Nekretnine: Agencije za nekretnine | Agencija Plus D O O Beograd

Agencija Plus d.o.o Beograd


Broj u registru posrednika : 1232
Beograd
Đakovačka 6
Telefon: 381 117839686
Telefon 1: (067) 765-2020
Telefon 2: (067) 765-2020
Web sajt
www.agencijaplus.rs
Stan | Beograd - Zvezdara - Lion - Batutova
|

Prodaje se veoma lep, sređen dvosoban stan, lako adaptibilan u dvoiposoban. Uknjižen u katastru 1/1, odmah useljiv! 57m2 korisne površine + 5m2 terasa. Stanu pripada i tavanski prostor od 50m2 koji može biti iskorišćen kao galerija. Treći sprat bez lifta, samo 10 stanova u zgradi. Odlična lokacija - Lion, Batutova ulica, na par koraka od Bulevara Kralja Aleksandra, Zvezdara teatra i VI Beogradske gimnazije. Stan može biti i odlična investicija za izdavanje ! Moguć dogovor za prodaju nameštaja. Mesečne režije oko 100 eur. Godišnji porez na imovinu 100 eur. Kupac plaća agencijsku proviziju 2%+pdv.

185.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Čučuk Stanina
|

Funkcionalan i veoma svetao stan u potkrovlju, uknjiženo 53m2 ali merena korisna površina je 63m2. Zgrada sa samo 8 stanova, lepo održavana, bez lifta. Ovaj stan se prodaje uz uslov, da se kupi i susedni stan (uknjižen na 36m2, jedna spavaca soba, korisna površina 43m2). Ovom kupovinom se kupuje ceo sprat i ukupna cena iznosi 300.000 eur. Kao poseban potencijal izdvajamo mogućnost dobijanja dozvole za nadogradnju celog sprata od približno 120m2. Za više informacija o tome, pitajte agenta. Zbog izvanredne lokacije na granici Vračara i Zvezdare, na 1 minut od Bulevara Kralja Aleksandra, bez buke u jednosmernoj ulici i sa orijentacijom ka dvorištu, pogodan i kao investicija za izdavanje na dan ili izdavanje studentima zbog blizine više fakulteta. Moderna ugradna kuhinja ostaje u stanu kao i ugradni plakari u hodniku u stanu i ispred stana. Grejanje je etažno na struju, zimi je račun za grejanje maksimalno 70 eur mesečno. Ovaj stan koristi i zajedničku terasuod 30m2 na spratu ispod, sa pogledom na dvorište. Kupac plaća proviziju 2%+PDV.

178.500 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Čučuk Stanina
|

Funkcionalan i veoma svetao stan u potkrovlju, uknjiženo 36m2 ali merena korisna površina je 43m2. Zgrada sa samo 8 stanova, lepo održavana, bez lifta. Ovaj stan se prodaje uz uslov, da se kupi i susedni stan (uknjižen na 53m2, dvosoban, korisna površina 63m2). Ovom kupovinom se kupuje ceo sprat i ukupna cena iznosi 300.000 eur. Kao poseban potencijal izdvajamo mogućnost dobijanja dozvole za nadogradnju celog sprata od približno 120m2. Za više informacija o tome, pitajte agenta. Zbog izvanredne lokacije na granici Vračara i Zvezdare, na 1 minut od Bulevara Kralja Aleksandra, bez buke u jednosmernoj ulici i sa orijentacijom ka dvorištu, pogodan i kao investicija za izdavanje na dan ili izdavanje studentima zbog blizine više fakulteta. Moderna ugradna kuhinja ostaje u stanu kao i ugradni plakari u hodniku u stanu i ispred stana. Grejanje je etažno na struju, zimi je račun za grejanje maksimalno 70 eur mesečno. Ovaj stan koristi i zajedničku terasuod 30m2 na spratu ispod, sa pogledom na dvorište. Kupac plaća proviziju 2%+PDV.

