Nekretnine: Agencije za nekretnine | Agencija Za Nekretnine Tip Top Servis

Agencija za nekretnine Tip Top Servis


Broj u registru posrednika : 1225
Telefon: (065) 642-0000
Telefon 1: (065) 642-0000
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Svetozara Miletića
|

Na prodaju prizemna kuća starije gradnje. Na placu površine 295 m2, nalaze se porodična stambena zgrada površine 92 m2 i dve pomoćne zgrade površine 33 m2 i 23 m2. Stambena zgrada sastoji se od 4 sobe,hodnika, trpezarije sa kuhunjom i kupatila.

30.000 €
Stan | Vršac - Gradska lokacija - Omladinski trg
|

Na prodaju dvosoban stan sa boksom u podrumu na odličnoj lokaciji.Strukturu stana čine hodnik, dve sobe, kuhinja, špajz, kupatilo i terase. Nalazi se na petom spratu i iz njega se pruža prelep pogled, sa jedne strane na Gradski park i stadion, a sa druge na Breg. Zgrada ima lift. U neposrednoj blizini nalaze se škole,vrtić,bolnica, Centar Milenijum, Gradski stadion,park...

69.900 €
Stan | Vršac - Gradska lokacija - Svetozara Miletića
|

Na prodaju jednosoban stan površine 28m2 (plus  20m2 neuknjiženo), koji je smešten u porodičnoj stambenoj zgradi na placu ukupne površine 220m2. Sastoji se od hodnika, trpezarije sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i ostave. Čvrste je građe, sa podovima koji su obloženi laminatom i pločicama. Delimično opremljen nameštajem. Smešten je na veoma povoljnoj lokaciji, u blizini centra grada i kao takav je idealan za izdavanje, kao "stan na dan".

25.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Starine Novaka
|

Na prodaju spratna kuća u četvrtoj zoni, u blizini Margitskog naselja. Osnova objekta je 118m2 (ukupna površina 270m2) na placu  ukupne površine 157m2. U prizemlju kuće nalaze se veliki dnevni boravak, velika trpezarija sa kuhinjom i kupatilo, a na spratu četiri sobe i kupatilo. Potkrovlje je u sivoj fazi.Zidovi zdravi,bez vlage, a podovi obloženi laminatom i pločicama. Kuća je sređena i praktično odmah useljiva.

73.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Gudurički put
|

Na prodaju spratna kuća sa garažom i pomoćnim prostorijama na placu ukupne površine 1476m2. Kuća je u osnovi 85m2 , garaža 24m2, jedna pomoćna zgrada 36m2 i druga pomoćna zgrada 14m2. U prizemlju kuće nalaze se hodnik, ostava ispod stepeništa, trpezarija sa kuhinjom, 2 sobe i kupatilo.Na spratu se nalaze hodnik, trpezarija sa kuhinjom i terasom, 2 sobe sa terasom i kupatilo. Potkrovlje takođe može da se osposobi u stambenu jedinicu. Objekat je građen čvrstom građom, spolja urađena fasada sa izolacijom (osim na prednjem delu gde je fasadna cigla) ugrađena je drvena stolarija, podovi su prekriveni parketom i pločicama. Ispred i iza kuće prelep, održavan travnjak, a u zadnjem delu dvorišta nalazi se velika bašta- njiva. U dvorištu se nalaze garaža i pomoćne prostorije.  S obzirom da su kuća i okućnica u idealnom stanju, kao i da se ista prodaje opremljena nameštajem, idealna je za one koji žele da se praktično odmah usele.

105.000 €
Kuća | Plandište - Okolno mesto - Gavrila Principa
|

Na prodaju kuća u Hajdučici, mestu udaljenom od Vršca oko 30 km. Veličina je 114m2 u osnovi.Izgrađena je u nivoima i čine je dnevna soba, trpezarija, kuhinja, četiri  sobe, kupatilo, tavan, ostava , garaža i velika terasa. Građena je čvrstom građom ,sa drvenom stolarijom i podovi su joj prekriveni parketom i pločicama. Ima plin i struju. Smeštena je na placu ukupne površine 1501m2. Okružena je drvećem i zelenilom, što pruža utisak kao da boravite u parku. U bašti možete uzgajati zdravu- organsku hranu zalivanu sa vodom iz arteških bunara. Dok sedite na prelepoj terasi uživaćete uz cvrkut ptica u pogledu na svoju zelenu oazu.

