neposrednoj blizini autoputa i na samoj granici Zemuna i poslovnog dela Novog Beograda. Na pešačkoj udaljenosti su restorani, kafići i hipermarket.

800 €
Stan | Beograd - Zemun - Muhar - Cara Dušana
|

Nov, komforan, luksuzan stan u strogom centru Zemuna. Velika prednost ovog stana je pripadajuće parking mesto. Na pešačkoj udaljenosti je sve potrebno za svakodnevnicu, odmor i relaksaciju. Pogodan i za porodice i za poslovne ljude.02

700 €
Stan | Beograd - Stari grad
|

Centar Beograd prodaja stana - Gavrila Principa. Stan se nalazi u dobroj očuvanoj zgradi lepe fasade sa urednim ulazom. Zgrada ima lift. Stan je moderno koncipiran i potpuno opremljen. Kompletno renoviran. Zamenjen su sve elektro i vodovodne instalacije. Stan je na dva nivoa. Prvi nivo dnevno trpezarijski deo sa kuhinjom, toalet. Drugi nivo dve spavaće sobe, kupatilo i terasa. Stan je svetao i odmah useljiv. Prodaje se sa kompletnim nameštejem i belom tehnikom. Stan ima i pripadajući podrum. Stan je idealan za studente ili za izdavanje u blizini je Ekonomski fakultet. U blizini je šetalište Promenada kraj beograda na vodi, gimnazije, na desetak minuta pešice je Terazije, Knez Mihailova... 14 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

189.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića
|

Potpuno renoviran, svetao i komforan stan u blizini Američke ambasade. Prostrana dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, hodnikom i velikom terasom sa pogledom. Odvojene 2 spavaće sobe, od kojih jedna ima direktan izlaz na manju terasu. 2 potpuno luksuzno renovirana kupatila, kao i parking iza zgrade. Zgrada je očuvana, bez lifta, stan se nalazi na 3. spratu od ukupno 5. Postoji mogućnost opremanja stana po dogovoru.

1.300 €
Poslovni prostor | Beograd - Novi Beograd - Blok 22 - Bulevar Zorana Đinđića
|

U najlepšem delu Novog Beograda kod Arene, u Bloku 22, izdaje se potpuno renoviran poslovni prostor na visokom prizemlju novije zgrade. Ovaj poslovni prostor je idealan za: - banku, - privatnu kliniku, - ili druge delatnosti kao kancelarijski prostor. U visokom prizemlju nalazi se otvoren prostor od cca 165m2, a u suterenu su kuhinja, tehničke prostorije, toaleti i garaža, sve cca110m2. Oko same zgrade ima dosta parking prostora, zona 3. Posedujemo kompletnu tehničku dokumentaciju za PP koju ćemo dati potencijalnom zakupcu. Svakako preporučujemo - vredi pogledati! 20-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

4.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Fontana - Otona Župančiča
|

Fontana prodaja stana - Stari Merkator. Odličan veliki jednosobni stan lako adaptibilan u jednoiposoban. Stan je prazan, odmah useljiv, svetao. Orijentisan prema parku. Zaklonjen od gradske buke. U predsoblju postoji veće mesto za ugradne plakare. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Zgrada je od crvene fasadne cigle, odlično pozicionirana. Lep i miran kraj, ravan prilaz ulazu. Zgrada ima lift. Ulaz je izuzetno čist i lepo se održava. Miran i lep kraj sa puno zelenila i drvoreda. U blizini su ulice Džona Kenedija i Bulevar Mihajila Pupina. U neposrednoj blizini je osnovna škola, vrtić, Stari Merkator, Fontana, pijaca, pekara, Maxi, Zemunski kej... Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. Veliki broj autobuskih stajališta i linija. Ispred ulaza postoji veliki broj parking mesta. 35-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

117.500 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Ugrinovačka
|

Potpuno nov, namešten stan sa povoljnim mesečnim režijama od 15e . Odlična lokacija za porodice sa decom, ali i dobra povezanost saobraćajnicama za poslovne ljude.02

750 €
Stan | Beograd - Voždovac - Vitanovačka
|

Prodajemo kompletno namešten jednosoban stan, adaptibilan u jednoiposoban. Stan ima prelep pogled na grad. Vrlo je svetao. Iznad stana je krov,Idealan je za izdavanje. prodaje se sa nameštajem. U blizini prevoza, marketa.....6112

