Nekretnine: Agencije za nekretnine | Euro Winner Nekretnine D O O

EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O


Broj u registru posrednika : 1432
Telefon: (011) 613-8259
Lokal | Beograd - Čukarica - Sremčica - Tomasa Edisona
|

U prilici smo da Vam ponudimo uknjižen lokal od 22 m2 za više namena. Lokal se nalazi u ul.Tomasa Edisona u blizini kompletne infrastrukture. Lokal je prazan i odmah useljiv. Poseduje parking mesto. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

29.500 €
Stan | Beograd - Čukarica - Sremčica - Sare Bernar
|

Sremčica 64(lođa) 69.900 eura U prilici smo da Vam ponudimo odličan dvosoban stan na I spratu od IV stambene zgrade izgrađene krajem devedesetih godina prošloga veka.. Lep ulaz,održavana zgrada koja se nalazi u lepom i mirnom delu naselja Gorica. Stan sa prepodnevnim suncem i otvorenim pogledom ka zelenom pojasu naselja Sremčica. Nalazi se u blizini autobusa 511 i 512. Kompletna infrastruktura potrebna za život je u krugu od par stotina metara. Prostorije: ulazni hodnik,kuhinja,trpezarija,dnevni boravak,kupatilo,spavaća soba i lođa. Zgrada je sa građevinskom dozvolom i stan ne može da se kupi na kredit. Stan je prazan i odmah useljiv. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

69.900 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Ovaj elegantni apartman smešten je u novoizgrađenoj luksuznoj stambenoj zgradi Arcadia, u samom srcu Beograda na vodi, nedaleko od najvećeg luksuznog trznog centra Galerija i kule Beograd. U neposrednoj blizini nalaze se popularni restorani, Sava Promenada i Beton Hala. Apartman je dvosoban i nalazi se na 17. spratu, orijentisan prema istoku s prelepim pogledom na grad. Sa svojih prozora pruža se pogled na Stari grad, Hram Svetog Save i Spomenik Stefanu Nemanji. Smešten je u zgradi Arcadia, Beograd na Vodi, u ulici Hercegovačka. Ovaj moderno opremljeni stan nudi brzi Wi-Fi, kablovsku televiziju, centralno grejanje i klima uređaje. Takođe uključuje i garažno parkirno mesto. Cena garažnog mesta nije uključena u cenu stana, a doplata iznosi 100 eura. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

1.300 €
Stan | Beograd - Palilula - Karaburma - Kamčatska
|

Garsonjera u zgradi iz 2018. godine u mirnoj ulici. Sastoji se od: predsoblja, dnevnog boravka/spavaćeg dela sa trpezarijom i kuhinjom. Stanu pripada terasa sa pogledom na park. Nalazi se u najlepšem delu Karaburme, zgrada okružena stambenim kućama i zelenilom, na samo pet minuta hoda od početne stanice linija br. 16, 23 i 25 tako da je jako dobro povezana sa centrom grada, Vukovim spomenikom, Novim Beogradom itd. Pogodna za život kako studenata (ima direktnu liniju, 20 minuta do sedam fakulteta) tako i para ili za kupovinu kao investiciju (može se iznajmiti za od 300-400eur). Prodaje se nameštena ili nenameštena, u zavisnosti od dogovora. Stan je moguće lako pretvoriti u jednosoban pregrađivanjem obzirom da pozicija prozora to dozvoljava, tako da i dobijena spavaća soba i ostatak stana imaju prirodno osvetljenje i ventilaciju. Uknjižena 1/1. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

81.000 €
Vikendica | Loznica - Gradska lokacija - Kneza Miloša
|

Vikendica na prodaju u Donjoj Badanji na placu od 5ari. Prostorije u vikendici: spavaća soba i kuhinja sa trpezarijom. Postoji podrum i do njega još jedna prostorija koja može da se iskoristi za kupatilo u sklopu vikendice. Na placu postoje još i ozidana furuna i poljski wc. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

15.000 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Sremčica - Beogradska
|

U prilici smo da vam ponudimo objekat od 400m2 na dva nivoa u centru naselja Sremčice. Objekat pogodan za više namena - robna kuća, market, stanovanje. Predato za legalizaciju. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O

185.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Medaković 2 - Rastka Petrovića
|

Dvosoban stan na Medakoviću u blizini okretnice 30ice. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, radne sobe, spavaće sobe i kupatila. Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu. Pogodno za komforan život do četiri osobe. Računi oko 15.000rsd - infostan, katv, internet i električna energija. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

700 €
Stan | Beograd - Zemun - Save Kovačevića - Ohridska
|

U prilici smo da vam predstavimo lep očuvan stan u naselju Sava Kovačević u Zemunu. Stan je uknjižen na 41m2. Sastoji se od: hodnika, kupatila, dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijskim delom i lođe. Stan je za svaku preporuku. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

