Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kupac Magnat

Kupac Magnat


Broj u registru posrednika : 178
Beograd
Telefon: (011) 365-0222
Telefon 1: (011) 365-0111
Web sajt
www.magnatkupac.com
Stan | Beograd - Zemun - Karađorđev Trg
|

Izuzetno svetao, komforan stan orijentisan na dve strane. Stan je potpuno renoviran, sve u stanu je novo. Soba je jako velika, poseduje nov francuski krevet i novu ugaonu garnituru koja se izvlači. Kompletna nova posteljina za 4 osobe, uključujući jastuke, jorgane i sl. Postoji zajednička terasa okrenuta prema parku. Zgrada ima dva ulaza. Jedan okrenut prema parku i besplatnom parkingu, a drugi glavni okrenut prema ulici. Na pešačkoj udaljenosti je sve potrebno za komforan život, marketi, pijaca, restorani, kafići, Zemunski kej. Lokacija je odlično povezana linijama gradskog prevoza sa svim delovima grada. Centar je udaljen oko 5km. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

500 €
Kuća | Beograd - Savski venac - Dedinje - Rajka Mitića
|

Prodaja kuće Dedinje. Kuća od 300m2 na placu od 17 ari. Urađena konverzija zemljišta..Koeficijent zauzetosti 0.35%.izgrađenost 0.7% Kuća ima tri nivoa. Tri trosobana stana. Grejanje na gas. Na placu postoje pomoćni objekti, poslovni objekat. Dobra pozicija kuće, interesantno kao investicija... U okruženju su novi objekti. 22 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

2.500.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Medaković 1 - Rastka Petrovića
|

Prodaja kuće. Kuća na 5 ari placa u ulici Rastka Petrovića u blizini tržnog centra Stadion. Kompletno za renoviranje. Kuća ima prizemlje i prvi sprat. Dvorište od 5 ari. Uknjižena. Pogodna i za investitor i rušenje. 16 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

220.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Krunska
|

Lep kompletno renoviran i opremljen stan na izuzetnoj lokaciji. Sastoji se od dnevnog boravka sa odvojenim delom za spavanje, kuhinje i kupatila. U stanu je sve novo uključujući i belu tehniku. Stanu pripada i krovna terasa, od 50m2. Uprkos tome što je u samom centru grada stan je izolovan od gradske buke. 7310

800 €
Stan | Beograd - Zemun - Šumadijska
|

Zemunske kapije prodaja stana.Novija gradnja vrhunskog kvaliteta izgradjena po naj modernijim standardima izgradnje. Na odličnoj lokaciji. Dvosoban stan + soba na galeriji , kao dvoiposoban funkcioniše. Od prostorija ima dnevno trpezairijski deo sa kuhinjim, veliku spavaću sobu, veliku lodju, kupatilo. Galerija na kojoj je mala soba . Svetao stan sa prelepim pogledo. Stan bez dodatnog ulaganja, U stanu ostaju svi ugradni elementi, kuhinja, plakari, klima. Sve vrhunskog kvaliteta. Lep i miran porodičan kraj. Lep prilaz ulazu. Ulaz se lepo održavan i izuzetno je čist. Zgrada je pozicionirana tako da nema gradske buke. U neposrednoj blizini ulice Cara Dusana. U kompleksu zgrada ima veliki broj prodavnica sa raznim privatnim delatnostima. Banka, pošta, super marketi, vrtić. Odlićna povezanost sa drugim delovima grada. Veliki broj autobuskih linija i stajališta. Iznad stana je medju prostor (tavanski prostor) sa odličnom krovnom izolacijom. Nije pod kosinama stan i nema krovne prozore. Stan je brzo useljiv. Mogu kreditni i keš kupci. 35 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

154.900 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 21 - Bulevar Zorana Đinđića
|