99.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Partizanske Vode
|

Useljiv dvosoban stan, adaptibilan u dvoiposoban. Svetao, izdaje se prazan sa opcijom opremanja. Obavezan depozit. Useljiv od 01.04.2024.god. 5312 Viber/ Telegram/ WhatsApp - isključivo poruke: 062/691-321

500 €
Kuća | Beograd - Palilula - Borča - Jovana Tekelije
|

U blizini Zrenjaninskog puta, Tržnog centra, Lidla... u naselju Borča, prodaje se porodična kuća od 220m2 na placu od 5 ari. Kuća je u odličnom stanju, kompletno završena, odmah useljiva, postoji mogućnost zamene za dva manja stana u podruju Borče, Koteža i Krnjače uz dogovor. Plac je u vlasništvu 1/1, a kuća je predata na legalizaciju sa kompletnom dokumentacijom, čeka se Rešenje o ozakonjenju. Za svaku preporuku! 03-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

135.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 34 (Carina - Studentski grad) - Bulevar Zorana Đinđića
|

U jednom od najlepših delova Novog Beograda, u blizini Studentskog grada, izdaje se odličan četvorosoban polunamešten stan. Nalazi se u prizemlju, pa je samim tim dobar i za poslovni prostor. Dvostrano je orijentisan. Od prostorija poseduje: ulazni hodnik, veliki dnevni boravak, tri spavaće sobe, kuhinju, kupatilo, toalet, ostavu i prostranu lođu sa pogledom na park. U cenu zakupa ulazi i ostava, koja se nalazi na tavanskom delu zgrade. Blizina škola, vrtića, nekoliko samoposluga, kao i dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada i blizina autoputa čine ovaj stan idealnim kako za udoban porodičan život tako i za komercijalne sadržaje ( prestavništvo firme, advokatska kancelarija, stomatološka ordinacija...).02

750 €
Stan | Beograd - Stari grad
|

Prodaja stana centar Beograd. Na lepoj lokaciji u blizini šetališta pored reke Save. U mirnoj ulici, prodaje se stan u predratnoj salonskoj zgradi sa lepim stepeništem. Po strukturi stan je četvorosoban. Lepo održavan stan. Od prostorija ima: hodnik, dnevnu sobu, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, kuhinju sa trpezarijom, terasu. Visina plafona je 3,30m. Kupatila imaju prirodnu ventilaciju. S obzirom da je stan sa dva ulaza, postoji mogućnost dobijanja dve celine. Stanu pripada posebna prostorija u dvorištu koju koriste kao podrum, a moguće je pretvoriti je u garsonjeru. Nalazi se na odličnoj lokaciji u blizini pijace "Zeleni venac", Knez Mihajlove, gimnazija, Terazija, popularnog šetališta "Promenada" na udaljenosti od 10 minuta hoda. Stan je za svaku preporuku! 14-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

239.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 29 - Bulevar Zorana Đinđića
|

Izdaje se vrlo komforan, salonski namešten stan. Stan je renoviran i potpuno opremljen opremom za svakodnevni život. Idealan je za porodice. U neposrednoj blizini su vrtići, škole, marketi, restorani, parkovi. Lokacija je odlično povezana saobraćajnicama i javnim saobraćajem sa svim delovima grada. Uz samu zgradu je biciklistička staza. U neposrednoj blizini je autoput E-75. 02-1 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

750 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savski trg - Pristanište - Svetozara Radića
|

Prodaja stana centar Beograd. Na lepoj lokaciji u blizini šetališta pored reke Save. U mirnoj ulici, prodaje se stan u predratnoj salonskoj zgradi sa lepim stepeništem. Po strukturi stan je četvorosoban. Lepo održavan stan. Grejna površina 90m2 i terasa 10m2. Od prostorija ima: hodnik, dnevnu sobu, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, kuhinju sa trpezarijom, terasu. Visina plafona je 3,30m. Kupatila imaju prirodnu ventilaciju. S obzirom da je stan sa dva ulaza, postoji mogućnost dobijanja dve celine. Stanu pripada posebna prostorija u dvorištu koju koriste kao podrum, a moguće je pretvoriti je u garsonjeru. Nalazi se na odličnoj lokaciji u blizini pijace "Zeleni venac", Knez Mihajlove, gimnazija, Terazija, popularnog šetališta "Promenada" Beograd na vodi na udaljenosti od 10 minuta hoda. Stan je za svaku preporuku! 14-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