121.500 €
Kuća | Ljig - Okolno mesto - Slavkovica
|

Renovirana seoska kuća na 13 km od Ljiga. Od Beograda 100 km, autoputem ili Ibarskom magistralom. Na placu od 9,78 ari se nalaze 2 objekta: glavna kuća je uknjižena na 51m2 (a realno i mereno ima 150m2, prizemlje+2 sprata) a druga kuća je uknjžena na 43m2, što i jeste realna i merena površina. Glavna kuća je kompletno nameštena. Prodavac ostavlja sav nameštaj izuzev nekoliko tehničkih aparata. U prizemlju se nalazi garaža koja se koristi kao letnja kuhinja, unutrašnjim stepeništem se penje na oba sprata ali postoji i spoljno stepenište za ulaz u kuću. Sve sobe imaju izlaz na terasu, odakle se pruža predivan pogled na prirodu, na okolna brda i šume. Vazduh je čist, bez zagađivača u okolini. U neposrednom okruženju ima mnogo privatnog turističkog smeštaja - konaci, odmorišta, etno kuće, jer je ova prirodna destinacija izuzetno popularna kod domaćih ali i stranih posetilaca. Kuća koju prodajemo takodje ima turistički potencijal ali je i idealno mesto za porodični odmor i relaksaciju. Uknjiženo u katastru, bez tereta. Odmah useljivo. Kupac plaća agencijsku proviziju 3%+pdv.

45.000 €
Kuća | Šabac - Okolno mesto - Stefana Nemanje
|

Veoma lepa i održavana kuća, prizemlje i sprat sa 2 terase. Plac je idealno ravan i redovno održavan, sa puno četinara i raznog cveća. Direktan pristup sa asfalta. Kuća je pogodna kako za stalni boravak tako i za vikendicu, 73 km od Beograda, 14km od Šapca. Od Beograda se stiže direktno autoputem Miloš Veliki. U kući se koristi kablovska Total Tv i internet a postavljene su i kamere za video nadzor, u kući i izvan kuće, za nadzor sa daljine putem mobilnog telefona. Za grejanje se koristi termo-akumulaciona peć i peć na drva. Kuća je komplet nameštena i postoji mogućnost dogovora oko prodaje nameštaja.Kuća je uknjižena na 36m2 sa placem od 1958m2, bez tereta. Odmah useljivo! Kupac plaća proviziju 2%+20%PDV.

60.000 €
Garaža | Beograd - Zvezdara - Bulbulder - Dimitrija Tucovića
|

Garaža je u katastru evidentirana sa 12m2 ali je premerom utvrđeno da je površina 14m2+5m2 ostava sa prozorom, sa utičnicama za struju i sa metalnim vratima. Nivo -1, spuštanje auto liftom. Kupac plaća agencijsku proviziju 1.200 eur sa pdv-om. Vlasnik je fizičko lice, 1/1.

25.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Kraljice Natalije
|

Stan za hedoniste, namešten. Uvozni kvalitetni materijali i oprema vrhunskog kvaliteta, kao i nameštaj. Dve velike spavaće sobe, 2 kupatila, dnevni boravak od 25m2, terasa od 13m2 i korisna stambena površina od 88m2. Stan ima 2 ulaza, u svakoj sobi inverter AC i televizor. Ključ u ruke - cena uključuje nameštaj. Top lokacija! U neposrednoj blizini se nalazi javna garaža gde se može iznajmiti parking. Stan je uknjižen 1/1 i odmah useljiv. Kupac plaća agencijsku proviziju 3% koja uključuje pdv.

500.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Grocka (mesto) - Preradovićeva
|

Kuća se nalazi u neposrednoj blizini centra Grocke, lako dostupna, na ravnoj parceli od 10 ari. Uknjižena na 93m2 kao vikend kuća a faktički ima 193m2, prizemlje , sprat i potkrovlje. Velike 2 terase. Kuća se izdaje, ima uslova za život u njoj, ima gradsku vodu i kanalizaciju ali je potrebno ozbiljno renoviranje - drvenarija, podovi, terase, krov. Kuća je bez fasade. Prilaz asfaltnim putem. Lep, ravan plac. Marina se nalazi na 400m od kuće. U centru Grocke je sva infrastruktura - banke, prodavnice, pijaca, osnovna i srednja škola, restorani, dom zdravlja. Kuća je vlasništvo 1/1 bez tereta. Kupac plaća agencijsku proviziju 2%+pdv.

