Nekretnine: Agencije za nekretnine | Euro Winner Nekretnine D O O

EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O


Broj u registru posrednika : 1432
Telefon: (011) 613-8259
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Vladislava Bajčevića
|

U samom srcu Mirijeva, u zgradi najkvalitetnije gradnje na Mirijevu (žuta fasadna cigla), nalazi se ovaj stan nadomak velikog parka, velikog maxija, crkve, pijace kao i sve ostale infrastrukture neophodne za kvalitetan život. Zgrada je okružena zelenilom i malim parkom u okviru samog kompleksa. Stan je adaptiran u 2.5, dobre je strukture i izuzetno funkcionalnog rasporeda. Sastoji se od ulaznog hodnika u kome ostaje plakar i cipelarnik radjen po meri, dnevne sobe sa trpezarijom, odvojene kuhinje u kojoj su elementi radjeni ručno od prirodnih skupocenih materijala i koja je takodje opremljena svom belom tehnikom koja ostaje u stanu. Spavaći deo sastoji od 2 sobe i toaleta. Pravo visoko prizemlje, izdignuto od nivoa zemlje, sa svojim podrumom od 8m2. Parking se nalazi oko zgrada, takođe postoji mogućnost iznajmljivanja garaže. STAN JE UKNJIŽEN 1/1 I PRODAJE SE CELOKUPNO OPREMLJEN. PREPORUČUJE SE KAKO ZA ŽIVOT, TAKO I ZA INVESTICIJU JER SE PRODAJE OPREMLJEN. U neposrednoj blizini su autobuska stajališta 46,27,74,79,27e,25p. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

115.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Čelopečka
|

Na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u neposrednoj blizini najvećih beogradskih univerziteta i Vukovog parka, nalazi se nova zgrada, građena od najkvalitetnijih materijala. Projektovana da zadovolji potrebe modernog čoveka današnjice. Prvoklasni hrastov parket, italijanska keramika, PVC sa roletnama, sigurnosna ulazna vrata. U podnožju zgrade su garažna mesta i mogućnost kupovine istih. PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, ostava, garderobna prostorija, kupatilo, dečija soba, spavaća soba, krovna terasa. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

280.060 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Stari Merkator - Palmira Toljatija
|

Prodaje se jednoiposoban stan na odličnoj lokaciji kod starog Merkatora, u blizini dunavskog keja. U okruženju su brojni marketi, vrtić, škola i Dom zdravlja. Iako se nalazi u polusuterenu, stan je jako svetao. Poseduje hodnik, kupatilo, veliku spavaću sobu i dnevni boravak u sklopu koga je kuhinja. Postoji mogućnost adaptacije. Stan je pogodan i za poslovni prostor. Odlično je pozicioniran, zgrada je uređena i održavana. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

71.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Paviljoni - General Ždanova
|

Odličan stan na odličnoj lokaciji. Zgrada se nalazi u centralnom delu Novog Beograda, okružena parkovima (Paviljoni). Izuzetno tražena lokacija. Stan je očuvan, pvc, električne instalacije nove, blindirana vrata. Terasa ima 3m2. Stan je dvostrano orijentisan, saobraćajno povezan sa svim delovima grada. PROSTORIJE: Hodnik, mala kuhiunja, dnevna soba, spavaća soba, i manja spavaća soba, kupatilo, terasa. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

119.900 €
Agencije za nekretnine | Euro Winner Nekretnine D O O