Nekretnine: Agencije za nekretnine | Stefanov Nekretnine

Stefanov nekretnine


Broj u registru posrednika : 1312
Zrenjanin
Telefon: (060) 088-4552
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Spratna održavana kuća na Zelenom polju površine 210 m2 na placu 5,10 a. U prizemlju od prostorija sadrži prostran hodnik, dnevni boravak, veliku trpezariju sa kuhinjom i ostavom, spavaću sobu, kupatilo i izlaz na veću natkrivenu terasu. Sprat nedovršen i čine ga tri sobe i kupatilo. Na spratu urađene sve instalacije za kupatilo i kuhinju. Po podovima postavljen parket i keramika, stolarija drvena sa šalokatrama, grejanje na plinske peći, trofazna struja. Na kući rađena perlit izlolacija i preko perlita demit fasada. Građena od čvrstog materijala. Dvorište ograđeno i čini ga pomoćna prostorija. U kući se veoma malo živelo. Nalazi se u centralnom delu naselja Zeleno polje u blizini ambulante, mesne zajednice, marketa. Uknjižena 1/1. Cena nije fiksna.

95.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Kuća u naselju Mičkei na placu od 8,5 ari, sa tri auto radionice, na dva fiziči odvojena placa. Glavna kuća sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatila. Po podovima brodski pod i keramika, grajenje na gas-struju, stolarija drvena. Na kući kompleno renoviran krov 2021. godine i urađena demit fasada spolja i iznutra. Građena od mešovitog i čvrstog materijala. Dvorište popločano, ograđeno. Čine ga tri auto radionice (tri četvorostrubne dizalice u funkciji), dva dvosobna kompletno opremljena stana i pomoćna prostorija pretvorena u kancelarijski prostor. Kuća ima tri posebna strujomera, dva priključka za gas i dva priljučka za vodu. Idealna je za obavljanje automenahičarskih poslova. U cenu uračunat alat iz radionice (nepokretan). Cena nije fiksna. Uknjižena 1/1.

140.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Komforan četvorosoban stan na prvom spratu stambene zgrade, grejne površine 82 m2 plus terasa 7 m2. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, trpezarije, izdvojene kuhinje, kupatila, toaleta, odvojenog spavaćeg dela od 3 sobe, garderobera i terase. Po podovima postavljen prvoklasni parket, stolarija PVC sa roletnama i komarnicima, grajanje gradsko sa kalorimetrima, sigurnosna vrata. Na zgradi urađena demit fasada 2021. godine. Računi izuzetno niski. Stan kompletno sređen, bez ulaganja. U cenu uračnuta kuhinja sa belom tehnikom i garderoberi. Stanu pripada podrum površine oko 15 m2. Lokacija izuzetna. Blizina škole, vrtića, bolnice, TC "Big", marketa. Moguca zamena za adekvatnu kucu na Bagljasu, Novom Putnikovu, 4. Julu. Uknjižen 1/1. Cena nije fiksna.

105.000 €
Kuća | Novi Sad - Petrovaradin - Bukovac
|

Prelepa luksuzna kuća na samom ulasku iz Petrovaradina u Bukovac (Podvezirac, tačno ispod Vezirca, nedaleko od Vezirovog spomenika), površine 310 m2, na lepom i mirnom mestu bez buke, u blizini gradskog prevoza, na udaljenosti oko 10 minuta automobilom (8 km) od strogog centra Novog Sada. Kuća ima tri etaže sa zasebnim ulazima. Prvu etažu čini prostrani dnevni boravak iz kog se izlazi na terasu, spavaća soba, i kupatilo. Druga i treća etaža su identične i čine ih dnevni boravak sa izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, i kupatilo. Kuća je kompeltno uređena sa svim komunalijama: asfalt, gas, kanalizacija, vodovod, telefon, kablovska TV, internet. Etažno grejanje na gas u svim prostorijama (računi za grejanje mnogo manji nego u stanovima. Stambena površina je 270 m2. Izvršena privatizacija zemljišta ispod kuće i oko kuće (konverzija iz javne u privatnu svojinu), tako da je moguće sagraditi još jedan objekat na placu, a takođe postoji mogućnost prisvajanja površine pored kuće od oko 1200 m2, plus zeleni pojas sa svih strana oba placa. Svi porezi plaćeni, plus porez na prenos... Idealno za dve do tri porodice, prizemlje se može koristiti kao stambeni ili poslovni prostor. Iza kuće veliki prostor za odmor, roštilj i sl. Formiran voćnjak uz mogćnost proširenja. Uknjižena 1/1.