94.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 2 - Vespučijeva
|

U ponudi je trosoban stan na odličnoj lokaciji na Bežanijskoj kosi nedaleko od pijace, u blizini škole, vrtića, kao i Maxi-ja sa dosta parking prostora oko zgrade, gde je ulaz u zgradu sa strane ulice, ali i iz dvorišta pretvorenog u prelep park. Stan je dvostrano orijentisan - južno i zapadno. Prostorije: predsoblje, spavaća soba, dnevna sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo, toalet. Ispod stana je grejna podstanica tako da je u stanu preko zime izuzetno toplo, a zbog zelenila koje ga okružuje, preko leta veoma prijatno. Stan je u potpunosti renoviran pre godinu dana i nisu potrebna apsolutno nikakva ulaganja. U cenu stana je uključena i ugradna kuhinja sa tehnikom, a postoji mogućnost i otkupa postojećeg nameštaja. Parket, stolarija i keramika su visoke klase. Stan poseduje i podrumsku prostoriju. Celokupna kvadratura stana je 75m2 dok je uknjižena na 65m2. Za svaku preporuku. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

205.000 €
Kuća | Sremski Karlovci - Okolno mesto - Čortanovački put
|

U prilici smo da Vam ponudimo LUX kuću u naselju Banstol koje se nalazi na 6km od Sremskih Karlovaca i 19km od Novog Sada. Kuća sa stilom i fenomenalnim idejnim rešenjima koja može da služi kao kuća za odmor ili kao kuća za život za višečlanu porodicu. Prava oaza mira, okružena zelenilom i prirodom, za ljubitelje reke u blizini Dunava i plaže. Četvorosobna je po strukturi sa dva mokra čvora sa odvojenom kuhinjom, velikim dnevnim boravkom koji se naslanja na trpezarijski deo, zatim tri spavaće sobe i vešernica. Kuća je na placu od 15 ari tako da ima mogućnosti za razne dodatne sadržaje (bazen, letnjikovac, roštilj). Sagrađena je od najkvalitetnijih građevinskih materijala klima bloka od 25 cm, demit fasade od 10 cm sa dekorativnim delom na samoj fasadi. Kuća poseduje smart sistem za regulisanje grejanja, otvaranja ulazne kapije,alarm, video nadzor, protivpožarni sistem, automatsko paljenje svetla oko kuće, aluminijska stolarija, aluminijske roletne na elektro pogon, Vileroy Boch sanitarije, u celoj kući španska keramika, spoljna sigurnosna vrata, unutrašnja medijapan vrata, podno grejanje kao i instalacijom za punjač automobila na elektro pogon. Uknjižena. Kuća čeka na Vas. Pozovite za dodatne informacije. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

272.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Prote Milorada Pavlovića
|

Na odličnoj lokaciji u Žarkovu, u neposrednoj blizini crkve, izdaje se prostran dvosoban stan površine 65 kvadratnih metara. Stan se sastoji od prostrane dnevne sobe idealne za relaksaciju i druženje, kao i udobne spavaće sobe koja pruža privatnost i miran san. U sklopu stana nalazi se moderno opremljena kuhinja sa trpezarijom, koja pruža prostor za pripremu obroka i uživanje u zajedničkim obrocima. Stan je opremljen sa dva klima uređaja koji omogućavaju ugodnu temperaturu tokom svih godišnjih doba. Takođe, stan ima kablovsku televiziju i brzi internet kako bi stanari mogli uživati u omiljenim TV programima i surfati internetom bez problema. Ovaj stan predstavlja savršen dom za pojedince ili parove koji traže udoban i funkcionalan prostor u mirnom okruženju, ali i sa svim potrebnim sadržajima na dohvat ruke. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

400 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 62 - Jurija Gagarina
|

U prilici smo da vam ponudimo renoviran stan koji se nalazi u održavanoj vojnoj zgradi u Bloku 62, Novi Beograd, a sama struktura stana je veoma tražena u aktuelnoj ponudi. Stan se sastoji od hodnika, dnevne sobe, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila i terase (4m2). Terasa nije uračunata u uknjiženu korisnu površinu (41m2 korisna površina + 4m2 terasa). Električne i vodovodne instalacije su zamenjene, kao i stolarija (PVC). U tom delu Novog Beograda su svi infrastukturni sadržaji neophodni za urbani način života - škole, vrtići, prodavnice, apoteke, pijaca, dom zdravlja, banke itd kao i blizina savskog šetališta. Stan je za svaku preporuku. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

