Nekretnine: Agencije za nekretnine | Agencija Za Nekretnine Tip Top Servis

Agencija za nekretnine Tip Top Servis


Broj u registru posrednika : 1225
Telefon: (065) 642-0000
Telefon 1: (065) 642-0000
Vikendica | Vršac - Gradska lokacija - Gudurički put
|

Na prodaju kuća zidana u dva nivoa površine u osnovi 160m2, smeštena na placu ukupne površine 607m2. Nalazi se na Guduričkom putu, ušuškana nedaleko od  glavnog puta. Strukturu čine  hodnik, dva kupatila, ostava, vešernica,trpezarija sa kuhinjom,dnevni boravak  iz koga se izlazi na prelepu veliku terasu , četiri spavaće sobe i garaža. Na kompletnom objektu urađena horizontalna i vertikalna izolacija. Grejanje podno sa mogućnošću izbora energenta (trenutno na struju,ali postoje i opcija za gas ili čvrsto gorivo). U dnevnoj sobi nalazi se kamin u funkciji. Podovi su prekriveni parketom i pločicama, ugrađena drvena stolarija. U dvorištu se nalazi zidani bazen opremljen neophodnim filterima i pumpama. Kuča se prodaje delimično opremljena u zavisnosti od dogovora. Moguća zamena za stan. Kupovinom ove kuće obezbedićete sebi i svojoj porodici Raj za odmor i uživanje

98.000 €
Plac | Vršac - Okolno mesto - Petefi Šandora
|

Na prodaju plac u Šušari, selu nadomak Vršca. Ukupna površina je 1440m2 i na njemu se nalaze zasadi voća. S obzirom da se vodi kao zemljište u građevinskom području,kao i da je na njemu uknjižen objekat od  50m2 (koji fizički ne postoji) pogodan je za izgradnju novog objekta za stanovanje. Struja i voda dovedeni su do placa. Plac se nalazi u naseljenom delu sela i ima prilaz sa asfalitiranog puta.Prilaz mu je sa asfaltiranog puta. Mesto Šušara,u kome se plac nalazi, poznato je po vazduhu visokog kvaliteta i kao takav idealan za osobe koje imaju astmu ili bilo koji vid problema sa disanjem.

15.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Nikite Tolstoja
|

Na prodaju  prizemna kuća sa lokalom smeštena u trećoj zoni. Na placu površine 159m2 smešten je objekat ukupne površine 72m2 i pomoćni objekat površine 12m2. Kuća je građena čvrstom građom sa karo tavanom i sastoji se od lokala sa toaletom,dve sobe, kuhinje, ostave i kupatila. Podovi obloženi brodskim podom i pločicama, ugrađena PVC i aluminijumska stolarija. Grejanje centralno na plin.

49.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Đure Cvejića
|

Na prodaju prizemna kuća u četvrtoj zoni, u blizini pijace. Na placu površine 584m2 nalaze se kuća, površine 102m2 i pomoćna prostorija površine 29m2. Objekat građen čvrstom gradnjom, zdravih zidova bez vlage. Sastoji se od hodnika ,kupatila,kuhinje, dnevne sobe i tri spavaće sobe. Na kući urađena izolacija, postavljena PVC i drvena stolarija.Podovi prekriveni laminatom i pločicama.Grejanje centralno na plin. Objekat priključen na gradsku kanalizaciju. 

59.500 €
Kuća | Vršac - Okolno mesto - Banatska
|

Na prodaju kuća u prelepom selu Šušara, nadomak Vršca. Površina objekta je 122m2 i sastoji se od hodnika, 3 sobe, trpezarijstoe sa kuhinjom, kupatila i velikog trema. Na placu površine 1089m2 se takođe nalaze i pomoćne prostorije. Na kući je urađena fasada sa izolacijom, ugrađena je PVC stolarija. Zidovi zdravi bez vlage,zidani čvrstom gradnjom.Podovi prekriveni parketom,laminatom i pločicama. Grejanje centralno.

55.000 €
Plac | Vršac - Gradska lokacija - Drvarska
|

Na prodaju plac površine 350m2. Nalazi se na veoma pogodnoj lokaciji u blizini Gradskog parka, stadiona, hale Milenijum, obe bolnice. Kompletna infrastruktura sprovedena je do placa.

16.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Paje Marganovića
|

Na prodaju kuća u sivoj fazi, Površina u osnovi je 154m2 i sagrađena je na placu površine 279m2. Smeštena je na dobroj lokaciji u blizini gradske pijace, Lidla, Osovne škole, jezera.

148.000 €
Plac | Vršac - Gradska lokacija - Podvršanska
|

Na prodaju plac, smešten na veoma dobroj lokaciji - ulica/potes Podvršanska. Na placu se nalazi nezavršen objekat, koji je u postupku ozakonjenja. Površina placa je 515m2.