239.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Topličin venac - Topličin Venac
|

U ponudi je na Toplicinom Vencu odličan, manji dvosoban stan , površine 40 kvadrata. Stan je svetao , prozračan , impresivnog pogleda , dobrog rasporeda prostorija . Od prostorija ima ulazni hodnik , veliku dnevnu sobu , spavaću sobu u koju staje bračni krevet , kuhinju i kupatilo . Nalazi se na četvrtom spratu u dobroj zgradi sa liftom , sa centralnim grejanjem , uknjižen je. Retko u ponudi , Stan za svaku preporuku ! Za sve dodatne informacije , kao i za zakazivanje termina za gledanje stana stojimo Vam na raspolaganju...1012

250.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Alaska
|

Prodaje se stan u Zemunu, dvoiposoban, na prvom spratu, TA grejanje, sa lodjom, održavan. Nalazi se u blizini gradskog prevoza, osnovne škole, prodavnica... Vredi pogledati. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

123.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Šejkina
|

Mirijevo - prodaja stana. Odličan jednoiposoban stan, u novijoj zgradi. Zgrada je stara desetak godina. Stan je svetao sa dobrim funkcionalnim rasporedom prostorija. Stan je prazan i odmah useljiv. Nalazi se u visokom prizemlju koje ima visinu prvog sprata. Blizina prodavnica, prevoza, škole, obdaništa...1004 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

81.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 23 - Bulevar Milutina Milankovića
|

Odlican trosoban stan u jednom od najlepših blokova, blizina Arene, Vera... Odlican raspored, dva mokra cvora, zasebna trpezarija, odvojen spavaci blok. Predprostor ispred stana koji se zakljucava, pripadajuca ostava na spratu. Odlicna infrastruktura, u sredini bloka škola, dva vrtica, sportski centar sa teniskim terenima, Maxi, pošta, banka, pekare, radnje. Uknjišen, useljiv....5312

195.900 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Fontana - Studentska
|

U ponudi funkcionalan 1,5-soban stan, uspešno adaptiran od jednosobnog. Nalazi se u centralnom delu Novog Beograda, odlična infrastruktura, blizina škole, vrtića, snabdevanja... Istočno orjentisan, svetao, pogodan za sve namene - stanovanje, izdavanje, investicija. Potpuna dokumentacija za keš kupce. Uknjiženo na prethodnog vlasnika. 53-12 Viber/ Telegram/ WhatsApp - isključivo poruke: 062/691-321

95.900 €
Lokal | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Blagoja Parovića
|

U ponudi je uknjižen lokal površine 123m2 na prizemlju /4 Lokal ima četiri prostorije, toalet i dve ostave sa centralnim grejanjem. Izlog lokala je prema ulici u prizemlju zgrade . Ispred same zgrade je plato sa parkingom. Centralno grejanje. Pogodan je za sve delatnosti. U blizini su razni maloprodajni objekti, uslužni , TC i sl. Dobra je povezanost sa gradskim prevozom. Lokal je za svaku preporuku. 13-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

230.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst - Cerska
|

Vračar, Crveni krst - Cerska 4.0, 100m2 (dve terase), 4/4, CG, lift, dva garažna mesta Prodaje se odličan četvorosoban dupleks, u novijoj zgradi na Crvenom krstu, u Cerskoj ulici. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i dve terase - na donjem nivou. Na gornjoj etaži su galerija i soba. Vlasnik poseduje i dva garažna mesta u garaži zgrade (svako po 20.000 €). Uz stan ide i ostava od 2m2 u nivou podruma. Uknjižena korisna površina stana je 69m2, a stvarna merena kvadratura iznosi 100m2. Zgrada i stan su odličnog kvaliteta gradnje. U stanu su PVC stolarija i Velux krovni prozori kao i prvoklasni hrastov parket. Centralno grejanje je na kalorimetre. Zgrada ima energetski pasoš. Stan je prazan i odmah useljiv. U mirnom je delu Cerske ulice. Agencijska provizija 2%. ml