112.500 €
Stan | Beograd - Palilula - Karaburma - Vojvode Micka Krstića
|

U prilici smo da vam ponudimo luksuzan dvoiposoban stan na samo deset minuta vožnje od centra Beograda. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijskim i dnevnim delom, dve spavaće sobe, dva mokra čvora - kupatilo i wc, i terase. Nalazi se na samo tri minuta hoda od TC Big, u neposrednoj blizini stajališta svih autobuskih linija dobro povezanih sa celim gradom. Postoji mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta na nivou -1. Useljiv od 01.05.2024. Za svaku preporuku. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

950 €
Plac | Beograd - Voždovac - Ripanj
|

U prilici smo da vam ponudimo zemljište u građevinskom području. Širok front ka ulici. Spojene dve parcele. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

150.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Dorćol - Poenkareova
|

Izdajemo poslovni prostor na Novom Dorćolu, 63m2, koji se sastoji od ulaznog dela, prijemnog ofisa, dve sobe i kupatila. Prostor je pogodan za agenciju, advokatsku kancelariju, salon lepote, višenamensku ordinaciju, IT office i slično. Takođe postoji mogućnost potpisivanja dugogodišnjeg ugovora. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

850 €
Garaža | Beograd - Vračar - Crveni krst - Gročanska
|

Garažno mesto površine 13,5m2. Donji nivo autoklackalice. Mogućnost zakupa od 17.02.2024. Depozit u visini jednog mesečnog zakupa. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

100 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 19a - Milentija Popovića
|

Prodaje se dvoiposoban, adaptibilan stan, u najbolje pozicioniranoj zgradi bloka 19a. Stan se nalazi u tkz. aneksima, u dobro održavanoj vojnoj zgradi iz 1980. godine. Uknjižen je na 57m2. Orijentisan ka parku. Prostorije: ulaz, kuhinja, dnevna soba, dve spavaće sobe, ostava i kupatilo. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

180.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 21 - Bulevar Mihajla Pupina
|

U prilici smo da vam ponudimo stan na jednoj od najatraktivnijih lokacija. Smešten u stambenoj zgradi na Novom Beogradu u blizini Save i Dunava, Sava centra, auto-puta, Tc Ušće, Zelenog venca i centra grada. Gradskim prevozom je povezan sa Zemunom kao i sa ostalim delovima Beograda. Stan je komforan sa otvorenim dnevnim boravkom, dve spavaće sobe, prostranom kuhinjom i dva mokra čvora. Iz svake prostorije izlazi se na terase sa kojih se pruža živopisan pogled. Zgrada poseduje dva lifta, obezbeđena je video-nadzorom. Redovno se održava i uređuje. Stan se izdaje kompletno namešten. Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

1.150 €
Plac | Beograd - Voždovac - Ripanj - Put za Vukovac
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan plac koji se vodi kao poljoprivredno zemljište. Nalazi se u blizini stambenih objekata. Asfaltni put prolazi pored placa. Front ka ulici oko 22m koji se širi kako plac ide ka dubini i u obliku je trapeza. Uknjižen. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

28.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Galenika - Batajnički drum
|

Izdaje se poslovni prostor ukupne površine 610 m² na 14 ari placa, koga čine: poslovno-kancelarijski prostor površine 210 m², magacinski prostor površine 60 m² i hala površine 350 m². Ceo objekat je obezbeđen video nadzorom. Plac ima kamionski i šleperski prilaz, kao i parking za veći broj vozila. Poslovno-kancelarijski prostor: 2 kancelarije, arhiva, čajna kuhinja, kupatilo u prizemlju i 3 kancelarije, prostorija za server i kupatilo na I spratu. Sve kancelarije su opremljene kancelarijskim nameštajem, plakarima i klimom, a u celom prostoru je etažno grejanje. Magacinski prostor: magacin sa prostorom za prilaz kombija, kancelarija, čajna kuhinja i wc u prizemlju i kancelarija, wc i magacinski prostor na I spratu. Hala: površina 350 m², dimenzija 28 x 12,5 m’, visina 4 m’, jačina struje 50 A. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

4.000 €
Stan | Zlatibor - Okolno mesto - Herceg novog
|

2.0, 103m2, PSUT, TA; uknjižen U prilici smo da vam ponudimo stan u stambenoj zgradi koji se nalazi u polusuterenu. Veliki dvosoban koji može da se adaptira u trosoban, ima površinu od 63m2, a ostatak od 40m2 čini zastakljena lođa. U katastru je uknjižen na 103m2. Vlasništvo 1/1, odmah useljiv. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

105.000 €
Plac | Zlatibor - Okolno mesto - Herceg novog
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan građevinski plac u naselju Zova, udaljen 900m od centra Zlatibora i jezera. Plac je u obliku pravougaonika, dozvoljena spratnost P+6+PK. Mogućnost gradnje oko 10000m2. Vlasništvo uknjiženo 1/1. Za potencijalne investitore mogućnost dogovora za kvadrate na samoj lokaciji ili već gotove kvadrate na drugim lokacijama i drugim gradovima (Beograd, Novi Sad, Niš, itd). Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