25.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Rudnička
|

Na prodaju novosagrađena kuća,smeštena na potezu Guduričkog naselja.Površina u osnovi iznosi 113m2, ukupna korisna površina je 239m2 i izgrađena je na placu ukupne  površine 985m2. Objekat se sastoji od prizemlja, sprata i potkrovlja. Energetki je isplativ, jer je urađena kompletna izolacija, ugrađena aluminijumska stolarija i uvedeno podno grejanje na plin. Podovi su obloženi pločicama.  Kuća poseduje veliku garažu sa ugrađenim elektronskim vratima.

299.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Bore Kostića
|

Na prodaju kuća koja se nalazi u blizini Vršakog jezera. Na placu površine 369m2 smešteni  su objekti ukupne površine 134m2, podeljeni u dve stambene jedinice. Objekti zidani čvrstom građom, sa ugrađenom drvenom stolarijom. 

60.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Svetozara Miletića
|

Na prodaju prizemna kuća starije gradnje. Na placu površine 295 m2, nalaze se porodična stambena zgrada površine 92 m2 i dve pomoćne zgrade površine 33 m2 i 23 m2. Stambena zgrada sastoji se od 4 sobe,hodnika, trpezarije sa kuhunjom i kupatila.

30.000 €
Stan | Vršac - Gradska lokacija - Omladinski trg
|

Na prodaju dvosoban stan sa boksom u podrumu na odličnoj lokaciji.Strukturu stana čine hodnik, dve sobe, kuhinja, špajz, kupatilo i terase. Nalazi se na petom spratu i iz njega se pruža prelep pogled, sa jedne strane na Gradski park i stadion, a sa druge na Breg. Zgrada ima lift. U neposrednoj blizini nalaze se škole,vrtić,bolnica, Centar Milenijum, Gradski stadion,park...

69.900 €
Stan | Vršac - Gradska lokacija - Svetozara Miletića
|

Na prodaju jednosoban stan površine 28m2 (plus  20m2 neuknjiženo), koji je smešten u porodičnoj stambenoj zgradi na placu ukupne površine 220m2. Sastoji se od hodnika, trpezarije sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i ostave. Čvrste je građe, sa podovima koji su obloženi laminatom i pločicama. Delimično opremljen nameštajem. Smešten je na veoma povoljnoj lokaciji, u blizini centra grada i kao takav je idealan za izdavanje, kao "stan na dan".

25.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Starine Novaka
|

Na prodaju spratna kuća u četvrtoj zoni, u blizini Margitskog naselja. Osnova objekta je 118m2 (ukupna površina 270m2) na placu  ukupne površine 157m2. U prizemlju kuće nalaze se veliki dnevni boravak, velika trpezarija sa kuhinjom i kupatilo, a na spratu četiri sobe i kupatilo. Potkrovlje je u sivoj fazi.Zidovi zdravi,bez vlage, a podovi obloženi laminatom i pločicama. Kuća je sređena i praktično odmah useljiva.

73.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Gudurički put
|

Na prodaju spratna kuća sa garažom i pomoćnim prostorijama na placu ukupne površine 1476m2. Kuća je u osnovi 85m2 , garaža 24m2, jedna pomoćna zgrada 36m2 i druga pomoćna zgrada 14m2. U prizemlju kuće nalaze se hodnik, ostava ispod stepeništa, trpezarija sa kuhinjom, 2 sobe i kupatilo.Na spratu se nalaze hodnik, trpezarija sa kuhinjom i terasom, 2 sobe sa terasom i kupatilo. Potkrovlje takođe može da se osposobi u stambenu jedinicu. Objekat je građen čvrstom građom, spolja urađena fasada sa izolacijom (osim na prednjem delu gde je fasadna cigla) ugrađena je drvena stolarija, podovi su prekriveni parketom i pločicama. Ispred i iza kuće prelep, održavan travnjak, a u zadnjem delu dvorišta nalazi se velika bašta- njiva. U dvorištu se nalaze garaža i pomoćne prostorije.  S obzirom da su kuća i okućnica u idealnom stanju, kao i da se ista prodaje opremljena nameštajem, idealna je za one koji žele da se praktično odmah usele.

105.000 €
Kuća | Plandište - Okolno mesto - Gavrila Principa
|

Na prodaju kuća u Hajdučici, mestu udaljenom od Vršca oko 30 km. Veličina je 114m2 u osnovi.Izgrađena je u nivoima i čine je dnevna soba, trpezarija, kuhinja, četiri  sobe, kupatilo, tavan, ostava , garaža i velika terasa. Građena je čvrstom građom ,sa drvenom stolarijom i podovi su joj prekriveni parketom i pločicama. Ima plin i struju. Smeštena je na placu ukupne površine 1501m2. Okružena je drvećem i zelenilom, što pruža utisak kao da boravite u parku. U bašti možete uzgajati zdravu- organsku hranu zalivanu sa vodom iz arteških bunara. Dok sedite na prelepoj terasi uživaćete uz cvrkut ptica u pogledu na svoju zelenu oazu.

