Nekretnine: Agencije za nekretnine | Brick Pro

Brick Pro


Broj u registru posrednika : 1418
Telefon: (062) 634-135
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Mileševska
|

U ponudi je izuzetan stan na atraktivnoj lokaciji na Vračaru! Nalazi se na petom spratu zgrade, a ima dva ulaza - sa petog i šestog sprata, budući da je reč o dupleks stanu. Ova karakteristika pruža mogućnost podeljenog stana na dva zasebna dela. Stan se prostire na dva nivoa. Na prvom nivou se nalazi dnevna soba iz koje se izlazi na terasu, kuhinja sa trpezarijom i kupatilom, dok su na drugom nivou dve spavaće sobe, svaka sa zasebnim kupatilom, prostrani hodnik i dve ostave idealne za odlaganje stvari, kao i ulaz sa sprata iznad. Stan je dvorišno orjentisan i svaka soba ima svoj prozor a kupatila prirodnu ventilaciju. I ako je stan u samom centru Vračara, izuzetno je osunčan i izolovan od buke. Kupatila su opremljena italijanska keramikom prve klase, sanitarna operma je od renimiranih nemačkih proizvođača, parket je rastov prve klase a prozori svi imaju žaluzine, venecijanere i roletne. Stan ima mogućnost i centralnog i etažnog grejanja (kotao na struju) Agencijska provizija 2% od ugovorene cene.

415.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovac - Patrijarha Joanikija
|

Prodajemo luksuzno opremljen i kompletno namesten stan u Beogradskom naselju Vidikovac.Stan je opremljen najkvalitetnijim materijalima i ugradnom tehnikom stranih proizvodjaca.Nov krov, nemačka pvc stolarija, komarnici na svim prozorima, alu roletne, velux krovni prozori u kupatilima. Kompletno nova struja i voda, Grohe baterije, grejanje, tarket i italijanska keramika. Blindirana ulazna vrata sa zvucnom izolacijom, sva ostala vrata u stanu nova, 2 nove smart inverter klime. Stepeniste kombinacija kaljeno staklo i barena bukva sa rasvetom. Prodaje se kompletno namešten. Stan je trostrano orjentisan, nalazi se u odrzavanoj zgradi koja ima 2 lifta i 2 ulaza,j edan ulaz izlazi na glavnu ulicu i parking , drugi ulaz izlazi na park okruzen parkingom. Na donjem nivou stana se nalazi dnevna soba sa moderno opremljenom kuhinjom i trpezarisjkim prostorom, jedna dečija spavaća soba sa odvojenim garderoberom i velikim prostorom za ostavljanje stvari i kupatilo. Na gornjem nivou se nalaze 2 spavaće sobe, jedno kupatilo i zastakljena terasa koja se otvara. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

220.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Zeleni venac - Maršala Birjuzova
|

Izdaje se kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi, samom centru grada. Prednost ovakve lokacije je to što su linije javnog prevoza blizu, kao i mnogi kafići i restorani. Prostor se sastoji od prijemne prostorije, 2 odvojene kancelarije, kuhinje, 2 mokra čvora. Zgrada sa dva lifta i fizičko tehničkim obezbeđenjem tokom 24h. Lepa pozicija i lep pogled na Beograd na vodi i hotel Moskvu. Posrednička nadoknada iznosi 50% od dogovorenog mesečnog zakupa i plaća se jednokratno na potpisivanju ugovora.

1.200 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - London - Kralja Milana
|

Odličan, renoviran stan pogodan za kancelarijske poslove u blizini Londona i Andrićevog Venca. Sastoji se od prijemnog dela, tri kancelarije, zasebne kuhinje, trpezarije, dva mokra čvora, ostave i terase. Trenutno je prostor opremljen kancelarijskim nameštajem koji je moguće otkupiti po vrlo povoljnoj ceni od bivših zakupaca. Posrednička nadoknada iznosi 50% od dogovorene mesečne rente i plaća se jednokratno na potpisivanju ugovora o zakupu.