1.600.000 €
Plac | Zlatibor - Okolno mesto - Herceg novog
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan plac u građevinskoj zoni, udaljen 800m od centra Zlatibora i samog jezera. Struja, voda, kanalizacija, asfaltni put do samog placa. Mogućnost gradnje 400m2. Uknjiženo, vlasništvo 1/1. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

95.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Sremčica - Gorička
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan dvosoban stan u prizemlju kuće. Odvojen ulaz, odvojeno kontrolno brojilo. Izdaje se polunamešten na minimum godinu dana. Obavezan jedan depozit u visini jedne zakupnine. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

290 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Paviljoni - Radoja Dakića
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan, dvosoban stan, 54m2+dve terase u centralnom delu Novog Beograda. Zgrada je pozicionirana preko puta Instituta za majku i dete i okružena je parkovima. Parkiranje je moguće ispred zgrade (nije zonirano). Stan je renoviran pre nekoliko godina, prodaje se namešten tako da nemate dodatnih građevinskih investicija. Prilikom izgradnje zgrade bila su predviđena dva lifta, nisu ugrađeni, ali postoji mogućnost ugradnje, ukoliko se stanari dogovore. Sve pogodnosti urbanog načina života su u neposrednoj blizini - parkovi, bolnice, Dom zdravlja, opština Novi Beograd, supermarketi, banke, škole, vrtići, restorani, odlična saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

122.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Paviljoni - Luja Adamiča
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan stan koji se nalazi u jednoj od najkvalitetnijih zgrada u tom delu Novog Beograda. Stan se nalazi na drugom spratu i poseduje veliku terasu. Osim ostave u stanu, kupac dobija i veliku ostavu na sedmom spratu. Postoji mogućnost i da se struktura stana lako adaptira prema potrebama kupca. Zgrada je okružena parkovima i postoji mogućnost parkiranja oko zgrade (parkiranje nije zonirano). Sama lokacija je veoma tražena zbog blizine Dunavskog keja, Zemuna, Dobre povezanosti sa centrom i ostalim delovima Beograda, blizina osnovnih i srednjih škola, vrtića, fakulteta, Doma zdravlja, supermarketa... Stan je za svaku preporuku. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

208.500 €
Stan | Beograd - Čukarica - Sremčica - Tomasa Edisona
|

U prilici smo da vam, ponudimo odličan, jednoiposoban stan u stambenoj zgradi iz devedesetih godina prošlog veka. Nalazi se u blizini osnovne škole, vrtića, Maxi diskonta, pijace i apoteke. U stanu je promenjena spoljna stolarija (PVC) i renovirano kupatilo. Ostaje ugradna kuhinja koja je rađena po meri. Stan ima pripadajući podrum. Uknjižena zgrada. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

75.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Zeleni venac - Zeleni Venac
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan salonac u samom centru grada u blizini pešačke zone i Knez Mihajlove ulice. Stan dvostrano orijentisan i kompletno renoviran pre desetak godina. Mereno 90m2 sa terasom. Stan je interesantan kako za stanovanje tako i za poslovni prostor. Izdavanje na duži peeriod, Obavezan depozit, mesečno plaćanje. Stan se izdaje prazan i odmah je useljiv. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

1.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Zeleni venac - Zeleni Venac
|

Salonac, 4.0, mereno 90m2 sa terasom, I sprat, uknjižen, odmah useljiv. U prilici smo da Vam ponudimo stan u strogom centru grada na Zelenom vencu u blizini pešačke zone u Knez Mihailovoj ulici. Salonac koji se nalazi u predratnoj zgradi sa održavanim ulazom. Dvorišna zgrada sa četiri sprata je smaknuta i uvučena od gradske buke i glavne ulice. Stan je dvostrano orijentisan i sam je na celom spratu. Kompletno je renoviran pre desetak godina. Stan je odlična investicija zbog lokacije gde se nalazi, a može da se koristi kao stambeni prostor ili kao poslovni prostor. Postoji pripadajući podrum od 10m2. Stan se sastoji iz centralnog salona u koji se ulazi sa desne: u jednu spavaću sobu, kupatilo i toalet. Pravo iz salona imamo dve velike prostorije od 22m2, iz koje se izlazi na jednu terasu. Iz centralnog salona sa leve strane nalaze se kuhinja, trpezarija i radna soba. Stan za svaku preporuku. Odmah useljiv i uknjižen na vlasnika. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