288.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Gospodara Vučića
|

Prodajemo lep porodičan stan, kompletno sredjen kvalitetnim materijalima. Promenjena je električna instalacija, a ugradna kuhinja je uradjena od medijapana. Raspored je klasičan, iz hodnika sa leve strane ulazi se u lepu dnevnu sobu južno orjentisanu sa pogledom na dvorište puno zelenila. Desno iz predstoblja nalazi se kuhinja sa trpezarijom i špajzom. U nastavku hodnika je kupatilo sa prirodnom ventilacijom i komforna spavaća soba sa terasom. Stan ima 55m2, cg, ulazna vrata vrlo kvalitetna. Ovaj deo ulice Gospodara Vučića je blizu II ekonomske škole, Kalenić pijace, gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban gradski život...0712

142.000 €
Vikendica | Beograd - Sopot - Nemenikuće - Despota Stevana Lazarevića
|

Na obroncima planine Kosmaj, u blizini vašarišta na Tresijama prodaje se vikend kuća na placu od 5,5 ari. Kuća je u izvornom stanju, za adaptaciju, ima priključak na gradski vodovod i sopstveni bunar sa pijaćom vodom, struju, 2 etaže sa spavaćim blokom na spratu i pomoćni objekat na placu. Nalazi se pored osvetljenog puta, u blizini stanice prigradskog prevoza. Idealno za odmor i beg iz gradske sredine kao i za stalni boravak. Na placu ima stabala voća, oraha i stare sorte vinove loze. 75-10 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

45.000 €
Kuća | Vrnjačka Banja - Gradska lokacija
|

Prodaja kuće Vrnjačka banja. Na placu od 20 ari, zasebna kuća. Kuća je potpuno renovirana. Zidana od cigle. Kompletno promenjene vodovodne i elektro instalacije. Kuća ima dve etaže + tavanski prostor. Prizemlje, I sprat i tavan. sredjen, Od prostorija u prizemlju ima veliki dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, špajz, kupatilo i predsoblje. I sprat od prostorija ima predsoblje, tri spavaće sobe, kupatilo. Na prvom spratu nalaze se ugradni plakari. Tavanski prostor je sredjen. Uradjena je kompletna izolacija. funkcioniše kao velika dnevna soba. Dvorište je kompletno sredjeno. Voće zasadjeno , stari sorte voća, jabuka, višpnja, breskva, dunja, kajsija... Gd Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

150.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Kapetana Miloša Žunjića
|

U zgradi od žute fasadne cigle prodaje se ovaj dvostrani stan orjentacije istok - zapad. Stan je kompletno renoviran, nova stolarija, parket, kupatilo, gostinjski toalet. Ima prelepu terasu za sedenje, izdvojen spavaći blok od 3 spavaće sobe kao i garderober-sobu od 9m2. U neposrednoj blizini je osnovna škola, prevoz, obdanište, sve udaljeno oko 100-tinak metara. U okviru cene prodaje se pripadajuća garaža od 18m2 sa uvedenom vodom. Ispred garaže postoji još jedno parking mesto. Stan ima podrum od 30m2 koji se može proširiti za još 9m2. Takođe, uz ovaj stan ide pripadajuće dvorište od 30m2, što predstavlja retkost u ponudi, zbog čega su ovakvi stanovi veoma traženi. Idealno za porodice. 20-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

213.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Partizanske Vode
|

Useljiv dvosoban stan, adaptibilan u dvoiposoban, svetao, izdaje se prazan sa opcijom opremanja. Obavezan depozit. Useljiv od 01.04.2024.god., 5312 Viber/ Telegram/ WhatsApp - isključivo poruke: 062/691-321

500 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst - Dravska
|

Vračar prodaja stan u luksuznoj novogradnji. U blizini Beogradskog dramskog pozorišta i Kajmakčalanske ulice u luksuznoj novogradnji sa recepcijom, portirom, video nadzorom i obezbeđenjem. U stanu je postavljen hrastov parket A klase. Alu stolarija i elektricne roletne, sigurnosna vrata Bosal. Stan je namešten, prodaje se kompletno namešten. U stanu ostaju ugradni plakari, kompletna bela tehnika sa garancijom. Mogućnost kupovine garažnog mesta u zgradi. 777 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

270.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 30 (B92) - Bulevar Mihajla Pupina
|

Novi Beograd, Blok 30, Bulevar Mihajla Pupina. Zgrada odlična sa dva lifta. Četvorosoban stan 102 m2, lodja 8 m2. Stan je brzo useljiv, renoviran. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, tri spavaće sobe, kupatila, gostinjskog toaleta, ostave i velike lodje. Dvostran je, orijentacija jug-zapad, veoma svetao stan. Renovirana je kuhinja, kupatilo i toalet. Postavljena je nova PVC stolarija. Podrum. Nalazi se u blizini prevoza, Dunavskog keja ... 0512 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

