Nekretnine: Izdavanje lokala srbija

Lokal | Niš - Medijana - Centar
|

Izdaje se lokal P=25m2 u blizini filozovskog fakulteta. lokal je pogodan za više delatnosti (kancelarija,kafić,brza hrana, trgovina...) ima tolet,veliki portal i mogućnost male letnje bate. Slobodan od 01.06. Za više informacije pozvati:065/222 3922,065/883 3446. Libo agencija upisana u registar posrednika pod brojem 495

300 €
Lokal | Beograd - Voždovac - Vojvode Stepe - Vojvode Stepe
|

Na prestižnoj lokaciji u Vojvode Stepe nudimo vam odličan poslovni prostor, koji je pogodan za različite vrste delatnosti. U prizemlju ima 118m2, a u nivou galerije 68m2, po principu je open space. Trenutno je u stanju grubih radova, što je idealno da se prostor preuredi po vašoj želji i za delatnost koja je potrebna. Spolja su termoizolaciona stakla, blago zatamljena. Instalacije su urađene i za grejanje i mokri čvor. Zakup na duži vremenski period, depozit nije obavezan. agencijska provizija 50%

3.000 €
Lokal | Beograd - Zvezdara - Olimp - Bulevar Kralja Aleksandra
|

Na samom tramvajskom stajalištu na dva nivoa u zasebnom objektu sa izlogom na ulici, na prvom nivou je izložbeni deo oko 40m2, a u suterenu su pomoćne prostorije, toalet i kuhinja. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

990 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - Blok 29 - Bulevar Zorana Đinđića
|

U prilici smo da vam ponudimo ,prazan vrlo očuvan i održavan lokal od 24m2 u prizemlju stambene zgrade,izlog ,sanitarni čvor namenjen za razne delatnosti.Lokal je pozicioniran na izuzetno atraktivnoj lokaciji, između tržnog centra Novi Merkator i Arene. Depozit u visini mesećne zakupnine. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine. Za više informacija kontakt telefon br. 2 Dragoljub

550 €
Lokal | Beograd - Zemun - Kalvarija - Prvomajska
|

Lokal je smešten u novom, useljenom kompleksu. Dvostrano je orijentisan, siva faza, postoji mogućnost pravljenja ulaza sa obe strane u zavisnosti od potrebe zakupca. Lokal ima pravo korišćenja bašte koja se nalazi na platou kompleksa. Jedna zgrada funkcioniše kao aparthotel sa recepcijom i promet turista je konstantan. Tri meseca grejs period. Javni parking će biti dostupan odmah uz lokal. Pogodan za različite vrste delatnosti. Cena je iskazana bez pdv-a. Za sve detalje, budite slobodni da nas kontaktirate. Agencijska provizija 50% Agent: Milena Kalezić br. licence 1993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MK .

3.500 €
Lokal | Beograd - Zvezdara - Gradska bolnica - Hadži Mustafina
|

Izdaje se lokal u Hdži Mustafinoj, 32m2 u prizemlju. Od prostorija ima veliku prostoriju sa izlogom ka ulici, manju prostoriju sa izlogom ka ulici, čajnu kuhinju i kupatilo. Pogodan je za sve namene i uslužne delatnosti, kancelarijske, knjigovodstvene, zanatske i druge usluge. Postoji mogućnost iznajmljivanja garaže do lokala za 50 eura. Lokal je prazan i odmah useljiv. Izdaje se na duži vremenski period. Plaćanje je na mesečnom nivou. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

300 €
Lokal | Beograd - Stari grad - Dorćol - Venizelosova
|

Odličan lokal u prestižnom poslovno-stambenom kompleksu zgrada Novi Dorćol. Lokal je nov, nekorišćen. Lokacija odlična, na udarnom mestu na ulasku u prostor kompleksa zgrada. Nekretnina ima veliki izlog otvoren ka vani i prostor ispred lokala koji može da se koristi (manja bašta za kafić, frižider za sladoled, reklame i sl.) Sve u lokalu je novo (rasveta, struja, voda, podovi). Poslovni prostor je pogodan za različite delatnosti - drogerija, prodavnica, apoteka, pekara, kafić, poslastičarnica, piljara, parfimerija i sl. Lokacija je odlična, imajući u vidu da ovaj stambeni blok ima oko 400 stanova različitih struktura i da je koncipiran tako da stanari zgrada sve svoje potrebe mogu da podmire unutar samog kompleksa Novi Dorćol. Gledajući perspektivu, odlično ulaganje i investicija. Preporuka! Agencijska provizija u skladu sa Opštim uslovima poslovanja.

2.500 €
Lokal | Beograd - Stari grad - Dorćol - Kapetan Mišina
|

Nenamešteno, pogodno za različite vrste delatnosti, nije za hranu Izdaje se odličan lokal pravilnog oblika u samom centru grada. Pogodan za različite vrste delatnosti. Depozit je u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262-07-34 BJ08 .

1.100 €
Lokal | Beograd - Stari grad - Zeleni venac - Brankova
|

Lokal u centru grada, na veoma frekventnoj lokaciji. U prilici smo da vam ponudimo renoviran, svetao lokal sa izlogom pogodan za različite delatnosti. Prostor je veoma uredan i lepo sređen. Prednji deo lokala je za rad sa klijentima, orjentisan ka ulici, dok se u drugom delu nalaze mokri čvor, čajna kuhinja i prostor za odlaganje robe. Odlično povezan linijama gradskog prevoza. Agencijska provizija u skladu sa Opštim uslovima poslovanja.

600 €
Lokal | Beograd - Savski venac - Deligradska
|

Ekskluzivan poslovni prostor u centru Beograda sa garažnim mestom, Trg Slavija. Ukupne površine 260m2 u 2 nivoa, 170m2 i 90m2 sa 3 mokra čvora. Visina plafona od 2,90 do 4,00m. Izuzetno svetao prostor, granitna keramika, video nadzor, protivpožarni i alarmni sistem, klimatizacija i ventilacija kompletna instalacija. Pogodan za sve delanosti – zdravstvo, veterina, usluge, ugostiteljstvo, turizam, fitnes, kancelarijski prostor... Agent Dunja 064/320-3762 Agencijska provizija 50%

4.700 €
Izdavanje lokala srbija