1.000 €
Stan | Čajetina - Gradska lokacija
|

Objekat se nalazi u mirnom delu Zlatibora u blizini centra, a dovoljno zakolnjen od buke i gužve, u tihom i prijatnom ambijentu. Okružen sa dosta zelenila, predstavlja pravi ugođaj za one koji bi da budu blizu dešavanja, a da pronađu sopstveni mir. Spoljno uređenje zgrade je pravi biser moderne arhitekture koja se u potpunosti uklapa sa mirnim prirodnim ambijentom u kojem se nalazi. Uređen prilaz, dovoljan broj parking mesta zadovljiće i najzahtevnije korisnke. Kvalitet ugrađenih materijala je na nivou najviših standarda u građevinarstvu kako u pogledu grubih građevinskih radova tako i u pogledu završnih radova. Poseban akcenat ja na energetskoj efikasnosti i fasadnoj materijalizaciji. Fasadni zidovi- termoblok. Zidovi između apartmana- akustični blok. Termoizolacija- kamena vuna, stirodur. Hidroizolacija- sika membrana, kondor. Fasada- ventilisana fasada- HPL paneli i prirodni kamen, dekorativni fasadni malter. Stolarija- sedmokomorni aluminijumski profili sa trostrukim niskoemisionim staklom, staklene ograde. Sobna vrata- vrata sa tvrdom MDF ispunom i završnom oblogom od prirodnog drvenog furnira. Podne obloge- parket debljine 14mm najvišeg kvaliteta, Italijanske granitne pločice velikih dimenzija. Sanitarije- ugradni vodokotlići, konzolne WC školjke i umivaonici. Kupatilska armatura visokog kvaliteta, staklene tuš kabine sa linijskim slivnicima. Parter- savremeno opremljen i uređen parter sa grejnim kablovima na pešačkim i kolskim pravcima. Spoljašna rasveta- pažljivo odabrane i pozicionirane svetlosne grupe ističu arhitektonske detalje istovremeno doprinoseći osećaju sigurnosti. U prizemlju objekta predviđen je luksuzan restoran. E6- Norveški radijatori. Rok završetka radova 31.12.2023. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

300.000 €
Garaža | Beograd - Novi Beograd - Blok 21 - Milentija Popovića
|

Izdajemo garažno metso prekoputa ulaza u Sava centar, ima fizičko obazbeđenje 24h. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

100 €
Plac | Beograd - Sopot - Stojnik
|

Prodajemo poljoprivedno zemljište u Stojniku, uknjiženo. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

6.500 €
Stan | Čajetina - Gradska lokacija
|

Objekat se nalazi u mirnom delu Zlatibora u blizini centra, a dovoljno zakolnjen od buke i gužve, u tihom i prijatnom ambijentu. Okružen sa dosta zelenila, predstavlja pravi ugođaj za one koji bi da budu blizu dešavanja, a da pronađu sopstveni mir. Spoljno uređenje zgrade je pravi biser moderne arhitekture koja se u potpunosti uklapa sa mirnim prirodnim ambijentom u kojem se nalazi. Uređen prilaz, dovoljan broj parking mesta zadovljiće i najzahtevnije korisnke. Kvalitet ugrađenih materijala je na nivou najviših standarda u građevinarstvu kako u pogledu grubih građevinskih radova tako i u pogledu završnih radova. Poseban akcenat ja na energetskoj efikasnosti i fasadnoj materijalizaciji. Fasadni zidovi- termoblok. Zidovi između apartmana- akustični blok. Termoizolacija- kamena vuna, stirodur. Hidroizolacija- sika membrana, kondor. Fasada- ventilisana fasada- HPL paneli i prirodni kamen, dekorativni fasadni malter. Stolarija- sedmokomorni aluminijumski profili sa trostrukim niskoemisionim staklom, staklene ograde. Sobna vrata- vrata sa tvrdom MDF ispunom i završnom oblogom od prirodnog drvenog furnira. Podne obloge- parket debljine 14mm najvišeg kvaliteta, Italijanske granitne pločice velikih dimenzija. Sanitarije- ugradni vodokotlići, konzolne WC školjke i umivaonici. Kupatilska armatura visokog kvaliteta, staklene tuš kabine sa linijskim slivnicima. Parter- savremeno opremljen i uređen parter sa grejnim kablovima na pešačkim i kolskim pravcima. Spoljašna rasveta- pažljivo odabrane i pozicionirane svetlosne grupe ističu arhitektonske detalje istovremeno doprinoseći osećaju sigurnosti. U prizemlju objekta predviđen je luksuzan restoran. E6- Norveški radijatori. Rok završetka radova 01.07.2024. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