35.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Danila Kiša
|

Na prodaju dve kuće na placu površine 471m2. Jedna kuća je spratna i svaka etaža je odvojena kao posebna celina (postoji mogućnost da ponovo bude jedna celina). Prizemlje je sastavljeno od hodnika,2 sobe. trpezarije, kuhinje, ostave, kupatila i malog podruma. Podovi obloženi parketom i pločicama. Stolarija drvena. Jedinica na spratu sastoji se odhodnika, 2 sobe,trpezarije,kuhinje i velikog kupatila. Podovi su obloženi laminatom i pločicama. Stolarija Drvena. Do ovog dela kuće dolazi se stepeništem iz dvorišta.Kuća je građena ciglom i urađena je kompletna fasada sa izolacijom. Druga kuća, koja se nalazi na istom placu je prizemna i sastoji se od sobe ,kuhinje, kupatila,precoblja, velikog trema i Garaže. Podovi su obloženi laminatom i pločicama. Stolarija drvena. Sve tri jedinice imaju odvojene satove za plin i struju.

105.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Vojvođanskih brigada
|

Na prodaju spratna kuća, smeštena na veoma povoljnoj lokaciji. U blizini se nalaze škole, vrtić,gradski park, stadion, Centar Milenijum, bolnica. Prizemlje čine hodnik sa stepeništem i dve zasebne, stambene  celine, koje se sastoje od po jedne sobe, kuhinje i kupatila. Svaka od ovih jedinica ima svoj zaseban ulaz, kao i sopstveno dvorište. Kao takve, idealne su za iznajmljivanje. Naravno, postoji mogućnost da se prizemlje kuće ponovo vrati u prvobitnu formu i na taj nači kuća postaje jedna celina.Na spratu se nalaze hodnik,dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo, dve sobe i velika terasa. Na kući je urađena kompletna izolacija i fasada, ugrađena PVC i Alu stolarija, što je čini energetski isplativom u smislu grejanja i hlađenja. Podovi su prekriveni laminatom i pločicama. Zidovi zdravi, bez vlage. Centralno grejanje na gas sprovedeno je u celoj kući. S obzirom na sve, prethodno navedene benefite, kao i činjenicu da ne iziskuje praktično nikakva ulaganja, ova nekretnina može da bude idealna investicija za budućeg kupca.Još jedan veliki benefit ove nekretnine je činjenica da je bukvalno odmah useljiva.

110.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Topovski put
|

Na prodaju kompletno renovirana kuća sa potkrovljem, na prelepoj lokaciji, u podnožju Vršačkog Brega. U prizemlju se nalaze predsoblje, kupatilo, ostava,dnevna soba sa izlazom na veliku terasu, kuhinja sa trpezarijom i tri spavaće sobe. Potkrovlje čini velika dnevna soba sa galerijom i terasom sa koje se pruža prelep pogled na grad, kao i dve spavaće sobe i kupatilo  smeštenih u drugoj etaži istog. Kuća je  opremljena plakarima, ormarima i fijokama smeštenim na veoma praktičnim mestima,tako da je iskorišćen inače neupotrebljiv prostor. Stepenište koje vodi ka potkrovlju ima drvena gazišta i rukohvate. Podovi su obloženi parketom i pločicama. Stolarija je od drveta i PVC-a sa roletnama i komarnicima. Urađena je kompletna izolacija,što u kombinaciji sa kvalitenom stolarijom, čini objekat energetski efikasnim. Grejanje je centralno sa kotlovima na gas i električnu energiju, koji su smešteni u posebnoj prostoriji- kotlarnici. U dvorištu se nalazi pomoćna prostorija ozidana kamenom, boks za psa i letnja kuhinja iznad koje se nalazi garaža. Na garaži su segmentna vrata kojima se upravlja daljinskim upravljačem. Kuća je smeštena u prelepom dvorištu, čije su kaskade prekrivene travnjakom, cvećem ili zimzelenim drvećem. Površina kuće u osnovi je 113m2 plus potkrovlje, ukupno 192m2. Pomoćna prostorija je 6m2, a letnja kuhinja 14m2. Površina garaže iznosi 20m2. Sve je smešteno na placu ukupne površine 382m2. Cena nekretnine nije fiksna.

160.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Branka Radičevića
|

Na prodaju prizemna kuća površine 114m2  sa pomoćnim objektom površine 13m2 smešteno na placu ukupne površine 180m2. Kuću čine hodnik, četiri sobe, trpezarija sa kuhinjom, kupatilo, ostava, podrum i tavan. Zidovi zdravi, bez vlage. Podovi obloženi laminatom i pločicama. Objekat ima struju, vodu, plin i priključen je na gradsku kanalizaciju. Kuća je praktično odmah useljiva , ne iziskuje ulaganja i nalazi se na veoma povoljnoj lokaciji.Cena nije fiksna.

62.000 €
Agencije za nekretnine | Agencija Za Nekretnine Tip Top Servis