Nekretnine: Prodaja lokala srbija

Lokal | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Blagoja Parovića
|

U ponudi je uknjižen lokal površine 123m2 na prizemlju /4 Lokal ima četiri prostorije, toalet i dve ostave sa centralnim grejanjem. Izlog lokala je prema ulici u prizemlju zgrade . Ispred same zgrade je plato sa parkingom. Centralno grejanje. Pogodan je za sve delatnosti. U blizini su razni maloprodajni objekti, uslužni , TC i sl. Dobra je povezanost sa gradskim prevozom. Lokal je za svaku preporuku. 13-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

230.000 €
Lokal | Novi Sad - Novi Sad - Novo Naselje
|

Prodajem opremljen kafic 56m2 na Novom naselju . Ispred lokala prostor koji moze da se zakupi od grada za bastu. Ima 2 ulaza , jedan sa ulice , i drugi sa dvoristne strane zgrade. Prednja strana lokala cela u izlogu . Nova aluminijumska spoljna bravarija celom sirinom lokala , klizno se otvara tako da moze potpuno da se otvori . Ima kamin. Gradsko grejanje. Peć u lokalu kao dekoracija , vojvodjanski ambijent. Klima . Dva šanka . Uknjiženo 1/1 .

106.700 €
Lokal | Novi Sad - Novi Sad
|

Prodaje se lokal 110m2 u širem centru . Lokal se nalazi u manjoj mirnoj ulici. Ima ulaz sa ulice , kao izlog . Par stepenika je viši u odnosu na kotu ulice. Lokal je u radu, u zakupu rekreacioni centar. Pa je u skladu sa zakupcem uređen. Sastoji se od jedne open space prostorije, jedne manje prostorije , toaleta i tuš kabina. Ima ulaz i sa dvorišne strane. U cenu je uračunat PDV 20% , za kupce pravno lice može da se odbije iznos PDV-ea.

339.900 €
Lokal | Zrenjanin - Gradska lokacija - Cara Dušana
|

Kuća sa tri lokala na prometnom mestu sa parking mestom ispred na par minuta od centra grada. Kuća se sastoji od tri lokala koji svi imaju izloge i vrata sa ulice. Jedan je površine 40m2, drugi je površine 25m2 i treći je površine 30m2. Svaki lokal ima toalet, svaki ima svoj sat za struju i vodu. Na podu su pločice.Stolarija je drvena sa rešetkama na izlogu i vratima. Grejanje je na struju. Poslovni prostor je izdat na duži vremenski period. Vlasnik je 1/1. Agencijska provizija 1,5%

59.000 €
Lokal | Beograd - Zemun
|

Prodaje se lokal u izgradnji u stambenoj zgradi u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta.Lokal je u prizemlju. U ovom objektu se zida 154 stanova i pet lokala, sa podzemnim garažama u dva nivoa, liftovima, širokim saobraćajnicama. Lokali su u prizemlju, ka ulici, a stanovi od visokog prizemlja do šestog sprata. Ovaj lokal ima 177,73m2 i gleda ka glavnoj ulici, ima 3 ulaza, dva sa glavne ulice i jedan sa bočne. Prodajni prostor lokala - Plafoni bez završne obrade, zidovi malterisani i pripremljeni za gletovanje, podovi su sa završnom obradom-cementna košuljica. Toaleti lokala kompletno opremljeni završnim oblogama zidova - keramikom, spuštenim plafonima, sanitarijom i jednoručnim baterijama vrhunskog kvaliteta Spoljašnja aluminarija - izlozi i prozori od Alu profila renomiranih proizvodjača. Daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Fasadni zidovi u prizemlju su od termobloka d=20cm na koji se postavlja kamena vuna d=10cm, zatim opeka d= 12cm koja se malteriše i završno obrađuje. Na spratovima se preko termobloka postavlja termoizolacija od kamene vune d=12cm sa završnom obradom od bavalita, zahvaljujući čemu objekat ima B energetski razred. Sa unutrašnje strane svi fasadni zidovi su malterisani i bojeni disperzionom bojom. Rok završetka objekta je kraj 2024.godine. Istaknuta cena je cena sa PDV-om 3200 eura/m2 i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja i do 2800 eura/m2. Lokal se kupuje direktno od investitora bez plaćanja provizija agenciji. Agencijska provizija 1%