75.000 €
Stan | Čajetina - Gradska lokacija
|

Objekat se nalazi u mirnom delu Zlatibora u blizini centra, a dovoljno zakolnjen od buke i gužve, u tihom i prijatnom ambijentu. Okružen sa dosta zelenila, predstavlja pravi ugođaj za one koji bi da budu blizu dešavanja, a da pronađu sopstveni mir. Spoljno uređenje zgrade je pravi biser moderne arhitekture koja se u potpunosti uklapa sa mirnim prirodnim ambijentom u kojem se nalazi. Uređen prilaz, dovoljan broj parking mesta zadovljiće i najzahtevnije korisnke. Kvalitet ugrađenih materijala je na nivou najviših standarda u građevinarstvu kako u pogledu grubih građevinskih radova tako i u pogledu završnih radova. Poseban akcenat ja na energetskoj efikasnosti i fasadnoj materijalizaciji. Fasadni zidovi- termoblok. Zidovi između apartmana- akustični blok. Termoizolacija- kamena vuna, stirodur. Hidroizolacija- sika membrana, kondor. Fasada- ventilisana fasada- HPL paneli i prirodni kamen, dekorativni fasadni malter. Stolarija- sedmokomorni aluminijumski profili sa trostrukim niskoemisionim staklom, staklene ograde. Sobna vrata- vrata sa tvrdom MDF ispunom i završnom oblogom od prirodnog drvenog furnira. Podne obloge- parket debljine 14mm najvišeg kvaliteta, Italijanske granitne pločice velikih dimenzija. Sanitarije- ugradni vodokotlići, konzolne WC školjke i umivaonici. Kupatilska armatura visokog kvaliteta, staklene tuš kabine sa linijskim slivnicima. Parter- savremeno opremljen i uređen parter sa grejnim kablovima na pešačkim i kolskim pravcima. Spoljašna rasveta- pažljivo odabrane i pozicionirane svetlosne grupe ističu arhitektonske detalje istovremeno doprinoseći osećaju sigurnosti. U prizemlju objekta predviđen je luksuzan restoran. E6- Norveški radijatori. Rok završetka radova 31.12.2023. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

75.000 €
Stan | Čajetina - Gradska lokacija
|

Objekat se nalazi u mirnom delu Zlatibora, u blizini centra, a dovoljno zakolnjen od buke i gužve, u tihom i prijatnom ambijentu. Okružen sa dosta zelenila, predstavlja pravi ugođaj za one koji bi da budu blizu dešavanja, a da pronađu sopstveni mir. Spoljno uređenje zgrade je pravi biser moderne arhitekture koja se u potpunosti uklapa sa mirnim prirodnim ambijentom u kojem se nalazi. Uređen prilaz, dovoljan broj parking mesta zadovljiće i najzahtevnije korisnke. Kvalitet ugrađenih materijala je na nivou najviših standarda u građevinarstvu kako u pogledu grubih građevinskih radova tako i u pogledu završnih radova. Poseban akcenat ja na energetskoj efikasnosti i fasadnoj materijalizaciji. Fasadni zidovi- termoblok. Zidovi između apartmana- akustični blok. Termoizolacija- kamena vuna, stirodur. Hidroizolacija- sika membrana, kondor. Fasada- ventilisana fasada- HPL paneli i prirodni kamen, dekorativni fasadni malter. Stolarija- sedmokomorni aluminijumski profili sa trostrukim niskoemisionim staklom, staklene ograde. Sobna vrata- vrata sa tvrdom MDF ispunom i završnom oblogom od prirodnog drvenog furnira. Podne obloge- parket debljine 14mm najvišeg kvaliteta, Italijanske granitne pločice velikih dimenzija. Sanitarije- ugradni vodokotlići, konzolne WC školjke i umivaonici. Kupatilska armatura visokog kvaliteta, staklene tuš kabine sa linijskim slivnicima. Parter- savremeno opremljen i uređen parter sa grejnim kablovima na pešačkim i kolskim pravcima. Spoljašna rasveta- pažljivo odabrane i pozicionirane svetlosne grupe ističu arhitektonske detalje istovremeno doprinoseći osećaju sigurnosti. U prizemlju objekta predviđen je luksuzan restoran. E6- Norveški radijatori. Rok završetka radova 31.12.2023. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O..