Izdaje se izuzetno komforan dvosoban stan u blizini hotela Hyatt. Luksuzno je namešten i ima prelep pogled sa X sprata. Stan je vrlo funkcionalan, kuhinja je odvojena od trpezarije i dnevne sobe, u ulaznom hodniku su ugradni plakari,u spavaćoj sobi se takođe nalazi plakar, ima veliku terasu, i kupatilo sa tuš kadom. U neposrednoj blizini su marketi, pijaca, restorani, fast-food restorani, vrtići, škola. Na pešačkoj udaljenosti su i savski i dunavski kej. Lokacija je odlično povezana saobraćajnicama i javnim prevozom sa svim delovima grada. Tu su i biciklističke staze. Na minut vožnje je autoput E-75. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

900 €
Stan | Beograd - Voždovac - Šumice - Ljermontova
|

U prilici smo da vam ponudimo stan za iznajmljivanje kompletno sredjen, opremljem novim nameštajem i novom belom tehnikom. Stan se nalazi na odličnoj likaciji, u blizini parka Šumice sa izuzetnom infrastrukturom. Po strukturi je jednoiposoban, sastoji se od dnevne sobe sa lodjom, spavaće sobe i odvojenom kuhinjom sa velikim prozorom. Stan je kompletno renoviran, Lux. 07

480 €
Stan | Beograd - Vračar - SC Vračar - Maksima Gorkog
|

Vračar - prodaja stana u zajedničkom dvorištu. Upravo vrlo lepo renoviran troiposobni stan u dva nivoa. Manje dvorište sa kapijom koje izlazi na ulicu Maksima Gorkog. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak sa trpezarijom. Iz te prostorije se ide komotnim stepenicama na sprat na kome se nalaze dve prostrane spavaće sobe. Iz dnevnog boravka ulazi se u odvojenu kuhinju i kupatilo sa prirodnom ventilacijom i još jednu spavaću sobu. Nema betonsku ploču na spratu. Postavljena je nova PVC stolarija, mermerne plocice, plafoni sa halogenom rasvetom. Dve klime. Uz stan idu i dve pomoćne prostorije. Stan je uknjižen 30m2, 44 m2 predato je na legalizaciju... Samo za keš kupce. Ne može se kupiti na kredit, ne može se staviti hpoteka na ovaj stan. U neposrednoj blizi Viših skola i srednje škole, prevoza 25, 26, 46 i 55. Mogućnost parkiranja ispred kuće ili u dvorištu, manjeg auta. 11 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

100.000 €
Kuća | Beograd - Vračar - SC Vračar - Maksima Gorkog
|

Vračar - prodaja stana tj kuće u zajedničkom dvorištu. Nije za investicionu izgradnju. U zajedničkom dvorištu posloje dve kuće. Vrlo lepo renoviran troiposobni stan u dva nivoa. Manje dvorište sa kapijom koje izlazi na ulicu Maksima Gorkog. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak sa trpezarijom. Iz te prostorije se ide komotnim stepenicama na sprat na kome se nalaze dve prostrane spavaće sobe. Iz dnevnog boravka ulazi se u odvojenu kuhinju i kupatilo sa prirodnom ventilacijom i još jednu spavaću sobu. Nema betonsku ploču na spratu. Postavljena je nova PVC stolarija, mermerne plocice, plafoni sa halogenom rasvetom. Dve klime. Uz stan idu i dve pomoćne prostorije. Stan je uknjižen 30m2, 44 m2 predato je na legalizaciju... Samo za keš kupce. Ne može se kupiti na kredit, ne može se staviti hpoteka na ovaj stan. U neposrednoj blizi Viših skola i srednje škole, prevoza 25, 26, 46 i 55. Mogućnost parkiranja ispred kuće ili u dvorištu, manjeg auta. 11 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

100.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Vladimira Gaćinovića
|

Izdaje se komforan i svetao stan u blizini Američke ambasade. Stan se nalazi u zgradi sa samo 4 stana i poseduje prelepo dvorište. Kompletno je namešten i sastoji se iz kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i dnevne sobe iz koje se izlazi na terasu, koja gleda na dvorište. U blizini se nalazi vrtić, škola, marketi i sve neophodno za udoban život.02

650 €
Agencije za nekretnine | Kupac Magnat