1.200 €
Kuća | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 1 - Partizanske avijacije
|

Kuća na Bežanijskoj kosi I, prazna i odmah useljiva. Kuća je u nizu sličnih objekata, tipa townhouse. Miran kraj, najlepši deo naselja. Sastoji se od ukupno 3 etaže, nivo -1, prizemlje, I sprat. Na nivou -1 je podrum 50 m2. Na prizemlju su veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom i jedan mokri čvor. Iz dnevnog boravka izlazi se na terasu. Na prvom spratu su tri komotne spavaće sobe i kupatilo. Izuzetno pogodna i za poslovni prostor. Alarm, video nadzor. Mogućnost zakupa i dva parking mesta, čuvar 24/7 Posrednička nadoknada 50%

1.500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Senjak
|

U ponudi je troiposoban stan na Senjaku, u Simićevoj ulici. Stan se nalazi u manjoj zgradi, svega 7 stanova, i u blizini teniskih terena i škola. Stan je luksuzno opremljen i sastoji se od dnevne sobe, kuhinje, trpezarijskog prostora, odvojene prostorije za kuvanje i pranje veša i gostinskim wcom. U drugom delu stana se nalaze 3 spavaće sobe sa kupatilom. Dnevna soba ima 3 izlaza u dvorište, do kojeg samo ovaj stan ima pristup. Stan sadrži i prostoriju u podrumu, takođe iza zgrade ima slobodan parking. Uknjižen je na 85m2, ima 100m2 stvarne površine. Agencijska provizija 2%

408.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Autokomanda - Gospodara Vučića
|

U ponudi odlična, luksuzna kuća u mirnom delu Vračara, ušuškana sa svih strana a opet blizu svih neophodnih sadržaja. Sastoji se od ulaznog hola, salona, trpezarije, kuhinje sa izlazom na terasu i gostinjskog toaleta u prizemlju. U podrumu se nalazi vešernica i tehnička soba, dok na spratu se nalaze 4 spavaće sobe, dva kupatila i garderober. Kuća poseduje veoma lepo i uređeno dvorište. Agencijska provizija iznosi 50% od prve mesečne zakupnine

2.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Maksima Gorkog
|

Retko na trzistu , stan na top lokaciji u samom srcu Vracara preko puta opstine Vracar i kalenic pijace.Stan je u izvornom stanju i treba kompletno da se renovira , dvostrano je orjentisan , ima dve terase , nalazi se na trecem spratu u zgradi koja ima lift.Odlicna prilika za investicionu kupovinu i rentiranje , idealan stan za dnevno rentirnje kroz platforem booking i airbnb kao stan na dan. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 2% od dogovorene kupoporodajne cene.

141.000 €
Kuća | Beograd - Savski venac - Dedinje
|

U ponudi je jedinstvena višenamenska luksuzna kuća, koja se nalazi na atraktivnoj lokaciji! Kuća se stastoji od prizemlja, podruma, garaže (13 parking mesta), i 2 sprata. Nalazi se na placu površine od 11a. Cena se formira na osnovu 1400m2 korisne površine sa 14.5e/m2. Kuća se sastoji od 26 studija, 19 kupatila, 4 toaleta, dva dnevna boravka, velike trpezarije, kuhinje i vešeraja. Takođe poseduje i prostor za čuvara sa posebnim WC-om, koji ne ulazi u 1400m2 koristne površine. Takođe poseduje veliko dvorište. Kuća se greje na gas i struju, ima centralne bojlere za toplu vodu, i klima uređaje raspoređene po sobama. Moguća je ugradnja lifta po želji zakupca. Kuća je višenameska i pogodna za različite deltanosti, ima mogućnost prilagođavanja prostorija po dogovoru. Minimalan period zakupa je 5 godina. Agencijska provizija iznosi 50% od mesečne zakupnine.

20.300 €
Vikendica | Beograd - Sopot - Kosmaj - Kralja Aleksandra
|

Prodajemo novoizgradjenu luksuznu kucu na Kosmaju u ulici Kralja Aleksandra.Kuca se nalazi na zasebnom placu od 10.5 ari i poseduje parking za 3 vozila.Visokokvalitetna gradnja , najluksuzniji materijali stranih proizvodjaca , podno grejanje na struju , navodnjavanje kap po kap , sauna za 5+ osoba , drveno bure sa prohromskom peci na lozenje/ jacuzzi.Kuca poseduje prostran dnevni boravak sa kaminom i prelepim pogledom , 2 odvojene spavace sobe , najkvalitetnija ugradna tehnika , 2 kupatila , prostranu terasu sa prelepim pogledom i video nadzor 00/24.Sjajna prilika za investicionu kupovinu i rentiranje kroz platforme booking i airbnb kao stan na dan. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

238.000 €
Agencije za nekretnine | Brick Pro