67.000 €
Plac | Beograd - Sopot - Stojnik
|

Prodajemo poljoprivredno zemljište u Stojniku, Uknjižen. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

8.000 €
Plac | Beograd - Sopot - Stojnik - Banjički put
|

Prodaje se zemljište u građevinskom području. Struja i voda dovedeni do placa. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

18.000 €
Plac | Beograd - Sopot - Stojnik
|

Prodaje se poljoprivredno zemljište u Stojniku. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

14.800 €
Plac | Beograd - Čukarica - Sremčica - Školski venac
|

U prilici smo da Vam ponudimo građevinski plac u centru naselja Sremčice. Na placu ima uknjiženo 160m2. Plac se nalazi 150m od glavne Beogradske ulice. Po informaciji o lokaciji dozvoljena gradnja je P+2+PK. Indeks izgrađenosti za parcele preko 1000m2 je 0.60 Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

140.000 €
Stan | Čajetina - Gradska lokacija
|

Objekat se nalazi u mirnom delu Zlatibora, u blizini centra, a dovoljno zakolnjen od buke i gužve, u tihom i prijatnom ambijentu. Okružen sa dosta zelenila, predstavlja pravi ugođaj za one koji bi da budu blizu dešavanja, a da pronađu sopstveni mir. Spoljno uređenje zgrade je pravi biser moderne arhitekture koja se u potpunosti uklapa sa mirnim prirodnim ambijentom u kojem se nalazi. Uređen prilaz, dovoljan broj parking mesta zadovljiće i najzahtevnije korisnke. Kvalitet ugrađenih materijala je na nivou najviših standarda u građevinarstvu kako u pogledu grubih građevinskih radova tako i u pogledu završnih radova. Poseban akcenat ja na energetskoj efikasnosti i fasadnoj materijalizaciji. Fasadni zidovi- termoblok. Zidovi između apartmana- akustični blok. Termoizolacija- kamena vuna, stirodur. Hidroizolacija- sika membrana, kondor. Fasada- ventilisana fasada- HPL paneli i prirodni kamen, dekorativni fasadni malter. Stolarija- sedmokomorni aluminijumski profili sa trostrukim niskoemisionim staklom, staklene ograde. Sobna vrata- vrata sa tvrdom MDF ispunom i završnom oblogom od prirodnog drvenog furnira. Podne obloge- parket debljine 14mm najvišeg kvaliteta, Italijanske granitne pločice velikih dimenzija. Sanitarije- ugradni vodokotlići, konzolne WC školjke i umivaonici. Kupatilska armatura visokog kvaliteta, staklene tuš kabine sa linijskim slivnicima. Parter- savremeno opremljen i uređen parter sa grejnim kablovima na pešačkim i kolskim pravcima. Spoljašna rasveta- pažljivo odabrane i pozicionirane svetlosne grupe ističu arhitektonske detalje istovremeno doprinoseći osećaju sigurnosti. U prizemlju objekta predviđen je luksuzan restoran. E6- Norveški radijatori. Rok završetka radova 31.12.2023. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O..

62.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Požeška
|

2.0, 62m2 (lođa), dupleks, uknjižen. U prilici smo da Vam ponudimo odličan duplaks u zgradi iz sedamdesetih godina prošlog veka. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini kompletne infrastrukture potrebne za život. Stan je adaptibilan u trosoban. Kupatilo kompletno renovirano. Spoljna i unutrašnja stolarija izvorno kada je zgrada sagrađena. Potrebna standardna ulaganja. Stan je uknjižen- može kredit. na prvom nivou je ulaz, hodnik, kuhinja i trpezarija i toalet, na drgom nivou je hodnik, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

124.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Hadžipopovac - Milana Tankosića
|

Odličan, komforan stan u blizini Zire, Ruzveltove i Jevrejskog groblja. Sve prostorije su izuzetno prostrane i funkcionalne. Stan se izdaje kompletno namešten, kuhinja sa sudo-mašinom, kvalitetan nameštaj od punog drveta, bela tehnika u funkciji koja u potpunosti zadovoljava moderan život jedne porodice. Zimi je stan topao i prijatan, grejanje je centralno, dok se leti lako provetrava i rashlađuje zahvaljujući dvostranoj orijentaciji i dobroj klimatizaciji. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

1.500 €
Stan | Beograd - Palilula - Hadžipopovac - Milana Tankosića
|

Odličan duplex smešten u mirnom, porodičnom okruženju nadomak Ruzveltove ulice. Stan je dvostrano orijentisan, opremljen veoma kvalitetnom tehnikom i nameštajem. Sve prostorije su izuzetno komforne i funkcionalne. CG zimi obezbeđuje topao i prijatan ambijent dok je u letnjim mesecima stan odlično klimatizovan zahvaljujući klima uređajima postavljenim na oba nivoa. Stan je idealan za porodičan život, ali i kao poslovni prostor. Parking ispred zgrade. Nije pet-friendly. Odmah useljiv! Plaćanje: depozit + mesečna zakupnina. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

1.800 €
Plac | Beograd - Grocka - Vrčin - Cerska
|

Prodaje se plac od 10 ari uknjižen kao građevinsko zemljište, u građevinskom području. Nalazi se blizu centra grada, u Beogradskoj opštini Grocka, naselje Vrčin. Plac je pun zelenila, prazan ima pripadajući asfaltni put, tako da je pogodan za gradnju objekta po želji. Pozicioniran je na dobrom mestu sa gradom povezan gradskim prevozom. Plac pravilnog oblika, voda i struja su sprovedeni porad njega. Poseduje se informacija o lakaciji i prema njoj na parceli je dozvoljena gradnja (indeks izgrađenosti 0.6, stepen zauzetosti 30%, objekat spratnosti P+1+PK ( prizemlje+sprat+potkrovlje). Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