250.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju nedovršena kuća sa lokalom u Mužlji na placu površine 2,42 ara. U prizemlju nalazi se lokal, dok je na spratu jedna prostorija koja bi mogla biti pretvorena u kancelariju. U dvorištu kuće nalaze se pomoćne prostorije ozidatne od čvrstog materijala. Kuća se nalazi u jednoj od najprometnijih ulica u Mužlji, na izvrsnoj lokaciji. Moguća zamena za dvosoban stan

43.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Dvospratna kuća površine 200 m2 na placu od 29,14 ari u industrijskoj zoni. Kuća je zidana od blokova, postavljena je PVC stolarija, ima alarm. Kuća je delimično izmalterisana i zahteva dodatna ulaganja. Imajući u vidu poziciju i veličinu parcele, kao i blizinu puta, prostor je izuzetno povoljan za izgradnju komercijalno-poslovnog objekta (distributivni centar, hala, magacin, perionica, kancelarijski prostor ...) a pogodan je i za parking prostor transportnih vozila. Cena nije fiksna! Moguć dogovor!!! Uknjižena je 1/1.

240.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Trosobna salonska kuća u blizini centra, na placu površine 5 a. Kuća ima dve sobe, kuhinu sa trpezarijom, , kupatilo, ostavu. Stolarija je drvena, dobro očuvana sa aluminijumskim roletnama. Po podovima je urađen laminat i brodski pod. Grejanje je centralno na čvrsto gorivo. U kući je urađena nova kanalizacija i struja. Na krovu je stavljen novi crep, nove letve i urađeni su zabati. Kuća se nalazi na izvrsnoj lokaciji i samom strukturom ima puno potencijala. Cena nije fiksna. Uknjižena.

75.000 €
Vikendica | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Na prodaju vikendica na Tiganjici udaljena na 200 m od restorana "Trofej", površine 51 m2 na placu od 9,16 a. Vikendica se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, kupatila. Iz dnevnog boravka stepenište vodi na galeriju na kojoj se nalazi spavaća soba iz koje se izlazi na veliku terasu. Po podovima postavljen laminat, stolarija drvena sa šalokatrama u odličnom stanju, grejanje na čvrsto gorivo ili na struju. Kuća poseduje sopstveni bunar i nov hidropak, trofaznu struju. Građena je od čvrstog materijala i ne zahteva dodatna ulaganja. Dvorište je ograđeno i prostrano okruženo zelenilom. Vikendica se nalazi u srcu prirodnog rezervata, na samo 25 minuta hoda od Carske Bare, hotela "Sibila". Idealna za osobe koje zele da se skolone od urbanog zivota i provedu neko vreme u miru i prirodi ili za svakodnevni život jer je udaljena na samo 10 minuta vožnje do grada. Cena nije fiksna. Uknjižena 1/1.

36.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Spratna kuća na Gradnulici površine 123m2 na placu od 3,74a. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, toaleta, ostave, podruma. U prizemlju nalazi se i poslovni prostor sa sanitarnim čvorom koji može biti pretvoren u veliki dnevni boravak. Sprat se sastoji od tri spavaće sobe, kupatila i toaleta. Po podovima postavljen je parket, urađeno je drveno stepenište, grejanje na gas, stolarija drvena dobro očuvana. Kuća je zidana od čvrstog materijala (cigla i po). Urađena je izolacija između plafona i lamperije staklenom vunom. Prostorije u kuci su veoma prostrane i svetle. U sklopu dvorišta postoji jednosoban stan koji se sastoji od hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom i kupatilom ukupne kvadrature 68 m2. Po podovima brodski pod, grejanje na gas, stolarija drvena. U dvoristu se nalaze i dve šupe sa natkrivenom terasom. Kuća se nalazi u mirnom delu grada u blizini obilaznice za Novi Sad, škole, vrtića. Kuća je legalizovana i uknjižena. Moguća kupovina putem stambenog kredita.

110.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Dva stana spojena u komforan dvorišni stan površine 71 m2 sa dva ulaza iz dve ulice. Sastoji se od hodnika, dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, ostave, kupatila, dve spavaće sobe, letnje kuhinje i terase. Po podovima laminat i keramika, stolarija PVC sa roletnama, grajanje na gas, struja trofazna. Urađena demit fasada. U stanu postoje dva strujna brojila, dva brojila za plin i dva priključka za vodu. Stan je kompletno renoviran i ne zahteva dodatna ulaganja. Nalazi se na izvrsnoj lokaciji na samo par minuta od centra, u blizini škole, vrtića, marketa. Stan je legalizovan osim 11 m2 koji su u procesu legalizacije. Postoji mogućnost zamene za stan uz doplatu. Cena nije fiksna. Uknjižen 1/1.

45.000 €
Agencije za nekretnine | Stefanov Nekretnine