319.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 38 - Bulevar Arsenija Čarnojevića
|

U vojnoj zgradi sa 2 lifta na III spratu od 8 prodaje se dvosoban stan sa lodjom od 59m2. Orjentacija stana je ka istoku, sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa izlazom na lodju, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, ostave i kupatila. Zgrada je uredno održavana, a stan zahteva izvesna ulaganja. U neposrednoj blizini nalaze se vrtić i osnovna škola kao i niz infrastrukturnih pogodnosti ovoga bloka. Stan je uknjižen na prethodnog vlasnika. 0712 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

160.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Terazije - Kraljice Natalije
|

Prodaja stana strogi centar Beograd. Stan je slonski u dobroj zgradi. Zgrada ima lift. Stan je slanoski, kompletno renoviran i ima dva ulaza. Plafoni na visini od 3m . Promenjene elektro i vodovodne instalacije. Hrastov parket. Postavljene su 4 klime. Postoji mogućnost uvođenja centralnog grejanja (centralno grejanje je uvedeno u zgradu). U stanu postoji i kaljeva peć koja je u funkciji i povezana na dimnjak, greje dve prostorije. Veliki salonski stan sa dva ulaza , može da funkcioniše kao veliki salonski stan ili kao dva manja stana. Od prostorija ima dnevnotrpezariski deo sa kuhinjom i još jednu manju kuhinju, tri sobe, dva kupatila, terasu. Kupatila imaju prirodnu ventilaciju. Trenutno je podeljen na dva stana. Podeljen je tako da veći stan ima veliku kuhinju sa trpezarijom, može biti dnevnotrpezarijiski deo sa kuhinjom, veliku sobu, kupatilo, terasu. Drugi deo stana ima dnevnu sobu, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Postoji mogućnost zakupa parkinga u garaži. Stan je uknjižen. vredi pogledati. 24 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

275.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Severni bulevar - Ledinačka
|

Prodaja stana Zvezdara. Odličan porodičan stan, u mirnom kraju grada, nadomak centra. U veoma očuvanoj zgradi. Stan je uknjižen na 70m2, ali je prilikom renoviranja čitave vertikale, lođa od 17m2 pretvorena u kuhinju sa trpezarijom. Renoviran je pre nekoliko godina, urađena je elektro i vodovodna instalacija, stavljen PVC, hrastov parket, odlična izolacija. Sastoji se od velikog ulaznog antrea, tri spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarije, dve kuhinje i kupatila. Postoji mogućnost podele na dve stambene jedinice. Visina plafona je 2,9m, stan je svetao i prostran. Prazan je i odmah useljiv. Uknjžen je na vlasnika, bez tereta i zabeležbi, tako da je moguća kupovina putem kredita. Idealan je za izdavanje, za poslovni prostor, kao i za porodičan život. Poseduje podrum od 9m2, koji se nalazi iznad površine zemlje, prirodna ventilacija, kompletno renoviran, sa mokrim čvorom. Prevoz je u neposrednoj blizini i to 65, 66, 74. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

175.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - 20. oktobra
|

Kaludjerica prodaja kuće . U ponudi je vertikala kuće u Kaluđerici, površine 190 m2 na delu placa od 3 ara sa uređenog dvorišta sa visokim drvećem i stazama . Kuća ima 4 nivoa, koji se sastoje od:podruma, prizemlja , I sprata i potkrovlja Podrum : - kotlarnica/radionica, soba, Prizemlje: - antre, wc, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, terasa. I sprat: - 3 spavaće sobe, kup/wc, 2 terase, Potkrovlje : - izolovan tavan. EG na naftu, pelet i struju. Garaža sa velikom radionicom, letnja kujna, velika ostava. Struja, voda, kanalizacija, podrum , KATV Internet, garaža, radionica U mirnoj ulici gde su isključivo porodične zgrade a u blizini Ideje i autobuske stanice prodaje se ova vertikala porodične zgrade na 3 ara uređenog placa. Prodaje se zasebno ili zajedno sa drugom vertikalom, jer zajedno čine jednu celinu od 380 m2 na 6 ari placa. Uskoro slike kuće. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

150.000 €
Agencije za nekretnine | Kupac Magnat