568.736 €
Lokal | Beograd - Zemun
|

Prodaje se lokal u izgradnji u stambenoj zgradi u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta.Lokal je u prizemlju. U ovom objektu se zida 154 stanova i pet lokala, sa podzemnim garažama u dva nivoa, liftovima, širokim saobraćajnicama. Lokali su u prizemlju, ka ulici, a stanovi od visokog prizemlja do šestog sprata. Ovaj lokal ima 64,26m2 i gleda ka glavnoj ulici, gde su i ulazna vrata. Prodajni prostor lokala - Plafoni bez završne obrade, zidovi malterisani i pripremljeni za gletovanje, podovi su sa završnom obradom-cementna košuljica. Toaleti lokala kompletno opremljeni završnim oblogama zidova - keramikom, spuštenim plafonima, sanitarijom i jednoručnim baterijama vrhunskog kvaliteta Spoljašnja aluminarija - izlozi i prozori od Alu profila renomiranih proizvodjača. Daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Fasadni zidovi u prizemlju su od termobloka d=20cm na koji se postavlja kamena vuna d=10cm, zatim opeka d= 12cm koja se malteriše i završno obrađuje. Na spratovima se preko termobloka postavlja termoizolacija od kamene vune d=12cm sa završnom obradom od bavalita, zahvaljujući čemu objekat ima B energetski razred. Sa unutrašnje strane svi fasadni zidovi su malterisani i bojeni disperzionom bojom. Rok završetka objekta je kraj 2024.godine. Istaknuta cena je cena sa PDV-om 3200 eura/m2 i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja i do 2800 eura/m2. Lokal se kupuje direktno od investitora bez plaćanja provizija agenciji. Agencijska provizija 1%

205.632 €
Lokal | Beograd - Zemun
|

Prodaje se lokal u izgradnji u stambenoj zgradi u Zemunu u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. U ovom objektu se zida 154 stanova i pet lokala, sa podzemnim garažama u dva nivoa, liftovima, širokim saobraćajnicama. Lokali su u prizemlju, ka ulici, a stanovi od visokog prizemlja do šestog sprata. Ovaj lokal ima 88,19m2 i gleda ka glavnoj ulici, gde su i ulazna vrata i izlog, a drugi je bočno. Prodajni prostor lokala - Plafoni bez završne obrade, zidovi malterisani i pripremljeni za gletovanje, podovi su sa završnom obradom-cementna košuljica. Toaleti lokala kompletno opremljeni završnim oblogama zidova - keramikom, spuštenim plafonima, sanitarijom i jednoručnim baterijama vrhunskog kvaliteta Spoljašnja aluminarija - izlozi i prozori od Alu profila renomiranih proizvodjača. Daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Fasadni zidovi u prizemlju su od termobloka d=20cm na koji se postavlja kamena vuna d=10cm, zatim opeka d= 12cm koja se malteriše i završno obrađuje. Na spratovima se preko termobloka postavlja termoizolacija od kamene vune d=12cm sa završnom obradom od bavalita, zahvaljujući čemu objekat ima B energetski razred. Sa unutrašnje strane svi fasadni zidovi su malterisani i bojeni disperzionom bojom. Rok završetka objekta je kraj 2024.godine. Istaknuta cena je cena sa PDV-om 3200 eura/m2 i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja i do 2800 eura/m2. Lokal se kupuje direktno od investitora bez plaćanja provizija agenciji. Agencijska provizija 1%

282.208 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - Tošin bunar
|

Prodaje se lokal na atraktivnoj lokaciji u novoizgrađenoj zgradi na Novom Beogradu. Kupovina je direktno od investitora bez agencijske provizije ka kupcu. Lokal je na prvom spratu zgrade od 10 spratova i dva nivoa garaža u kojoj je preko 200 stanova i oko 50 lokala. Zgrada je završena i useljena kao i lokali. Ovaj lokal je na prvom spratu i ima izloge sa tri strane i pored prolaza je ka unutrašnjem delu zgrade.

318.903 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - Tošin bunar
|

Prodaje se lokal na atraktivnoj lokaciji u novoizgrađenoj zgradi na Novom Beogradu. Kupovina je direktno od investitora bez agencijske provizije ka kupcu. Lokal je u prizemlju zgrade od 10 spratova i dva nivoa garaža u kojoj je preko 200 stanova i oko 50 lokala. Zgrada je završena i useljena kao i lokali. Ovaj lokal je u unutrašnjem delu zgrade, i ima izloge bočno sa obe strane, poseduje pred prostor i toalet. Zatvoreni prostor lokale je površine 57,90 m2, a pripadajući otvoreni prostor je 11,49 m2.

246.334 €
Lokal | Novi Sad - Novi Sad - Centar
|

Novi Sad, Centar. Izdvajamo iz ponude odličan višenamenski ulični lokal u neposrednoj blizini strogog centra grada, Futoške pijace, Bulevara oslobođenja... Ovaj lokal čine prizemlje ukupne površine 41m2 i suteren 18m2. Prizemlje čini jedna celina, mala čajna kuhinja i toalet; dok suteren čini jedna celina. Veliki portali. Uknjižen. Useljiv po dogovoru. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

100.425 €
Lokal | Novi Sad - Novi Sad - Centar
|

Novi Sad, Centar. Višenamenski ulični lokal trenutno u funkciji ugostiteljskog objekta. Frekventna lokacija. Neposredna blizina pešačke zone, Izvršnog veća, Dunavksog parka... Ovaj lokal čine dve etaže - prizemlje i sprat. Tri sanitarna čvora. Korišćenje dvorišta. Uknjižen. Useljiv po dogovoru. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

571.650 €
Lokal | Novi Sad - Novi Sad - Grbavica
|

Novi Sad, Grbavica. Predstavljamo odličan višenamenski ulični lokal u neposrednoj blizini ulice Braće Ribnikar. Ovaj lokal čini jedna celina sa sanitarnim čvorom. Veliki portali. Uknjižen. Useljiv po dogovoru. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