30.000 €
Plac | Beograd - Surčin - Dobanovci - Braće Vranješ
|

Prodaje se uknjiženo zemljište bez tereta u užem centru Dobanovaca ukupne površine 85,52 ari u građevinskoj zoni Privredne delatnosti i ostale namene - stanovanja. Parcela je ravna i ima 2 ulaza-izlaza. Front parcele iz ulice Lole Ribara je širine 20m, a iz ulice Braće Vranješ širina fronta je 30m. Mogućnost priključka na gradski vodovod i gas. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

257.000 €
Hala | Beograd - Surčin - Dobanovci - Steve Jovanovića
|

Uknjižen i odmah useljiv poslovno-proizvodni prostor na 19 ari placa. Plac je ograđen i ima kamionski prilaz. Poslovno-izložbeni prostor je objekat od 420 m2 na tri etaže: prizemlje, sprat i potkrovlje. Proizvodni prostor čine tri hale površine 1090 m2, koje su klimatizovane, sa ugrađenom stolarijom sa troslojniim staklima. Struja: dva brojila po 17,5kw. Tri vrste grejanja: etažno (gorionik lož ulje), na struju (klima, el. radijatori) i grejanje na čvrsto gorivo. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

490.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Vlajkovićeva
|

Četvorosoban stan, uknjižen na 106m2 u lepom delu Vlajkovićeve ulice. Odličan za porodičan život. Stan je dvostrano orijentisan na drugom od četiri sprata u zgradi bez lifta. Stan je u izvornom stanju, za adaptaciju. Deo stana od 30m2, fizički je odvojen od stana i kompletno je adaptiran u garsonjeru koja se izdaje. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

370.000 €
Kuća | Inđija - Okolno mesto - Vojvode Stepe
|

Trosobna kuća, 132m2 + tersa+ lođa, 4.7 ari, uknjižena. U podnožju Fruške gore i neposrednoj blizini Dunava nalazi se Stari Slankamen. Slankamen je poznat po svojoj banji, ribljim restoranima, plaži i vinu. Mesto sa dugom i veoma bogatom tradicijom. U prilici smo da Vam ponudimo kuću okruženu zelenilom i u blizini Dunava. Kuća u osnovi uknjižena na 66m2, a sam objekat ima prizemlje i visoko potkrovlje. Što ukupno čini 120m2. Kuća se prodaje kompletno nameštena, uknjižena je i odmah useljiva. U prizemlju objekta nalazi se ulazni hodnik, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom, veliki dnevni boravak sa kaminom i velika zastakljena terasa. U visokom potkrovlju nalazi se jedan deo za garderobu, jedna mala spavaća soba, velika spavaća soba i zastakljena lođa. Kuća poseduje etažno grejanje na gas. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

90.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 61 - Jurija Gagarina
|

U prilici smo da Vam ponudimo lep trosoban stan u Bloku 61, Jurija Gagarina. Zgrada je odlično održavana (vojna), ima 2. lifta. Sastoji se od hodnika, predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, dve spavaće sobe, wc-a, toaleta i lođe. Lođa ima dodatnih 5 kvadratnih metara koji ne ulaze u kvadraturu stana. Svi sadržaji neophodni za urbani način života su u neposrednoj blizni- vrtići, osnovne škole, supermarketi (0-24h), dom zdravlja, pijaca, gradske saobraćajne linije (autobusi i tramvaji), šetalište uz Savsku obalu nije daleko.. Stan je održavan, ima klasični blokovski parket, blindirana vrata, interfon, video nadzor u zgradi... Orijentisan je istočno i pruža se odličan pogled ka centru Beograda (vidi se Beograđanka, hram Svetog Save). Stan je za svaku preporuku. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

162.500 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 23 - Bulevar Arsenija Čarnojevića
|

Uknjižen, dvioposoban stan u novobeogradskom bloku 23, koji je označen kao vrhunac arhitekture stanovanja u okviru stalne postavke Muzeja moderne umetnosti (MoMA) u Njujorku i kao deo centralne zone Novog Beograda dobija status kulturnog dobra na predlog Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda. Stan je izuzetno funkcionalan, dvostrano orijentisan, odamah useljiv. Prostorije: ulaz, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, dve spavaće sobe, degažman, dva mokra čvora, lođa i balkon. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

189.000 €
Agencije za nekretnine | Euro Winner Nekretnine D O O