35.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Danila Kiša
|

Na prodaju dve kuće na placu površine 471m2. Jedna kuća je spratna i svaka etaža je odvojena kao posebna celina (postoji mogućnost da ponovo bude jedna celina). Prizemlje je sastavljeno od hodnika,2 sobe. trpezarije, kuhinje, ostave, kupatila i malog podruma. Podovi obloženi parketom i pločicama. Stolarija drvena. Jedinica na spratu sastoji se odhodnika, 2 sobe,trpezarije,kuhinje i velikog kupatila. Podovi su obloženi laminatom i pločicama. Stolarija Drvena. Do ovog dela kuće dolazi se stepeništem iz dvorišta.Kuća je građena ciglom i urađena je kompletna fasada sa izolacijom. Druga kuća, koja se nalazi na istom placu je prizemna i sastoji se od sobe ,kuhinje, kupatila,precoblja, velikog trema i Garaže. Podovi su obloženi laminatom i pločicama. Stolarija drvena. Sve tri jedinice imaju odvojene satove za plin i struju.

105.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Vojvođanskih brigada
|

Na prodaju spratna kuća, smeštena na veoma povoljnoj lokaciji. U blizini se nalaze škole, vrtić,gradski park, stadion, Centar Milenijum, bolnica. Prizemlje čine hodnik sa stepeništem i dve zasebne, stambene  celine, koje se sastoje od po jedne sobe, kuhinje i kupatila. Svaka od ovih jedinica ima svoj zaseban ulaz, kao i sopstveno dvorište. Kao takve, idealne su za iznajmljivanje. Naravno, postoji mogućnost da se prizemlje kuće ponovo vrati u prvobitnu formu i na taj nači kuća postaje jedna celina.Na spratu se nalaze hodnik,dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo, dve sobe i velika terasa. Na kući je urađena kompletna izolacija i fasada, ugrađena PVC i Alu stolarija, što je čini energetski isplativom u smislu grejanja i hlađenja. Podovi su prekriveni laminatom i pločicama. Zidovi zdravi, bez vlage. Centralno grejanje na gas sprovedeno je u celoj kući. S obzirom na sve, prethodno navedene benefite, kao i činjenicu da ne iziskuje praktično nikakva ulaganja, ova nekretnina može da bude idealna investicija za budućeg kupca.Još jedan veliki benefit ove nekretnine je činjenica da je bukvalno odmah useljiva.

110.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Topovski put
|

Na prodaju kompletno renovirana kuća sa potkrovljem, na prelepoj lokaciji, u podnožju Vršačkog Brega. U prizemlju se nalaze predsoblje, kupatilo, ostava,dnevna soba sa izlazom na veliku terasu, kuhinja sa trpezarijom i tri spavaće sobe. Potkrovlje čini velika dnevna soba sa galerijom i terasom sa koje se pruža prelep pogled na grad, kao i dve spavaće sobe i kupatilo  smeštenih u drugoj etaži istog. Kuća je  opremljena plakarima, ormarima i fijokama smeštenim na veoma praktičnim mestima,tako da je iskorišćen inače neupotrebljiv prostor. Stepenište koje vodi ka potkrovlju ima drvena gazišta i rukohvate. Podovi su obloženi parketom i pločicama. Stolarija je od drveta i PVC-a sa roletnama i komarnicima. Urađena je kompletna izolacija,što u kombinaciji sa kvalitenom stolarijom, čini objekat energetski efikasnim. Grejanje je centralno sa kotlovima na gas i električnu energiju, koji su smešteni u posebnoj prostoriji- kotlarnici. U dvorištu se nalazi pomoćna prostorija ozidana kamenom, boks za psa i letnja kuhinja iznad koje se nalazi garaža. Na garaži su segmentna vrata kojima se upravlja daljinskim upravljačem. Kuća je smeštena u prelepom dvorištu, čije su kaskade prekrivene travnjakom, cvećem ili zimzelenim drvećem. Površina kuće u osnovi je 113m2 plus potkrovlje, ukupno 192m2. Pomoćna prostorija je 6m2, a letnja kuhinja 14m2. Površina garaže iznosi 20m2. Sve je smešteno na placu ukupne površine 382m2. Cena nekretnine nije fiksna.

160.000 €
Kuća | Vršac - Gradska lokacija - Branka Radičevića
|

Na prodaju prizemna kuća površine 114m2  sa pomoćnim objektom površine 13m2 smešteno na placu ukupne površine 180m2. Kuću čine hodnik, četiri sobe, trpezarija sa kuhinjom, kupatilo, ostava, podrum i tavan. Zidovi zdravi, bez vlage. Podovi obloženi laminatom i pločicama. Objekat ima struju, vodu, plin i priključen je na gradsku kanalizaciju. Kuća je praktično odmah useljiva , ne iziskuje ulaganja i nalazi se na veoma povoljnoj lokaciji.Cena nije fiksna.

62.000 €
Agencije za nekretnine | Agencija Za Nekretnine Tip Top Servis