Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kupac Magnat

Kupac Magnat


Broj u registru posrednika : 178
Beograd
Telefon: (011) 365-0222
Telefon 1: (011) 365-0111
Web sajt
www.magnatkupac.com
Kuća | Beograd - Grocka - Boleč - 6. ličke divizije (Boleč)
|

Kuća u Boleču iz 1996. god. ima 300m2 i funkcioniše kao tri stana,uvedeno etašno grejanje. Kuća poseduje garažu, 3 parking mesta i kotlarnicu. Lepo dvorištu od 6 ari placa Kuća je na dva nivoa i vrlo kvalitetno je urađena. Uknjiženi su i plac i kuća . 0512 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

149.000 €
Plac | Beograd - Voždovac - Ripanj
|

Plac se nalazi na vrlo lepom mestu u blizini glavnog puta, i prevoza, okružen zelenilom, kompletna infrastruktura, odličan za gradnju. 61 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

220.000 €
Plac | Ruma - Gradska lokacija - Put za Pavlovačko jezero
|

Plac na izuzetnoj lokaciji u neposrednoj blizini Pavlovačkog jezera. Odlična infrastruktura, asfaltirani put, u blizini voda i struja. Pogodan za različite sadržaje, mogućnost turističkih objekata - bungalova, kuća u nizu... U okruženju se nalaze vile poznatih javnih ličnosti, tako da lokacija poseduje veliki potencijal. Plac nije deljiv. 9412 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.200.000 €
Kuća | Beograd - Zvezdara - Cvetanova ćuprija - Stari Vinogradi
|

Porodična kuća na četiri etaže, 6ari placa sa letnjikovcem, etažno grejanje na pelet, uknjižena. Prva etaža nisko prizemlje površine 118m, čini stan i kotlarnica. Druga etaža prizemlje, površine 117m, je petosoban stan,kojo se koristi za stanovanje ,ostale 4 prostorije se koristi kao poslovni prostor, 2 kupatila, izlaz na terasu, dvorišno orijentisan. Treća etaža prvi sprat, .143m,izvedene instalacije, slede fini završni radovi. Četvrta etaža tavanski prostor, korisne površine 84m. Sve etaže su povezane unutrašnjim stepenicama.12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

300.000 €
Kuća | Beograd - Savski venac - Senjak - Drinička
|

Na Senjaku, u odličnoj ulici i u lepom okruženju, u ponudi je vanserijska luksuzna kuća površine 830m2. Kuća je četvorospratna, smeštena je na placu površine 12.38ari i okružena je prostranim, kultivisanim dvorištem. U dvorištu se nalazi bazen okružen zelenilom, a pored same kuće je objekat sa teretanom opremljenom najnovijim spravama za vežbanje. Kao što smo rekli, kuća je na četiri nivoa. Na prvom nivou, u prizemlju, je veliki antre i prijemni hol, kao i prostrani dnevni boravak sa kaminom, kuhinja i trpezarija. Iz dnevnog boravka se izlazi na prelepu, zastakljenu zimsku terasu. Na spratu su četiri spavaće sobe, tri kupatila, tri terase, radni kabinet i salon. Kuća je kompletno renovirana 2013 godine . Opremljen je lux nameštajem. Uknjižena. Vanserijska. Za svaku preporuku. Ako želite da dobijete dodatne informacije ili da zakažete svoj termin za gledanje, molimo da nas pozovete..10 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

4.000.000 €
Kuća | Beograd - Grocka
|

Kaludjerica- Prodaja kuće. Šestosobna kuća sa dva kupšatila, dve kuhinje, terasom od 8m2, dve ostave, šest soba. Ima ugrađene norveške radijatore. 5 ari placa. Uknjižena. Kuća ima dve etaže koje funkcionišu kao dva trosobna stana. 2019godine je kompletno renovirana i ne zahteva ulaganja. Urađena je dupla izolacija kuće, spoljna sa stiroporom i iznutra sa stirodurom. Na prvoj etazi, u prizemlju je stan od 80m2 koji se sastoji od tri sobe, kupatila i ostave. Na spratu je takođe stan od 80m2, koji ima tri sobe, kupatilo i ostavu, kao i 8m2 terasu. U dvorištu se nalazi i bunar 9m dubine, garaža, ostava i letnja kuhinja. Sve ukupno ima 65m2. Kuća je za preporuku, locirana dve autobuske stanice pre Motela Radmilovac. U blizini je škola, vrtić, Aman, Dis, dve pijace, apoteka stanica gradskog prevoza sa više autobuskih linija.

Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

145.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Surčin - Dobanovci - Steve Jovanovića
|

Jedinstveno u ponudi, na 19 ari placa se nalaze tri proizvodne hale koje ukupno imaju 1090m2 i izložbeni salon od 420m2 na tri nivoa (u osnovi ima 140m2). Plac je ograđen, ima kapiju i kamionski prilaz. Lak je pristup i u neposrednoj je blizini auto-puta. Svi objekti su uknjiženi i odmah useljivi. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

490.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Knez Mihailova - Obilićev Venac
|

Nedaleko od Knez Mihajlove ulice, na najlepšoj lokaciji u gradu, u dobroj zgradi, nalazi se ovaj komforan, četvorosoban stan, dvostran, sa dobrim rasporedom, na 5.spr.(7), lift, cg, 3 mokra čvora, 2 terase. Stan je uknjižen - retko u ponudi - za preporuku! 73 7310 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

460.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Gandijeva
|

Na odličnoj lokaciji, prvi red zgrada do Savskog keja u četvorospratnici, kompletno renoviran, sunčan i dvostran stan sa odličnim rasporedom: Hodnik, toalet, ostava, kuhinja povezana šankom sa trpezarijom, velika spavaća soba i dnevna soba proširena na deo terase. Stan je uknjižen na 66m2, sa terasom ima 70m2. Izuzetan pogled iz dnevnog boravka ka Savskom keju - južna orijentacija. Stanu pripada podrum, ostava na spratu i zajednička prostorija za bicikle. Blizina parka, Savskog keja, škole, vrtića, marketa. Odličan gradski prevoz ka svim delovima grada. Zgrada je uredna, okružena zelenilom, miran kraj. Stan bez ulaganja, prodaje se namešten i uknjižen je na prodavca 1/1. Za preporuku..70 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

250.000 €
Plac | Sremski Karlovci - Okolno mesto
|

Odličan plac na obroncima Fruške gore. Celom jednom dužinom izlazi na tvrdi put, a samo je 60-tak metara udaljen od asfaltnog puta. Dozvoljena gradnja. Ima strujus, vodu i uknjižen je. Povoljna ponuda! 1212 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

30.000 €
Agencije za nekretnine | Kupac Magnat