90.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Grocka (mesto) - Bulevar revolucije
|

Kuća se nalazi u neposrednoj blizini centra Grocke, lako dostupna, na ravnoj parceli od 10 ari. Uknjižena na 172m2 a faktički ima 600m2, prizemlje sa 3 garaže i 3 sprata. Velikih 5 terasa. Kuća se izdaje, ima uslova za život u njoj, ima gradsku vodu i kanalizaciju ali je potrebno ozbiljno renoviranje - drvenarija, podovi, terase. Kuća je bez fasade. Mnogo prostora i mnogo potencijala za ljude sa vizijom, koji kuću mogu pretvoriti u stambeno-poslovni prostor ili hotel sa apartmanima, wellnes centrom i otvorenim bazenom. Marina se nalazi na 400m od kuće. U centru Grocke je sva infrastruktura - banke, prodavnice, pijaca, osnovna i srednja škola, restorani, dom zdravlja. Kuća je vlasništvo 1/1 bez tereta. Kupac plaća agencijsku proviziju 2%+pdv.

300.000 €
Kuća | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Bulevar Kralja Aleksandra
|

Kuca se sastoji od prizemlja i potkrovlja, kompletno renovirana, sa potpuno novim nameštajem. Dve spavaće sobe i kupatilo su na spratu, u prizemlju dnevni boravak i kuhinja. Grejanje sa inverter klima uređaja koji postoje u svakoj prostoriji. Veoma niski mesečni troškovi računa, oko 45 eur, plus utrošak električne energije. Buducim stanarima je na raspolaganju kompletno posudje za kuvanje, pribor i servis za jelo, posteljina.Maksimalano 4 osobe mogu stanovati u ovoj kući. Video kamere u dvorištu, u kome se nalaze jos 2 stana. Mirno i tiho dvoriste. Lokacija fantasticna, odlicna komunikacija sa svim delovima grada, samo 2 km od centra. Mnogobrojne linije gradskog prevoza na par metara od kuće, restorani, knjižare, prodavnice, 2 zelene pijace.... Plaćanje je mesečno. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Zakupac plaća agencijsku proviziju 50%+pdv od iznosa mesečne zakupnine.

1.600 €
Stan | Zlatibor - Okolno mesto - Mijaila Jevremovića
|

U idiličnom, šumovitom okruženju sa pogledom na Tornik, prodaje se lux apartman kompletno namešten. Za uživanje u miru i tišini, na samo 2 km od centra Zlatibora, u naselju Zova koje ima 120 apartmana, u neposrednoj blizini hotela koji se završava i koji će pružati zdravstveno-relax sadržaje sa spa centrom. Apartman je namenjen hedonistima, ljubiteljima prirode i rustičnog ambijenta, pogodan za boravak porodice i prijatelje ali i za kratkoročno izdavanje. Budući vlasnik može preuzeti organizovanu logistiku za izdavanje apartmana. Kompleks apartmana se redovno održava kroz članstvo u udruženju vlasnika na ovoj lokaciji. Redovno se čiste okućnice i zajedničke javne površine, kosi trava, čisti sneg, itd uz mesečnu nadoknadu od samo 17 eura. Odlična investicija u nekretninu na lokaciji koja se najbrže i najdinamičnije razvija u pogledu infrastrukture i ponude stambenih objekata, za kojom je tražnja konstantna. Nekretnina je uknjižena 1/1, odmah useljiva. Kupac plaća proviziju 2,5%+pdv.

73.000 €
Agencije za nekretnine | Agencija Plus D O O Beograd