118.450 €
Lokal | Novi Sad - Novi Sad
|

Novi Sad, Bulevar oslobođenja, ulica Devet Jugovića. Uknjižen, ulični lokal u neposrednoj blizini Futoške pijace, Bulevara oslobođenja i ulice Novosadskog sajma. Ovaj lokal čine dva nivoa - prizemlje površine 30m² i suteren površine 33m². Sanitarni čvor na prizemlju. Veliki izlog. Useljiv odmah. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

72.100 €
Lokal | Novi Sad - Novi Sad - Telep
|

Novi Sad, Telep. Predstavljamo višenamenski ulični lokal u neposrednoj blizini Bulevara patrijarha Pavla. Ovaj lokal ukupne površine 108 m2 čine prijemni deo, pet kancelarija, kuhinja i dva sanitarna čvora. Dva ulaza jedan sa ulične, jedan sa dvorišne strane. Pripadajuća dva parking mesta uračunata u cenu. Na prodajnu cenu se plaća pdv. Uknjižen. Useljiv po dogovoru. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

233.600 €
Lokal | Novi Sad - Novi Sad - Centar
|

Novi Sad, Centar. Predstavljamo odličan, višenamenski, ulični lokal u neposrednoj blizini strogog centra grada, Futoške pijace, Bulevara oslobođenja...Ovaj lokal čini jedna velika celina, prostor za čajnu kuhinju, dva sanitarna čvora i ostava. Dva ulaza (ulični i dvorišni). Veliki portali i zaštitne rolo rešetke. Mogućnost parkinga u dvorištu zgrade. Uknjižen. Useljiv po dogovoru. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

283.250 €
Lokal | Novi Sad - Novi Sad - Salajka
|

Novi Sad, Salajka. Višenamenski ulični lokal u neposrednoj blizini ulice Koste Šokice. Ovaj lokal čine dve etaže - prizemlje veličine 25m2 i suteren veličine 40m2. Prizemlje predstavlja jednu celinu sa visokim plafonima i izlogom. Suteren čine 4 delimično pregrađene prostorije u nizu, kupatilo i deo predviđen za čajnu kuhinju. Mogućnost potpunog razdvajanja etaža. Lokal ima dva ulaza. Uknjižen. Useljiv odmah. (Vinson nekretnine, Novi Sad, Reg. br. posrednika: 1085)

113.300 €
Lokal | Beograd - Savski venac - Durmitorska
|

U okviru TC u Durmitorskoj u delu ulice bliže Kneza Miloša lokal od 28m2. Odvojena čajna kuhinja i mali toalet. Pogodan za mirne delatnosti: turstička agencija, zubna ordinacija, knjigovodstvena agencija. Agencijska provizija 2%

63.000 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - Tošin bunar - Tošin Bunar
|

Lokal 140m2, u novoizgrađenom kompleksu New Minel na Novom Beogradu, dvostrano orjentisan. Adaptacija po potrebi za delatnost. Može i izdavanje, cena 2.500 eura.(agencijska provizija 2%)

364.000 €
Lokal | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Mutapova
|

Izuzetno lep, luksuzan lokal - poslovni prostor u zgradi novijeg datuma gradnje, u neposrednoj blizini Hrama svetog Save. Za opremanje korišćeni materijali i proizvodi renomiranih svetskih dizajnera: TRE-PIU vrata, STARK sanitarije, travertino kamen... Kompletno u staklu sa sun - stop folijama. Tavanica na visini 3.30m sa raskošnom rasvetom. Lokal je uknjižen na 41m2 sa ekskluzivnim izlazom na bašticu od 10m2. Klimatizovan, dve fiksne telefonske linije, internet (SBB), alarm, video nadzor, podno grejanje. Pogodan za različite vrste delatnosti. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: centralna prostorija, čajna kuhinja, toalet. (agencijska provizija 2%) Agencijska provizija 2%

285.000 €
Lokal | Beograd - Stari grad - Dorćol - Knez Miletina
|

U prilici smo da vam ponudimo u novijoj zgradi, okrenut ka ulici lokal – poslovni prostor od 55m2 na veoma traženoj lokaciji pored novoizgrađenog Novog Dorćola u ulici Knez Miletina. Lokal je dvoetažni, u prizemlju ima 23m2, a u donjoj etaži - suteren 32m2, gde je smeštena kuhinja i toalet. Ispred lokala ima prostor koji može da se iskoristi za baštu ukoliko planirate ugostiteljski objekat, mada je zbog prestižne lokacije povoljan i za razne druge delatnosti, salone lepote, maloprodajni objekat, kancelarijski prostor. Opremljen je sa klima uređajem i rolo zaštitnim vratima. U lokalu je centralno grejanje. Uknjižen 1/1 bez hipoteke i tereta. Mogućnost nastavljanja ugovora o zakupu sa trenutnim zakupcem. Odlična i dugoročno isplativa investicija, retko na tržištu. (agencijska provizija 2%)

152.000 €
Prodaja lokala srbija